Jump to content

lyricmyth

Members
  • Δημοσιεύσεις

    328
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by lyricmyth

  1. Είχαμε πολλές αποσυνδέσεις και η Nova είπε ότι δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα και είπε ότι εάν θέλουμε μπορούμε να φύγουμε για άλλον πάροχο αζημιως. Έχουμε τηλεφωνική κλήση που έχει ηχογραφηθεί από την εταιρία καθώς και το επώνυμο της υπαλλήλου που μιλήσαμε. Συνδέθηκαμε σε άλλον πάροχο και στον τελευταίο λογαριασμό μας ήρθαν τέλη διακοπής (αυτά που είπε η εταιρία ότι είναι αζημιως). Απαράδεκτα πράγματα που μας βάζουν σε καλά καθουμενα σε ένα μαραθώνιο για να βρούμε το δίκιο μας. Απαράδεκτη η νέα Νοβα όπως και η παλιά.
  2. Συμφωνώ ως προς αυτό, αλλά εμένα μου κάνει πονηράδα της εταιρίας να πάει από κει μπας και του φορτώσουν, έστω, το 13ρι το συμβόλαιο.
  3. Μιας και είναι άφαντοι με την σιμ του αδερφού μου τους κάνει ένα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών από το κινητό μου επειδή εχω wind και του λένε βλέπουμε την αίτηση και θα έρθει κάποια στιγμή σιμ δεν ξέρουμε πότε. Μετά απο δέκα λεπτά καλεί το 13800 στο δικό μου τηλέφωνο και το σηκώνω εγώ και απάντησα εγώ και είπανε ξέρετε δεν δίνουμε πλέον εμείς σιμ για καρτοκινητά, θα πρέπει να πάτε σε κατάστημα (ναι αυτά που δεν έχουν ποτέ σιμ για καρτοκινητά). Τσίρκο παραμένει αυτή η εταιρία. Θα μείνει τελικά στη voda γιατί τους σιχάθηκε από την κοροϊδία.
  4. Εδώ δεν εξυπηρετούν τις φορητότητες. Έκανε ο αδερφός μου για f2g και ούτε voucher ήρθε, ούτε αν εστάλη ξέρουμε η sim. Γενικά μια εικόνα διάλυσης. Επίσης το chat του f2g δεν λειτουργεί στο messenger και στης nova πρέπει να περιμένεις ώρα να βγει, και επειδή είναι στη δουλειά και δεν μπορεί να απαντήσει όταν εδεήσουν να σου απαντήσουν, κλείνουν τη συνομιλία. Εν τέλει δεν ενημερώθηκε για τίποτα. Ελπίζω σε βελτίωση, αλλά κάτι τέτοια βλέπω και μου λείπει η εξυπηρέτηση της voda. Επίσης πρόσεξα την διαφορά στην ανακοίνωση του προηγούμενου switch off του 3g με το τωρινό. Λέει το παλιότερo: Στο πλαίσιο αναβάθμισης του δικτύου κινητής, η WIND προχωρά σε πιλοτική εφαρμογή κατάργησης του δικτύου 3G σε Ζάκυνθο και Κέρκυρα στις 12/07/2022. Λέει το νεότερο: Στις 10 Ιουνίου 2022, στο πλαίσιο αναβάθμισης του δικτύου κινητής, η NOVA (πρώην WIND) και η Q ανακοίνωσαν την έναρξη της σταδιακής απενεργοποίησης του δικτύου 3G σε όλη την Ελλάδα. Γιατί αναφέρεται ως ξεχωριστή οντότητα η Q;
  5. Νέο σποτ.https://youtu.be/hMu_ZMQUwLw
  6. Μακάρι η τελευταία τους εικόνα να ήταν η Telestet ή η Tim, για μένα ήταν πρωτοπορία. Η Wind δυστυχώς ήταν ουραγός και ελπίζω να μην θέλει να αντιγράψει την Wind και να κάνει κάτι καλύτερο και καινοτόμο. Το λέω μιας και ήμουνα μέχρι το 2001-2015 σερί στο δίκτυο και η Wind με ξενέρωσε σε πολλά και την έκανα (ακόμα δεν ακολούθησε το φοιτητικό των άλλων, η Telestet θα το είχε κάνει). Ελπίζω τώρα που γύρισα (λόγω σήματος με voda και κακό 4g) να δούμε κάτι καλύτερο.
  7. Έχουν εκδήλωση, πιστεύω το σαιτ τότε θα το έχουν στην νέα μορφή αφότου ενημερώσουν στην νέα εκδήλωση για την νέα εταιρία και τα νέα προγράμματα.
  8. Στο κατάστημα της Ερμού στο Βόλο δεν περίμεναν μέχρι αύριο.
  9. Εντάξει αυτό είναι το μόνο θετικό, ότι έχεις μια κάποια υποτυπώδη πρόσβαση για να κάνεις κάποια βασικά, πράγματα email, viber, αμα ξεμείνεις.
  10. Ναι μου φάνηκε αστείο για την εποχή του 5G. Προφανώς το δίνουν για άτομα που θέλουν κλασσική επικοινωνία, αλλά και πάλι γιατί ένας που θέλει κλασσική επικοινωνία απεριόριστη να μην έχει f2g και να βάλει το πακέτο των 13,30; Μερικά πράγματα να τα ξανασκεφτούν, οκ καλό να υπάρχουν συμβόλαια κάτω των 20 ευρώ, αλλά δώσε 8-10gb.
  11. Κάλεσαν όντως τον αδερφό μου για επιβεβαίωση στοιχείων για φορητότητα σε f2g πριν καμιά ώρα και του πρότειναν συμβόλαιο, σμς τηλέφωνα απεριόριστα και 2gb με 15 ευρώ, αλλά συνέχισε σε καρτοκινητό. Οπότε όντως όπως είπαν από σήμερα ξαναξεκίνησε να λειτουργεί η διαδικασία φορητότητας.
  12. Για 31-1 το 15ρι εννοεί; Στις πληροφορίες του πακέτου λέει μέχρι 8-1 πάντως
  13. Ενημέρωσαν τον αδερφό μου, του απάντησαν από το messenger του προφίλ της WIND, και προώθησε το αίτημα σε άλλον υπάλληλο που τον κάλεσε και του είπε ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες sim για καρτοκινητά αυτή τη στιγμή και θα μπορούν να εξυπηρετηθούν νέα αιτήματα από την Τρίτη (αυτή την ώρα δεν βλέπουν στο σύστημα ούτε τα αιτήματα μέσω του F2G.gr - αυτό το είπε η κοπέλα από το messenger και γι αυτο τον παρέπεμψε σε άλλον υπάλληλο για να την κάνει τηλεφωνικά). Σιμ υπάρχουν μόνο για συμβόλαια και του πρότεινε αυτό με τα 15gb στα 27 ευρώ, εκτός αν είχε σταθερό nova και πάει στα 22 (το ίδιο πρόγραμμα που είπαν και σε μένα σήμερα το πρωί όταν με κάλεσε συνεργάτης τους). Οπότε όσοι ενδιαφέρεστε για F2G περιμένετε έως την Τρίτη.
  14. Μάλλον, θα του πω να περιμένει τηλεφώνημα απο τις 11 του μήνα και μετά.
  15. Με κάλεσαν από συνεργάτη WIND στο νούμερο cosmote που έχω (ανάθεμα που είμαι και στο μητρώο 11) που είπε η νεαρή πωλήτρια: "Σας καλούμε από την Wind που συνεργαζόμαστε πλέον με την Nova", και μου έκανε πρόταση εφόσον έχω σταθερό Nova, συμβόλαιο με 22 ευρώ το μήνα, απεριόριστα τηλέφωνα και sms και 15gb, και είπε το εξής κορυφαίο στην συνέχεια ενώ εγώ δεν είχα πει κάτι μέχρι εκείνη τη στιγμή, "και αν τα ξεπεράσετε δεν θα χρεώνεστε". Και της λέω τελικά είναι απεριόριστα ή 15gb? Όχι, δεν θα είναι απλά δεν θα χρεώνεστε. Ναι της λέω, θα έχω πρόσβαση στο ιντερνετ; Ναι και δεν θα χρεώνεστε. 'Αρα απεριόριστα; Όχι απλά δεν θα χρεώνεστε. Το έκλεισα ευγενικά ότι δεν ενδιαφέρομαι.
  16. Λειτουργεί τίποτα γενικά αυτές τις μέρες; Ο αδερφός μου έκανε τη Δευτέρα αίτηση φορητότητας σε F2G και ακόμα δεν τον κάλεσαν. Επίσης ούτε στο messenger απαντάνε, είναι στο αδιάβαστο απο χτες.
  17. Μπορεί κάποιος να μου πει, ίνμποξ αν είναι offtopic πως κάνουμε την διαδικασία με την εφαρμογή; Γιατί όταν το έκανα μετά από λίγο εμφανιζόταν πάλι 3g. Πως σταθεροποιώ το LTE only ή NR-LTE only. Γιατί έπρεπε να το ξαναρυθμίσω μετά από λίγο, άρα κάτι δεν έκανα καλά.
  18. Έφυγε και από το σαιτ το wind πάνω απο το f2g. Είχε αλλάξει στο fb πριν καιρό η φώτο προφιλ.
  19. Μακάρι, το τρέναρα πολύ καιρό αλλά δεν άντεχα άλλο τις πτώσεις σε 3g. Κατά τ άλλα ήμουνα ευχαριστημένος και με τις προσφορές που μου έρχονταν και με την εξυπηρέτηση και θα ήθελα να επιστρέψω.
  20. Μακάρι, μήπως επιστρέψω κάποια στιγμή, έφυγα πρόσφατα προς f2g. Μήπως σου είπε αν πέφτει σε 3g ακόμα πολλές φορές τη μέρα; Γιατι γιαυτο είχα φύγει κυρίως, όχι ότι και στην wind δεν κάνει, αλλά είναι πιο σπάνιο φαινόμενο.
  21. Πλέον το wind.gr σε παραπέμπει στο https://nova.gr/nea-nova
  22. lyricmyth

    Realme 8 5G

    Το θέμα με την επιλογή 5g 4g το έχω μόνο με την sim Cosmote. Η voda που είχα και η wind που έχω τώρα ως δεύτερη sim την εμφανίζουν κανονικά την επιλογή.
  23. lyricmyth

    5G NR

    Βόλος, στον Άγιο Νικόλαο.
  24. lyricmyth

    5G NR

    Δεν ξέρω φίλε που είναι η κεραία. Βρέθηκα εδώ, δεν είμαι από δω. Απλά μιας και ήρθα έκανα ενα τέστ, αν κ θυμάμαι έχει άτομα που ανεβάζουν από Τρίκαλα.
  25. lyricmyth

    5G NR

    Τρίκαλα στα Goodys
×
×
  • Create New...