Jump to content

vagmouk

Members
  • Δημοσιεύσεις

    43
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by vagmouk

  1. Το δικό μου πάντως από Τσεχία με Dhl pakeτ και ΕΛΤΑ ήλθε με elta courier ταχύτατα.
  2. Και μετά το mail το πακέτο εμφανίστηκε τα μεσάνυχτα στο Βέλγιο.Ας ελπίσουμε τώρα να μην έχουμε και άλλα κολλήματα.
  3. Δική μου παραγγελία με Gls από 1/7 χωρίς καμία ανανέωση του tracking.Σήμερα από μόνοι τους χωρίς να τους ενοχλήσω εγώ , μου έστειλαν mail ότι θα καθυστερήσει 7-10 μέρες επιπλέον λόγω τελωνείου.Καλά ξεμπερδέματα τώρα ενόψει και καλοκαιρινών αδειών.....
  4. Καλημέρα, χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους.Να ενημερώσω ότι σήμερα μου ήρθε μήνυμα από banggood για refund σε παραγγελία κινητού από 11-11 που είχε κολλήσει σε preadvised από 15-11.
  5. Και εγώ ελπίζω πως όχι.Θα περιμένω μια εβδομάδα ακόμα και μετά dispute στο paypal.Δεν μου έχει ξανατύχει πάντως τόσο μεγάλη καθυστέρηση.Ακόμα και σε περιόδους αιχμής.
  6. Υπάρχει άλλος κολλημένος ακόμα σε preadvised από τις 15/11 με nlpost Banggood?
  7. Και εγώ απο Banggood κολλημένο από τις 15/11 στο preadvised to Postnl.Από Δευτέρα θα ξεκινήσω διαδικασίες για refund.Αδικαιολόγητη καθυστέρηση , ακόμα και για περίοδο αιχμής.
  8. Μια φθηνή άπω gearbest στα 5-6 ευρώ.Δεν νομίζω να επιτρέπεται να βάλω link.Aν ψάξεις εκεί για android endoscope θα βρεις αρκετές.
  9. Nαι δουλεύει.Μόλις χθες πήρα μία.Αλλά μην περιμένεις τίποτα φοβερής ποιότητας video η photos.
  10. Έχουν οι Ολλανδοί νησί κοντά στη Σιγκαπούρη?Περίεργο γιατί εδώ και σχεδόν 60 χρόνια δεν υπάρχει ούτε στρέμμα ολλανδικού εδάφους στον Ειρηνικό.Μάλλον αυτός που σου το είπε ονειρεύεται διακοπές σε μέρη εξωτικά και μπέρδεψε την Καραιβική με κάτι άλλο.
  11. Eγώ νομίζω ότι έχει χαθεί εντελώς η μπάλα εκεί στα Ελτα.Ερχεται χθες ο ταχυδρόμος με τον οποίο γνωριζόμαστε και προσωπικά και μου αφήνει ειδοποίηση για συστημένο.Φίλε συγνώμη δεν στο έφερα γιατί γράφει πάνω τελωνείο και πρέπει να πας να το πάρεις απο εκεί.Μου είπε μάλλον για τρία ευρώ αλλά δεν ήξερε με σιγουριά.Σήμερα στο γκισέ μου παραδίδουν κανονικά το πακετάκι χωρις πολλά πολλά.Ρωτάω αν πληρώνω κάτι ,μου λένε όχι, χαιρετάω και φεύγω.Μιλάμε για ακουστικά Mi piston από gearbest πραγματικής αξίας 20 δολλαρίων συστημένο με nl post.Πάνω έιχε την κλασσική μπλέ σφραγίδα του δημοσίου.Νομίζω πραγματικά ότι δεν γνωρίζει κανένας τι ισχύει και ότι δεν έχουν δοθέι σαφείς και συγκεκριμένες οδηγίες στους υπαλλήλους.Οτι αρπάξουμε στα πρόχειρα.Πριν μερικές μέρες μου έφερε στα χέρια ο ταχυδρόμος δύο συστημένα παρόμοιας αξίας χωρίς σφραγίδες ,χρεώσεις κλπ.
  12. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 16-06-2017 17:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 25-07-2017 12:51 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 26-07-2017 07:30 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Ανάσταση....
  13. Μια από τα ίδια.Παρέλαβα untracked και μάλιστα από μαλαισιανό ταχυδρομίο σήμερα με ημερομηνία παραγγελίας 12/6.Συστημένο με Nl Post και ημερομηνία παραγγελίας 8/6 έχει κολλήσει από 16/6 στο ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.Οι Ολλανδοί το δίνουν ότι έφτασε Ελλάδα 21/6.Πραγματικά ότι να ναι.Και δεν έιναι τίποτα ηλεκτρονικό ακριβό αλλά ακουστικά του δεκάευρου.
  14. Πάντως μόλις τώρα έφερε στα χέρια μου ο ταχυδρόμος δύο συστημένα χώρις καμία χρέωση και σφραγίδα.Ενα με china post και ένα με singapore αξίας γύρω στο δεκάευρω το καθένα.Μάλλον στην τύχη πιάνουν και χρεώνουν τα 3 ευρώ.
  15. Παίζει κάτι με το xsubstv?Χθες βράδυ δεν κατέβασε με τίποτα υπότιτλους ενώ τους βρίσκει κανονικά μέσω subtitles.gr.Οι άλλοι κατεβάινουν κανονικά.
  16. Αναφορικά με τα ταχυδρομία Μαλαισίας, ένα hdmi switchακι απο Kινα ήρθε untracked σε 34 μέρες από την ημερομηνία της παραγγελίας.Νομίζω πως έιναι πολύ καλά αν κρίνω από όσα διάβασα.
  17. φιλε μετα απο 12 μερες περαστηκε στο συστημα των ελτα , κοιτα και το δικο σου. Nαι φανηκε το πρωι και σε μενα.Εχουμε δρομο παντως ακομα...
  18. Oχι φυσικα.Το παραξενο θα ηταν να ειχα παραλαβει με τα ρεκορ ταχυτητας που σπανε τα ελτα τωρα τελευταια....
  19. Nαι και το δικό μου δείχνει απο χθες το πρωι ότι έφυγε απο Ουγγαρία.Καθυστέρησαν μάλλον να στείλουν το tracking.
  20. Και εγώ μια από τα ίδια.Παραγγελία από Παρασκευή μεσημέρι και είναι κολλημένη στο στάδιο packed item.Δεν πήρα ακόμα tracking number.
  21. παιδια μου ρθε χαρτακι για δεμα που ρθε απο κινα και λεει τελη εκτελωνισμου 3€, το θεμα ειναι πως το προιον εκανε 2$ (+1.28$ μεταφορικα). ακομα και τυπικα δεν υπαρχει καποιο οριο του στυλ 20€ κατω απο το οποιο δεν πληρώνεις τελη; και το τρακινγκ του ελτα δεν λεει τιποτα για τελωνειο : Μπα.....Αλλο καινουριο αυτο?Ελλαδαρα για παντα
  22. Τι να πω δεν ξερω...Σιγουρα έπεσαν στην περιπτωση.Μακαρι ολοι να ξεμπερδεψουν και να παραλαβουν γρηγορα και κυριως χωρις καπελο.
  23. Μηπως τελικα εγινε καμια πατατα απο το vickmall η καμια καρφωτη προς αυτους?Γιατι βλεπω οτι τα πιο πολλα ειναι απο εκει.Το δικο μου ειναι απο geek.Βεβαια ειναι και επιστροφη απο επισκευη και το ειχα στειλει χυμα τυλιγμενο με το κουτι του μονο χωρις καλωδια φορτιστες κλπ.Ισως να επαιξε και αυτο ρολο.Δεν ξερω....Νομιζω παντως οτι αλλαξε και ο υφυπουργος οικονομικων.Μηπως εκανε καμια επισκεψη στο τελωνειο την παρασκευη η κατι τετοιο?
×
×
  • Create New...