Jump to content

Karthan7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6.757
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by Karthan7

  1. Για ξαναδιαβασε τι εγραψα, μην τα τσουβαλαλιαζεις ολα. Εγραψα οτι Ηταν σχεδον ολοι τους συζητησιμοι. Το θεμα το δικο μου με το "σημερινο" myphone ειναι αυτο που εγραψα. Το οτι υπαρχει υφακι και ειρωνια αναμεσα στα μελη και δεν υπαρχει κανεις να επεμβει.
  2. Αφου υπαρχει ακομα το myphone.... Σταματησα να σχολιαζω, να γραφω και να μπαινω να διαβαζω απο τοτε που εφυγε η παλια φουρνια. Ηταν σχεδον ολοι τους συζητησιμοι και αν σου εσβηναν καποιο ποστ σου εστελναν και πμ για να σε ενημερωσουν και να σου εξηγησουν το λογο. Επισης η ομαδα που ανεβαζε τοτε τα αρθρα στην πρωτη σελιδα ηταν πολυ καλη και ανεβαζαν μονο οτι ειχε ουσια. Τωρα επικρατει ενα χαος, "ολοι και προυποθεσεις" οπου και οταν μας βολευει. Επισης στα νηματα λες και ειναι στα σχοινια του box, πολυ ξυλο....
  3. Dual: 12 MP (f/1.8, 1/2.3", 1.55 µm, OIS) + 20 MP (f/1.6, 27mm), Leica optics, 2x lossless zoom, phase detection and laser autofocus, dual-LED dual-tone flash
  4. Καλο ειναι να μην γενικευουμε. Δεν ανοιγουν ολα τα δεματα. Δεν νομιζω να ειχε αναγκη καποιος σε οποιοδηποτε σημειο της μεταφορας να <κλεψει> ενα tempered glass για xiaomi redmi 3. Θελω να πω οτι χαθηκε δεμα μου που για να το παρει καποιος θα επρεπε να εχει το συγκεκριμενο κινητο, σε αλλη περιπτωση θα του ειναι αχρηστο. Και εμενα χαθηκαν 3 απο τα 15 δεματα τους τελευταιους 3-4 μηνες. Τα 15 δεματα ηταν αξιας απο 1 ευρω εως 10 ευρω
  5. Νομιζω πως αυτο το κλειδωμα ξεκινησε απο το android 5.x.x και πανω.
  6. Παιδια το μοντελο που γραφετε εδω ειναι το Lenovo Tab3 A8-50 4G με τον Mediatek MT8161 Quad-core 1.0 GHz ? https://www.skroutz.gr/s/10138724/Lenovo-Tab-3-A8-50-8-4G-16GB.html#reviews Ενδιαφερομαι για βασικη καθημερινη χρηση gps με προγραμμα πλοηγησης. Μπορει να μου πει καποιος που το εχει αν εχει καλο στιγμα gps σε αστικο κεντρο ? Ευχαριστω
  7. Σε φιλο μου με Leagoo Elite 5 η επιλογη ""2"" δεν επιασε, ευτυχως βρηκε τους κωδικους του και ολα καλα.
  8. Το καταστημα ας λεει οτι θελει, αν δεν βγαινει ακρη πας στο paypal και κανεις dispute.
  9. Εχεις την "ασφαλεια" του paypal, δεν χρειαζετε να πληρωσεις για εξτρα ασφαλεια.
  10. Εσυ καλα τα λες ! Γνωστοι μου καθε φορα που αγοραζουν καινουριο κινητο φτιαχνουν και καινουριο email :lol: Οι επαφες ειναι στη sim καρτα τους :lol:
  11. Ενας γνωστος μου εβαλε στο οικοπεδο του που στεγαζετε η εργασια του ενα κοντεινερ και διαφορα υλικα και οι γειτονες του ελεγαν να τα βγαλει γιατι χαλαει την "εικονα" της περιοχης και οτι θα καλεσουμε την αστυνομια κλπ..... Εβαλε ταμπελα στο οικημα του "πωλειται μονο σε Ρομα", καλεσε και μερικους να παρουν καποια πραγματα απο εκει (σον και καλα για να φανει κινηση) και τα προβληματα λυθηκαν με μαγικο τροπο.
  12. Karthan7

    Sony Xperia Z3

    Mια απο τα ιδια εχω και εγω, απλα ηθελα λιγο παραπανω αποδοση μπαταριας Ευχαριστω παντος :)
  13. Φανταζομαι λες για το 2GB+16GB. Μπορεις να το βρεις και 5 ευρω περιπου ποιο φθηνα http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_471369.html --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Edit: Δηλαδη δεν μπορουμε να βαζουμε καθολου λινκ ? Ας πουμε στο δικο μου ποστ επιτρεπετε το λινκ ? ή θα επρεπε να γραψω οτι στο "ταδε" καταστημα θα το βρεις ποιο φθηνα ?
  14. Karthan7

    Meizu M2

    Οχι, δεν εχει.
  15. Ο ογκος δεδομενων "μηδενιζει" στις 4:00 το πρωι. Οτι ωρα και να φτασεις στο 1.5gb θα σου αναπροσαρμοσει την ταχυτητα μεχρι τις 4:00 το πρωι, πχ αν στις 7:00 το πρωι εχεις καταναλωσει 1,5gb θα σου αναπροσαρμοσει τη ταχυτητα μεχρι τις 4:00 το πρωι.
  16. Karthan7

    Redmi 3S

    Δηλαδη να χασουμε τη θεση για την sd και να βαλουμε sim ?
  17. Ευχαριστω Χρηστο ! Τελικα το "τερματισα" :lol::X Μου εβγαζε αυτο το μηνυμα γιατι εχω την εφαρμογη σε ολες της συσκευες μου. Την απεγκαταστησα σε μια απο αυτες και μετα δεν εβγαζε το μηνυμα που εβγαζε πριν και την εκανα εγκατασταση κανονικα.
  18. Karthan7

    Sony Xperia Z3

    Εχω tempered glass απο τη πρωτη βδομαδα που το αγορασα και το εχω χωρις θηκη. Με την ευκαιρια, εχετε δει καμια custom rom που να απoγειωνει τη διαρκεια στο sot ? Aς ειναι και για ξεκλειδωμενο bootloader. Περασε ο χρονος εγγυησης, το εχω 2,5 χρονια
  19. Ο Dolphin - Best Web Browser σας τον βγαζει διαθεσιμο για κατεβασμα ? Σε εμενα οταν παταω να κανω εγκατασταση σε μια συσκευη μου μου βγαζει μηνυμα οτι ""δεν υπαρχουν συσκευες που να πληρουν τις προυποθεσεις για την εγκατασταση της εφαρμογης"" και δεν μπορω να τον κατεβασω. Βλεπω οτι υπαρχει ο Dolphin Browser Express: News ο οποιος ειναι διαθεσιμος για κατεβασμα και στις 5 συσκευες που εχω. Και στις δυο εφαρμογες μου γραφει Αυτή η εφαρμογή είναι συμβατή με όλες τις συσκευές σας. αλλα οταν παω να κατεβασω τον πρωτο μου βγαζει το μηνυμα που εγραψα. Μπορει καποιος να τσεκαρει τον πρωτο και να δει αν τον βγαζει διαθεσιμο για κατεβασμα ?
  20. Ποιοι ειναι αυτο οι χειρισμοι ? Τα γνωστα "κειμενα" που κανουν αντιγραφη-επικολληση οσοι κανουν παραγγελια απο κινα ? "βαλτε μου ελληνικα βαλτε μου google play βαλτε ταδε τιμη στο δεμα γραψτε οτι ειναι δωρο απο την ξαδελφη μου τη Μαρικα γραψτε στο δεμα οτι ειναι ποτιστηρι κλπ αστεια " Αυτα τα κολπα δεν πιανουν, τα βλεπουν στο τελωνειο και γελανε
  21. Σωστα. Στο δικο μου εχω βαλει Next Launcher 3D και εχω βαλει 5 εφαρμογες στην αρχικη οθονη + τα κουμπακια στα πλαινα που εχει για gps - ραδιο - cd/dvd και ειμαι οκ. Φυσικα ο καθενας εχει διαφορετικες αναγκες και οπως βολευεται :)
  22. Περιεργο, περε τηλεφωνο στη Μ.Δ. της περιοχης σου να δεις τι θα σου απαντησουν και αν θες πες μας και εμας τι θα σου πουνε :)
  23. Μαλλον ειναι σε αδεια ο ταχυδρομος της περιοχης σου, δεν βρεθηκε καποιος αλλος για να στο φερει.
×
×
  • Create New...