Jump to content

argi13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by argi13

  1. Αντιμετώπισε κάποιος πρόβλημα με τελωνείο κτλ από την παραγγελία του από gearbest?
  2. Σε αυτό το thread ρωτάμε για το 2nd gen?
  3. Καλησπέρα σε όλους.Εδώ και μια εβδομάδα προσπαθώ να φέρω εμφανίσω στο κινητο τα 32gb. Ακολουθώ αυτόν τον oδηγό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2470207&page=5 αλλά πάντα το κινητό μου εμφανίζει 16gb.Έχει κανείς καμία ιδέα?
  4. Όχι για 32αρι.Για αυτό σου ζήτησα πριν πως βρίσκουμε την στοκ.
  5. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου... ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω ένα πρόβλημα.Η συσκευή αντί να αναγνωρίζει τα 32gb αναγνωρίζει μόνο 16gb.Υπάρχει κάποιος τρόπος να το λύσουμε?
  6. Ρε παιδιά πως αναγνωρ'ιζω ποια stock rom είχα?
  7. Ρε παιδιά εγω για να περάσω ευρωπαΐκη rom ποιον οδηγω πρέπει να ακολουθήσω? Εκτόσ αυτου θα πρέπει να είμαι root πριν το κάνω?
  8. Ρε παιδιά έχετε παρατηρήσει κανά θέμα με τα ακουστικά του?? Σας παίζουν και τα δύο το ίδιο??
  9. http://www.ebay.com/itm/221285528552?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649#shpCntId Μάγκες αυτή είναι τιμή φωτιά!!!
  10. Αδερφέ άμα περάσει το τελωνείο ενημερώσε μας σε παρακαλώ.
  11. Μάγκες μετά από πολύ κόπο θα κάνω την τελευταία προσπάθεια να ρουτάρω το κινητό. Να ξέρετε ότι flashtool που διαθέτει η sony δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το flashtool που χρησιμοποείται από το xda. Επίσης πρέπει να flashareis κερνελ ώστε να γίνεις root στην έκδοση 54.
  12. Windows 7 έχω και πως θα ψάξω για enable unsigned drivers;; Αυτό μου το κάνει το φλαστουλ όταν θέλω να φλασάρω το κινητό.μου λέει οτι ο bootloader είναι κλειδωμένος και έτσι δεν μπορω να προχωρήσω παραπάνω.
  13. Αυτές οι οδηγίες από τομ kosmasgr που αναφερόνται στην διαδικασία flasharismatos που βρίσκονται??Έχω φάει τον τόπο. Κ δευτερον πως κάνεις το flashtool να "δει" το κινητο σου?? Πρέπει να έχω τον bootloader ξεκλείδωτο ώστε να το φλασαρω??
  14. Συγνώμη αλλά που στην πρώτη σελίδα?? οκ το βρήκα sorry...:X:whistle::innocent::innocent:
  15. Άμα κάνω root το κινητό χάνω την εγγύηση??Επίσης πως κάνω partitions την εξωτερική sd ώστε να πάω εκεί τις εφαρμογές;;
  16. ρε παιδιά το φορουμ γτ δεν υποστηρίζει το add-on του firefox fastest fox ωστε κάθε φορά να μν υποχρεωνόμαστε να πατάμε κλικ και να περιμένουμε την σελίδα να φορτώσει.άλλα φορουμς το υποστήριζουν γτ βέβαια είναι πολύ πρακτικό για όλους.
  17. Μπορώ να έχω ένα πλήρη οδηγό για flashαρισμα γτ δεν μπορω να βρω άκρη στις 600 σελίδες που υπάρχουν??
  18. Καλησπέρα. Πως θα κάνω αυτό το πανέμορφο κινητό να μν μου κολλάει όταν με καλούν??
  19. Καλήσπερα,μολις εκανα update το n78 απο το επισημο λογισμικο της nokia και ξαφνικα την επομενη στιγμη δεν λειτουργουσε.μου ανοιγει μια μαυρη οθόνη και ειναι στην δονηση συνεχως και μετα κλεινει.τι επαθε;;υπαρχει καποιος τροπος να το σωσουμε???:help::help::what:
  20. παιδιά θα καλησπερα!!!!εχω και εγω ενα V800 και μια μερα πού πιγα να το ανοιξω και ενω είχα βάλει κωδικό κλειδώματος όταν ανοίγει και καθε φορά που έμπαινα εκκινόυσε κανονικά τότε τρώει ένα σκάλωμα και δεν παίρνει κανένα κωδικό.μηπως υπαρχει κανα πογραμμα γαι ξεκλείδωμα η κάποια αλλη λύση? -Ομάδα διαχείρισης- Απαγορεύονται τα μηνύματα τύπου sms σύμφωνα με τους κανόνες του myphone. Τέτοιου είδους μηνύματα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
  21. re paidia exw brei ayto to logismiko tis sony ericsson pou kanei update k mou menei stin ofoni pou synexeia fortwnei me tn prasini bara. exete kamia idea ti prepei na kanw wste na trexei kanonika?
  22. re paidia exw brei ayto to logismiko tis sony ericsson pou kanei update k mou menei stin ofoni pou synexeia fortwnei me tn prasini bara. exete kamia idea ti prepei na kanw wste na trexei kanonika?
  23. geia sas!leipei to sony ericsson w810i se leyko.parakalw balte to sti lista. me ektimisi, argi13
×
×
  • Create New...