runner70 Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 ΕΑΝ κανεις ανανεωση μετα τις 28/9 τοτε: το Χ ποσο που εχεις μεχρι τις 27/9, θα ληξει τον Νοεμβριο που αναφερεις, και το Ψ ποσο που ανανεωσες θα ληξει σε 90 ημερες. Αν κάνει ο συγκεκριμένος ανανέωση μετά τις 28/9, τότε ολόκληρο το ποσό θα λήξει μετά από 90 μέρες και όχι ένα τμήμα του τον Νοέμβριο αφού είναι λιγότερο από 90 μέρες. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktselios Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Πρόκειται να είμαι στο Βέλγιο για 4 ημέρες και θέλω να έχω internet στο κινητό μου. Τι παίζει με το roaming? Από ότι είδα είναι ενργοποιημένο. Αξίζει να πάρω κάποιο πακέτο περιαγωγής ή θα σέρνεται; Εκεί μόνο η MOBISTAR παρέχει 3G (ελπίζω να πιάνω ταχύτητες Η+), σύμφωνα με τη WIND. Αν ξέρετε κάτι, βοήθηστε με.... Παράθεση OnePlus 6, A6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Λυπούμαστε αλλά η διαδικασία αγοράς χρόνου ομιλίας δεν ολοκληρώθηκε. Η συναλλαγή με το paypal δεν μπορεσε να πραγματοποιηθεί ---- Γιατι; αφου εχω λεφτα στον λογαριασμο.. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Αυτό το βγάζει όταν έχεις ήδη κάνει δύο ανανεώσεις την ίδια μέρα με το Paypal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Εμενα παντως δεν μπορουσε να κανει ανανεωση με το paypal τραβωντας τα απο την χρεωστικη καρτα (πειραιως). Επρεπε να ειχα τα χρηματα σε balance για να ανανεωσω μεσω paypal. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 καλησπερα για να αλλαξω το f2g σε Q εχει καποιο κοστος? και η αλλαγη ειναι αμεση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 (edited) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6267533#post6267533 Διάβασε απο εδω και κατω,το ιδιο ισχυει. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- --Οff topic-- http://www.patrastimes.gr/arthro.php?id=105468 Και ενα απίστευτο - δυσάρεστο γεγονος. Περαστικά στο παιδί και καλα μυαλα στον παππού. Edited September 3, 2015 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 καλησπερα για να αλλαξω το f2g σε Q εχει καποιο κοστος? και η αλλαγη ειναι αμεση? πηγα σε μια wind και μου ειπαν 5 ευρω κοστιζει και η αλλαγη ειναι αμεση...κανονικα αφου πας στην ιδια εταιρια θα επρεπε να ειναι free:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyricmyth Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Εγω που εκανα το αντιθετο πριν μια βδομαδα, δηλαδη απο Q σε f2g δεν μου ζητησαν χρηματα σε καταστημα wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mazanostra Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Καλημέρα. Ψάχνω εδώ κ λίγη ώρα στο φόρουμ για το αν η Q παρέχει 4G, αλλά δεν έχω βρεί κάτι. Γνωρίζει κανείς κάτι; Παράθεση :respect: στον gkalen και τις rom του! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Nαι, παρέχει. Αν έχεις παλιά κάρτα SIM πρέπει να την αλλάξεις ωστόσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Δωρεαν αλλαζεις την καρτα, μην μασησεις απο το πενταευρω που θα σου ζητησουν Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Μετακόμισα στον Εύοσμο Θεσσαλονίκη και η Vodafone δεν έχει καθόλου σήμα. Πήγα στο κατάστημα στην Vodafone και με είπαν καταστράφηκε μια κεραία πριν 1 χρόνο και ακόμα δεν το έκαναν. Άγνωστο πότε θα γίνει. Οπότε επέλεξα να πάω στην wind. Θα πάω αύριο και με ζητάνε 10€ για μεταφορά αριθμού. Να πάω σε άλλο κατάστημα wind; Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Οπότε επέλεξα να πάω στην wind. Θα πάω αύριο και με ζητάνε 10€ για μεταφορά αριθμού. Να πάω σε άλλο κατάστημα wind; καλά σου είπαν... Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 από πότε παιδιά πληρώνουμε για φορητότητα; Δωρεάν δεν είναι (έστω ήταν) αυτή η δουλειά. Μέχρι πρόσφατα (πέρυσι) που ξέρω τίποτα δεν πλήρωνες ούτε από f2g σε q ούτε το ανάποδο και ούτε ασφαλώς από άλλη εταιρία. Τι έγινε τώρα; Καινούρια κόλπα αυτά? :blink: Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Το κόστος φορητότητας έχει κλειδώσει εδώ και αρκετούς μήνες στα 10€ για όλες τις εταιρείες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Τους παίρνω τηλέφωνο από το πρωί για το θέμα μου και δεν είναι διαθέσιμοι, το 0,24 όμως το τσιμπάνε Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Τους παίρνω τηλέφωνο από το πρωί για το θέμα μου και δεν είναι διαθέσιμοι, το 0,24 όμως το τσιμπάνε Τι θέμα έχεις; για παράπονα πάρ τους στο 8005000200 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Μπορώ να αλλάξω την''απλή'' κάρτα sim της Q με μια 4G και micro? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Μπορώ να αλλάξω την''απλή'' κάρτα sim της Q με μια 4G και micro? Ναι (10 χαρακτηρες) Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 σε ποια συχνοτητα εκπέμπει το 4G της wind? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Μπορώ να αλλάξω την''απλή'' κάρτα sim της Q με μια 4G και micro? Ναι, δωρεάν, μην τους δώσεις 5 ευρώ. Το αναφέρει ξεκάθαρα η wind στην σελίδα που έχει το χάρτη κάλυψης 4g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 800 η βασική, 2600 και η 1800. Πάτα στην υπογραφή μου να δεις τα πάντα με τις συχνότητες του 4g σε απλά Ελληνικά.... :) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 800 η βασική, 2600 και η 1800. Πάτα στην υπογραφή μου να δεις τα πάντα με τις συχνότητες του 4g σε απλά Ελληνικά.... :) ωραιος, ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 τελικά επιβεβαιώνω κι εγώ πως παρατήρησα ασυνήθιστα γρήγορη κατανάλωση των MB σε LTE-4G με την ίδια χρήση κινητού και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Μέσα σε 8 ώρες στην Θεσσαλονίκη έφυγαν 700ΜΒ κάνοντας χρήση google maps, facebook, whatsapp. Εννοείται καθόλου προβολή video (youtube). Μέχρι τώρα με το 3G μου κρατούσε το 1GΒ για ένα μήνα και μου περίσσευε. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts