Jump to content

stelakis1914

Members
  • Δημοσιεύσεις

    593
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About stelakis1914

  • Ημ. Γέννησης 26/09/1983

Συσκευή

  • Συσκευή
    Xperia 10 III

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

stelakis1914's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Σε εμένα έκαναν ακριβώς μια εβδομάδα (σε κατάστημα cosmote) λόγω έλλειψης καρτών SIM. Καλό είναι να ρωτήσεις αν υπάρχουν διαθέσιμες κάρτες SIM πριν προχωρήσεις στην αίτηση φορητότητας.
  2. Οι εταιρείες που χρησιμοποιούσαν αυτό το "τέχνασμα" ανέφεραν ότι δεν είχαν κάρτες SIM για τα καρτοκινητά (για συνδέσεις όμως είχαν). Εδώ επικαλούνται γενικότερη "έλλειψη από τα κεντρικά" που επηρεάζει όλους τους εμπλεκόμενους. Το αίτημα φορητότητας έχει προχωρήσει και η προμήθεια της κάρτας SIM είναι το μόνο που το εμποδίζει να ολοκληρωθεί. Την ερχόμενη Τετάρτη μπορεί έχουν παραλαβή καρτών SIM, είπαν...
  3. Έχει αντιμετωπίσει άλλο μέλος, θέμα με έλλειψη καρτών SIM για φορητότητα στην εταιρεία; Σε κατάστημα της cosmote στην Θεσσαλονίκη δεν ολοκληρώνεται η αίτηση μου με αιτιολογία την μη διαθεσιμότητας καρτών SIM.
  4. Έχεις δίκιο γιατί μας λείπει ένα ακόμα!
  5. Εδώ και μια εβδομάδα έχει πάρει update σε android 13. Συγχαρητήρια στην sony που τήρησε την υπόσχεση της για 3 μεγάλα updates.
  6. Παιδιά τα 30GB δώρο -από την επιλογή της Ουκρανίας ως αγαπημένου προορισμού-, παίρνουν rollover;
  7. Στην cosmote δουλεύουν volte, vowifi & 5G για την συγκεκριμένη συσκευή. Δοκιμασμένα.
  8. Ναι με μετέφεραν απευθείας σε frog. Όσον αφορά την αναβάθμιση συσκευής, επισκέφτηκα ένα κατάστημα Γερμανός και όντως δεν είχαν ιδέα ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Σε κάθε περίπτωση θα περιμένω να περάσουν κάποιες μέρες πριν κάνω κάποια άλλη ενέργεια.
  9. Είχα κάνει όλα αυτά τα βήματα αλλά δεν είχα αποτέλεσμα. Μου είπα ότι όλα αυτά (μαζί και η μη λήψη 5G) ίσως είναι απόρροια της "μερικής" ενεργοποίησης της γραμμής. Να περιμένω 24 ώρες να δω αν θα αποκατασταθούν τα συγκεκριμένα θέματα.
  10. Καλώς σας βρήκα! Την εφαρμογή την είχα κατεβάσει από χθες 😛 Το Vowifi δεν ενεργοποιείται στην συσκευή μου αν και στην ιστοσελίδα της cosmote η συσκευή φαίνεται συμβατή Xperia 10. Το chat της frog με παραπέμπει σε κατάστημα για "δωρεάν αναβάθμιση της συσκευής". Είναι κάτι σύνηθες ή θα με κοιτάνε σαν εξωγήινο;
  11. Ενεργοποιήθηκε η γραμμή μου μετά την υποβολή αίτησης φορητότητας -σε κατάστημα cosmote- την περασμένη Τρίτη. Συνολική διάρκεια 2 ημέρες ακριβώς από την αίτηση. H Q δεν παρέμβαλε την διαδικασία. Για την ακρίβεια δεν δέχθηκα κάποιο τηλεφώνημα από αυτήν ή κάποια άλλη ενόχληση. Για να σταματήσει να λειτουργεί η Q χρειάστηκε μια επανεκκίνηση στην συσκευή μου. Για να ξεκινήσει την λειτουργία του το frog, μια κλήση στην εξυπηρέτηση πελατών. Δεν ξέρω αν αυτό ήταν απαραίτητο αλλά κατά την διάρκεια της κλήσης ξεμπούκωσαν τα SMS των προσφορών.
  12. Όχι δεν μου την έδωσαν, την έβαλε μαζί με την αίτηση μου. Ήταν σε ένα λευκό φάκελο (τύπου 11Χ23) που έγραφε cosmote triple SIM. Θα με ειδοποιήσουν να πάω να την παραλάβω όταν θα ολοκληρωθεί η φορητότητα και θα κάνουμε το υπόλοιπο της διαδικασίας. Μου είπε ότι δεν ξέρει αν θα μπορέσει να το μετατρέψει απευθείας σε frog (για cosmoκάρτα είναι σίγουρο) και θα απαιτηθεί κατάθεση 12€ στον λογαριασμό. Θα χρειαστούν δηλαδή δυο επισκέψεις στο κατάστημα...
  13. Έχει γραφεί ότι περνάνε σίγουρα 8 με 10 μέρες. Εγώ έκανα αίτηση φορητότητας σε κατάστημα cosmote σήμερα και μου είπανε ότι θα χρειαστούν 3 με 4 ημέρες. Θα γράψω όταν θα έχω νεότερα.
  14. Τις περισσότερες φορές που επισκέπτομαι την σελίδα τους ή την εφαρμογή τους για ενημέρωση ή ανανέωση, δεν καταφέρνω να συνδεθώ. Λύνεται αν δοκιμάσω αργότερα αλλά πολλές φορές "χάνω το τρένο". Ας τα λύσουν όλα με το καλό και επιστρέφουμε αν χρειαστεί.
  15. Αποφάσισα κι εγώ να κάνω αύριο την μετάβαση για τον πρώτο από τους 4 Q αριθμούς που διαχειρίζομαι για την frog. Κουράστηκα κυρίως με τα κουσούρια της roaming, Volte/Vowifi/5G που δεν μου δούλεψαν ποτέ και άλλα όπως τα προβλήματα στο login. Οι υπόλοιποι αριθμοί που είναι για ομιλία, θα παραμείνουν στην Q μέχρι νεωτέρας. ΥΓ: Μην με κατηγορήσει κανείς για troll ή οτιδήποτε. Απλός χρήστης είμαι που αναζητώ την οικονομία αλλά και την ποιότητα σε προσιτή τιμή.
×
×
  • Create New...