Jump to content

T-mobile

Members
 • Δημοσιεύσεις

  2.767
 • Εγγραφή

 • Days Won

  1
 • Αξιολογήσεις

  0%

T-mobile last won the day on Απρίλιος 8

T-mobile had the most liked content!

1 Follower

About T-mobile

 • Ημ. Γέννησης 29/09/1977

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Wind - Ελλάδα

T-mobile's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Week One Done Rare

Recent Badges

15

Φήμη

 1. Θα ήθελα να ρωτήσω για το "Unlimited GB" προσφορά με τα €10,60 και σχετικά το όριο των 9726ΜΒ πολιτική ορθής χρήσης στην Ε.Ε. Μετά αυτό το όριο, χρεώνεσαι βάση καταλόγου ή κόβεται το ιντερνετ; Φαίνεται το υπόλοιπο στην εφαρμογή; Ευχαριστώ!
 2. Εφόσον μας έχουν ζαλήσει με την πράσσινη ανάπτυξη, αυτά είναι θετικά νέα γιατί σημαίνει μειωμένη παραγωγή άρα μειωμένα απορρίματα κτλ. Φυσικά υπάρχει αντίκτιπο σε δουλειές αλλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Πλέον υπάρεχει κορεσμός και ο κόσμος κρατάει τις συσκευές του όσο περισσότερο μπορεί και του φεύγει η μόδα να αλλάζει συχνά συσκευή. Εγώ προβλέπω περαιτέρω μείωση μέχρι να σταθεροποιηθεί η αγορά.
 3. H απενεργοποίηση γίνεται και μέσος της F2G εφαρμογής στο "Αλλαγή προγράμμτος".
 4. Ήρθε σε εμένα αλλά μεσο του App και όχι με SMS.
 5. Αυτό λέγεται marketing και προσφορά προϊόν μιας εταιρείας. Δεν καταλαβαίνω από πότε οι εταιρείες πρέπει να τα δίνουν όλα τσάμπα. Οι όροι είναι ξεκάθαροι, δεν κοροϊδευουν κανέναν. Από εκεί και πέρα είναι στο χέρι του σωστού καταναλωτή να το αξιολογήσει και να δει αν τον συμφέρει ή όχι. Κάποιους θα τους βολέψει αφάνταστα και κάποιους όχι, δεν έχουν όλοι τις ίδιες ανάγκες, αρκεί όμως να γνωρίζουν τις ανάγκες τους και να κάνουν συνειδητή επιλογή. Οι γκρίνιες έρχονται από αυτούς που τα θέλουν όλα τσάμπα, ή αν ένα προϊόν δεν εξυπηρετεί τις ανάγκες τους. Τίποτα δεν είναι υποχρεωτικό, ελεύθερη αγορά έχουμε.
 6. Έκανα και εγώ την αλλαγή γιατί είχα μαζέψει €130 και με βολεύει η ανανέωση του €1. Το ποσό μεταφέρθηκε κανονικά χωρίς να χαθεί φυσικά. Το πλεονέκτημα είναι οτι είναι ποιό λητά τα προγράμματα στο παλαιό υπάρχουν 50 προγράμματα παρόμοια μεταξύ τους. Σίγουρα για κάποιους χρήστες βολεύει το παλαιό και αν το χρησιμοποιούσα συστηματικά, πιθανών να παρέμενα σε αυτό. Επίσης η προσφορά που είχα για 1000 λεπτά ομιλίας και απεριόριστα δεδομένα για 30 ημέρες με €5, εξακολουθεί να υπάρχει και μετά την αλλαγή που μάλλον έχει να κάνει με συγκριμένη ομάδα συνδρομητών και πιθανόν να μην επιρεάζετε από νέο/παλαιό πρόγραμμα. Θα δείξει.
 7. https://www.f2g.gr/gr/f2g/support/paroches-paketa-prosfores/ti-ine-i-ipiresia-log-n-win-ke-pos-energopio-dorean-paketa Όπως λέει εδώ λειτουργεί με ανανέωση με €8 και πάνω αλλά και οτι το βήμα χρέωσης στην ομιλία είναι με 1" με ελάχιστη χρέωση τα 3' όπως το παλαιό.
 8. Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Έχω ενα F2G που επειδή χρησιμοποιώ 1-3 μήνες το χρόνο έχω μαζέψει €130 μέσα και ο μόνος λόγος που σκέφτομαι την μεταφορά στο "νεό" είναι η ανανέωση του €1 για να μην "στοκάρω" άλλο υπόλοιπο. Θα την κάνω την χαζή ερώτηση αλλά υποθέτω οτι το υπόλοιπο κατά την αλλαγή δεν χάνεται, σωστά;
 9. Στην εφαρμογή αναφέρει τα εξής: "Αν θες, έχεις τη δυνατότητα για πρώτη φορά να ανανεώσεις μόνο από €1 για να ενεργοποιείς έξτρα data πακέτα." Ο τρόπος που το καταλαβαίνω είναι για ενδιάμεσες ανανεώσεις εφόσον έχεις πραγματοποιήσει μία ελάχιστη των €8. Μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει ή διαψεύσει;
 10. Η ανανέωση από €1, να υποθέσω ότι ισχύει αν έχεις ήδη κάνει ανανέωση €8, €12 κτλ και απλά θέλεις να προσθέσεις έξτρα χρόνο στο μεσοδιάστημα των ανανεώσεων, ή ισχύει για μια απλή τυπική ανανέωση των 2 μηνών;
 11. Η καλύτερη περίπτωση είναι να βάλει μια voip εφαρμογή όπως το ActionVoip (ή Viber Out κτλ) να φορτώσει 10-15 ευρώ και να μιλάει με απίστευτα χαμηλές τιμές. Απαιτεί σύνδεση στο ιντερνετ φυσικά, επομένως λίγα data θα χρειαστούν. Χωρίς κάποιο πακέτο δεν θα την φτάσει ούτε 10 λεπτά να μιλήσει με το υπόλοιπο που έχει την κάρτα.
 12. Μου αρέσει που η φωτογραφία του άρθρου έχει αποκλειστικά Samsung Galaxy Note 20 κινητά. Τί σχέση εχει;
 13. Τα λεπτά/Data ισχύουν και για περιαγωγή στην Κύπρο ή όχι επειδή είναι προσφορά;
 14. Μου ήρθε προσφορά μέχρι 10/5 Απεριόριστα Data για 30 μέρες με €5 (πέντε ευρω). Δεν με αφήνει να βγάλω screen shot "λόγω πολιτικής ασφαλείας". Να σημειώσω ότι έχω να χρησιμοποιήσω το νούμερο από τέλος Οκτωβρίου αλλά κάνω κανονικά ανανεώσεις κάθε 2 μήνες για να μην χάσω το υπόλοιπο.
 15. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Wind, από 14/3 καταργήθηκε το Free2Surf. Σε δύο νούμερα που έχω βλέπω ότι έχουν υποχρεωτικά μεταφερθεί σε Free2talk, επομένως με την ελάχιστη ανανέωση των €12 θα γίνεται αυτόματη ενεργοποίηση. Υπάρχει τρόπος απενεγοποίησης του Free2Talk γιατί δεν το βλέπω πουθενά στο μενού της εφαρμογής. Ευχαριστώ!
×
×
 • Create New...