Jump to content

argi13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About argi13

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

argi13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αντιμετώπισε κάποιος πρόβλημα με τελωνείο κτλ από την παραγγελία του από gearbest?
  2. Σε αυτό το thread ρωτάμε για το 2nd gen?
  3. Καλησπέρα σε όλους.Εδώ και μια εβδομάδα προσπαθώ να φέρω εμφανίσω στο κινητο τα 32gb. Ακολουθώ αυτόν τον oδηγό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2470207&page=5 αλλά πάντα το κινητό μου εμφανίζει 16gb.Έχει κανείς καμία ιδέα?
  4. Όχι για 32αρι.Για αυτό σου ζήτησα πριν πως βρίσκουμε την στοκ.
  5. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου... ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω ένα πρόβλημα.Η συσκευή αντί να αναγνωρίζει τα 32gb αναγνωρίζει μόνο 16gb.Υπάρχει κάποιος τρόπος να το λύσουμε?
  6. Ρε παιδιά πως αναγνωρ'ιζω ποια stock rom είχα?
  7. Ρε παιδιά εγω για να περάσω ευρωπαΐκη rom ποιον οδηγω πρέπει να ακολουθήσω? Εκτόσ αυτου θα πρέπει να είμαι root πριν το κάνω?
  8. Ρε παιδιά έχετε παρατηρήσει κανά θέμα με τα ακουστικά του?? Σας παίζουν και τα δύο το ίδιο??
  9. http://www.ebay.com/itm/221285528552?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649#shpCntId Μάγκες αυτή είναι τιμή φωτιά!!!
  10. Αδερφέ άμα περάσει το τελωνείο ενημερώσε μας σε παρακαλώ.
  11. Μάγκες μετά από πολύ κόπο θα κάνω την τελευταία προσπάθεια να ρουτάρω το κινητό. Να ξέρετε ότι flashtool που διαθέτει η sony δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το flashtool που χρησιμοποείται από το xda. Επίσης πρέπει να flashareis κερνελ ώστε να γίνεις root στην έκδοση 54.
  12. Windows 7 έχω και πως θα ψάξω για enable unsigned drivers;; Αυτό μου το κάνει το φλαστουλ όταν θέλω να φλασάρω το κινητό.μου λέει οτι ο bootloader είναι κλειδωμένος και έτσι δεν μπορω να προχωρήσω παραπάνω.
  13. Αυτές οι οδηγίες από τομ kosmasgr που αναφερόνται στην διαδικασία flasharismatos που βρίσκονται??Έχω φάει τον τόπο. Κ δευτερον πως κάνεις το flashtool να "δει" το κινητο σου?? Πρέπει να έχω τον bootloader ξεκλείδωτο ώστε να το φλασαρω??
×
×
  • Create New...