Jump to content

NikoSoti

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.681
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by NikoSoti

  1. Με cosmote πιανει μονο volte. Απλα με το app δοκιμασα αν θα ειχα και vowifi. Εβαλα δανεικη sim για δοκιμες. Ολα καλα! Απο παιχνιδια εχω βαλει μονο clash of clans και το simplest rpg. Αυτα τα τρεχει χωρις ιδιαιτερο προβλημα και τωρα που ειναι χειμωνας δεν εχω παρατηρησει να ζεσταινεται, εκτος τις φορες που ανοιγω google maps για πλοηγηση στο αμαξι.
  2. vowifi κι εδω με shizuku app και δημιουργια apn!
  3. αυτο ειναι το λινκ, το κανεις copy/paste σε ενα browser
  4. https://apps.apple.com/sa/app/pretub-no-ads-in-video/id1603057438
  5. Υπάρχει η εφαρμογή PreTub. Άλλος τρόπος είναι μέσω AdGuard.
  6. NikoSoti

    iPhone 13

    Μηπως στο face id και κωδικος εχεις ανοιχτο το δυνατοτητες προσοχης και κοιτας το κινητο; Για το facebook και για καθε εφαρμογη που εγκαθιστας αρχικα πρεπει να του επιτρεψεις να σου στελνει ειδοποιησεις. Αν πεις οχι και μετα αλλαξεις γνωμη πρεπει να πας ρυθμισεις, γνωστοποιησεις, να βρεις την εφαρμογη και να της επιτρεψεις απο εκει πως θες να σε ειδοποιει. Τσεκαρε και τις ρυθμισεις του ιδιου του facebook.
  7. NikoSoti

    iPhone 13

    Αν λετε το outlook, μια χαρα ερχονται. Ας δει λιγο ο φιλος τις ρυθμισεις του στις γνωστοποιησεις.
  8. Πρέπει να ενεργοποιήσεις τα advanced options και να προσθέσεις φίλτρα. Όσο για τις διαφημίσεις στο app του youtube, ήθελε λίγο ψάξιμο παραπάνω τελικά. Ανοίγεις την εφαρμογή, πατάς το βίντεο που θες να δεις, πατάς παύση, πατάς κοινοποίηση, πατάς περισσότερα, πατάς block youtube ads (by adguard) και ανοίγει σε full screen σαν desktop. Τα κουμπιά ειναι μικρά και δεν φαίνονται οι υπότιτλοι. Αλλά μπορείς να το έχεις picture in picture, ακόμα και με κλειστή οθόνη.
  9. απο το νημα του 7 pro https://myphone.gr/forum/topic/195265/?do=findComment&comment=7135315
  10. Το να του σπας τα @@ για δικό σου (οχι δικο σου, ειναι γενικο) θεμα, σιγουρα δεν ειναι εξυπναδα και σιγουρα απασχολειται η τεχνικη υποστηριξη τη στιγμη που δε θα επρεπε. Με λιγα λογια συμφωνω και δινω ενα παραπανω επιχειρημα. Απο την Google πρεπει να ξεκινησει η επισημη υποστηριξη και μετα κραζουμε οτε αν χρειαστει.
  11. Να κανω μια ερωτηση αν γνωριζει καποιος... Το κοινοχρηστο ρευμα της πολυκατοικιας ειναι στη ΔΕΗ απο παντα και στον τελευταιο λογαριασμο ειδαμε ρητρα αναπροσαρμογης. Υπαρχει καποιος τροπος να το αποφυγουμε;
  12. Έχω κάνει το εξής: Δραστηριότητα -> Αδιάβαστο περιεχόμενο -> Εκεί αλλάζω τις Επιλογές ροής -> Κατάσταση Ανάγνωσης: Περιεχόμενο που δεν έχω διαβάσει, Ιδιοκτησία: Περιεχόμενο που δημοσίευσα, Ακολουθώ: Στοιχεία περιεχομένου που ακολουθώ -> Από κάτω αποθήκευση ως νέα ροή -> Δίνω όνομα ροής και μετά υπάρχει εκεί η ροή όταν ξαναμπείς στο φόρουμ.
  13. https://www.skroutz.gr/s/19434772/TP-LINK-TL-MR6400-v4-%CE%91%CF%83%CF%8D%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF-4G-Mobile-Router-Wi-Fi-4-%CE%BC%CE%B5-3-%CE%98%CF%8D%CF%81%CE%B5%CF%82-Ethernet.html Για το tp link θα σου έλεγα. Έχω πάρει αυτό από πάνω στα 70, περίπου 10 μήνες και δουλεύει απροβλημάτιστα.
  14. Καλησπέρα. Το refill σε απλό καρτοκινητό δεν ισχύει για το πακέτο 600 προς όλους + 100 sms προς όλους + 600mb ? ΥΓ: Το πακέτο λήγει 15 Οκτ
  15. Μήπως πρέπει να το ρυθμίσει εκείνη στο δικό της viber?
  16. Αν στάθηκες απλά στον τίτλο όντως δεν αναφέρει κάτι. Ωστόσο μέσα στο άρθρο το αναφέρει μεταφρασμένο. Ίσως θα έπρεπε να μην ανεβαίνουν τόσο βιαστικά οι αναδημοσιεύσεις...
  17. 0,09-0,064 = 0,026 * 1500 κιλοβατώρες (χοντρικά στο 4μηνο) = 39 ευρώ χωρίς φπα. Αυτά μπακαλίστικα. Από εκεί και πέρα υπάρχουν κι άλλα που πρέπει να ζυγίσεις και να δεις τις αναφορές για οτσ τι λένε να παιδιά που τους έρχεται.
  18. Όταν εκδίδεται πρώτη φορά δεν έχει χρέωση. Είχα βγάλει πρόσφατα την απλή mc. Αν όμως πρόκειται για επανέκδοση, με κάποιες εξαιρέσεις, χρεώνεται 5 ευρώ. Για αλφα πάντα. Στις υπόλοιπες δε γνωρίζω :p ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συμφωνώ και επαυξάνω. Στο βωμό του προσωπικού στόχου τα έχουν μαμήσει όλα. Κάπου πρέπει να μπει ένα στοπ. Ας έμενε στην ενημέρωση κι αν ήθελε ο γνωστός του συμφορουμίτη πιο πάνω να αγόραζε κ την ασφάλεια.
  19. Απο τη στιγμη που δεν ειναι υλικο τιθεται καποιο θεμα διαθεσιμοτητας ;
  20. Συνδέθηκα κανονικά. Αν είσαι στο ίντερνετ σε αυτο το δικτυο μπες απο http://vodafone.gr/myvmb
  21. Με ποιον τροπο συνδεεσαι;
  22. Στην alpha μπορείς να έχεις μία κάρτα σε κάθε υπηρεσία visa/master στον ίδιο λογαριασμό. Πρόσφατα έκανα αίτηση και ζήτησα mastercard και μόλις την έλαβα ακύρωσα τη visa που είχα ήδη στα χέρια μου. Αυτό γιατί η visa ήταν με bonus και ήθελα απλά να ακυρώσω τη συνδρομή.
  23. Αν ήταν έτσι ας έκανες διευκρινιστική ερώτηση αφού ήθελες να βοηθήσεις κ να άφηνες το πνεύμα για τους φίλους σου... Σου έκανε άλλο μέλος και σου απάντησε. Κι εσύ τον αγνόησες. Ποιο πνεύμα και ******** λες; ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν πρόλαβα να δω αν σου έχουν απαντήσει άλλα μέλη, αλλά αρχικά θα το ζητούσα από την τηλ. εξυπηρέτηση. ----- προσθήκη μηνύματος 20 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ισχύει ό,τι σου έγραψε ο @Vasileios, αλλά θα το κάνεις μέσα από το e-banking του παιδιου. Πρώτα θα κάνεις αίτηση για νέα κάρτα και την επόμενη εργάσιμη που θα σου λέει "ολοκληρωμένη" (η αίτηση εννοώ) και θα είσαι σίγουρος ότι έχει ξεκινήσει η αποστολή, τότε θα πας στην υπάρχουσα κάρτα να δηλώσεις ακύρωση λόγω φθοράς και όταν σε ρωτήσει για επανέκδοση θα τσεκάρεις το όχι. Το δεύτερο. Χέστηκαν. Δεν ιδρώνει το αυτί τους. Εξάλλου μιλάς με την εξυπηρέτηση, όχι με τράπεζα απευθείας. Είναι στον επίσημο τιμοκατάλογο, δεν μπορεί να κάνει κάτι ο Συνήγορος.
×
×
  • Create New...