Vasileios Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Έχετε κάνει μία εξερχόμενη κλήση γα ενεργοποίηση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakokk6 Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Απαντώ στον χρήστη gm87 φίλε μου εσένα σε αφήνει να κάνεις ονλαιν ανανέωση εμένα και κάποιους άλλους οχι τι να κάνουμε τώρα να τους παρακαλούμε όχι βέβαια γιαυτό έκανα φορητοτιτα για φρογκ. Υγ. Μήπως ξέρει κάποιος πόσες μέρες χρειάζεται για να γίνει η αλλαγή ς Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsoupri Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Έχετε κάνει μία εξερχόμενη κλήση γα ενεργοποίηση ; Αν εννοεις εμενα, και βέβαια φίλε μου. Τον αριθμό τον λειτουργεί μήνες τώρα αλλα μέχρι στιγμής λ έβαζε κάρτα από κατάστημα. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Αν εννοεις εμενα, και βέβαια φίλε μου. Τον αριθμό τον λειτουργεί μήνες τώρα αλλα μέχρι στιγμής λ έβαζε κάρτα από κατάστημα. To θέμα ανανέωσης κάρτας από την εφαρμογή και όχι μόνο είχει κολλήσει άσχημα και σε φίλο μου που είχε έρθει από φορητότητα από wind συμβόλαιο. Χρειάστηκε επικοινωνία με το support της q για να λυθεί το θέμα. μιλησαν αρκετές φορές μέχρι να φτιαχθέι. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Από τη στιγμή που η σύζυγος μου απέκτησε έναν αριθμό Q δεν μπορούμε ποτε να κάνουμε ανανεωση Online από το App της Q. Πως μπορούμε να το λύσουμε το συγκεκριμενο πρόβλημα; Ευχαριστω εκ των προτέρων!! Online από το myQ τα ίδια; https://www.wind.gr/gr/q/my-q-login/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsoupri Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Online από το myQ τα ίδια; https://www.wind.gr/gr/q/my-q-login/ Από το Site: Τραγικοί. Πηρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση και είπαν θα μας καλέσουν μόλις λάβουν το αιτημα για την υποτιθέμενη βλάβη της ανανέωσης υπόλοιπου. Άντε να δούμε!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Αθάνατη Windάρα, με τα "ωραία" της. Εν έτη 2018, η online ανανέωση για την εταιρεία, έπρεπε να αποτελεί κύρια προτεραιότητα άμεσης εξάλειψης τέτοιων αδιανοητων συστημικών θεμάτων. Κατά τα άλλα απαιτούν (ορθά φυσικά) χρήματα. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Αθάνατη Windάρα, με τα "ωραία" της. Εν έτη 2018, η online ανανέωση για την εταιρεία, έπρεπε να αποτελεί κύρια προτεραιότητα άμεσης εξάλειψης τέτοιων αδιανοητων συστημικών θεμάτων. Κατά τα άλλα απαιτούν (ορθά φυσικά) χρήματα.Welcome to wind Τώρα την πήρατε χαμπάρι... Έχει πολλές φορές θέματα με την online ανανέωση και στην Q και στο f2g γιατί απλά δεν είναι κάνουν σωστά την δουλειά τους. Όλα δουλεύουν στην τύχη η από τύχη Ρωτήστε και εμάς που είμαστε πολλά χρόνια. Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satsok1979 Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 ολες εχουν τα θεματα τους. εχω και τις 3 εταιριες χρονια. dual κινητο (μπλε και πρασινη) συν mobile broanband(κοκκινη). και με τα app εχουν θεματα και με δημιουργια λογαριασμου και αλλα. Παράθεση Alcatel One Touch Easy,Nokia 8210,Sharp GX15/GZ100,Samsung duos gt-b5722,Lumia640,Xiaomi MiA1,Redmi Note 10Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 (edited) Καλησπέρα υπάρχει κάποιο μυστικό πακέτο για δεδομένα αυτή τη στιγμή; Αν πάρω summer data ισχύει στο εξωτερικό ; Edited September 9, 2018 by leasedline Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Αν πάρω summer data ισχύει στο εξωτερικό ; Επισήμως στην Ε. Ε. ισχύουν τα 2,6 από τα 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Επισήμως στην Ε. Ε. ισχύουν τα 2,6 από τα 10. και επισήμως και στην πρέξη ισχύουν τα 2,6 αν δωσεις 4€ για data ισχύουν τα 450ΜΒ στην περιαγωγη Το πακετακι με τα 1500' και 1,5 GB sta 8,5€ ΔΕΝ ισχύει στην περιαγωγη Τα coundown ΔΕΝ ισχύουν στην περιαγωγη Αυτά :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GKK1 Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 και επισήμως και στην πρέξη ισχύουν τα 2,6 αν δωσεις 4€ για data ισχύουν τα 450ΜΒ στην περιαγωγη Το πακετακι με τα 1500' και 1,5 GB sta 8,5€ ΔΕΝ ισχύει στην περιαγωγη Τα coundown ΔΕΝ ισχύουν στην περιαγωγη Αυτά :cool: Στα countdown διαβάζω τις διευκρινήσεις η καλώ στο τηλεφωνικό κέντρο αν χρειαστεί να πάω εξωτερικό! τα περισσότεραα countdown ισχύουν κανονικά στο εξωτερικό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Στα countdown διαβάζω τις διευκρινήσεις η καλώ στο τηλεφωνικό κέντρο αν χρειαστεί να πάω εξωτερικό! τα περισσότεραα countdown ισχύουν κανονικά στο εξωτερικό! κι εγω έτσι θυμόμουν, αλλά ενω "φόρτωσα" ΜΒ σε 4 αριθμούς δεν δούλευαν στην περιαγωγή Απο τη σελίδα της Q μου έγραψαν οτι δεν δουλεύουν τα coundown στην περιαγωγή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Αθάνατη Windάρα, με τα "ωραία" της. Εν έτη 2018, η online ανανέωση για την εταιρεία, έπρεπε να αποτελεί κύρια προτεραιότητα άμεσης εξάλειψης τέτοιων αδιανοητων συστημικών θεμάτων. Κατά τα άλλα απαιτούν (ορθά φυσικά) χρήματα. Εγω ηθελα να βαλω 5ε σε μενα και 5ε στη γυναικα μου.Θα μου πεις σιγα τα λεφτα.Το θεμα ειναι ομως οτι δεν εβαλα και πηραν τα @@ μου..Ετσι απλά Send By Opto Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Ένα άλλο, εντελώς κουλό, του οποίου τη σκοπιμότητα αδυνατώ να καταλάβω, είναι το εξής: Το πακέτο no borders χρησιμοποιείται κανονικά και κατά την περιαγωγή στην ΕΕ, αλλά το ακριβότερο supreme, που θεωρητικά είναι ο αντικαταστάτης του no borders, όχι. Ειλικρινά, αδυνατώ να αποκρυπτογραφήσω το συλλογισμό εκείνου που το σκέφτηκε. Η πιο λογική εξήγηση που μπορώ να δώσω, είναι ότι το συγκεκριμένο στέλεχος της εταιρείας, είχε πιει μπόλικες καράφες ούζο, όταν δυατύπωνε τους όρους χρήσης του συγκεκριμένου πακέτου, το οποίο (κατά τα άλλα) θεωρώ πάρα πολύ καλό, με μοναδική (αλλά ιδιαίτερα σημαντική για εμένα) εξαίρεση, τον παραπάνω γελοίο περιορισμό που προανέφερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
litost Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 Καλημερα. Υπαρχει καποιο πακετο data η combo απο 5 ευρω και κατω ωστε να μου ανανεωθουν τα gb απο το summer data; Sent from my MI 6 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 Με κανενα πακετο δεν ανανεωνονται τα mb ΕΚΤΟΣ απο το πακέτο supreme και σε αυτο με ενεργοποιηση του ιδιου πακετου (κοστος 8€). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 έχει έρθει σε κανέναν μήνυμα για 8GB με 8€ για 8 μήνες, ή είναι πολύ νωρίς ακόμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 Για το πακέτο δεδομένων 1000mb με 4ευρώ εφόσον δεν καταναλωθεί και γίνει ανανέωση πριν την ημερομηνία λήξης τα mb μεταφέρονται στον επόμενο μήνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 οχι. Μονο στο supreme υπαρχει μεταφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 Οκ ευχαριστώ και κάτι ακόμα για να μετατρέψω f2go σε q ποια διαδικασία πρέπει να ακολούθησω;Υπάρχει καποια χρέωση για την μετατροπή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 3€ Combo Countdown 120' προς όλους 300 MB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 Οκ ευχαριστώ και κάτι ακόμα για να μετατρέψω f2go σε q ποια διαδικασία πρέπει να ακολούθησω;Υπάρχει καποια χρέωση για την μετατροπή;Πρέπει να πας σε κατάστημα. Το έκανα εγώ την περασμένη βδομάδα και μου ζήτησαν 5€ για την κάρτα sim. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 3€ Combo Countdown 120' προς όλους 300 MB Δεν παει καλά το πραγμα. Λιγο μετά τις 9 οταν πρωτοβγηκε,είχε την προηγούμενη προσφορά (200' & 400 mb). Καποια στιγμή το άλλαξαν. Και αν θυμάμαι καλά εχει ξαναγίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts