Jump to content

pluss

Members
 • Δημοσιεύσεις

  751
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

Everything posted by pluss

 1. Σύμφωνα με τους όρους (παρ. 4) της προωθητικής ενέργειας, τα 5.000 yellows θα αποδοθούν εντός 30 ημέρων από τη λήξη της προσφοράς (28/11/2022).
 2. Κι εγώ το ίδιο βλέπω συστηματικά. Το upload της Cosmote είναι συχνά χαμηλότερο, τουλάχιστον στα περισσότερα σημεία που πηγαίνω, σε σχέση με το upload των άλλων δύο εταιριών. Και γενικότερα οι άλλες δύο βλέπω πως έχουν πολύ καλύτερη ισορροπία download/upload σε σχέση με την Cosmote, που την ενδιαφέρει απ' ό,τι φαίνεται μόνο το download.
 3. Τουλάχιστον στα Samsung smartphones, αν χρησιμοποιείς τόσο εσύ όσο και ο παραλήπτης την εφαρμογή SMS της Samsung, τότε φαίνεται όταν ο παραλήπτης διαβάσει το μήνυμα (αν δεν έχει απενεργοποιήσει την σχετική επιλογή από τις ρυθμίσεις). Είναι σταγόνα στον ωκεανό βέβαια με τα τόσα "αν", αλλά από το τίποτα... 😛
 4. Δεν έχω κάποια ειδική γνώση επί του θέματος, αλλά προσπαθώντας να το σκεφτώ με τη λογική, εδώ ήταν εφικτό για τη NOKIA πριν από 20 χρόνια να βγάζει κινητά, τα οποία ήταν ανθεκτικά σε σκόνη και νερό, παρότι η θήκη και η μπαταρία ήταν αποσπώμενες, πόσο μάλλον λοιπόν με την σημερινή τεχνολογία... Δεν νομίζω επομένως να παίζει κάποιο ουσιαστικό ρόλο στην αδιαβροχοποίηση το αν η μπαταρία στα smartphones εν προκειμένω, είναι αποσπώμενη ή όχι.
 5. Παρατήρησα πως στο myWIND πλέον αναγράφεται η ημερομηνία έναρξης και λήξης του συμβολαίου! Καιρός ήταν!
 6. Φοβερή κίνηση από τη Vodafone η ατελής διακοπή. Μακάρι κάποια στιγμή να εφαρμοστεί και στα μεμονωμένα συμβόλαια κινητής και σταθερής.
 7. pluss

  payzy by COSMOTE

  Μπορείς να τον καταργήσεις όποτε θέλεις, αρκεί να έχεις καταναλώσει το τυχόν διαθέσιμο υπόλοιπο του λογαριασμού σου.
 8. Δωρεάν συνδρομή με αγορές 2.500€/έτος έχουν οι κάρτες: Visa Classic & Gold, Classic Mastercard, Panathinaikos F.C. Visa & Gold και Champions Card Mastercard. Στην AB Plus Mastercard Credit είναι 2.000€/έτος.
 9. Τώρα που δοκίμασα λειτουργεί κανονικά.
 10. Ούτε σε εμένα δουλεύει αυτήν τη στιγμή. Κάνε λίγη υπομονή, λογικά θα διορθωθεί σύντομα το πρόβλημα.
 11. pluss

  4G LTE

  Μπορείς να απενεργοποιήσεις από την συσκευή σου την αυτόματη επιλογή δικτύου, επιλέγοντας χειροκίνητη αναζήτηση, ώστε να σε κρατάει η συσκευή σου κλειδωμένο στο δίκτυο της Cosmote.
 12. Ανακοίνωση Τιμολογιακών Αλλαγών Καρτοκινητής
 13. Πάλι καλά που ολοκληρώθηκε έστω το speedtest. Πριν 2-3 χρόνια που περνούσα τακτικά από εκεί, πολλές φορές ούτε σελίδα δεν μπορούσες να ανοίξεις.
 14. Η Cosmote έχει την "ιδιοτροπία" να έχει χωρισμένα τα 5ψήφια σε δύο διαφορετικές κατηγορίες. Πολλοί κάνουν φραγή μέσω του MyCosmote στις Υπηρεσίες Πολυμεσικής Πληροφόρησης, αλλά για να είναι 100% προστατευμένοι δεν αρκεί μόνο αυτό και πρέπει να κάνουν φραγή και στις Online Αγορές Ψηφιακού Περιεχομένου μέσω της Εξυπηρέτησης Πελατών.
 15. Δεν απέκτησε κάποια αποκλειστικότητα η Viva, απλώς πρόσφατα συμφώνησε να γίνονται αποδεκτές και στα δικά της POS οι Diners κάρτες. Αυτό είναι όλο ουσιαστικά. Κάτι παρόμοιο δηλαδή που ισχύει εδώ και πολλά χρόνια με τα POS της Cardlink και τα POS της Alpha Bank και θα εξακολουθήσει να ισχύει. Από εκεί και πέρα, δεν ξέρω γιατί δεν προτίθενται να μπουν κι άλλες εταιρίες στο "παιχνίδι", προφανώς το κρίνουν μη σκόπιμο. Όσον αφορά τους εμπόρους και δη τους μικρομεσαίους, η ιστορία έδειξε πως δεν τους ενδιέφερε να κάνουν αποδεκτές στις επιχειρήσεις τους τις κάρτες Diners/AMEX, λόγω των υψηλών προμηθειών, εξού και η χαμηλή αποδοχή τους.
 16. Προφανώς θα συνεχίσουν να είναι αποδεκτές στα POS, ασχέτως που έπαψαν να διατίθενται στην Ελλάδα. Ό,τι ισχύει δηλαδή και με τις AMEX κάρτες.
 17. Κλασικές περιπτώσεις άσχετων υπαλλήλων...
 18. Άλλη υπηρεσία είναι αυτή (για την επικαιροποίηση των στοιχείων στις τράπεζες) και υπάρχει εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο. Με φυσική παρουσία όμως, προς το παρόν δέχονται μόνο την έγχαρτη ταυτότητα.
 19. Από 1η Οκτωβρίου θα τεθεί σε ισχύ η ταυτοποίηση μέσω του gov wallet στους παρόχους κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, καθώς και στις τράπεζες.
 20. pluss

  4G LTE

  Εγώ τη βλέπω κανονικά πάντως (εδώ).
 21. Σύμφωνα με την σχετική ιστοσελίδα της Cosmote, συνεργάζεται με τα εξής δίκτυα στην Κύπρο: Cytamobile-Vodafone (2G/3G/4G/5G). MTN Cyprus (2G/3G/4G/5G). PrimeTel (2G/3G/4G).
 22. pluss

  5G NR

  Στο skroutz τουλάχιστον, υπάρχει σχετικό φίλτρο. Μπες εδώ.
×
×
 • Create New...