Jump to content

Ilovemetal

Members
 • Δημοσιεύσεις

  1.889
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

Everything posted by Ilovemetal

 1. Αθάνατη ελληνική νοοτροπία. Προσαρμόστηκαν και οι Γερμανοί στο τσίρκο. Πράγματι δε ξέρω γιατί δεν το αναφέρει.
 2. Τα κάνει φίλε μου. Εγώ βάζω το πακέτο των 13.5€ και μεταφέρονται κανονικά.
 3. Έπειτα από την τροποποίηση της ελάχιστης ανανέωσης σε 8€, εδώ έχουμε και το νέο πακέτο.
 4. Μέσα σε 7 ημέρες. Μόλις προστέθηκε και η ανανέωση των 8€. Λογικά θα ακολουθήσει και ανάλογο πακέτο.
 5. Τι σχέση έχει ο σύνδεσμος με αυτό που έγραψα; Προφανώς αστειεύεσαι. Εσύ βιάστηκες να απαντήσεις. Ήμουν ξεκάθαρος. Η εφαρμογή μετά την αναβάθμιση, έγινε άχρηστη για μερίδα συνδρομητών και συγκεκριμένα για όσους δεν έχουν αριθμό κινητής στη Vodafone. Παραθέτοντας τον σύνδεσμο, επαληθεύεις όσα ανέφερα για το ατόπημα της Vodafone.
 6. Δηλαδή αν δεν έχεις κινητή στη Vodafone και έχεις σε άλλη εταιρεία, δε μπορείς να μπεις στην εφαρμογή, π.χ για να πληρώσεις το σταθερό σου online; Ωραίο αυτογκόλ Vodafone. Είστε παράδειγμα προς αποφυγήν.
 7. Μα ως γνωστόν, η περηφάνεια σε γκρεμίζει και όσοι υποτιμούν τους άλλους, είναι συνήθως άτομα δίχως αυτοσεβασμό, οπότε είναι οι ίδιοι που χρήζουν συμπόνοιας και όχι όσοι διαφωνούν μαζί τους. Ευτυχώς αρκετοί εδώ, ακόμα, κρατούν τη σημαία της λογικής και διατηρούν το πνεύμα που πρέπει να κινείται το συγκεκριμένο forum.
 8. Καλησπέρα φίλε μου @p_k Δόξα Τω Θεώ φίλε μου, όλα καλά. Για να είσαι ακόμα στην παρέα και εσύ, άρα είσαι καλά, οπότε χαρά μου, διότι ανήκεις στη μερίδα μελών που εκτιμώ πολύ. Εντάξει να υπάρχουν αστοχίες σε κάποιες επισημάνσεις εδώ μέσα, σε ανθρώπινα πλαίσια, αλλά όχι και έτσι. Χαχα πράγματι φίλε μου, σημεία και τέρατα.
 9. Είναι καθαρά θέμα της Νόβα. Αλλιώς η COSMOTE θα ζητούσε κάποια στιγμή νεφρό για να διατηρείς αριθμό, σύμφωνα με την έως τώρα πολιτική της. Τώρα τα περί εκλογών και λοιπών σαθρών συμπερασμάτων, ανήκουν σε άλλο forum.
 10. Να είναι καλά η Nova, αλλιώς σιγά μη δίνανε 8€ ελάχιστη ανανέωση. Και φυσικά ούτε κουβέντα για κατάργηση της ελάχιστης διάρκειας κλήσης των 3 λεπτών. Δηλαδή επειδή είναι το καλύτερο δίκτυο, όπως συνηθίζουν να λένε και στις διαφημίσεις τους, πρέπει να μας κλέβουν λεπτά που δεν μιλήσαμε. Τέλειο. Τέλος πάντων, λόγο εργασίας βάζω τα απεριόριστα λεπτά, αλλά άλλους θα τους βόλευε καλύτερα το νέο μικρό πακέτο, αν υπήρχε χρέωση ανά δευτερόλεπτο. Αθάνατη, πανάκριβη, Cosmote.
 11. Εξυπηρετεί κάποιον που δε μιλάει πολύ, οπότε και θα ενεργοποιεί το νέο πρόγραμμα που κοστίζει 7.20€. Μη συγκρίνουμε τις ανάγκες μας με του συνόλου.
 12. Σίγουρα. Απλά αργεί να απαντήσει, ως συνήθως.
 13. Γιατί να πάει άπατη; Θεωρώ ότι η ελάχιστη ανανέωση δεν είναι αναγκαίο κακό, μιας και η προηγούμενη πορεία θα οδηγούσε σε όλο και μεγαλύτερη ελάχιστη ανανέωση, με συνέπεια αρκετά άτομα που δεν μιλάνε πολύ, να πληρώνουν περισσότερο "αέρα".
 14. Ξαναλέω: Κανονικά δίνεται και με cashback. Πάντα το έδινε. Τελευταία μόνο κάνει νερά. Με μια επικοινωνία μέσω chat με την εξυπηρέτηση, θα δοθεί.
 15. Είναι συστημικό λάθος. Αν επικοινωνήσεις με το chat, θα λάβεις κανονικά την προσφορά. Απορώ πως δεν έχει επιλυθεί ακόμα.
 16. Ilovemetal

  4G LTE

  Εδώ και αρκετές μέρες και συγκεκριμένα στο κέντρο της Κατερίνης, το δίκτυο... ΣΕΡΝΕΤΑΙ! Μάλλον ήρθαν πολλοί Γερμανοί τουρίστες.
 17. Παιδιά καλησπέρα. 2 μέρες για επεξεργασία απόδειξης από το cashback; Παλιά δεν ήταν έτσι, γινόταν σχεδόν άμεσα. Ακόμα περιμένω.
 18. Μου εμφανίζει την ίδια ακριβώς προσφορά στο My CU app. Απεριόριστα λεπτά ομιλίας, 600 sms και 8GB ίντερνετ με 10.91€. Νομίζω είναι αρκετά συμφέρουσα επιλογή, σε σχέση με παλαιότερες προσφορές Καρτοπρογράμματος.
 19. Ilovemetal

  4G LTE

  Σήμερα το δίκτυο στην Κατερίνη έχει κλαταρει.
 20. Πάντα στο σύνδεσμο και διάβασε την ανακοίνωση.
 21. Είναι επειδή έκανε φορητότητα. Δίνει για 2-3 μήνες αυτό ή διπλασιασμό του υπολοίπου ανανέωσης.
 22. Πιστεύω ότι σύντομα θα δούμε απεριόριστα δεδομένα και από την Cosmote. Υπομονή.
 23. Χρόνια τώρα, πρόκειται για την νούμερο ένα εξυπηρέτηση πελατών.
 24. Διαφωνώ απόλυτα. Το να μπορεί κάποιος να το ενεργοποιεί όταν το χρειάζεται, είναι η ακριβής έννοια του καρτοκινητού. Κάνω χρήση υπηρεσίας αυτόν τον μήνα επειδή την χρειάζομαι, δεν κάνω τον επόμενο γιατί δεν την χρειάζομαι. Ορθότατο. Καρτοκινητή έχω, όχι συμβόλαιο. Θαρρείς ότι σε συμβόλαιο χρειάζονται όλοι τις παροχές μηνιαίος στο ακέραιο; Σύντομη απάντηση: όχι. Άρα το ελεύθερο ενεργοποίησης ενός πακέτου που προσφέρει η καρτοκινητή, είναι ιδανικό. Με μόνη εξαίρεση, αν κάποιος το θέλει μηνιαία, τότε ναι, θα συνάψει συμβόλαιο.
 25. Πιστεύω ότι εντός της χρονιάς θα υπάρξει και μηνιαίο πακέτο με απεριόριστα.
×
×
 • Create New...