glofiish Δημ. 16 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουλίου Μηπως για να δουλέψει το + πρέπει να συνδεθείτε με username και password ; 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 16 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουλίου 14 minutes ago, glofiish said: Μηπως για να δουλέψει το + πρέπει να συνδεθείτε με username και password ; Πιθανόν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilbaba Δημ. 16 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουλίου 9 ώρες πριν, glofiish said: Μηπως για να δουλέψει το + πρέπει να συνδεθείτε με username και password ; Τεσπα μάλλον θα μιλάτε για άλλη εφαρμογή. Εγω δεν βλέπω πουθενά στο myQ username, μόνο τον αριθμό μου. Πάντα οταν μου ζητούσε για οποιοδήποτε λόγο login creds, μου έστελνε κωδικο στο κινητό και με έβαζε μέσα. Μιλάμε και για δυο διαφορετικά κινητά/νουμερα. Το ένα "νηστικό" μηδέν για μήνες και το άλλο καινούριο vip. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 16 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουλίου 15 minutes ago, gilbaba said: Τεσπα μάλλον θα μιλάτε για άλλη εφαρμογή. Εγω δεν βλέπω πουθενά στο myQ username, μόνο τον αριθμό μου. Πάντα οταν μου ζητούσε για οποιοδήποτε λόγο login creds, μου έστελνε κωδικο στο κινητό και με έβαζε μέσα. Μιλάμε και για δυο διαφορετικά κινητά/νουμερα. Το ένα "νηστικό" μηδέν για μήνες και το άλλο καινούριο vip. Κοιτάζω τώρα το myQ app. Απάνω αριστερα πατάς το ανθρωπάκι. Αναδυεται παραθυρο από κάτω στο ενα τρίτο της οθονης Κάνεις slide σε αυτό το παράθυρο με το δάχτυλό σου προς τα αριστερά και εμφανίζεται το σύμβολο + για να προσθέσεις λογαριασμο/αριθμο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 16 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουλίου 9 minutes ago, opmgls said: Κοιτάζω τώρα το myQ app. Απάνω αριστερα πατάς το ανθρωπάκι. Αναδυεται παραθυρο από κάτω στο ενα τρίτο της οθονης Κάνεις slide σε αυτό το παράθυρο με το δάχτυλό σου προς τα αριστερά και εμφανίζεται το σύμβολο + για να προσθέσεις λογαριασμο/αριθμο Επιβεβαιώνω... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. 16 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουλίου 4 ώρες πριν, gilbaba said: Τεσπα μάλλον θα μιλάτε για άλλη εφαρμογή. Εγω δεν βλέπω πουθενά στο myQ username, μόνο τον αριθμό μου. Πάντα οταν μου ζητούσε για οποιοδήποτε λόγο login creds, μου έστελνε κωδικο στο κινητό και με έβαζε μέσα. Μιλάμε και για δυο διαφορετικά κινητά/νουμερα. Το ένα "νηστικό" μηδέν για μήνες και το άλλο καινούριο vip. Μπορείς μέσω browser να μπεις στο myq. Εκεί σου λέει είσοδος με λογαριασμό. Πατάς και κάνεις εγγραφή. Από την εφαρμογή δεν γίνεται. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 16 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουλίου Οι πρόσφορες countdown ισχύουν για περιαγωγή εντός ΕΕ; άμα πάω Παρίσι εγώ που εχω το VIP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 16 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουλίου 33 minutes ago, glofiish said: Μπορείς μέσω browser να μπεις στο myq. Εκεί σου λέει είσοδος με λογαριασμό. Πατάς και κάνεις εγγραφή. Από την εφαρμογή δεν γίνεται. Κι αυτό σωστό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. 16 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουλίου 2 ώρες πριν, eridion25 said: Οι πρόσφορες countdown ισχύουν για περιαγωγή εντός ΕΕ; άμα πάω Παρίσι εγώ που εχω το VIP Κατά 99%, όχι 1 Παράθεση myPhone showcase Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilbaba Δημ. 17 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουλίου 17 ώρες πριν, opmgls said: Κοιτάζω τώρα το myQ app. Απάνω αριστερα πατάς το ανθρωπάκι. Αναδυεται παραθυρο από κάτω στο ενα τρίτο της οθονης Κάνεις slide σε αυτό το παράθυρο με το δάχτυλό σου προς τα αριστερά και εμφανίζεται το σύμβολο + για να προσθέσεις λογαριασμο/αριθμο 16 ώρες πριν, VIPdriver said: Επιβεβαιώνω... Ναι..!😃 Τι σου είναι η νέα γενιά μαθημένη στα swipe , ενω εμας στους μπουμερς που να μας κόψει... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 17 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουλίου 2 ώρες πριν, gilbaba said: Ναι..!😃 Τι σου είναι η νέα γενιά μαθημένη στα swipe , ενω εμας στους μπουμερς που να μας κόψει... Καλά μη νομίζεις... κι εγώ καραμπούμερ είμαι! Παιδευόμουν 3 μέρες, και τελικά ρωτησα εδώ στο φόρουμ πριν 2 μήνες και ένα καλό παιδί μου το είπε. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. 17 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουλίου Φθηνότερη προσφορά αυτή την περίοδο? Δεν με ενδιαφέρουν τα απεριόριστα data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. 17 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουλίου Μολης ανανεώθηκε η προσφορά για άλλον έναν χρόνο το q vip. Στείλανε και απόδειξη και όλα καλά. Θα την βγάλουμε για άλλον έναν χρόνο με 8+€ απεριόριστα ομιλία αλλά και data κάθε μήνα οεο. Καλό καλοκαίρι σε όλους και καλά σερφαρισματα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. 17 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουλίου 28 minutes ago, kostas123464 said: Μολης ανανεώθηκε η προσφορά για άλλον έναν χρόνο το q vip. Στείλανε και απόδειξη και όλα καλά. Θα την βγάλουμε για άλλον έναν χρόνο με 8+€ απεριόριστα ομιλία αλλά και data κάθε μήνα οεο. Καλό καλοκαίρι σε όλους και καλά σερφαρισματα. Μπράβο καλό deal. Να ρωτήσω κάτι επειδή κι έχω με vip είμαι λίγο καιρό. Υπάρχουν περιπτώσεις που δεν τους έδωσαν την προσφορά δεύτερο χρόνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 17 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουλίου 4 minutes ago, glofiish said: Μπράβο καλό deal. Να ρωτήσω κάτι επειδή κι έχω με vip είμαι λίγο καιρό. Υπάρχουν περιπτώσεις που δεν τους έδωσαν την προσφορά δεύτερο χρόνο; Ξεκάθαρα όχι! (μέχρι τώρα) Το αντίθετο μάλιστα τους παίρνουν τηλέφωνο για να μην ξεχάσουν να αναεώσουν με τους ίδιους όρους. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. 17 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουλίου 5 minutes ago, opmgls said: Ξεκάθαρα όχι! (μέχρι τώρα) Το αντίθετο μάλιστα τους παίρνουν τηλέφωνο για να μην ξεχάσουν να αναεώσουν με τους ίδιους όρους. Και εμένα με πήρανε κανονικά τηλέφωνο μια βδομάδα πριν λήξει το πακέτο για να ανανεώσω για άλλον έναν χρόνο με ίδια τιμή και ίδιες παροχές για ακόμα έναν χρόνο. Μακάρι να γίνει μόνιμο οεο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. 17 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουλίου (edited) Και δεν είναι μόνο η τιμή.Είναι και η φάση ότι δεν ασχολείσαι ούτε με ανανεώσεις πακέτα τίποτα.Κι όμως υπάρχουν άνθρωποι, και είναι και πολλοί, που αν τους πεις για ετήσιο με προπληρωμή θα σου πουν όχι Edited 17 Ιουλίου by glofiish 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 17 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουλίου (edited) 5 minutes ago, glofiish said: Και δεν είναι μόνο η τιμή.Είναι και η φάση ότι δεν ασχολείσαι ούτε με ανανεώσεις πακέτα τίποτα.Κι όμως υπάρχουν άνθρωποι, και είναι και πολλοί, που αν τους πεις για ετήσιο με προπληρωμή θα σου πουν όχι Όταν έχεις να κάνεις με πρόβατα, τι περιμένεις; Αυτοί άμα δεν το δούνε στην τηλεόραση, δεν το πιστεύουν. Εμένα μου λένε ότι δουλεύω στη Vodafone, στη Nova κλπ.. Edited 17 Ιουλίου by cu2goup 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. 17 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουλίου 5 minutes ago, glofiish said: Και δεν είναι μόνο η τιμή.Είναι και η φάση ότι δεν ασχολείσαι ούτε με ανανεώσεις πακέτα τίποτα.Κι όμως υπάρχουν άνθρωποι, και είναι και πολλοί, που αν τους πεις για ετήσιο με προπληρωμή θα σου πουν όχι Άστους αυτούς να πλερωνουνε και να απολαμβανουμε εμείς τιμή και παροχές. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minus21grams Δημ. 17 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουλίου 15 minutes ago, cu2goup said: Όταν έχεις να κάνεις με πρόβατα, τι περιμένεις; Αυτοί άμα δεν το δούνε στην τηλεόραση, δεν το πιστεύουν. Εμένα μου λένε ότι δουλεύω στη Vodafone, στη Nova κλπ.. Φίλοι ή απλές γνωριμίες; Ακόμα και οι πρώτοι δυσκολεύονται να κατανοήσουν το συγκεκριμένο μοντέλο και τσινάνε - κατά τα άλλα μπορεί να κάνουν το σκατό τους παξιμάδι για άλλα έξοδα ενώ παράλληλα διαμαρτύρονται 24 ώρες το 24ώρο για την ακρίβεια, τις αυξήσεις κ.ο.κ. Λυπάμαι, αλλά πιστεύω πως η ενδεδειγμένη μέθοδος για τέτοιες περιπτώσεις είναι ο βούρδουλας, αλλιώς δεν μαθαίνουν. ΞΥΛΟ! ΞΥΛΟ! ΞΥΛΟ! και στο background να παίζει Στέφανος Χίος 😆 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 17 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουλίου Κάποιοι πρεπει να πληρωνουν ακριβότερα για να έχουμε εμείς φτηνότερα. Εγώ ενημερώνω 1 φορά. Όποιος δεν θέλει να ακολουθήσει, καλύτερα για μένα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. 17 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουλίου (edited) Αληθινή ιστορία. Γνωστός δίνει 22 ευρώ για απεριόριστη ομιλία και 10 γιγα σε μια από τις τρεις. Όταν άκουσε πόσο πληρώνω και τι παροχές έχω γύρισε νευριασμένος και λέει "εσύ τους βάζεις μέσα" 😆. Για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου λυπήθηκα την nova😂 Edited 17 Ιουλίου by glofiish 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minus21grams Δημ. 17 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουλίου 55 minutes ago, VIPdriver said: Κάποιοι πρεπει να πληρωνουν ακριβότερα για να έχουμε εμείς φτηνότερα. Εγώ ενημερώνω 1 φορά. Όποιος δεν θέλει να ακολουθήσει, καλύτερα για μένα. Η εκτίμησή σου δηλαδή είναι πως αν έπεφταν όοοοοοοοοοοοοοολοι σαν τα piranhas («γιούργια, γιούργια στον ντορβά με τα κουλούρια») στα ετήσια πακέτα, οι εταιρείες θα τα διέκοπταν; Μπαίνουν μέσα; Πουλάνε με χασούρα; Δεν είναι βιώσιμο το συγκεκριμένο πλάνο; Ας τοποθετηθεί και κάνα στέλεχος/ΤΣΕΟ που σίγουρα θα διαβάζει το νήμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 17 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουλίου 41 minutes ago, minus21grams said: Η εκτίμησή σου δηλαδή είναι πως αν έπεφταν όοοοοοοοοοοοοοολοι σαν τα piranhas («γιούργια, γιούργια στον ντορβά με τα κουλούρια») στα ετήσια πακέτα, οι εταιρείες θα τα διέκοπταν; Μπαίνουν μέσα; Πουλάνε με χασούρα; Δεν είναι βιώσιμο το συγκεκριμένο πλάνο; Ας τοποθετηθεί και κάνα στέλεχος/ΤΣΕΟ που σίγουρα θα διαβάζει το νήμα... Αυτό που λέω είναι ότι οι εταιρίες έχουν μεγαλυτερα περιθώρια να δώσουν φτηνότερες λυσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. 18 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιουλίου 11 ώρες πριν, minus21grams said: Η εκτίμησή σου δηλαδή είναι πως αν έπεφταν όοοοοοοοοοοοοοολοι σαν τα piranhas («γιούργια, γιούργια στον ντορβά με τα κουλούρια») στα ετήσια πακέτα, οι εταιρείες θα τα διέκοπταν; Μπαίνουν μέσα; Πουλάνε με χασούρα; Δεν είναι βιώσιμο το συγκεκριμένο πλάνο; Ας τοποθετηθεί και κάνα στέλεχος/ΤΣΕΟ που σίγουρα θα διαβάζει το νήμα... Τα φτηνά πακέτα είναι όπως τα εισιτήρια σε πτήσεις χαμηλού κόστους. Θα φύγει που θα φύγει το αεροπλάνο με κενές θέσεις ας τις καλύψουμε με οικονομικότερα εισιτήρια. Εννοείται πως αν όλα ήταν φτηνά εισιτήρια η εταιρεία θα είχε ζημιά. Έτσι και στις κινητές. Τα συμβόλαια καλύπτουν τα έξοδα και φέρνουν σταθερό κέρδος και τα υπόλοιπα είναι εξτραδάκια που φέρνουν ένα επιπλέον κέρδος. Άλλωστε πόσα είναι τα φτηνά πακέτα? Πόσοι κυνηγάνε προσφορές γενικά? Ελάχιστοι σε σχέση με τους άλλους. Όπως στις εκλογές. Όλοι κυνηγάνε τους αναποφάσιστους γιατί τα κουκιά κάθε κόμματος είναι σίγουρα. Ένα συμβόλαιο είναι σίγουρο. Αυτά τα συμβόλαια μας δίνουν χώρο ύπαρξης. Σεβασμός λοιπόν στους έχοντες συμβόλαια γιατί αυτοί μας ταιζουν.😀 5 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts