Jump to content

Slester

Members
  • Δημοσιεύσεις

    241
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Slester

  1. Slester

    OnePlus 6

    Παιδιά, είχα την αίσθηση πως έχει fm radio το oneplus λόγω του jack αλλά προφανώς έκανα λάθος. Υπάρχει κανένα "κόλπο" για να το έχω χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο; Δεν είναι υπεραπαραίτητο αλλά ... Και 2η ερώτηση: Από που προμηθεύομαι ζελατίνα/τζαμάκι προστατεθτικό για το κινητό; Έχω την εργοστασιακή μεμβράνη αλλά της έκανα ένα χτυπηματάκι και ήθελα να παραγγείλω οικονομικά μερικές ώστε να έχω καβάντζα και να αλλάξω μόλις η δικιά μου κουράσει.
  2. EDIT: Σήμερα παρέλαβα την παραγγελία που έφυγε από Γερμανία στις 5/12 το πρωί το status εδειξε πως έφτασε ελλάδα και το μεσημέρι στις 3 παρά παρέλαβα :) και είναι πανέμοροφο το oneplus 6 :) (το άλλο δέμα είναι ένα δωράκι θήκης που για καποιο λόγο τα έστειλαν χωριστά)
  3. Περιμένω και εγώ 2 πακέτα από gb με τον ίδιο τρόπο αποστολής. Αγοράστηκαν 14/11 και έφυγαν 20/11 από HK. Τα όσα σου έγραψε ο χρήστης πιο πάνω είναι σωστά με μία μικρή ανακρίβεια, "in transit germany to greece" είναι η γενική πορεία του δέματος και δηλώνει πως μεταφέρεται αυτήν την στιγμή το δέμα. Επίσης αν πάρουμε ως δεδομένο τα δικά μου δέματα τότε ο χρόνος της μίας βδομάδας είναι υπεραισιόδοξος για παραλαβή. Προσωπικά εμφανίστηκαν στην Γερμανία και μετά από μία εργάσιμη έφυγαν. Έχουν φύγει από 3/12 και 5/12 για Ελλάδα και περιμένω. Οι ανανεώσεις των status αυτές γίνονται στο site dhl.eu και μέσω αυτού εμφανίζονται και στο 1tracking, 17track κλπ. Δεν έχουν ανανεωθεί τα status από τότε σε εμένα και ακόμη περιμένω.
  4. Γιατί κανείς δεν αναφέρει το redmi note 6; Νομίζω ότι η διαφορά στην αυτονομία είναι πολύ πιο έντονη από την αντίστοιχη (υπέρ του Mi A2) στην κάμερα και στον επεξεργαστή. Στο Mi A2 είχα διαβάσει πως ορισμένα μοντέλα έχουν θέμα με τον επεξεργαστή ο οποίος ακόμη και idle αν είναι λειτουργούν σε μεγάλες συχνότητες και ρουφάνε την μικρότερη μπαταρία του ακόμη πιο γρήγορα. Ισχύει ακόμη αυτό; Διορθώθηκε; Γνωρίζει κανείς;
  5. Πλέον ο φίλος έχει και μία γνώμη για το Μι Α2 το σκέτο σε περίπτωση που το σκεφτόταν. Όπως σωστά κατάλαβες μπερδεύτηκα με τα ονόματα και τις 2 εκδόσεις. Καθόλα σωστός στις παρατηρήσεις αφού αναφερόσουν στην άλλη έκδοση.
  6. Όσο περήφανος είμαι κάθε φορά για την αγορά κινητού από την Κίνα, άλλο τόσο βασανιστικό είναι να το περιμένεις να έρθει με τα τράκκινγκ κτλ. Καλώς να έρθουν όλα μάγκες!
  7. Για τις κάμερες του Μι Α2 λέγανε τα καλύτερα πάντως, δεν γνωρίζω αν είναι καλύτερες αλλά αυτό μου φαίνεται λογικό, και ο επεξεργαστής του RN6 είναι πιο αργός από του Μι Α2. Παρόλα αυτά μάλλον στην χρήση δεν το αντιλαμβάνεσαι και ο επεξεργαστής του RN6 είναι πιο οικονομικός σε κατανάλωση μπαταρίας. Εκεί που έχουν την μεγαλύτερη διαφορά τα δύο κινητά είναι τα 1000 mAh μπαταρίας. Το RN6 4000 και το Μι Α2 3000. Κρατάει όχι μόνο περισσότερο στην αρχή η μπαταρία αλλά στην πάροδο του χρόνου θα αντέξει καλύτερα. Επίσης όπως είπε και ο φίλος παραπάνω το ένα έχει MIUI (RN6) και το άλλο έχει AndroidOne (Mi A2), που είναι και θέμα προτίμησης. Επίσης το RN6 έχει και το notch (αυτό το εξόγκωμα πάνω στην οθόνη), που κρύβει τα notifications νμζ και πρέπει να σύρεις την μπάρα ειδοποιήσεων για να δεις τι έχεις, θεωρητικά θα το διορθώσουν με update. Για το τελευταίο με τα notifications μπορεί να λέω και αρλούμπες αλλά ίσχυε στα pocophone/mi8 και δεν παρατήρησα αν το άλλαξαν. Όπως και να έχει συνηθίζεται.
  8. Μπορεί να δώσει κανείς καμιά εκτίμηση πότε να το περιμένω; Πρέπει να κάνω και εγώ κάποια ενέργεια; Περιμένω και νέο tracking να μου στείλουν, δεν κατάλαβα ακριβώς διαβάζοντας κόμμεντς. Ευχαριστώ όποιον έχει την εμπειρία και μπει στον κόπο. Στο 1tracking βλέπω τα παρακάτω: Destination: Greece Origin: Germany Query takes : 187 MS 2018-11-20 18:15:00 The instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronically First vessel Query takes : 195 MS 2018-11-27 18:00:00 Customs clearance processing complete. 2018-11-26 22:00:00 Parcel is in clearance. 2018-11-25 16:00:27 Parcel arrived at the airport. 2018-11-24 20:00:23 Departed Hongkong Sorting Centre. (Έχει και άλλο μπλα μπλα από κάτω)
  9. Τα κινητά μπαίνουν σε τιμολογίο και γλιτώνεις φπα; Νομίζω πως έχουν καταργηθεί τον τελευταίο χρόνο, μαζί με τα λάπτοπ, επειδή γινόταν πάρτυ και πλέον δικαιολογούνται μόνο σταθεροί υπολογιστές. Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή κάποιος δικαιολογεί την αγορά του ως τέτοια τότε παρουσιάζεις ώφελος λόγο του μικρότερου κέρδους που εμφανίζεις στον μήνα αλλά δεν σου επιστρέφεται ο ΦΠΑ. Κάνω λάθος; Και ναι μικρή σχέση έχει πλέον με το νήμα η ερώτηση καθώς έγινε η αγορά αλλά τώρα το πρόσεξα.
  10. Εγώ θα πήγαινα στο honor play, κάνεις μια μικρή υπέρβαση στα 40 ευρώ και κερδίζεις σημαντικά πράγματα για μένα. Μεγαλύτερη οθόνη και από τα 2. Μεγαλύτερη μπαταρία/αυτονομία και από τα δύο. Καλύτερος επεξεργαστής και από τα 2, οκ ίσως αντίστοιχος με του sony. Πιο καινούργια συσκευή και σίγουρα πολύ πιο όμορφη. Αδιάφορη η αδιαβροχοποίηση. Ως απόδοση τιμής χαρακτηριστικών το sony είναι πολύ καλό αλλά και πολύ άσχημα τα μεγάλα bezels με την μικρή οθόνη και για αυτό εγώ δεν θα το προτιμούσα. Αν έχεις απορρίψει το sony και σκέφτεσαι το Mi A2 καλύτερα να το πάρεις από το skroutz, έχει πιο πολύ νόημα. Aν πάλι το σκέφτεσαι από αλυσίδα πήγαινε στο honor θα πρότεινα.
  11. Slester

    OnePlus 6

    Και εγώ το παρήγγειλα στα 347 ευρό, το 6/64 από gearbest στις 14/11 και το έστειλαν το tracking 21/11 πάντως, καλώς να μας έρθουν !
  12. Και εγώ ήμουν στο ίδιο δίλημμα και τελικά παρήγγειλα το OnePlus 6 και περιμένω να έρθει. Τώρα με τις προσφορές 11/11 έπαιζαν σε καλές τιμές που ήτανν πολύ κοντινές. -Δεν μου άρεσε το notch του Mi8, το οποίο είναι μεγάλο και δημιουργεί (μικρο)πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις. Υπάρχει λίγος χώρος δεξιά και αριστερά και χωράει στα αριστερά μόνο η ώρα και δεξιά wifi/σήμα/μπαταρία και δεν μένει χώρος για εικονίδια ειδοποιήσεων. Ακόμη και όταν το κρύβεις εντελώς πάλι δεν έχεις εικονίδισα ειδοποιήσεων και πρέπει να σέρνεις την μπάρα, που δεν μου φαίνεται βασικό. Το notch του ΟΡ6 είναι μικρό μπορείς να το κρύψεις/φαίνονται εικονίδια, μου άρεσε ως υλοποίηση. -Καλύτερο το oxygen OS, πιο ελαφρύ-γρήγορο, παίρνει και πιο νωρίς αναβαθμίσεις. -Είχα βαρεθεί τα xiaomi που ήταν οι 2 προηγούμενες συσκευές μου και ήθελα αλλαγή, επίσης το Mi8 έχει σχεδόν ίδιο σχεδιασμό με το Redmi note 6 pro, που είναι ασήμαντο μεν αλλά δεν μου άρεσε κιόλας. -Έχει dash charging το ΟΡ6. -Δεν έχει audio jack το Mi8 και ούτε ραδιόφωνο. Κυρίως για τα παραπάνω προτιμήθηκε.Κατά τα άλλα: -Έχει ελαφρώς χειρότερη κάμερα μάλλον το ΟΡ6 αλλά γενικά είναι αρκετά κοντά, έχει καλύτερο 4κ video όμως και καλύτερο μικρόφωνο. -Έχει χειρότερο ηχείο το ΟΡ6. -Δεν κατάλαβα αν έχει wireless charging to Mi8 αλλά δεν με πολυενδιέφερε. -Μπαταρίες και οθόνες επίσης πολύ κοντά, το ΟΡ6 έχει 100 Μah λιγότερη μπαταρία και λίγο μεγαλύτερη οθόνη. -Το Mi8 έχει μια τεχνολογία με υπέρυθρες για face unlock στο σκοτάδι, ψιλοαδιάφορο αλλά λειτουργεί καλά από ότι είπαν.
  13. Παίζει στα 330 ευρώ με την αποστολή από gearbest, λόγω προσφορών που βγάζουν στις 11/11. Γενικά είμαι στην γύρα για νέο κινητό και είχα κατά νου να περιμένω black friday, για να αλλά το redmi note 3 pro, που παραδίδει πνεύμα σιγά σιγά. Είχα στο μυαλό μου να έδινα max κανα 200άρι αλλά μετά με έτρωγε λίγο να πάρω το pocophone και τώρα το Mi8 σε αυτήν την τιμή με ψήνει πάρα πολύυυυ, παίζει να βγει και σε καλύτερη τιμή black friday? Βέβαια δίνουν και το oneplus 6 με 15 ευρώ περισσότερο, guys δώστε συμβουλή να τα σκάσω; θεωρητικά δεν θα πεινάσω :p
  14. Γενικά τα Honor 10 και view 10 έχουν καλύτερο επεξεργαστή από τα άλλα και θεωρητικά έχουν καλύτερες κάμερες επισης από τα lite. Νομίζω ως προς τις κάμερες είναι πολύ κοντά και τα 2 μεταξύ τους, ίσως και ίδιες, και είναι αρκετά καλές από review που έχω δει, έψαχνα και εγώ μέσω του internet δεν έχω εμπειρία πραγματική. Η διαφορά τους είναι οι διαστάσεις της οθόνης και οι διαστάσεις του κινητού στην ουσία. Γνώμη μου είναι πρώτα να καθορίσεις πιο μεγεθος προτιμάς και μετά να διαλέξεις συσκευή. Εγώ θα διάλεγα τα honor. Επίσης αν δεν έχεις περιορισμό από που τα αγοράζεις κτλ και το pocophone της xiaomi είναι πολύ καλό.
  15. Είχα ξανακάνει θέμα αλλά προβληματίζομαι. 1)Έχω ένα redmi note 3 pro 2,5 χρόνια τώρα, που αργοπεθαίνει, έφαγε γερές σαβούρες, χάλασαν τα πλαστικά, ράγησε η οθόνη και έγινε πιο αργό με κολληματάκια. 2)Σχεδιάζω να το αλλάξω και σκεφτόμουν το mi a2 ή το redmi note 5, πρόσφατα σκέφτομαι μήπως ανέβω μέχρι το poco ή γενικότερα σε κάτι μέχρι 300κάτι ευρώ. Στην πραγματικότητα δεν θα μου λείψουν άμεσα τα λεφτά και μπορώ να τα δώσω, έχουν όμως νόημα; 3) Κριτήρια: -Μεγάλη οθόνη τουλάχιστον 6'' σε FHD που έχουν τα παραπάνω με καλύπτουν. -Aυτονομία μέχρι το λιγότερο 3.000 mah δεν θα είχα πρόβλημα. -4gb ram/64gb χώρο -Xρήση: Κυρίως multimedia, ακούω μουσική, βλέπω καμιά σειρά, facebook app, instagram, whatsapp, viber κτλ, browsing, e-mails, και κανά απλό παιχνιδάκι μέχρι clash royale, οχι απαιτητικά -Kάμερες όσο καλύτερες είναι εκτιμώνται, την νύχτα σε αυτά τα λεφτά δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις. 4)Στα χαρτιά με καλύτπει το RN5 των 170 ευρώ, το mi a2 το σκέφτομαι για τις κάπως καλύτερες κάμερες+android one+καλύτερο cpu/gpu. Από την άλλη το poco έχω την αίσθηση μιας σιγουριάς ότι θα είναι σε όλα καλύτερο από το RN3 και αποκλείεται να με ξενερώσει σε τίποτα και ότι θα αντέξει στην διάρκεια του χρόνου αλλαγκάριστο. Πιστέυετε ότι αξίζει τα extra λεφτά; Έχω ενδοιασμούς :P 5)Επίσης έχω πρόθεση να περιμένω μέχρι black Friday μήπως προκύψει τίποτα σε ευκαιρία. Πχ ένα honor play κοντά στα 200 ίσως από κανά κοτσόβολο/public/media markt, κανένα poco από κανά κινέζικο site ίσως σε μικρτότερη τιμή, αν δεν βρω κάτι από αυτά κάτι κοντά σε RN5 ίσως όπως mate 10 lite αρκετά φθηνότερα. Πιστεύετε μπορεί να προκύψει κάτι καλό; Δεν είχα ασχοληθεί πέρσι καθόλου.
  16. Πως προκύπτει ότι το πόκο είναι καλύτερο σε όλα από το play; Εγώ σε κάτi tests όταν είχα ψάξει , ναι πολύ αόριστο αλλά έτσι το έχω στο μυαλό μου, είναι πως ο kirin 970 είναι πιο γρήγορος από τον snap 845. Οθόνη έχει ένα κλικ μεγαλύτερη σε ένα κλικ μικρότερες διαστάσεις. Ουσιαστικά εκεί που υπερτερεί το πόκο είαναι τα +2gb ram και η κάμερα μάλλον. Αν το βρίσκει 60 ευρό λιγότερο που λέει πιο λογική αγορά μου φαίνεται το play εμένα, αν θεωρήσουμε πως είναι ίδια η τιμή τότε poco.
  17. Θέλω να αντικαταστήσω το πιστό redmi not 3 pro. Δουλεύει ακόμη αλλά πρόσφατα απέκτησε ένα ράγισμα στην οθόνη και τα πλαστικά περιπετρικά έχουν φθαρεί και μετά από μεγάλη τούμπα έχει ψιλοξεκολλήσει κιόλας... Συν το ότι το αισθάσνομαι και πιο αργό και μερικές φορές κολλάει.Κατά τα άλλα 2.5 χρόνια έβγαλε και το αξιολογώ ως σούπερ αγορά. Δεν με ταλεπώρησε καθόλου και άντεξε και χτυπήματα αρκετά. Είχα και παλαιότερα xiaomi και την εταιρία την συμπαθώ φουλ και την εμπιστεύομαι σε αντίθεση με κάτι cubo κτλ που δεν είχα ποτέ επαφή οπότε κοίταζα τα δικά της μοντέλα. Αυτά που μου γυάλισαν και στα οποία είμαι ανάμεσα είναι τα Redmi not 6 pro / mi A2 τα μοντέλα με 4 GB ram και 64 GB μνήμη. Γενικά στα χαρτιά η διαφορές είναι συγκεκριμένες: Ελάχιστα φθηνότερο το mi A2. Ελαφρώς καλύτερος επεξεργαστής και γραφικά το mi A2. To Android One μάλλον θετικό το βρίσκω, στο note 3 τρώει πολύ ραμ το λογισμικό xiaomi. Οθόνη με την ποζεριά το note, που το θεωρώ κυρίως ποζεριά, αλλά με ψήνει. Μεγαλύτερη μπαταρία το note 4000 αντί 3000 mah, νομίζω πως αντέχω. Απώλεια jack και fm στο mi A2, που δεν έχω πρόβλημα. Και έχω απορεία ως προς τις κάμερες. Αν στο ένα ήταν σημαντικά καλύτερες από το α΄λλο θα το έπαιρνα. Έχει κανείς εικόνα; Έχετε κάποια άλλη πρόταση σε κινητό που πρέπει να δω (πρόταση στα ίδια λεφτά); Δίνετε προσωπικά προβάδισμα σε κάποιο; ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΣΦΑΛΕΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΚΙΝΑ ΟΠΩΣ ΤΟ REDMI NOTE 3 ???
  18. Ευχαριστώ για τις απόψεις. Η αλήθεια είναι ότι και εγώ το 4Α είχα στο μυαλό μου αλλά και το alcatel καλή επιλογή φαντάζει. Θα αποφασίσω τις επόμενες μέρες, αν έχει κανείς κάποια άλλη πρόταση ας την πει!
  19. Το κινητό προορίζεται για την μητέρα μου. Κάνει πολύ ήπια χρήση, δηλαδή viber, facebook, emails, browsing, φωτογραφίες και κλήσεις/μνματα (μία sim χρησιμοποιεί). Απαιτήσεις δεν έχει ιδιαίτερες, αρκεί να κάνει την δουλειά της και να βγάζει ανεκτές φωτογραφίες η πίσω κάμερα. Ψάχνω μία αξιόπιστη VFM συσκευή που να έχει πάνω κάτα τα παραπάνω: -Κόστος μέχρι 100 ευρώ. -Αξιοπιστη/δοκιμασμένη συσκευή, να την έχει κόσμος στο φόρουμ δλδ. -2 gb ram -Όχι οριακή μπαταρία για το κινητό. -Nα βγάζει ανεκτές φωτογραφίες αν γίνεται. -Nα λειτουργεί out of the box, ή έστω να υπάρχουν σαφείς οδηγίες κάπου. Έχω καιρό να ασχοληθώ οπότε ελπίζω να βοηθήσετε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  20. Πολύ ωραίος διαγωνισμός. Μακαρι να είμαι και ο τυχερός, καλοδούλευτο σε όποιον το τύχει!
  21. Πολυ ωραιο δώρο , να το απολαύσει εύχομαι ο τυχερός!
  22. Μακάρι να κερδίζαμε και όλοι από ένα! Καλοδούλευτο στον τυχερό.
  23. Άποψη μου είναι να κρατήσεις το κινητό που έχεις, είχα και εγώ ενα redmi 1s μεχρι να πάω στο τωρινό redmi note 3 και το σκυλί δούλευε ακόμη και ήθελα να χαλάσει να το αλλάξω. Τελικά δεν χάλασε αλλά είχε γίνει αργό οπότε και το άλλαξα αφού ούτε με αλλαγές ρομ έστρωσε. Το κινητό μου δλδ είχε αρχίσει να μην με καλύπτει οπότε θεωρώ πως έκανα σωστά. Το δικό σου ρε αδερφέ μια χαρά είναι και δεν πρόκειται να δεις διαφορά με τπτ αν πας στο redmi note 3 , αντε στην μπαταρία αλλά και αυτό σιγά το θέμα. Απλά θέλεις να το ακούσεις νομίζω και από άλλους ότι δεν έχει νόημα η αλλαγή :P Εγώ θα το κρατούσα. ΥΓ: Προφανώς αν κρίνεις ότι 200 εθρό δεν είναι τπτ για εσένα το αγοράζεις, αλλά αν δίνεις με άνεση μεγάλη 200 ευρό γιατί να μην δόσεις 400 να πάρεις κάτι ακόμη καλύτερο ;
  24. Καλησπέρα παιδιά, από σήμερα είμαι και εγώ μέλος της παρέας και κάτοχος του redmi note 3 pro :) θα ήθελα να κάνω 2-3 ερωτήσεις στους παλαιότερους. 1) Αρχικά το παρήγγειλα με official rom + gapps. To κινητό σκοπεύω τουλάχιστον για αρχή (μέχρι να με κουράσει η MIUI :P ) να το αφήσω έτσι με αγγλικά στο μενού και ελληνικό πληκτρολόγιο. Πήρα και την άδεια για root access από το site οπότε λέω να το κάνω ώστε να περάσω και τπτ adaway και xposed. Δεν χρειάζεται να περάσω την dev ε; Ούτως η άλλως προτιμώ να είμαι αραχτός με τις stable rom αφού το κινητό το υποστηρίζει κανονικά η εταιρία. 2) Από το vickmall μου το έστειλαν με σιλικονένια θήκη για το note 2 ... Oπότε ψάχνω και για μια απλή σιλικονένια θήκη, πήρε κανένας καμία αξιόλογη να με κατατοπίσει; Flip Covers δεν προτιμώ γιατί τα βρίσκω δυσχρηστα και ογκώδη. Είδα τα παρακάτω: Πολλή φθηνή: http://tinyurl.com/gp39a9r Παρόμοια αλλά από γνωστή μάρκα: http://tinyurl.com/jb488yg Ένα Bumper: http://tinyurl.com/zfm8xqa Mία κατά τα φαινόμενα πιο ανθεκτική: http://tinyurl.com/gort3vy Αν πήρατε κάποια από αυτές η παρόμοια πέιτε καμιά γνώμη. 3) Το tempered glass από vickmall είναι τόσο χάλια και να κοιτάξω να πάρω άλλο;
  25. Τι ημερομηνία άλλαξε ακριβώς ; Δεν κατάλαβα καλά, πήγε να εξαπατήσει την pp; Αφού από τα email φαίνονται κανονικά οι ημερομηνίες.
×
×
  • Create New...