GraveDigger Δημ. April 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2021 Δεν φοβόμαστε να απαντήσουμε στα τηλέφωνα. Για λόγους ασφαλείας φυσικά μπορούμε να ελέγξουμε τον αριθμό που μας κάλεσε, αλλά δεν έχουμε να χάσουμε κάτι αν ακούσουμε τι έχουν να μας πούνε, παρά μόνο ίσως λίγο από τον χρόνο μας. Και αυτοί σε κατάστημα θα με έστελναν! Αν μου προσέφεραν κάτι ουσιαστικό π.χ. μη καταλογισμό ετήσιας συνδρομής για συγκεκριμένο ετήσιο τζίρο, θα το δεχόμουν! Αλλά γιατί να ταλαιπωρηθώ να εκτυπώσω διάφορα και να τρέχω σε κατάστημα, ενώ μπορώ να έχω ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα με μια μόνο αίτηση μέσα από το e-banking? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. April 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2021 Καλημέρα. Θα ήθελα κάποιες διευκρινίσεις όσον αφορά την δυνατότητα ανάληψης μετρητών με πιστωτική κάρτα από τα super market My Market. Διάβασα ότι υπάρχει δυνατότητα ανάληψης μέχρι 100 ευρώ ανά φορά εφόσον υπάρχει διαθέσιμο υπόλοιπο. Η ερώτηση μου είναι αν υπάρχει κάποια χρέωση για την υπηρεσία κάτι που δεν είδα να αναφέρεται κάπου και επίσης αν η χρέωση της ανάληψης είναι απλή και όχι όπως την περίπτωση της ανάληψης μετρητών από ΑΤΜ που εκεί υπάρχει και ένας τοκος γύρω στο 20%. Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. April 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2021 Αν μου προσέφεραν κάτι ουσιαστικό π.χ. μη καταλογισμό ετήσιας συνδρομής για συγκεκριμένο ετήσιο τζίρο, θα το δεχόμουν! Αλλά γιατί να ταλαιπωρηθώ να εκτυπώσω διάφορα και να τρέχω σε κατάστημα, ενώ μπορώ να έχω ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα με μια μόνο αίτηση μέσα από το e-banking? Έτσι ακριβώς είναι. Πρόσφατα είχα περάσει και εγώ από την Εθνική για κάποια άλλη δουλειά και μου πρότειναν την έκδοση πιστωτικής κάρτας χωρίς φυσικά να μου προσφέρουν κάτι περισσότερο από αυτά που αναφέρονται στη σελίδα τους, όπως λες και εσύ. Έχω τη μισθοδοσία μου εκεί αλλά εκτός από το λογαριασμό μισθοδοσίας που δεν προσφέρει και τίποτα σημαντικό σε σχέση με τον απλό καταθετικό, δεν τους είδα να μπορούν να μου κάνουν μία καλή προσφορά για κάρτα. Αυτό το θέμα με τη δωρεάν συνδρομή από ένα ελάχιστο τζίρο και πάνω είναι κάτι που θα μπορούσαν να δουν, αλλά πάνε να βγάλουν από τη μύγα ξύγκι με τις συνδρομές. Εγώ έχω βολευτεί με τη μοναδική πιστωτική που έχω και αν δεν μου κάνουν κάποια άλλη καλή προσφορά δεν πρόκειται να βγάλω δεύτερη. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2021 Καλημέρα. Θα ήθελα κάποιες διευκρινίσεις όσον αφορά την δυνατότητα ανάληψης μετρητών με πιστωτική κάρτα από τα super market My Market. Διάβασα ότι υπάρχει δυνατότητα ανάληψης μέχρι 100 ευρώ ανά φορά εφόσον υπάρχει διαθέσιμο υπόλοιπο. Η ερώτηση μου είναι αν υπάρχει κάποια χρέωση για την υπηρεσία κάτι που δεν είδα να αναφέρεται κάπου και επίσης αν η χρέωση της ανάληψης είναι απλή και όχι όπως την περίπτωση της ανάληψης μετρητών από ΑΤΜ που εκεί υπάρχει και ένας τοκος γύρω στο 20%. Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Επειδή δουλεύω σε σούπερ μάρκετ και σηκώνω συνέχεια λεφτά από τη πιστωτική μου yes visa και μετά την πληρώνω αμέσως με τα μετρητά μου για να παίρνω την επιστροφή σε εύρω της πιστωτικής.... Δεν είναι σαν ανάληψη. Φαίνεται σαν ΑΓΟΡΑ. Οπότε δεν είναι ανάληψη για την τράπεζα. Δε χρεώνεσαι κάτι. Στο μηχανάκι βγάζει επιλογές. 3 νομίζω. Η 3η είναι Credit Card. Αυτό πρέπει να πατήσει η ταμίας. Επίσης μπορείς εφόσον υπάρχει το ποσό και στη κάρτα σου και στα ταμεία να σου κάνουν παραπάνω από μια ανάληψη. Εγώ σηκώνω κάθε μήνα έτσι το ενοίκιο μου που δίνω στο χέρι ας πούμε 300€ και μου κάνουν 3 κινήσεις των 100€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. April 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2021 Επειδή δουλεύω σε σούπερ μάρκετ και σηκώνω συνέχεια λεφτά από τη πιστωτική μου yes visa και μετά την πληρώνω αμέσως με τα μετρητά μου για να παίρνω την επιστροφή σε εύρω της πιστωτικής.... Δεν είναι σαν ανάληψη. Φαίνεται σαν ΑΓΟΡΑ. Οπότε δεν είναι ανάληψη για την τράπεζα. Δε χρεώνεσαι κάτι. Στο μηχανάκι βγάζει επιλογές. 3 νομίζω. Η 3η είναι Credit Card. Αυτό πρέπει να πατήσει η ταμίας. Επίσης μπορείς εφόσον υπάρχει το ποσό και στη κάρτα σου και στα ταμεία να σου κάνουν παραπάνω από μια ανάληψη. Εγώ σηκώνω κάθε μήνα έτσι το ενοίκιο μου που δίνω στο χέρι ας πούμε 300€ και μου κάνουν 3 κινήσεις των 100€Άρα σωστά είχα καταλάβει. Πολύ καλό για κάποια στιγμή ανάγκης ή σε περίπτωση που σε κάποιο συνεργείο σου προσθέτουν καπέλο το ΦΠΑ αν θες να πληρώσεις με κάρτα. Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. April 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2021 :mad::angry::devil: Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. April 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2021 Έτσι ακριβώς είναι. Πρόσφατα είχα περάσει και εγώ από την Εθνική για κάποια άλλη δουλειά και μου πρότειναν την έκδοση πιστωτικής κάρτας χωρίς φυσικά να μου προσφέρουν κάτι περισσότερο από αυτά που αναφέρονται στη σελίδα τους, όπως λες και εσύ. Έχω τη μισθοδοσία μου εκεί αλλά εκτός από το λογαριασμό μισθοδοσίας που δεν προσφέρει και τίποτα σημαντικό σε σχέση με τον απλό καταθετικό, δεν τους είδα να μπορούν να μου κάνουν μία καλή προσφορά για κάρτα. Αυτό το θέμα με τη δωρεάν συνδρομή από ένα ελάχιστο τζίρο και πάνω είναι κάτι που θα μπορούσαν να δουν, αλλά πάνε να βγάλουν από τη μύγα ξύγκι με τις συνδρομές. Εγώ έχω βολευτεί με τη μοναδική πιστωτική που έχω και αν δεν μου κάνουν κάποια άλλη καλή προσφορά δεν πρόκειται να βγάλω δεύτερη. Το βρίσκω απόλυτα λογικό το κατάστημα να μην έχει περιθώρια προσφορών. Ενδεχομένως επειδή είναι περιορισμένες οι επισκέψεις σε καταστήματα λόγω CoViD-19 να έχουν σκεφτεί να προωθήσoυν την πώληση πιστωτικής με τηλεφωνική επικοινωνία πρώτα. Η ένστασή μου έγκειται στην διαπίστωση πως αν ήταν σοβαρά μελετημένη η ενέργεια της Εθνικής τράπεζας, είτε θα πρότειναν την έκδοση μέσω i-bank (και όχι να το δυσφημούν οι συνεργαζόμενοι πωλητές) ή θα γινόταν η αίτηση με ανταλλαγή αλληλογραφίας με courier πληρωμένο από την τράπεζα (για τους μη εξοικιωμένους με την τεχνολογία). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2021 :mad::angry::devil: το εμφανισε και σε εμενα , και τιποτα το ιδιαιτερο πατησα ενημερωθηκα και το αγνοησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. April 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2021 τιποτα ιδιαιτερο για σενα που δεν ασχολεισαι. το που θα στειλουμετα λεφτα μας δεν ειναι αρμοδια η τραπεζα να μας το πει. Οπου γουσταρουμε θα τα δωσουμε. Δεν παρανομουμε. Αυτο ειναι ωμη παρεμβαση. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. April 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2021 Το που δε θα στο πει και σε αυτο συμφωνω μαζι σου, το πως ομως μπορει. Και ουσιαστικα σου λεει πηγαινε καταστημα ή ατμ. Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2021 Για να κλείσω ραντεβού σε κατάστημα εθνικής (επικαιροποιηση στοιχείων) πρέπει να καλέσω στο ίδιο το κατάστημα ή σε κάποιο τηλεφωνικό κέντρο? Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2021 Για να κλείσω ραντεβού σε κατάστημα εθνικής (επικαιροποιηση στοιχείων) πρέπει να καλέσω στο ίδιο το κατάστημα ή σε κάποιο τηλεφωνικό κέντρο? Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk καλυτερα να παρεις τηλεφωνο το καταστημα που θελεις και να κλεισεις ραντεβου , δεν νομιζω οτι γινεται απο το τηλεφωνικο κεντρο. Μονο η alpha bank δινει την δυνατοτητα για ραντεβου με το καταστημα online . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2021 Θα πρέπει να καλέσεις το κατάστημα. Μερικά έγγραφα μπορείς να τα επικαιροποιήσεις και μέσω της ibank από web: από πάνω δεξιά στο προφίλ σου > ρυθμίσεις > προσωπικά στοιχεία. Παρεπιπτόντως, και η Eurobank προσφέρει online ραντεβού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. April 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2021 (edited) Σύντομα αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία η υπηρεσία KYC, η οποία υπόσχεται να κάνει ευκολότερη την επικαιροποίηση των στοιχείων στις τράπεζες. Edited April 15, 2021 by pluss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2021 Μπορείς να μας πεις τι θα αλλάξει δηλαδή? Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. April 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2021 (edited) Με το υπάρχον σύστημα, για την επικαιροποίηση των στοιχείων σου, έπρεπε να ανεβάσεις μέσω internet banking τα διάφορα έγγραφα που απαιτούνται. Όμως, ακόμη κι έτσι, δεν ήταν εφικτή η επικαιροποίηση ορισμένων στοιχείων, όπως μεταβολή Α.Δ.Τ. ή -αυτό αφορά τη Eurobank- αλλαγή αριθμού κινητού τηλεφώνου. Μόλις ξεκινήσει τη λειτουργία της η νέα υπηρεσία, εφόσον φυσικά επιθυμείς να τη χρησιμοποιήσεις, δεν θα χρειάζεται να ανεβάζεις έγγραφα ούτε να πας αναγκαστικά σε κατάστημα για την αλλαγή/επικαιροποίηση ορισμένων στοιχείων, αλλά οτιδήποτε χρειάζεται η τράπεζα, θα το αντλεί απευθείας από τα μητρώα του Δημοσίου (δεν θα γίνεται αυτόματα, εσύ θα δίνεις την σχετική άδεια για να ληφθούν τα στοιχεία σου από την τράπεζα). Αυτός τουλάχιστον είναι ο σκοπός για τον οποίο δημιουργήθηκε η εν λόγω υπηρεσία, όπως περιγράφεται στην εφημερίδα της κυβέρνησης και στις συχνές ερωτήσεις. Ελπίζω σύντομα να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες αυτής της υπηρεσίας οι τράπεζες. Την αρχή πάντως την έκανε σήμερα η Viva, η οποία δίνει τη δυνατότητα να ανοίξεις λογαριασμό χωρίς δικαιολογητικά, αντλώντας τα παρακάτω στοιχεία: Edited April 16, 2021 by pluss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2021 Δεν θα αντικαταστήσει πλήρως την επικαιροποίηση, μόνο τα στοιχεία όπως ταυτότητα, ίσως επαγγελματική κατάσταση; θα ενημερώνονται. Για λογαριασμούς τηλεφώνου κλπ θα πρέπει πάλι να ακολουθείς τη διαδικασία της τράπεζας (πχ η Eurobank απαιτεί επίσκεψη σε κατάστημα για αλλαγή τηλεφώνου). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. April 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2021 Aegean Bonus Visa: Δώρο 30% μίλια σε κάθε online μετατροπή Bonus πόντων πραγματοποιώντας τη μετατροπή σας από τις 14/04/2021 έως και τις 16/05/2021. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ribopaido Δημ. April 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2021 Ωραία η πειραιώς .Αν και δεν εχω μισθοδοσία εκεί , μου ακύρωσε την university και μου έβγαλε κανονικη με 1500 όριο σε 1 μέρα μπαμ. Βεβαια 2 χρονια που την ειχα ημουν συνεπής και αν και εχω δάνειο το αμάξι ακομα 1 χρόνο δεν μου κανανε θεμα. 9800 εισοδημα Παράθεση I am a man who walks alone.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. April 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2021 Ωραία η πειραιώς .Αν και δεν εχω μισθοδοσία εκεί , μου ακύρωσε την university και μου έβγαλε κανονικη με 1500 όριο σε 1 μέρα μπαμ. Βεβαια 2 χρονια που την ειχα ημουν συνεπής και αν και εχω δάνειο το αμάξι ακομα 1 χρόνο δεν μου κανανε θεμα. 9800 εισοδημα Από κατάστημα έκανες την αίτηση η μέσω της Winbank? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. April 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2021 Ωραία η πειραιώς .Αν και δεν εχω μισθοδοσία εκεί , μου ακύρωσε την university και μου έβγαλε κανονικη με 1500 όριο σε 1 μέρα μπαμ. Βεβαια 2 χρονια που την ειχα ημουν συνεπής και αν και εχω δάνειο το αμάξι ακομα 1 χρόνο δεν μου κανανε θεμα. 9800 εισοδημα Σου το πρότειναν ή έκανες μόνος σου την διαδικασία; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ribopaido Δημ. April 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2021 Δευτερα τους πηρα τηλεφωνο για τα δικαιολογητικα , μου κλεισανε ραντεβου για τεταρτη στο καταστημα. Πηγα πληρωσα το υπολοιπο - γιατι ειχα 4 δοσεις ακομα - για να φυγει η παλια και εκανα αιτηση για τη νεα. παρασκευη εγκριθηκε και πηγα υπεγραψα και την πηρα Παράθεση I am a man who walks alone.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. April 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2021 Δευτερα τους πηρα τηλεφωνο για τα δικαιολογητικα , μου κλεισανε ραντεβου για τεταρτη στο καταστημα. Πηγα πληρωσα το υπολοιπο - γιατι ειχα 4 δοσεις ακομα - για να φυγει η παλια και εκανα αιτηση για τη νεα. παρασκευη εγκριθηκε και πηγα υπεγραψα και την πηρα Έτσι όπως το έκανες όμως δεν είχες ένα θεωρητικό ρίσκο να μείνεις χωρίς πιστωτική; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ribopaido Δημ. April 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2021 Έτσι όπως το έκανες όμως δεν είχες ένα θεωρητικό ρίσκο να μείνεις χωρίς πιστωτική; καλησπερα αλεξ! ναι ειχα ρισκο αλλα ειχα μιλησει αρχικα με εθνικη ( που εχω μισθοδοσια) μεσω γνωστου και ειχα ουσιαστικα προεγκριση. Απλα ηθελα να μεινω πειραιως για αλλους λογους. Τωρα μια χαρα. Παράθεση I am a man who walks alone.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. April 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2021 καλησπερα αλεξ! ναι ειχα ρισκο αλλα ειχα μιλησει αρχικα με εθνικη ( που εχω μισθοδοσια) μεσω γνωστου και ειχα ουσιαστικα προεγκριση. Απλα ηθελα να μεινω πειραιως για αλλους λογους. Τωρα μια χαρα. Όλα καλά, είχες προνοήσει. Ωραίος. :up: Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts