Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για να πας στο frog στέλνεις ένα sms, για να πας στη Q από f2g πρέπει να πας σε κατάστημα για να αλλάξεις sim, πως τα έχουν κάνει έτσι? 

• Απαντήσεις 37χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

3 ώρες πριν, odim said:

Για να πας στο frog στέλνεις ένα sms, για να πας στη Q από f2g πρέπει να πας σε κατάστημα για να αλλάξεις sim, πως τα έχουν κάνει έτσι? 

1 minute ago, hercoulis said:

Ούτε e-sim έχουν. 

Ντάξει, όλες ειναι παρ'τη μια και χτύπα την άλλη:
Δηλαδή η Nova στην καρτοκινητή ειναι όλοκληρη μανούρα να αλλάξεις απο Q σε F2g. Στην Q δεν έχει esim. Από την άλλη μπορείς με 13€  (στην Q με 8€ οταν έχει countdown) να έχεις εισερχομενες και sms για ένα χρόνο. Όταν έχεις ενεργο πακέτο δεν χανεται το χρηματικό υπόλοιπο στο δίμηνο.
Η Cosmote χρέωνει την αλλαγή της esim σε κάθε συσκευή. Εχει χαλάσει απιστευτα την εξυπηρέτηση πελατών και σου βγάζουν την πίστη να κάνουν μια δουλειά.
Η Vodafone εχει καλή εξυπηρέτηση πελατών αλλά εχει πια γίνει η πιο σφιχτή στην καρτοκινητή (με εξαίρεση το ετήσιο του CU).
Δεν μπορούμε να κάνουμε δωρεάν speedtest όπως στις αλλες δυο μαμώ τη τρέλλα τους...
Ειναι κι αλλα απλά εγραψα αυτά που ήρθαν αυθόμητα πρώτα στο μυαλό μου.
Δεν ξέρω αν εχει νόημα να χαλιόμαστε για το τι μαΪμουδιές κάνουν όλες τους.

Δε χαλιόμαστε. Τα αναφέρουμε για μέτρο σύγκρισης. 
Τι να κάνεις, μάλλον η διοίκηση δε βλέπει να διορθώσει πράγματα ουσίας. 
Υπάρχει συσκευή τηλ με eSIM μόνο, και με τις τακτικές τους πετάνε τους κατόχους της, έξω. 

Just now, hercoulis said:

Δε χαλιόμαστε. Τα αναφέρουμε για μέτρο σύγκρισης. 
Τι να κάνεις, μάλλον η διοίκηση δε βλέπει να διορθώσει πράγματα ουσίας. 
Υπάρχει συσκευή τηλ με eSIM μόνο, και με τις τακτικές τους πετάνε τους κατόχους της, έξω. 

iPhone Air, η μοναδική συσκευή που παίρνει e-sim. 
Cosmote, Vodafone δίνουν στα καρτοκινητά  e-sim μόνο με τη κοσμοτε να σε ταλαιπωρεί κι όλας κατα τη μεταφορά.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited

Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24

Για όσους θέλουν ολοκληρωμένο πακέτο προς Ελλάδα , αλλά μιλάνε και προς Ευρώπη, ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία συμφέρουν τα Q Star πακέτα, τα οποία έχουν και λεπτά ομιλίας προς εκεί και (όπως λέει η Q ) χρεώνονται ανά δευτερόλεπτο.

Οι διεθνείς προορισμοί που μπορούν να καταναλωθούν τα λεπτά ομιλίας είναι: Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κύπρος, Γαλλία, Γερμανία, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λετονία, Μάλτα, Νέα Ζηλανδία, Ολλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ισπανία, Σουηδία, Νορβηγία, Δανία, Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ, Καναδάς, Αυστραλία

1 ώρα πριν, VIPdriver said:

Για όσους θέλουν ολοκληρωμένο πακέτο προς Ελλάδα , αλλά μιλάνε και προς Ευρώπη, ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία συμφέρουν τα Q Star πακέτα, τα οποία έχουν και λεπτά ομιλίας προς εκεί και (όπως λέει η Q ) χρεώνονται ανά δευτερόλεπτο.

Οι διεθνείς προορισμοί που μπορούν να καταναλωθούν τα λεπτά ομιλίας είναι: Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κύπρος, Γαλλία, Γερμανία, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λετονία, Μάλτα, Νέα Ζηλανδία, Ολλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ισπανία, Σουηδία, Νορβηγία, Δανία, Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ, Καναδάς, Αυστραλία

Επίσης το μοναδικό χαρακτηριστικό της nova ότι αν βρεθείς ΗΠΑ, Αυστραλία κλπ, το vowifi είναι σαν να βρίσκεται Ελλάδα.

1 minute ago, cu2goup said:

Επίσης το μοναδικό χαρακτηριστικό της nova ότι αν βρεθείς ΗΠΑ, Αυστραλία κλπ, το vowifi είναι σαν να βρίσκεται Ελλάδα.

Οπουδήποτε στον κόσμο κι αν βρεθείς για την ακρίβεια. Σε οποιαδήποτε χώρα, κρουαζιέρα, κλπ κλπ. Αρκεί να έχεις WiFi 

9 minutes ago, cu2goup said:

Ακριβώς, ένα από τα βασικά που μου λείπουν στο ετήσιο cu που είμαι τώρα.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Μετέτρεψα το f2g σε qcard σήμερα για πιο φτηνά, σε προσφορές νομίζω είναι καλύτερη.. 

Γεια σας! Εχω την εξής απορία. Το buy more (15gb-1000’) μπαίνει σε Q? Γιατί εμένα μου λένε ότι δεν γίνεται. 

iPhone 6 plus

5 ώρες πριν, teodor422 said:

Γεια σας! Εχω την εξής απορία. Το buy more (15gb-1000’) μπαίνει σε Q? Γιατί εμένα μου λένε ότι δεν γίνεται. 

σε εμένα κάποια στιγμή,πριν λίγο καιρό,όταν είχα ρωτήσει στο chat του f2go τι γίνεται σε περίπτωση που το μετατρέψω σε Q,μου είχαν πει ισχύει κανονικά το buy more.

συγνώμη λίγο ποια είναι η διαφορά μεταξύ SIM και e-sim?? εκτός οτί η δεύτερη είναι άυλη,τι καλό έχει η e-sim και το έχετε κάνει θεμα?? 

14 minutes ago, odim said:

συγνώμη λίγο ποια είναι η διαφορά μεταξύ SIM και e-sim?? εκτός οτί η δεύτερη είναι άυλη,τι καλό έχει η e-sim και το έχετε κάνει θεμα?? 

Για τον απλό χρήστη που έχει μόνο ένα νούμερο δεν κάνει διαφορά.
Αν κάποιος θέλει δύο νούμερα πολλές συσκευές την 2η σιμ την προσφέρουν μόνο ως e-sim. Κάποια λίγα κινητά δεν έχουν καν θέση για φυσική e-sim.
Μπορεις (αν έχεις τέτοια ανάγκη) να έχεις κάμποσα προφίλ e-sim αποθηκευμένα (δηλαδή διαφορετικά νουμερα) και από τις ρυθμίσεις εύκολα να επιλέγεις ποιο θα είναι το ένα ένεργό ανα πάσα στιγμή. 
ΥΓ. Κάπου είχα διαβάσει ότι υπάρχουν συσκεύες iphone που μπορείς με e-sim να έχεις ως 5 νούμερα ταυτόχρονα ενεργά. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια.

2 minutes ago, opmgls said:

Για τον απλό χρήστη που έχει μόνο ένα νούμερο δεν κάνει διαφορά.
Αν κάποιος θέλει δύο νούμερα πολλές συσκευές την 2η σιμ την προσφέρουν μόνο ως e-sim. Κάποια λίγα κινητά δεν έχουν καν θέση για φυσική e-sim.
Μπορεις (αν έχεις τέτοια ανάγκη) να έχεις κάμποσα προφίλ e-sim αποθηκευμένα (δηλαδή διαφορετικά νουμερα) και από τις ρυθμίσεις εύκολα να επιλέγεις ποιο θα είναι το ένα ένεργό ανα πάσα στιγμή. 
ΥΓ. Κάπου είχα διαβάσει ότι υπάρχουν συσκεύες iphone που μπορείς με e-sim να έχεις ως 5 νούμερα ταυτόχρονα ενεργά. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια.

με έβαλες σε σκέψεις τώρα,καταρχήν έχω μόνο μια συσκευή που δέχεται e-sim,ένα motorola g86,έχει και δύο θεσεις απλής Sim,μπορώ να βάλω δύο θέσεις απλής sim και την e-sim έτσι ωστε να έχω και τα τρία δίκτυα?? γίνεται αυτό?? 

Νομιζω μονο ενα προφιλ esim μπορει να ειναι ενεργο καθε φορα αλλιως θες συσκευη double e-sim.

Αν δεν λανω λαθος το g86 δεν εχει 2 φυσικες sim αλλα μια sim συν ενα memory card slot και esim.

Δημήτρης - Motorola Edge 60 Pro

Μπορεις να εχεις πανω απο ενα προφιλ e-sim αλλά μονον ενα ενεργο καθε φορά. Εγω στο motorola εχω 2 esim αποθηκευμενες, εκτος απο τη φυσική sim.

16 minutes ago, r31134 said:

Νομιζω μονο ενα προφιλ esim μπορει να ειναι ενεργο καθε φορα αλλιως θες συσκευη double e-sim.

Αν δεν λανω λαθος το g86 δεν εχει 2 φυσικες sim αλλα μια sim συν ενα memory card slot και esim.

τώρα το είδα έχεις δίκιο,είναι μια φυσική sim και μια e-sim.

1 ώρα πριν, odim said:

με έβαλες σε σκέψεις τώρα,καταρχήν έχω μόνο μια συσκευή που δέχεται e-sim,ένα motorola g86,έχει και δύο θεσεις απλής Sim,μπορώ να βάλω δύο θέσεις απλής sim και την e-sim έτσι ωστε να έχω και τα τρία δίκτυα?? γίνεται αυτό?? 

Δυστυχώς όχι! Μόνο οι δύο μπορούν να ειναι ενεργές ανά πάσα στιγμή. Ανεξάρτητα από το ποιες θα είναι αυτές η τρίτη θα είναι ανενεργή και εκτός δικτύου. 

ΥΓ. Το G86 μπορεί να μην έχει δύο φυσικές sim αλλά υπάρχουν άλλες συσκευές που έχουν δυο φυσικές sim + e-sim αλλά δεν μπορούν να είναι ενεργές και οι τρεις ταυτόχρονα. Οι κατασκευαστές δεν φτιάχνουν συσκευές με 3 ή και παραπάνω προφίλ ενεργά ταυτότχρονα

Edited by opmgls

Σιγουρα εχει 2 θεσεις? Αν πιστεψουμε το gsmarena εχει μοντελο με 2 φυσικες θεσεις και παραλλαγή με 1 φυσική + 1 esim. Σιγουρεψου οτι εχει esim. Εχω δει σε παλαιοτερο (g84 αγορασμενο απο Γερμανό) να υπάρχει αναφορα esim στο μενου αλλα μέχρι εκει, η συσκευη ειχε 2 θεσεις για nano sim.

Στο αυτοκόλλητο πάνω στο κουτί του κινητού, φαίνεται τι έχει

Edited by kmpatra

Αν έχει 9ber κλπ κάποιος, έχει απεριόριστες e-sims ακόμα και σε κινητό που δεν υποστηρίζει από την μαμά esim. Και βέβαια μπορεί να κάνει εναλλαγές ανάμεσα τους με ένα κλικ. Ακόμα πίσω είσαστε που νομίζετε ως εξελιγμένες τις συσκευές που υποστηρίζουν εσιμ.😀

Edited by Konsta_ntina

2 ώρες πριν, odim said:

τώρα το είδα έχεις δίκιο,είναι μια φυσική sim και μια e-sim.

Τωρα το ειδα, οκ.

2 ώρες πριν, Konsta_ntina said:

Αν έχει 9ber κλπ κάποιος, έχει απεριόριστες e-sims ακόμα και σε κινητό που δεν υποστηρίζει από την μαμά esim.

οχι απεριοριστες

το τσιπακι σε καρτες 9ber (και παρομοιες) εχει μια συγκεκριμενη χωρητικοτητα

και μπορει να δεχτει e-sim αναλογα του μεγεθους της

συνηθως ειναι καπου 8 esim

το ιδιο ισχυει και για τα κινητα που δεχονται esim

Edited by HEO

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

1 ώρα πριν, HEO said:

οχι απεριοριστες

Απεριόριστες με την έννοια σβήνεις κάποια και γράφεις μία καινούργια.

Σε ένα δικαρτο 16 εσιμς δεν είναι και λίγο.