Jump to content

GKK1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    29
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by GKK1

  1. Η αγγελία έχει ολοκληρωθεί

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Σαν καινούργιο +2 θήκες apple +1 καλώδιο φόρτισης

    390 €

    Athens, Agia paraskevi - GR

  2. Όχι όλα τα πακέτα. αυτό που έχει σήμερα για countdown λειτουργεί και στην ευρωπαϊκή ένωση. αν ρωτήσεις στο fb θα σε ενημερώσουν.
  3. Πιστεύω ήταν λίγο αναμενόμενες οι αυξήσεις. άλλωστε η είναι φανερό νομίζω πλέον πως κοιτάει στα μάτια τις "μεγάλες" καρτοκινητές και έχει αφήσει αρκετά πίσω τις "μικρότερες". άλλωστε οι τιμές θεωρώ πως είναι ακόμα λογικές και σε συνδυασμό με την χρέωση ανά δευτρερόλεπτο είναι ακόμα πολύ ανταγωνιστική! εγώ προσωπικά ένα θέμα που είχα ηταν με το bonus γιατι με βόλευε να ανανεωνω από το κατάστημα για να βάζω και το πακετάκι με τα 4giga! αλλα τώρα ανανεώνω online για να παίρνω το bonus. *κάτι μου λεει πως θα έχει πολύ καλα countdown αυτό τον μήνα όποτε ίσως περιμένω να πάρω τίποτα από εκεί..
  4. Με 5€ μπορείς να ανανεώνεις online στην Q. Έτσι θα παίρνεις με 4€/ 1GB. Δυστυχώς οι τιμές αυξάνονται σιγά σιγά (σε όλες τις εταιρείες από ότι βλέπω) όποτε μετά δεν την γλιτώνουμε την 10€ ανανέωση κάθε μήνα.
  5. Στα countdown διαβάζω τις διευκρινήσεις η καλώ στο τηλεφωνικό κέντρο αν χρειαστεί να πάω εξωτερικό! τα περισσότεραα countdown ισχύουν κανονικά στο εξωτερικό!
  6. κάποιο λαθος κάνεις. Δες το προηγούμενο μήνυμα μου. η διάρκεια είναι 30 ημέρες σε όλα! δεν άλλαξε αυτό. Μόνο τα MB's άλλαξαν και αύτα μόνο από το κατάστημα. Αν καλέσεις το λένε και στο τηλεφωνικό κέντρο.
  7. Νομίζω πως στην Q στο κατάστημα πλέον παίρνεις τα δωρεάν mb από 12€ και πάνω για 30 ημέρες όμως! δηλαδή στα 12€ --> 600mb (30 ημέρες) και στα 15€ --> 900MB (30 ημέρες). Τουλάχιστον έτσι μου είπαν στο κατάστημα και στο τηλεφωνικό κέντρο. Εγώ βέβαια ανανέωσα online από το app (από εκεί θα ανανεώνω πλέον) γιατί εκεί παίρνεις κανονικά το 1gb στα 10€! ;) (η αλλαγή ισχύει μόνο για τα καταστήματα).
  8. αν δεν κάνω λάθος 1gb παίρνεις δώρο με ανανέωση απο κατάστημα η απο το app.
  9. Αυτό ακριβώς περίμενα! ότι καλύτερο!!! θα πάρω και την καλοκαιρινή πρσφορά (10gb) και με 15e κανόνισα την επικοινωνία μου μεχρι τέλος αυγούστου! φοβερές οι καλοκαιρινές προσφορές μακάρι να συνεχίσουν έτσι! μπράβο Q.
  10. ενεργοποιώ κάθε μήνα αυτό το πακέτο απο κατάστημα (7€, 4GB) η διαφορά του με το 10€, 10GB είναι πως το τελευταίο ισχύει μέχρι τέλος αυγούστου! ενώ το 7€, 4γβ υπάρχει πάντα στο κατάστημα!
  11. Μπορείς να βεβαιωθείς οτι έχεις κάνει τις παρακάτω ρυθμίσεις. Δες στο site ίσως σε βοηθήσει https://www.wind.gr/gr/q/upostirixi/ruthmiseis/
  12. επιτέλους! για εμας τους εξαρτημενους με τα data είναι οτι καλυτερο! πήρα τηλ και στην εταιρεία. Μου είπαν οτι μπορείς να το ενεργοποιήσεις έως και 3 φορές τον μήνα! το κακό είναι οτι θα ισχύει μέχρι τέλος αυγουστου. δεν είναι μόνιμο! :/
  13. πολύ καλό πακετάκι αυτό! το έχω αναφέρει κατα καιρούς στο forum το 7€/ 4γιγα απο το κατάστημα! όσο για την χρέωση των 0,30λ υπάρχει κανονικά για ανανέωση απο το κατάστημα και απο το περίπτερο! Μόνο Ονλινε απο το application δεν υπάρχει και ανανεώνω απο εκεί πλεον! ελπίζω να σταματήσει σύντομα αύτη η χρέωση.
  14. Το πακέτο 1500 προς όλους και 1,5GB ισχύει για 1 μήνα! και μπορείς να το ενεργοποιήσεις μέχρι και 2 φορές μέσα σε ένα μήνα. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα πρέπει να σου έρθει η συγκεκριμένη προσφορά για να το ενεργοποιήσεις.
  15. Αναλυτικά το έγραψα και πάνω. Πας στο κατάστημα και ανανεώνεις με 10€! έτσι πάιρνεις Bonus 1GB! και στο κατάστημα επίσης βάζεις το πακέτο με 4GB με 7€! και σου μένουν κάτι ψιλά στην κάρτα! ;)
  16. Απο το κατάστημα με 7€ παίρνεις 4GB! ανανεώνεις και τον χρόνο ομιλίας σου στο κατάστημα ωστε να πάρεις BONUS 1GB! Σύνολο 5GB! ;)
  17. Το ζητάς να σου το ενεργοποιήσουν στο κατάστημα! μόνο σε κατάστημα είναι διαθέσιμο! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ναι και εμένα μου έρχεται sms αλλά και να μην μου έρθει το ενεργοποιώ κάθε μήνα απο κατάστημα wind! είναι πολύ καλό για αυτούς που χρησιμοποιούν αρκετά το internet και έχει και διάρκεια 30 ημέρες!
  18. Με 7€ τα 4GB αλλά το ενεργοποιείς μόνο σε κατάστημα! εγώ αυτό βάζω κάθε μήνα! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 12200! αλλά είναι πολύ καλύτερα να ανανεώνεις και να επιλέγεις πακέτα απο το application! έτσι θα πάρεις και τα ονλινε bonus!
  19. ισχύει! το bonus είναι αυτό που αναφέρεις! 1gb και 1000 προς Q με ανανέωση απο κατάστημα η ηλεκτρονικά!
  20. το δώρο ανανέωσης ειναι 1gb και 1000 προς Q στο κατάστημα η απο το application στα 10€ ανανέωση! δεν νομίζω πως κόπηκε. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το δώρο ανανέωσης ειναι 1gb και 1000 προς Q στο κατάστημα η απο το application στα 10€ ανανέωση! δεν νομίζω πως κόπηκε.
  21. ούτε σε εμένα! αλλα παίρνω απο κατάστημα τα 4γιγα με 7ευρώ. Είναι πολύ καλό.
  22. οχι μέσω καταστήματος ανανεώνεις απο 6€ και μπορείς και online απο 5€.
  23. δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιος άλλος με ανανεώση στα 5€ και χρέωση ανα δευτερόλπετο απο οσο ξέρω κοσμοτε κλπ έχουν ανανέωση απο 10€ και οχι χρέωση ανα δευτερόλεπτο! επιπλέον με βολεύει να ανανεώνω ονλινε οπότε το 5ε ισχύει!
  24. η ανανέωση παραμένει 5€ ονλινε και 6€ απο κατάστημα! έτσι λοιπόν δεν με πειράζει και το 2μήνο εφόσον υπάρχουν και αρκετά πακετάκια που με καλύπτουν απο 4€!!! επιπλέον εμένα με ενδιαφέρει και η χρέωση ανα δευτερόλεπτο που δνε έχουν οι άλλοι!
×
×
  • Create New...