Jump to content

myphone.gr :: προτάσεις για βελτίωση

dedcat
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το κουμπί + η - για μένα δεν λέει κάτι,αν εννοείται αυτό.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αν όχι σε όλα τα θέματα, τουλάχιστον στην κατηγορία των οδηγών ένα κουμπί like πιστεύω ότι θα ήταν χρήσιμο, δεν έχουν όλοι απορίες/προβλήματα κτλ, οπότε από το να γράφουν μονολεκτικές απαντήσεις ή να γράφουν κάτι και να συμπληρώνουν "10 χαρακτήρες" ή να βάζουν απλά μερικά emoticons, καλύτερα να επιλέγουν το like.

Οι υποπεριοχές από το Computing γιατί εξαφανίστηκαν;

Ασχετο με το "θεμα" σας, εχω να πω κατι αλλο.

Στο κατω μερος καθε σελιδας, ΚΑΘΕ ΣΕΛΙΔΑΣ ΟΜΩΣ, (πχ sony ericsson k750i, σελιδα 76) υπαρχει/εχετε βαλει ενα κουμπακι του facebook "μου αρεσει", "θα ειστε ο πρωτος απο τους φιλους σας που θα του αρεσει".

Κλασσικο, το εχουν κανει πολλα sites. Oμως υπαρχει ενα προβλημα..

Αν κανω "like" στο θεμα "sony ericsson k750i", στην σελιδα 76, και δημοσιευτει στο facebook...

... οι φιλοι μου θα δουν οτι εκανα like στην σελιδα 76 ή στην σελιδα 1, που ειναι και προφανεστατη κυρια σελιδα που παρουσιαζει την συσκευη ισως;;

...οι φιλοι μου θα δουν οτι εκανα "like" στην σελιδα 76, αρχιζοντας απο το post με αριθμο #1127, ή με αριθμο #1130 πχ???

Γνωμη μου ειναι να σβησετε το κουμπακι "like/μου αρεσει" του facebook κατω απο ολες τις σελιδες του φορουμ, γιατι ειναι κουλό να σου αρεσει μια δημοσιευση (απαντηση) ενος μελους και να θες να την δημοσιοποιησεις.

Κρατηστε το μονο στα preview, review που οντως εκει κανετε πολυ καλη δουλεια. Γενικως σε θεματα κλειδωμενα. Η απλως να υπαρχει το "like" ΜΟΝΟ στην σελιδα 1!.

Προταση για βελτιωση, redhotstef. :cool:

επανερχομαι σε κατι που ειχα προτεινει (κ αλλοι μαζι μ εμενα) που ειναι χρησιμο για ολους πιστευω...

ειδοποιησεις στα quotes και στα θεματα που παρακολουθουμε και στο site και με mail...

και τα πιο τελευταια forum εχουν αυτες τις ευκολιες μαζι με το κουμπι like-thanks και το myphone που υποτιθεται ειναι απο τα μεγαλυτερα ειναι 20 χρονια πισω... τι να το κανω το mobile site αν ειναι να ψαχνω ολα τα θεματα που γραφω μηπως και μου εχει απαντησει κανενας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Είμαστε 20 χρόνια πίσω. Live with it.

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Είμαστε 20 χρόνια πίσω. Live with it.

Επειδή δεν είχα δει την προηγούμενη συζήτηση ποιοι είναι οι λόγοι για τους οποιους δεν μπαίνει το κουμπί "μου αρέσει" (μπράβο ή ανάλογη εκφραση)? Βαραίνει η βαση, κάτι άλλο τεχνικό ή κάτι άλλο που δεν έχει σχέση με τεχνικά ζητήματα (αισθητικό ή έτερο)?

On Mate RS and support for

iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) /

iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user)

Επειδή δεν είχα δει την προηγούμενη συζήτηση ποιοι είναι οι λόγοι για τους οποιους δεν μπαίνει το κουμπί "μου αρέσει" (μπράβο ή ανάλογη εκφραση)? Βαραίνει η βαση, κάτι άλλο τεχνικό ή κάτι άλλο που δεν έχει σχέση με τεχνικά ζητήματα (αισθητικό ή έτερο)?

Δεν μιλάμε για το like button. Αυτο θα μπει. ;)

Για την ενημερωση όταν σε κάνει quote άλλος μιλάμε. Αυτο δεν θα μπει στο vbulletin. Αργότερα. Μου αρέσει που τα παίρνουν κάποιοι και κρίνουν ανεύθυνα χωρίς να γνωρίζουν τίποτα. Με αηδιάζει η αχαριστία μερικών. Εντελώς όμως...

Εχουμε πει, όταν είναι η ώρα θα αναβαθμιστούμε. Μέχρι τότε μην χαλατε φαιά ουσία. ;)

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

• 2 weeks later...
Θα μπορούσαμε να διαχωρίσουμε τις αγγελίες σε 2 γρουπ σε Ζήτηση και Πώληση ή κάπως έτσι; Βοηθάει περισσότερο αν ψάχνει κάποιος και υπάρχουν πολλές αγγελίες ζήτησης που περνάνε στο ντούκου. Πχ έβλεπα ένας πουλούσε iphone και ακριβώς απο κάτω ένας ζητούσε iphone. Μπορεί να είχαν διαφορετικές απαιτήσεις αλλά πολλές αγγελίες Ζήτησης ή Ανταλλαγής μπαίνουν και μπερδεύονται με τις Πωλήσεις. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ. Νομίζω θα ήταν βολικό τουλάχιστον να διαχωριστούν οι αγγελίες Πώλησης.

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Θα μπορούσαμε να διαχωρίσουμε τις αγγελίες σε 2 γρουπ σε Ζήτηση και Πώληση ή κάπως έτσι; Βοηθάει περισσότερο αν ψάχνει κάποιος και υπάρχουν πολλές αγγελίες ζήτησης που περνάνε στο ντούκου. Πχ έβλεπα ένας πουλούσε iphone και ακριβώς απο κάτω ένας ζητούσε iphone. Μπορεί να είχαν διαφορετικές απαιτήσεις αλλά πολλές αγγελίες Ζήτησης ή Ανταλλαγής μπαίνουν και μπερδεύονται με τις Πωλήσεις. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ. Νομίζω θα ήταν βολικό τουλάχιστον να διαχωριστούν οι αγγελίες Πώλησης.

Συνηθως ο Πωλητης θελει να πουλησει οσο πιο ακριβοτερα γινεται, και ο Ζητάς να αγορασει οσο πιο φτηνα γινεται. Οι αγγελιες Ζητησης ειναι ολες fake για μενα. Ζητανε μοντελα να τους τα δωσεις σε εξευτελιστικη τιμη (ψαχνουν για κοροιδα γενικως..). Μην νομιζεις οτι δεν προσεχουν τις αγγελιες πωλησης. Οποιος ενδιαφερεται, ψαχνει. Και βρισκει. Τα παραπανω δεν αφορουν μονο το myphone. Το εχω δει παντου..

• 2 weeks later...

Προτάσεις για βελτίωση:

1)Να προσπαθείτε να απαντάτε στα pm που σας στέλνουν οι χρήστες, έστω και με ένα "ΟΚ" (10 δευτερόλεπτα υπόθεση), για να μην φαίνεται οτι τους έχετε γράψει.

2)Να μην είστε τόσο υπερπροστατευτικοί με κάποια θέματα. Παράδειγμα οτι θεωρείτε παράνομες κάποιες εφαρμογές που υπάρχουν στο play store (!) και απαγορεύεται να αναφέρονται εδώ. Αν ήταν παράνομες, δεν πιστεύετε οτι πρώτη η Google θα τις είχε αφαιρέσει απο το store της; Ή μήπως υπονοείτε οτι η Google βάζει παράνομες εφαρμογές στο store της;

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Προτάσεις για βελτίωση:

1)Να προσπαθείτε να απαντάτε στα pm που σας στέλνουν οι χρήστες, έστω και με ένα "ΟΚ" (10 δευτερόλεπτα υπόθεση), για να μην φαίνεται οτι τους έχετε γράψει.

2)Να μην είστε τόσο υπερπροστατευτικοί με κάποια θέματα. Παράδειγμα οτι θεωρείτε παράνομες κάποιες εφαρμογές που υπάρχουν στο play store (!) και απαγορεύεται να αναφέρονται εδώ. Αν ήταν παράνομες, δεν πιστεύετε οτι πρώτη η Google θα τις είχε αφαιρέσει απο το store της; Ή μήπως υπονοείτε οτι η Google βάζει παράνομες εφαρμογές στο store της;

Το πρώτο δεν το σχολιάζω αφού δεν το καταλαβα όσο για το 2ο δεν έχει καμία σχέση αυτό που κατάλαβες εσύ σε σχέση με αυτό που απαγορεύεται.Για να σου εξηγήσω απαγορεύεται να αναφέρουμε sites τα οποία έχουν εφαρμογές επί πληρωμή(οι οποίες βρίσκονται στο πλαυ στορε) τζάμπα.

Για το 1, κάπου είχα στείλει pm και δεν πήρα ποτέ απάντηση.

Για το 2, κάποιος έψαχνε κάποια εφαρμογή (που σα κι αυτήν το play store έχει δεκάδες, νόμιμες και μάλιστα δωρεάν) και η απάντηση ήταν οτι απαγορεύονται οι συζητήσεις για παράνομο λογισμικό...

Εντάξει, είναι λεπτή η γραμμή μεταξύ "νόμιμων στο store εφαρμογών" και "παράνομων εκτός store", αλλά μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά;

Δεν θέλω να το συνεχίσω άλλο, έτσι κι αλλιώς δεν είναι δικό μου φόρουμ για να βάζω εγώ τους κανόνες. Αλλά αφού υπάρχουν τέτοια θέματα για να μπορούμε να κάνουμε τα παράπονά μας, μιλάμε μήπως και ακουστούμε... :)

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Για το 1, κάπου είχα στείλει pm και δεν πήρα ποτέ απάντηση.

Για το 2, κάποιος έψαχνε κάποια εφαρμογή (που σα κι αυτήν το play store έχει δεκάδες, νόμιμες και μάλιστα δωρεάν) και η απάντηση ήταν οτι απαγορεύονται οι συζητήσεις για παράνομο λογισμικό...

Εντάξει, είναι λεπτή η γραμμή μεταξύ "νόμιμων στο store εφαρμογών" και "παράνομων εκτός store", αλλά μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά;

Δεν θέλω να το συνεχίσω άλλο, έτσι κι αλλιώς δεν είναι δικό μου φόρουμ για να βάζω εγώ τους κανόνες. Αλλά αφού υπάρχουν τέτοια θέματα για να μπορούμε να κάνουμε τα παράπονά μας, μιλάμε μήπως και ακουστούμε... :)

Για το δεύτερο, το πιθανότερο είναι ότι κάποιος είχε αναφερθεί σε πειρατικό λογισμικό, το μήνυμα διαγράφηκε, και εσύ μετά είδες την ειδοποίηση.

Υπάρχει περίπτωση να φτιαχτεί εφαρμογή για το forum κάποια στιγμή;

αυτό θα ήταν επιθυμητό όντως παιδιά.

Υπάρχει μια εφαρμογή αλλά δεν είναι επίσημη και δεν έχει καθόλου καλή βαθμολογία https://play.google.com/store/apps/details?id=com.myphone.gr&hl=el

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Το έχουμε ξανασυζητήσει αυτό, δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μας. Προς το παρόν υπάρχει η mobile έκδοσή του.

• 2 weeks later...
Έχω να προτείνω κάτι αν και δεν ξέρω αν κάποιος το έχει προτείνει ήδη.Θα ήθελα δίπλα από το name του λογαριασμού(πάνω δεξιά) να έχει ένα κουμπί με ''ειδοποιήσεις''.Με αυτό εννοώ πως όταν ένας συμφορουμίτης μας απαντάει σε ένα σχόλιο μας με παράθεση εμείς θα το βλέπουμε από εκεί και αν μας ενδιαφέρει θα κλικάρουμε πάνω του και θα ανοίγει,δηλαδή θα μεταφερόμαστε στο θέμα που πρέπει πολύ γρήγορα και χωρίς ψάξιμο.θα μπορούμε να πατάμε Χ ώστε να σβήνεται και να μην μας ενοχλέι φυσικά αφού το διαβάσουμε για να μην μας τρώει χώρο στις ειδοποίησεις.Ελπίζω να το διατύπωσα καλά :p Edited by Nero55

ρε παιδιά το φορουμ γτ δεν υποστηρίζει το add-on του firefox fastest fox ωστε κάθε φορά να μν υποχρεωνόμαστε να πατάμε κλικ και να περιμένουμε την σελίδα να φορτώσει.άλλα φορουμς το υποστήριζουν γτ βέβαια είναι πολύ πρακτικό για όλους.

θα μπορούσαμε να έχουμε κάποιο Spoiler addon? έτσι ώστε να αποφεύγουμε τα μακροσκελή post έχοντας τις λεπτομέρειες εντός του spoiler

θα μπορούσαμε να έχουμε κάποιο Spoiler addon? έτσι ώστε να αποφεύγουμε τα μακροσκελή post έχοντας τις λεπτομέρειες εντός του spoiler

Θα σου πω ένα μυστικό.

Έχουμε spoiler BBcode

[spoiler]Κείμενο[/spoiler]

Έχω να προτείνω κάτι αν και δεν ξέρω αν κάποιος το έχει προτείνει ήδη.Θα ήθελα δίπλα από το name του λογαριασμού(πάνω δεξιά) να έχει ένα κουμπί με ''ειδοποιήσεις''.Με αυτό εννοώ πως όταν ένας συμφορουμίτης μας απαντάει σε ένα σχόλιο μας με παράθεση εμείς θα το βλέπουμε από εκεί και αν μας ενδιαφέρει θα κλικάρουμε πάνω του και θα ανοίγει,δηλαδή θα μεταφερόμαστε στο θέμα που πρέπει πολύ γρήγορα και χωρίς ψάξιμο.θα μπορούμε να πατάμε Χ ώστε να σβήνεται και να μην μας ενοχλέι φυσικά αφού το διαβάσουμε για να μην μας τρώει χώρο στις ειδοποίησεις.Ελπίζω να το διατύπωσα καλά :p

Συγγνώμη που το ξαναποστάρω αλλά δεν μου απαντήσατε :(

Γεια σας.

Αυτό που έχω να σημειώσω είναι πως σε πάρα πολλά νήματα με κινητά γράφουν αρκετοί τις απορείες τους σχετικά με tracking numbers, τι σημαίνουν οι κωδικοί και γενικά διάφορα περι της αποστολής κινητών μιας και δεν είναι όλοι εξοικιωμένοι με διαδικτυακές αγορές. Μήπως θα ήταν συνετό να φτιαχτεί ένα νήμα που θα το επισυνάψετε και θα είχε σκοπό να λύνει τέτοιας φύσεως απορείες;

Γεια σας.

Αυτό που έχω να σημειώσω είναι πως σε πάρα πολλά νήματα με κινητά γράφουν αρκετοί τις απορείες τους σχετικά με tracking numbers, τι σημαίνουν οι κωδικοί και γενικά διάφορα περι της αποστολής κινητών μιας και δεν είναι όλοι εξοικιωμένοι με διαδικτυακές αγορές. Μήπως θα ήταν συνετό να φτιαχτεί ένα νήμα που θα το επισυνάψετε και θα είχε σκοπό να λύνει τέτοιας φύσεως απορείες;

'Οταν αγοράζεις κάτι με tracking number, οι οδηγίες του πως θα το κάνεις tracking, έρχονται σε mail από τον πωλητή.

Σου κάνω copy paste email από δική μου αγορά (έχω αλλάξει βέβαια τα νούμερα για προφανείς λόγους :p).

Dear Efstratios ,

Your order #54129 has been sent by Hongkong post (NO:RC999999999HK)

It will take about 7 to 35 days.

You can track:http://app3.hongkongpost.com/CGI/mt/enquiry.jsp

or click "Track shipment", directly enter your order number "20131" to track your package.

Sometimes the tracking information has a slight delay. Please patiently wait two or three days to track again.

Any problems, please feel free to let us know. We will be willing to give you a satisfied response.

Good luck.

Προσωπική μου άποψη είναι ότι δε χρειάζεται εξειδικευμένο νήμα, για κάτι επεξηγήσιμο μέσα από την ίδια την αγορά-πώληση.

Φυσικά ατομικά αν κάποιος έχει το οποιοδήποτε πρόβλημα, μπορεί να ποστάρει για βοήθεια, αλλά συγκεκριμένο νήμα νομίζω ότι είναι υπερβολή.