Jump to content

mazanostra

Members
  • Δημοσιεύσεις

    137
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mazanostra

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

mazanostra's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Το δοκίμασα, αλλά δεν έκανε τίποτα. Από τη μια, η εφαρμογή για το κινητό απλά πάγωνε στα μισά, από την άλλη το πρόγραμμα στο pc έβγαλε και τις 3 φορές που το δοκίμασα ότι το root απέτυχε. Υπάρχει άλλος τρόπος ή κάποιος οδηγός κάπου; Μήπως έχει άλλο όνομα η συσκευή σε άλλες χώρες; Πώς μπορώ να το βρω αυτό;
  2. Καλησπέρα. Μου έκαναν δώρο ένα turboX Aqua 3g 8 ιντσών (αυτό). Θέλω να του κάνω root. Δεν γνωρίζω πολλά πράγματα, αλλά λίγο ψάξιμο που έριξα και εδώ και στο fda, δε βρήκα κάτι σχετικό. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε; Υπάρχει κάποιος οδηγός για αρχαρίους κάπου; Κάποιος προηγουμένως ανέφερε το Kingo Android Root. Κοίταξα τις υποστηριζόμενες μάρκες του προγράμματος και είδα ότι αναφέρεται η Alps. Επίσης έιδα στην ταμπλέτα ότι η προσαρμοσμένη έκδοση build ξεκινάει με alps. Πιστεύετε ότι αν τρέξω το kingo, θα μπορέσει να κάνει το root; Γιατί κάποιος άλλος από εδώ ανέφερε ότι εγκαθιστά και το busybox, αλλά του προκαλούσε προβλήματα.
  3. Με τα πολλά το Kies κατάφερε να αναγνωρίσει τη συσκευή κ ξαναπέρασε το μαμίσιο recovery (αν κατάλαβα καλά) της συσκευής. Η ταμπλέτα επανήλθε στο 5.0.2 (ευτυχώς, γιατί δεν ήταν κ δική μου η συσκευή!). Το προβλημα με το downgrade είναι οτι δε βρίσκω τη στοκ ρομ για Πολωνία, που υποτίθεται ότι εκεί βασίζονται τα firmwares του. Εκεί σκάλωσε η διαδικασία. Κ δε το βρίσκω όχι μόνο στο sammobile, αλλά πουθενά. Λες κ δεν υπάρχει. Κ σε κάτι posts στο xda που κοίταξα που είχαν λίστες με firmwares, δεν υπήρχε καμία νύξη για Πολωνία.
  4. Παιδιά βοήθεια! Έχω ένα tab 4 (sm-t530) στο οποίο ήθελα να κάνω downgrade από 5.0.2 στοκ σε 4.4.2 στοκ. η συσκευή έιναι Πολωνική (παραεισαγωγή κτλ). Στο sammobile ΔΕΝ υυπήρχε κάτι για πολωνία, οπότε αναγκάστηκα να κατεβάσω ρομ 4.4.2 άλλης περιοχής (Γερμανίας). Προφανώς το odin έδειξε FAIL κ δεν ολοκλήρωσε τη διαδικασία. Πώς μπορώ να κάνω recovery στο kies? Το kies, αν κ εγκαταστάθηκε κανονικά, δεν αναγνωρίζει λέει τη συσκευή. Υπάρχει τρόπος να σώσω τη συσκευή; Πώς μπορώ να πάω σε 4.4.2??? Ειλικρινά έχω πελαγώσει.
  5. Μαλλον δε το έθεσα σωστά, δικό μου λάθος. Εννοούσα custom rom που να βασιζεται στη 4.2.2 MGA.
  6. Παιδιά, έχετε καμιά πρόταση για ρομ που να βασίζεται σε 4.2.2 MGA; Μήπως έχει κρατήσει κανείς τα αρχεία από εκείνη την εποχή;
  7. Εγώ το Δεκεμβριο του 14, αλλά δεν έχω δοκιμάσει φορτίσεις με άλλο φορτιστή. Μήπως ξέρεις (ή κάποιος άλλος από την παρέα εδώ) πώς λέγεται το service στο Γέρακα που ασχολείται με Samsung, γιατί το άλλο στο Χαϊδάρι που μου έχουν γράψει στην απόδειξη είναι υπερβολικά μακρυά. Έχω σκοπό να το πάω με το που τελειώσουν οι γιορτές. Τουλάχιστον, αν είναι θέμα του νέου λειτουργικού κ όχι της μπαταρίας, να τους πω να κάνουν downgrade στο 4.4 που δεν είχε κανένα πρόβλημα.
  8. Πριν ένα χρόνο κ κάτι μέρες είχα αγοράσει στους δικούς μου ένα tab 4 (T530) από σκρουτζομάγαζο (νομίζω CRC Πολωνίας;). Είναι ακόμα στην εγγύση. Δεν τους έχω κάνει root (δε το χρειάζονται εξάλλου). Μετά την τελευταία αναβάθμιση σε 5.0.2 η μπαταρία έχει αρχίσει να κάνει ένα κάρο νερά, τις τελευταίες μέρες δε, είναι σα να μη φορτίζεται καθόλου. Σήμερα συγκεκριμένα, το έβαλαν φόρτιση από το προηγούμενο βράδυ κ όταν το άνοιξαν (ενώ έδειχνε 100%) η ταμπλέτα πήγε κατ' ευθείαν στο 0%. Κατ' ευθείαν όμως, σα να μην είχε γεμίσει ποτε. Επίσης «γεμίζει» για την πλάκα του σε μισή ώρα. Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο κάτι αντίστοιχο; Πώς το αντιμετώπισε; Πόσο κόστισε μέσα σε εγγύηση; Τέλος, επειδή το Χαϊδάρι πέφτει μακρυά (έως υπερβολικά μακρυά), πώς λέγεται το άλλο service που υποτίθεται ότι είναι στο Γέρακα (φαντάζομαι δεν υπάρχουν ποιοτικές διαφορές μεταξύ των 2 service, ναι;); Ευχαριστώ πολύ.
  9. Μήπως έχετε να προτείνετε καμιά καλή κ σταθερή ρομ για 4.2.2 MGA; Υπάρχει κάτι ή έχουν όλα πάει από 4.4 κ πάνω;
  10. Παιδιά, χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Φλάσαρα ένα theme (το είχα ποστάρει σε προηγούμενη ανάρτηση), αφού φυσικά είχα κρατήσει backup την μαμίσια ρομ (ημουν με 4.2.2 στοκ ρομ). Το δοκίμασα, δε μου άρεσε το theme κ ήθελα να βάλω κάτι άλλο. Διάβασα από το xda πως καλό είναι να γίνεται καθαρή εγκατάσταση κάθε θέματος, κ πως για να γίνει αυτό, καλό είναι να επανέρχεται σε προηγούμενη ρομ χωρίς θέμα, κοινώς επρεπε να φλασάρω τη μαμίσια ρομ. Πάω λοιπόν να το κάνω (την είχα αποθηκεύσει στη εξωτερική sd), αφού πρώτα έκανα factory reset από το recovery. Πάω τώρα να περάσω το zip αρχείο (είτε από install zip είτε από backup and restore) κ λέει couldn't open directory, No files found, κ ενώ το βρίσκει μου δίνει μήνυμα ότι δεν υπάρχουν αρχεία στο zip!!!!! Τι κάνω τώρα; Πώς προχωρώ; Σε τι κατάσταση βρίσκεται το κινητό κ γιατι λέει ότι δεν έχει αρχεία το zip; EDIT: Του έκανα τελικά reboot από το recovery κ το κούμπωσα στο pc. Βρίσκω τον φάκελο του backup (μάλιστα τον έχει σώσει με ό,τι να 'ναι όνομα κ ημερομηνία). Μέσα στο φάκελο υπάρχουν μόνο τα αρχεία που βλέπετε στη φώτο. Δε θα έπρεπε να υπήρχε κ ένα nandroid.md5 (?) ή κάτι τέτοιο; Η διαδικασία του backup ένα nandroid αρχείο δε δημιουργεί; Καμιά ιδεά; EDIT 2: Το έλυσα τελικά το πρόβλημα.
  11. ευχαριστώ!!!! Δούλεψε. Μια ακόμα ερώτηση. Θέλω να φλασάρω ένα θέμα απο xda (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2345014), κάτι για να ξεκινήσω πριν αρχίσω σοβαρότερα φλασαρίσματα. Πρέπει να προσέξω deodex (ή κάτι άλλο σχετικό, ό,τι κ αν σημαίνει αυτό; Χρειάζεται να διαβάσω κάποιον άλλο οδηγό; ) Βλέπω ας πούμε ότι το συγκεκριμένο είναι για ΜΗ8 και ΜΗ1. Να υποθέσω ότι αυτόι οι κωδικοί είναι κάτι αντίστοιχο του MGA που έχω εγώ, άρα δεν κάνει για μένα; Ευχαριστώ πολύ!
  12. Είμαι εδώ κ 2 χρόνια κάτοχος του κινητού (με ρουτ, στοκ ρομ 4.2.2) κ θέλω να flashάρω custom recovery (προς το παρόν, κ βλέπουμε μετά για άλλη ρομ), μιας κ πλέον δεν παίζει εγγύηση. Κοίταξα στον οδηγό εδώ στο forum γενικώς για το flash, αλλά οι οδηγίες που βρήκα ήταν για android 4.4 και 5. Δε θέλω να φύγω από το 4.2.2 (MGA) επ' ουδενί. Το ερώτημα μου, λοιπον, είναι αν υπάρχει κάποιος οδηγός για flash recovery για το 4.2.2 MGA κ αν ναι, πού; Σημειωτέον πως οι γνώσεις μου είναι ελαχιστες στο όλο θεμα flash. Ευχαριστώ.
  13. Καλημέρα. Ψάχνω εδώ κ λίγη ώρα στο φόρουμ για το αν η Q παρέχει 4G, αλλά δεν έχω βρεί κάτι. Γνωρίζει κανείς κάτι;
  14. Δε ξέρω, ίσως φταίνε η τοίχοι μου στο σπίτι κ δεν είναι συμβατοί με τη Samsung, αλλά όσο είχα το αρχικό gps conf δεν κλείδωνε ποτέ στο σπίτι. Στο δρόμο κλείδωνε μετά από κανά 4λεπτο. Μιλώ πάντα βάσει προσωπικής εμπειρίας κ μόνο ως απάντηση σε ανάρτηση άλλου φίλου εδώ. Δεν το έχω θέσει ως πρόβληαμ, μιας κ το έχω ψιλοαποδεχτεί ως έχει κ ότι ίσως βελτιωθέι όταν κ αν περάσω custom rom.
  15. Για μένα το gps του είναι απλά για κλάματα. Είναι το βασικότερο, κατ' εμέ, σε ένα smartphone κ απλά είναι για κλάματα. Ναι, τόση ώρα κάνει κ σε μένα να κλειδώσει κ κάθε φορά που το κάνει μου ανεβαίνει το άιμα στο κεφάλι. Το προηγούμενο κινητό που έιχα είχα custom rom πάνω του κ κλείδωνε σε εσωτερικό χώρο μέσα σε 5 δευτερόλεπτα ενώ έξω κλείδωνε πριν καν προλάβω να ανοίξω το πρόγραμμα πλοήγησης. Στο s4 έχω περάσει το gps.conf απότο παλιό, ελπίζοντας να βελτιώσει τους χρόνους κλειδώματος, αλλά δεν έχω καταφέρει να δω γρήγορο κλείδωμα. Τουλάχιστον γρήγορο όπως το είχα συνηθίσει στο προηγούμενο. Λογικά, με μια custom rom ίσως να διορθώνεται το θέμα (το ελπίζω), αλλά προς το παρόν δεν έχω σκοπό να φύγω από τη μαμα ρομ ακόμα κ αν μου σπάει τα νέυρα το gps. Πάντως, ναι, περίπου 2 λεπτά κάνει να κλειδώσει δορυφόρους.
×
×
  • Create New...