Jump to content

Alexpag

Members
  • Δημοσιεύσεις

    492
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Alexpag

  1. Alexpag

    OnePlus 8T

    Μήπως χρειάζεται κάποια ρύθμιση; Γιατί δουλεύει μόνο με 4G
  2. Alexpag

    OnePlus 8T

    Μήπως ξέρετε αν η συσκευή μπορεί να δουλέψει με 5g στο δίκτυο της Nova;
  3. Alexpag

    iPhone 14

    Έχω πάρει το iPhone 14 καινούργιο και μετά από 1.5 μήνα χρήσης η υγεία της μπαταρίας έπεσε στο 99% είναι φυσιολογικό; Στο iPhone XR που είχα πριν με 3 χρόνια χρήσης η υγεία της μπαταρίας είχε φτάσει στο 92%.
  4. Μπορεί να μου πει κάποιος που ακριβώς στην εφαρμογή f2go φαίνονται οι αριθμοί magic numbers και αν υπάρχει η δυνατότητα να τους αλλάξεις;
  5. Τελικά μέσα στην συνομιλία με την επαφή αν κάνεις swipe αριστερά δουλεύει κανονικά χωρίς να έχει έρθει ακόμα κάποια αναβάθμιση της εφαρμογής viber.
  6. Καλησπέρα μετά από αναβάθμιση σε iOS 16 σε iPhone XR όταν στέλνω μήνυμα σε κάποια επαφή στο viber δεν φαίνεται η ώρα που μπήκε μέσα στην συνομιλία η επαφή, ούτε μπορώ να δω το προφίλ της επαφής. Δίπλα από το όνομα της επαφής στην συνομιλία υπάρχει ένα βελάκι που δεν μπορείς να το επιλέξεις γιατί είναι πολύ μικρό. Είναι bug της αναβάθμισης και θα διορθωθεί στο μέλλον;
  7. Το έχει κάνει ένα γνωστός μου σε Samsung s21. Μήπως είναι κάποια ρύθμιση μόνο για Samsung; Επειδή εγώ έχω OnePlus και δεν μπορώ να το βρω.
  8. Aν η συσκευή πέσει στα χέρια τρίτου να μην μπορεί να την απενεργοποιήσει.
  9. Υπάρχει κάποια ρύθμιση ώστε όταν πατάω το power button να ζητάει πρώτα password? Έστω και μέσω κάποιας εφαρμογής;Έχω OnePlus 8T με android 12.
  10. Υπάρχει κάποια ρύθμιση ώστε όταν κάποιος πηγαίνει να απενεργοποιήσει την συσκευή να ζητάει face id ή password; Έχω iPhone XR με iOS 15.5 .
  11. Καλημέρα για να ενεργοποιήσω ένα πακέτο που κοστίζει 12,90 ευρώ τι ποσό πρέπει να προσθέσω; 15 ευρώ ή μπορώ και λιγότερα;
  12. Alexpag

    OnePlus 8T

    Έχει μεβρανη τοποθετημένη η οποία δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και μετά από λίγο καιρό την έβγαλα. Για 5g wind δεν έχω δει να δουλεύει.
  13. Alexpag

    iPhone XR

    Πήγαινε ρυθμίσεις - προσβασιμότητα - Face id και προσοχή και απενεργοποίησε τις δυνατότητες προσοχής. Έτσι θα χτυπάει κανονικά χωρίς να μειώνεται η ένταση όταν το πιάνεις στα χέρια σου.
  14. Για να πληρώσουμε με apple pay όταν το τηλέφωνο είναι κλειδωμένο πατάμε δυο φορές το κεντρικό κουμπί και μας βγάζει το apple wallet όπου θέλει δακτυλικό αποτύπωμα. Όταν η οθόνη δεν είναι κλειδωμένη πως μπορούμε να πληρώσουμε; Πηγαίνοντας στο wallet δεν μου εμφανίζεται κάποια επιλογή πληρωμής όπως στο iPhone xr.
  15. Alexpag

    OnePlus 8T

    Εμένα πάντως περάστηκαν αυτόματα μετά από 2-3 φορτίσεις που έκανα.
  16. Alexpag

    OnePlus 8T

    Εγώ ακολούθησα τις παρακάτω οδηγίες στο default update behavior και περάστηκαν αυτόματα https://support.google.com/googleplay/work/answer/9350374?hl=en
  17. Alexpag

    OnePlus 8T

    Βρήκα αυτό ψαχνωντας στο google https://support.google.com/googleplay/work/answer/9350374?hl=en Οπότε θα τσεκαρω πάλι αν γίνονται αυτόματα. Βάσει των προϋποθέσεων που γράφει.
  18. Αφού δεν σε νοιάζουν οι κάμερες θα μπορούσες να δεις και το πιο φθηνό oneplus 8T, γιατί συνήθως αυτό βάζουν απέναντι στο samsung galaxy S20 FE 5G από πλευράς τιμής και παρόμοιων χαρακτηριστικών.
  19. Alexpag

    OnePlus 8T

    Μια ερώτηση για αναβαθμίσεις εφαρμογών της συσκευής στο playstore, έχω ρυθμίσει να γίνονται αυτόματα μέσω wifi. Για να εγκατασταθούν θα πρέπει το κινητό να είναι στην φόρτιση; Επειδή το άφησα χθες βράδυ στην φόρτιση με απλό samsung φορτιστή και οι εφαρμογές που ήταν για ενημέρωση στο playstore δεν έγιναν.
  20. Alexpag

    OnePlus 8T

    Θα πρέπει να κατεβάσω την εφαρμογή oneplus care;
  21. Alexpag

    OnePlus 8T

    Ok ευχαριστώ. Και κάτι ακόμα η συσκευή είναι αγορασμενη από το ευρωπαϊκό site της oneplus αναφορικά με την εγγύηση δήλωσα το imei στο site της oneplus χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο; Δεν μου έστειλαν κάποια απόδειξη σε χαρτί και η πληρωμή έγινε μέσω paypal.
  22. Alexpag

    OnePlus 8T

    Όχι εννοώ την ανάλυση της οθόνης hd 720p fhd 1080p qhd κλπ
  23. Alexpag

    OnePlus 8T

    Υπάρχει κάπου ρύθμιση για αλλαγή της ανάλυσης της οθόνης; Πηγαίνω ρυθμίσεις- προβολή - οθονη - για προχωρημένους αλλά δεν βρίσκω κάτι.
  24. Alexpag

    OnePlus 8T

    Σήμερα παρέλαβα την συσκευή. Θα σεταρω μέσα στο Σαββατοκύριακο και θα σας πω εντυπώσεις. Ο χρόνος φόρτισης είναι εξωπραγματικός πάντως.
  25. Δεν είχα κάποιο παράπονο από το note8 ήταν η πιο ολοκληρωμένη συσκευή που είχα στην κατοχή μου μέχρι τώρα. Απλά είπα να δοκιμάσω και κάτι διαφορετικό.
×
×
  • Create New...