Jump to content

Ilovemetal

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.901
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Ilovemetal

  1. Μερικοί γίνατε αφόρητα κουραστικοί με την πολιτική εδώ μέσα. Αν θέλετε πολιτική, γεωπολιτική ή οικονομική ανάλυση, να πάτε σε άλλα forums. Εδω ο κόσμος μπαίνει να ενημερωθεί για συγκεκριμένα πράγματα, όχι για τη ΝΔ ή τον ΣΥΡΙΖΑ. Απορώ τι κάνουν οι moderators. Εδώ μιλάμε για καρτοκινητό Vodafone. Αρκετά πια.
  2. Αρκετά δελεαστική προσφορά. ΔΩΡΕΑΝ DATA ΓΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ; BRING A FRIEND ΣΤΟ CU ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΟ 5GB ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΓΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ. ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΚΩΔΙΚΟ ΕΔΩ: https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/cu-bring-a-friend/?c_source=sms&c_medium=sms&c_owner=mk-cu&c_term=1st&c_name=20230424-cu-bringafriend
  3. Φίλε μου εγώ βάζω τα απεριόριστα λεπτά. Δεδομένα δεν με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα. Και 2gb το μήνα μου αρκούν. Απλά συχνά μου έρχεται η προσφορά ανανέωσης, που δίνει 1000' προς όλους για ένα μήνα και κάποια gb. Πράγματι θέλω μελλοντικά να το δοκιμάσω το liquid. Εμένα η προσφορά έλεγε 1000' προς όλους για ένα μήνα και εν τέλει.. μου έδωσαν 5000' προς όλους! Και κάποια giga έλεγε, που εν τέλει έγιναν... απεριόριστα! Άρα σε εμένα έλεγε λιγότερα και έδωσαν περισσότερα.
  4. ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΕΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ DATA ΚΑΙ 1000' ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ 30 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ. Μου ήρθε και αυτό. Υ.Γ Στο τέλος θα μου στείλουν και καμία λευκή συσκευή δώρο! 😁
  5. Χαχα. Η αλήθεια είναι ότι έστειλα παραπάνω από μια φορά, διότι πίεζε ο χρόνος και ήθελα τα λεπτά ομιλίας. Αν είχα ενεργοποιήσει πακέτο λόγο της καθυστέρησης, τότε η προσφορά ανανέωσης θα ήταν μάταιη στο να περαστεί. Όπως και να έχει υπήρχε πράγματι γενικό τεχνικό θέμα και η Vodafone με αντάμειψε με το παραπάνω.
  6. Νεότερη ενημέρωση από τη "προσφορά μόνο για εσένα" που δε λάβαμε πολλοί, έπειτα από ανανέωση υπολοίπου. Μου έδωσαν: 4000' προς όλους αντί για 1000' προς όλους και 4gb αντί για 1gb.
  7. Η συνεργασία κρατά χρόνια και είναι δεύτερη sim. Ναι ισχύει, τι να πω, δε ξέρω.
  8. 4η μέρα ακόμα περιμένω. Τους ενόχλησα 2-3 φορές και μου είπαν από Δευτέρα. Ακόμα περιμένω. Απαράδεκτη η Vodafone το ελάχιστο.
  9. Και σε εμένα αυτό έγινε όπως έγραψα πιο πάνω. Κάνε την ανανέωση και στείλε μήνυμα στο chat.
  10. Τώρα τους έστειλα στο chat. Μου απάντησαν ότι αντιμετωπίζουν ένα τεχνικό ζήτημα με τις προσφορές και είναι προς επίλυση. Και μου είπαν κάνε ανανέωση και γράψε μας εδώ για να αποδοθεί. Έκανα την ανανέωση και τους έστειλα. Και μου είπαν εντάξει, θα αποδοθεί σε 2 με 3 ημέρες.
  11. Το ίδιο ακριβώς συνέβη σήμερα και σε εμένα. Ήταν 1000' προς όλους και κάποια Giga. Ήταν έως 22 Απριλίου. Ό,τι να ναι.
  12. Για όσους δεν έλαβαν γνώση της τελευταίας ανακοίνωσης. Έχουμε αρκετά πακέτα που θα καταργηθούν. https://www.vodafone.gr/vodafone-ellados/digital-press-office/anakoinoseis/20230403-anakoinosi-timologiakon-allagon-kartokinitis/
  13. Αθάνατη ελληνική νοοτροπία. Προσαρμόστηκαν και οι Γερμανοί στο τσίρκο. Πράγματι δε ξέρω γιατί δεν το αναφέρει.
  14. Τα κάνει φίλε μου. Εγώ βάζω το πακέτο των 13.5€ και μεταφέρονται κανονικά.
  15. Έπειτα από την τροποποίηση της ελάχιστης ανανέωσης σε 8€, εδώ έχουμε και το νέο πακέτο.
  16. Μέσα σε 7 ημέρες. Μόλις προστέθηκε και η ανανέωση των 8€. Λογικά θα ακολουθήσει και ανάλογο πακέτο.
  17. Τι σχέση έχει ο σύνδεσμος με αυτό που έγραψα; Προφανώς αστειεύεσαι. Εσύ βιάστηκες να απαντήσεις. Ήμουν ξεκάθαρος. Η εφαρμογή μετά την αναβάθμιση, έγινε άχρηστη για μερίδα συνδρομητών και συγκεκριμένα για όσους δεν έχουν αριθμό κινητής στη Vodafone. Παραθέτοντας τον σύνδεσμο, επαληθεύεις όσα ανέφερα για το ατόπημα της Vodafone.
  18. Δηλαδή αν δεν έχεις κινητή στη Vodafone και έχεις σε άλλη εταιρεία, δε μπορείς να μπεις στην εφαρμογή, π.χ για να πληρώσεις το σταθερό σου online; Ωραίο αυτογκόλ Vodafone. Είστε παράδειγμα προς αποφυγήν.
  19. Μα ως γνωστόν, η περηφάνεια σε γκρεμίζει και όσοι υποτιμούν τους άλλους, είναι συνήθως άτομα δίχως αυτοσεβασμό, οπότε είναι οι ίδιοι που χρήζουν συμπόνοιας και όχι όσοι διαφωνούν μαζί τους. Ευτυχώς αρκετοί εδώ, ακόμα, κρατούν τη σημαία της λογικής και διατηρούν το πνεύμα που πρέπει να κινείται το συγκεκριμένο forum.
  20. Καλησπέρα φίλε μου @p_k Δόξα Τω Θεώ φίλε μου, όλα καλά. Για να είσαι ακόμα στην παρέα και εσύ, άρα είσαι καλά, οπότε χαρά μου, διότι ανήκεις στη μερίδα μελών που εκτιμώ πολύ. Εντάξει να υπάρχουν αστοχίες σε κάποιες επισημάνσεις εδώ μέσα, σε ανθρώπινα πλαίσια, αλλά όχι και έτσι. Χαχα πράγματι φίλε μου, σημεία και τέρατα.
  21. Είναι καθαρά θέμα της Νόβα. Αλλιώς η COSMOTE θα ζητούσε κάποια στιγμή νεφρό για να διατηρείς αριθμό, σύμφωνα με την έως τώρα πολιτική της. Τώρα τα περί εκλογών και λοιπών σαθρών συμπερασμάτων, ανήκουν σε άλλο forum.
  22. Να είναι καλά η Nova, αλλιώς σιγά μη δίνανε 8€ ελάχιστη ανανέωση. Και φυσικά ούτε κουβέντα για κατάργηση της ελάχιστης διάρκειας κλήσης των 3 λεπτών. Δηλαδή επειδή είναι το καλύτερο δίκτυο, όπως συνηθίζουν να λένε και στις διαφημίσεις τους, πρέπει να μας κλέβουν λεπτά που δεν μιλήσαμε. Τέλειο. Τέλος πάντων, λόγο εργασίας βάζω τα απεριόριστα λεπτά, αλλά άλλους θα τους βόλευε καλύτερα το νέο μικρό πακέτο, αν υπήρχε χρέωση ανά δευτερόλεπτο. Αθάνατη, πανάκριβη, Cosmote.
  23. Εξυπηρετεί κάποιον που δε μιλάει πολύ, οπότε και θα ενεργοποιεί το νέο πρόγραμμα που κοστίζει 7.20€. Μη συγκρίνουμε τις ανάγκες μας με του συνόλου.
  24. Σίγουρα. Απλά αργεί να απαντήσει, ως συνήθως.
  25. Γιατί να πάει άπατη; Θεωρώ ότι η ελάχιστη ανανέωση δεν είναι αναγκαίο κακό, μιας και η προηγούμενη πορεία θα οδηγούσε σε όλο και μεγαλύτερη ελάχιστη ανανέωση, με συνέπεια αρκετά άτομα που δεν μιλάνε πολύ, να πληρώνουν περισσότερο "αέρα".
×
×
  • Create New...