Jump to content

satsok1979

Members
  • Δημοσιεύσεις

    241
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by satsok1979

  1. κι εμενα! τωρα την κατεβαζω.
  2. https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/paketa_data.html https://www.cosmote.gr/announcements/fixed/Όροι-%26-προϋποθέσεις-πακέτων-UNLIMITED.pdf στα ανωτερο links για την κοσμοκαρτα παντως λεει μεχρι 2 φορες το μηνα το πακετο... • Μπορούν να ενεργοποιηθούν μόνο 2 πακέτα UNLIMITED GIGA WEEK εντός 1 μήνα. king εσυ το εχεις δοκιμασει; θενκς
  3. Με αγορα μιας καρτας W.U μπορω να τη βαζω σε 4g ρουτερ και με 4 επι 6,5ε https://www.whatsup.gr/paketa/paketa-internet/gigaweek να βγαζω το μηνα ετσι; βλεπω το λινκ κ δεν ξερω αν εχουν κοφτες σε data ή ταχυτητα.
  4. υπαρχει λινκ για αυτα που αναφερεις ;
  5. https://nova.gr/kiniti-tilefonia/simvolaia-kinitis/mobile-internet#package=1 καλη φαση νομιζω για 25ε
  6. Πήγα στο πατρικό μου που έχει άλλο μόντεμ. Η ενημέρωση έγινε σφαίρα με μια προσπάθεια.
  7. Αν ξέρει κάποιος. Είναι φυσιολογικό όταν τραβάς βίντεο ακόμα κ σε απόλυτη ησυχία να ακούγεται αυτό το... φυσιματακι σαν κχχχχ. Στο miA1 δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Edit Βάζω το ίδιο αρχείο στο miA1 κ δεν ακούγεται οπότε μάλλον είναι θέμα ηχείου.
  8. κι εγω οταν εβαλα sim κ τεσταρα κλησεις ο αισθητηρας (αν εχει...) δουλευε αν και απο συνηθεια με τα xiaomi εχω την συνηθεια να κλειδωνω αφου απαντησω πρωτη στην κληση.
  9. ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα εννοειται το εχω σε wifi (βασικα δεν του εχω βαλει ακομα τις sim) και φουλ φορτισμενο. ισως επειδη εχει τα θεματα της η 13 ειναι σαν να μου λεει μη με βαλεις ακομα. θα ξαναδοκιμασω καποια στιγμη αλλα οταν κολλαει κολλαει για ωρες πχ και ολη τη νυχτα.
  10. και εμενα εχει ερθει η 13 αλλα καμια 10αρια φορες που επιχειρησα να την κατεβασω κολλαει μια στο 28% μια στο 60% κτλ. αν ξερει καποιος το λογο ας πει...
  11. χαιρετω την παρεα και εγω νεος κατοχος του κινητου προερχομενος απο το αθανατο στοκ ανροιντ MiA1 εχει αυτη την στιγμη την 12.5.7 κ μου λεει για κατεβασω την 13. διακρινω κυριως αρνητικη διαθεση λογω προβληματων κ αναρωτιεμαι αν πρεπει να την κανω. εχω διαβασει αρκετα το τοπικ αν εχετε φυσικα να προτεινετε καμια θηκουλα ή τζαμακι που καταληξατε μου λετε. δεν εχω βαλει ακομα σιμ να δω τι παιζει με τον σενσορα αν κ εχω συνηθισει δυστυχως να κλειδωνω οθονη πριν μιλησω. αιωνιο κουσουρι της xiaomi.
  12. εγω οταν παρελαβα τη νεα sim κ υπεγραψα τα χαρτια σε 2 μερες κοπηκε το σημα της wind κ καπακι εβαλα την whatup.
  13. διαβασα το τοπικ και λεω δεν κανω ενα τηλ στην ΕξΠ να δω τι παιζει με 2 νουμερα που εχω. -στο ενα το εταιρικο ειχα τελευταια καθε μερα κληση απο τα @#$%νουμερα που καλουν τυφλα. ποτε δεν σηκωσα κανενα απλα μετα ο κυρ γκουγκλ μου ελεγε οτι ηταν απο τμημα προσφορων απο αυτα που καλουν κ δεν μιλανε κτλ κτλ.μετα εμπαινε μπλοκ αλλα ειναι 100αδες. τους λεω στην εξυπηρετητη βαλε με μητρωο 11 (ενω εχω την εντυπωση οτι τους το ειχα πει κ παλιοτερα)/ - στο αλλο νουμερο το whats up που πηρα πριν κανα μηνα με φορητοτητα απο wind ειχα μονο μια κληση. στο συμβολαιο που παρελαβα απο τα ελτα τους ειχα γραψει να με βαλουν μητρωο 11. @@ καλαβρεζικα ομως γιατι ρωτησα την κοπελα στην εξυπηρετηση κ ουτε κ σε αυτο ειχα μπει μητρωο 11. με εβαλε τηλεφωνικα. κ στα 2 νουμερα ειπε χρειαζονται 10-15 για να ενημερωθουν οι λιστες του μ11. επισης μου ειπε να απανταω αν θελω στα τηλεφωνα που σπανε μπαλες κ να τους αναφερω οτι επιθυμω να βγω απο τις λιστες τους γιατι ζητησα απο τον παροχο να με βαλει μητρωο 11. τελος στην ερωτηση αν απαντησω αν υπαρχει περιπτωση να χρεωθω εγω (γιατι μεχρι και αυτο εχω διαβασει...) μου ειπε οχι κ οτι αυτο ισως μονο συμβει απο κληση απο εξωτερικο αν κ ειναι σπανια περιπτωση. αυτα!!!
  14. μου εχει συμβει και εμενα στο πατρικο μου (εκτος Αθήνας). εχω διαπιστωσει οτι σε συγκεκριμενα σημεια μεσα στο σπιτι ενω φαινεται οτι εχω σημα οταν με καλουν λεει οτι ειναι κατειλημενο. το τεσταρα και ο ιδιος απο το σταθερο.
  15. xiaomara χορηγος hands free κ bluetooth για σωστη ολοκληρωμενη κληση.
  16. ακομα αυτο το χαλι με τους αισθητηρες ε... ενα σωρο μοντελα και ολο τα ιδια διαβαζω κ συζηταω με κοσμο που εχει σκασει 300αρια. ακομα εχω το miA1 που εχει το προβλημα σε μικρο βαθμο βεβαια κ απο συνηθεια κλειδωνω οταν απανταω στην κληση. τυχερη η xiaomi με το θεμα της google που εχει η...γειτονισσα της.ουσιαστικα παιζει μονη της.
  17. Μετά από μια δεκαετία την έκανα για what's up. 1.για το σήμα. Ειδικά φέτος διακοπές βαρέθηκα να βλέπω Ε. 2.γιατι έχασα τα 120 λόγω σταθερού που είχα από συγγενικο πρόσωπο με ταυτόχρονη διακοπή προσφορών (τυχαίο; δεν ξέρω...) που έστελνε γιατί τα πακέτα τους δεν με βόλευαν. 3.γιατι βαρέθηκα το άγχος του θα σε χρεώσω οπότε μου κ@#λ=σει ημερήσιο ίντερνετ ακόμα κ με αλλαγμένο apn. 4.γιατι οπότε χρειάστηκα κατάστημα εγώ ήξερα περισσότερα από τον υπάλληλο. 5.γιατι ήθελα sms που το whats up δίνει. Νομίζω αν κάποιος θέλει να είναι στην wind καλύτερα q λόγω προσφορών.
  18. Έλα στο What’s Up Με τη νέα σου sim παίρνεις ΔΩΡΑ κάθε μήνα για τους 3 πρώτους μήνες, ενεργοποιώντας ένα μηνιαίο πακέτο των 10€ , όπως έναν από τους τέλειους WHAT’S UP DIY συνδυασμούς. Απαιτείται ανανέωση χρηματικού υπολοίπου 12€ (το καθαρό ποσό μείον τον φόρο κινητής τηλεφωνίας ανέρχεται στα 10,71€) https://www.whatsup.gr/ela-sto-whatsup ................. βεβαια αν κανω ανανεωση 12ε πριν αλλαξει ο ''μηνας'' κ βαλω το ιδιο 10ε πακετο (για να ''δωσω ζωη'' σε οτι εχει απομεινει για αλλο ενα μηνα) δεν ξερω αν για 2ο συνεχομενο μηνα θα παρω το παραπανω δωρο που δινει για τους νεους χρηστες wup. νομιζω ειναι ψιλοπαγιδα να χασεις τα δωρα αν ανανεωσεις μια μερα νωριτερα γιατι δεν θα εχει κλεισει ο μηνας. δηλ σου λεει ή αστα να ληξουν κ βαλε 12αρα καρτα για να παρεις το δωρο σαν νεος κατοχος ξαναβαζοντας πακετο 10ε αλλα θα χασεις οτι εχει απομεινει απο τον προηγουμενο μηνα. ή ενεργοποιησε μια μερα πριν κλεισει ο μηνας το ιδιο πακετο για να παρεις οτι εχει απομεινει αλλα θα χασεις τα δωρα σαν νεος κατοχος wup γιατι δεν θα εχει αλλαξει ο μηνας. ζαλιστικα κ δεν ξερω αν τα λεω σωστα.
  19. ισως χαζη ερωτηση και να εχει απαντηθει παλιοτερα αλλα νεος στο wup. αν ενεργοποιησω το ιδιο μηνιαιο πακετο μια μερα πριν ληξει αυτο που εχω (200 προς ολους-1gb-300 προς wu-600 sms) οτι εχει μεινει προστιθεται στο πακετο με την νεα ημερομηνια ;;;
  20. Δεν το βρίσκω αλλά νομίζω ήταν αυτό. πληκτρολογήσεις στην οθόνη του κινητού σου την εξής εντολή **62*+3069754Χ και στη συνέχεια τον αριθμό του κινητού σου χωρίς τα 3 πρώτα ψηφία (69Χ) μετά # και τέλος το πλήκτρο κλήσης. (όπου Χ είναι το νούμερο που ακολουθεί το 69 στο κινητό σου)
  21. Τελικά την λύση έδωσε ένα googlarisma κ μια απάντηση που είχαν δώσει στο fb κάποτε.
  22. απο σημερα κι εγω στο whats up μετα απο πολλα χρονια free2go. βλεπω δεν ερχεται sms οταν με καλουνε κ εχω κλειστη την συσκευη. η υπηρεσια χαμενων κλησεων με sms μονο απο το 13888 ενεργοποιειται οπως λεει το λινκ ή υπαρχει αλλη πατεντα. https://www.whatsup.gr/eidopoiisi-kliseon αν ξερει καποιος ας πει ευχαριστω.
  23. λογικα pm στον mermiga1 ειναι και μπηκε εδω κατα λαθος απο τοσο νωρις.
  24. εμενα παει πανω απο μηνας να ερθει προσφορα και μου κανει εντυπωση γιατι εσκαγαν συχνα.
×
×
  • Create New...