opmgls Δημ. 4 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 4 Αυγούστου 6 minutes ago, vagmouk said: Ισχύει πήρα ένα νέο νούμερο χτες για το χωριό. Αλλα μου φάνηκαν οι συγκεκριμένοι λίγο τα ζώα μου αργά στις διαδικασίες.Ισως φταίει βεβαια και ότι είναι Αύγουστος και όλα υπολειτουργούν. Πόσα δεδομένα σου είπαν οτι θα έχεις; Απεριόριστα ή 250-300Gb; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 4 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 4 Αυγούστου 1 hour ago, glofiish said: Βασικά , αν βγάλεις εκτός τα ετήσια,μόνο η q έμεινε που παλευεται κάπως. Και το 3μηνο του cu συμφερει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
.... Δημ. 4 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 4 Αυγούστου 39 minutes ago, vagmouk said: Ισχύει πήρα ένα νέο νούμερο χτες για το χωριό. Αλλα μου φάνηκαν οι συγκεκριμένοι λίγο τα ζώα μου αργά στις διαδικασίες.Ισως φταίει βεβαια και ότι είναι Αύγουστος και όλα υπολειτουργούν. Ισχύει και είναι αξιόπιστη αυτή η προσφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. 4 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 4 Αυγούστου (edited) 18 minutes ago, VIPdriver said: Και το 3μηνο του cu συμφερει Ναι και μετά το τρίμηνο; Το cu πλέον έχει γίνει κατι σαν κραχτης για να σε φέρουν σε συμβόλαιο. Θες 16 ευρώ κάθε μήνα ανανέωση για να πεις ότι έχεις νορμάλ παροχές. Κρίμα γιατί κατά τα άλλα ήμουν ευχαριστημένος με την vodafone Edited 4 Αυγούστου by glofiish 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 4 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 4 Αυγούστου 37 minutes ago, glofiish said: Ναι και μετά το τρίμηνο; Το cu πλέον έχει γίνει κατι σαν κραχτης για να σε φέρουν σε συμβόλαιο. Θες 16 ευρώ κάθε μήνα ανανέωση για να πεις ότι έχεις νορμάλ παροχές. Κρίμα γιατί κατά τα άλλα ήμουν ευχαριστημένος με την vodafone Στους όρους του 3μηνου πακετου λέει ότι το επόμενο 3μηνο κοστίζει 35 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. 4 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 4 Αυγούστου (edited) 35 minutes ago, VIPdriver said: Στους όρους του 3μηνου πακετου λέει ότι το επόμενο 3μηνο κοστίζει 35 ευρω Ναι έχεις δίκιο. Κι εγώ q vip έχω.Απλα η κουβέντα ξεκινησε για το ποια καρτοκινητη τελικά συμφέρει περισσότερο χωρίς αυτά τα τρίμηνα και τα ετήσια τα οποία κάποια στιγμή τελειώνουν ακόμα και δεύτερο χρόνο να πάνε. Βέβαια όλα υποκειμενικά είναι. Απλά για μένα που δεν θέλω κάθε χρόνο να μπαίνω στην διαδικασία της φορητότητας και θέλω γύρω στα 5 με 6 γιγα το μήνα η q μου φαίνεται πιο ισορροπημένη. Edited 4 Αυγούστου by glofiish 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos678 Δημ. 5 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 5 Αυγούστου On 28/7/2026 at 9:10 ΜΜ, eridion25 said: Ξέχασα να να ανφερω πως το 2109967381 δίνει ακόμα το vip 99€ Πηρα πριν λιγο και μου ειπαν οτι στα 99€ ειναι μονο για οσους ειναι στα σωματα ασφαλειας. Οι υπολοιποι 140€. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 5 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 5 Αυγούστου (edited) 5 ώρες πριν, thanos678 said: Πηρα πριν λιγο και μου ειπαν οτι στα 99€ ειναι μονο για οσους ειναι στα σωματα ασφαλειας. Οι υπολοιποι 140€. Με 99€ εχει 150gb, απεριόριστα λεπτά και sms το μήνα για ένα ετος σε F2G. Το έκανε ένας φίλος από Vodafone που ήθελε να φύγει. Edited 5 Αυγούστου by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
.... Δημ. 5 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 5 Αυγούστου 19 minutes ago, Nikolas14 said: Με 99€ εχει 150gb, απεριόριστα λεπτά και sms το μήνα για ένα ετος σε F2G. Το έκανε ένας φίλος από Vodafone που ήθελε να φύγει. Θα ήθελα να κάνω κι εγώ αυτήν την προσφορά. Γίνονται αποστολές εκτός πόλης και είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή; 1 hour ago, Nikolas14 said: Με 99€ εχει 150gb, απεριόριστα λεπτά και sms το μήνα για ένα ετος σε F2G. Το έκανε ένας φίλος από Vodafone που ήθελε να φύγει. ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagmouk Δημ. 5 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 5 Αυγούστου 23 ώρες πριν, opmgls said: Πόσα δεδομένα σου είπαν οτι θα έχεις; Απεριόριστα ή 250-300Gb; Στο μήνυμα που μου έστειλαν μέσω viber λένε για απεριόριστα data. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
.... Δημ. 5 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 5 Αυγούστου 2 minutes ago, vagmouk said: Στο μήνυμα που μου έστειλαν μέσω viber λένε για απεριόριστα data Ποιες είναι οι επιλογές πληρωμής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagmouk Δημ. 5 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 5 Αυγούστου 38 minutes ago, .... said: Ποιες είναι οι επιλογές πληρωμής; Σου στέλνουν με courier τη sim και μόλις κατατεθούν στο λογαριασμό τους τα 99 ευρώ , ενεργοποιειται η προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
.... Δημ. 5 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 5 Αυγούστου 41 minutes ago, vagmouk said: Σου στέλνουν με courier τη sim και μόλις κατατεθούν στο λογαριασμό τους τα 99 ευρώ , ενεργοποιειται η προσφορά. Άρα, θα πληρώσουμε αφού ο κούριερ παραδώσει την κάρτα SIM; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagmouk Δημ. 6 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 6 Αυγούστου 10 ώρες πριν, .... said: Άρα, θα πληρώσουμε αφού ο κούριερ παραδώσει την κάρτα SIM; Ναι. Οποια στιγμή θέλεις τους πληρώνεις με τραπεζική κατάθεση και μετά από λίγες ώρες ενεργοποιείται το πακέτο στον αριθμό της sim που παρέλαβες. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 6 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 6 Αυγούστου 17 ώρες πριν, vagmouk said: Στο μήνυμα που μου έστειλαν μέσω viber λένε για απεριόριστα data. South Attica? Εγώ με αυτούς έκανα δύο συνδέσεις 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
.... Δημ. 6 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 6 Αυγούστου 5 ώρες πριν, vagmouk said: Ναι. Οποια στιγμή θέλεις τους πληρώνεις με τραπεζική κατάθεση και μετά από λίγες ώρες ενεργοποιείται το πακέτο στον αριθμό της sim που παρέλαβες Dk telekom Έκανα αίτηση σε αυτήν την εταιρεία για 99€ ετησίως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 6 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 6 Αυγούστου 21 minutes ago, .... said: Dk telekom Έκανα αίτηση σε αυτήν την εταιρεία για 99€ ετησίως. Ένας φίλος εκεί έκανε για F2G Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
.... Δημ. 6 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 6 Αυγούστου Λοιπόν, ήταν ικανοποιημένος/η; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagmouk Δημ. 6 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 6 Αυγούστου 1 hour ago, Nikolas14 said: South Attica? Εγώ με αυτούς έκανα δύο συνδέσεις Πόσες μέρες περίπου σου πήρε για να ενεργοποιηθείς? Γιατί δεν τους κόβω και για πολύ σβέλτους, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 7 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 7 Αυγούστου On 6/8/2026 at 3:46 ΜΜ, vagmouk said: Πόσες μέρες περίπου σου πήρε για να ενεργοποιηθείς? Γιατί δεν τους κόβω και για πολύ σβέλτους, 2-3 μέρες, γρήγοροι είναι. Έχω κάνει τον πατέρα μου και εμένα. Είμαι 100% ευχαριστημένος 3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 9 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 9 Αυγούστου Σε Q VIP… δείτε τι προσφορά έδωσαν. Πήρε και η μάνα μου σε παλιό F2G από το 2013 φοιτητικό που δεν το αλλάζει. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 9 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 9 Αυγούστου 20 minutes ago, Nikolas14 said: Σε Q VIP… δείτε τι προσφορά έδωσαν. Πήρε και η μάνα μου σε παλιό F2G από το 2013 φοιτητικό που δεν το αλλάζει. Και εμενα στον αριθμό που εκανα φορητοτητα απο Vodafone CU μονο αυτο μου εχει δώσει μόνο αυτή την προσφορά στο άλλον αριθμό μου εχει δωσει 3 προσφορές που έλεγαν 06/08/2026 και εδωσε παράταση για 06/09/2026 1 Παράθεση Vodafone The only scam company you can trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 10 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 10 Αυγούστου 21 ώρες πριν, Nikolas14 said: Σε Q VIP… δείτε τι προσφορά έδωσαν. Πήρε και η μάνα μου σε παλιό F2G από το 2013 φοιτητικό που δεν το αλλάζει. Εισαι σίγουρος ότι στο f2g της μητέρας σου έδωσαν την ίδια ακριβως προσφορά με 10,9€ 250Gb/30ημέρες;;; Γιατί σε 2 f2g που διαχερίζομαι εμφανίζει την προσφορά με ίδιες παροχές αλλά σε πιο ακριβή τιμη. ΥΓ. Και σε εμένα σε ένα Q (όχι VIP) που το έχω 6 μήνες και δεν βάζω πότε χρήματα μου εμφανίζει αυτή την προσφορά τους τελευταίους 3 μήνες. Ε, αφού επιμένουν σε 10 μέρες που λήγει ένα αλλό μηνιαίο CU που έχω με 300Gb θα βάλω αυτό για κανα μήνα και βλέπουμε. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 10 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 10 Αυγούστου 56 minutes ago, opmgls said: Εισαι σίγουρος ότι στο f2g της μητέρας σου έδωσαν την ίδια ακριβως προσφορά με 10,9€ 250Gb/30ημέρες;;; Γιατί σε 2 f2g που διαχερίζομαι εμφανίζει την προσφορά με ίδιες παροχές αλλά σε πιο ακριβή τιμη. ΥΓ. Και σε εμένα σε ένα Q (όχι VIP) που το έχω 6 μήνες και δεν βάζω πότε χρήματα μου εμφανίζει αυτή την προσφορά τους τελευταίους 3 μήνες. Ε, αφού επιμένουν σε 10 μέρες που λήγει ένα αλλό μηνιαίο CU που έχω με 300Gb θα βάλω αυτό για κανα μήνα και βλέπουμε. Ναι το εμφάνισε απλά δεν το έχω screenshot. 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 10 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 10 Αυγούστου 51 minutes ago, Nikolas14 said: Ναι το εμφάνισε απλά δεν το έχω screenshot. Ωραία, ευχάριστο νέο η χαμηλότερη τιμή του πακέτου και στο f2g. Θα έχω τον νου μου να δω αν θα το εμφανίσει και στα δικά μου. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts