Jump to content

eLeKtriK EyE

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6.672
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by eLeKtriK EyE

  1. Φίλε μου τα μηνύματα σβήνονται όταν παραβιάζουν τους ΟΠΧ και υποπίπτουν στην αντίληψη της Ομάδας Διαχείρισης. Αν νομίζεις ότι κάποιο τέτοιο μήνυμα μας έχει ξεφύγει μπορείς να κάνεις αναφορά παράβασης πατώντας το αντίστοιχο κουμπί στο κάτω μέρος του post. Τώρα, για το αν ανεβαίνουν ή όχι φωτογραφίες αυτό είναι στο χέρι σας, δεν είπαμε εμείς να μην ανεβάσετε. Ούτε είπαμε να μην τις σχολιάζετε. Δεν κάνουμε λογοκρισία.
  2. Εννοείται δεν το επιστρέφεις και εννοείται ζητάς τα χρήματά σου πίσω. Χάρισέ τη στη συμβία σου :lol:
  3. Μην εξάπτεστε. Οι τράπεζες είναι υποχρεωμένες να έχουν επικαιροποιημένα τα στοιχεία των πελατών και μπορούν να σου αρνηθούν οποιαδήποτε συναλλαγή αν δεν τους τα παρέχεις. Στην πράξη όμως, δεν παγώνουν τις τυπικές συναλλαγές με χρήμα (καταθέσεις, αναλήψεις, πληρωμές) αλλά μόνο αυτές που έχουν να κάνουν με ενεργοποίηση άλλης υπηρεσίας. Αν δεν έχεις π.χ. ebanking και θέλεις να κάνεις πιθανότατα θα σου ζητήσουν επικαιροποίηση. Σε εμένα όταν συγχωνεύθηκε το ΤΤ με την Eurobank εμφανίστηκε στο ebanking της Eurobank ο λογαριασμός μου του ΤΤ με το υπόλοιπό του, πλην όμως δεν μπορώ να κάνω καμιά κίνηση σε αυτόν το λογαριασμό αν δεν επικαιροποιήσω τα στοιχεία του. Στον άλλο λογαριασμό κάνω κανονικά όλες τις κινήσεις. Σε ότι αφορά την κάρτα, είναι πολύ πιθανό να στην κόψουν για οποιοδήποτε λόγο, μου έχει τύχει να μου την κόψουν ενώ πλήρωνα κανονικά και δεν μου την επανέκδοσαν ποτέ (ήταν βέβαια το 2012 που οι τράπεζες δεν είχαν σάλιο). Αν μπορέσεις να κάνεις δουλειά με λογαριασμό ΔΕΚΟ, μπορείς να δώσεις αυτόν του πατέρα σου εφόσον σε φιλοξενεί, γίνεται αυτό. Αλλά πιστεύω ότι θα σου ζητήσουν εκκαθαριστικό. Επομένως άστα όπως είναι μέχρι να εμφανίσεις εισόδημα και το αλλάζεις μετά.
  4. Θυμίζω ότι μπορείτε να ασκείτε κριτική στις ιδέες, αλλά όχι στους ανθρώπους. Ο καθένας τη γνώμη του και συνεχίστε χωρίς flame.
  5. Για την κάρτα γραφικών όπως σου είπα δεν έχω άποψη. Για πιο φτηνό επεξεργαστή μπορείς να πας σε Core i3, για παράδειγμα τον Intel Core i3-6320 Είναι βέβαια ουσιαστικά διπύρηνος και όχι πραγματικός τετραπύρηνος αλλά είναι κάνα 40ρι πιο φτηνός, έχει αρκετά ψηλό χρονισμό και για παιχνίδια που δεν ζορίζουν το multithreading μπορεί να είναι και πιο γρήγορος.
  6. Εφόσον τα Insider ήταν ενεργοποιημένα κανονικά, δε θα έχεις πρόβλημα στον ίδιο υπολογιστή να εγκαταστήσεις την ίδια έκδοση των 10 (Home/Pro).
  7. Τι να σου πω, εγώ έχω παρατήσει το Gaming από την εποχή των CRT :lol: Φαντάζομαι σε παιχνίδια με γρήγορες εναλλαγές και αν είσαι απαιτητικός στο μάτι θα βλέπεις διαφορά. Ίσως κάποιος gamer να έχει ιδία άποψη.
  8. 1) Δες κάποιο LG/SAMSUNG με χαμηλά ms. Τα φτηνά είναι Vfm συνήθως. 2) Αν έχουν γρήγορη απόκριση δε θα έχεις πρόβλημα. Αλλά τα περισσότερα TV Monitors είναι 5ms που είναι σχετικά πολλά για gaming. Εξαρτάται και τα γούστα βέβαια. 3) Εγώ θα πρότεινα τον Core i5-6500 για gaming. Αλλά δεν ξέρω το budget σου. 4) Τα 8 GB είναι το minimum. Θα πρότεινα 16. 5) Δεν έχω άποψη. Υπάρχουν και Fanless, ένα της Silverstone θυμάμαι, αλλά είναι ακριβό. 6) Για Gaming δεν έχει διαφορά. Δώσε όσα περισσότερα χρήματα μπορείς και πάρε όποια νομίζεις. Εξαρτάται πάλι και τι παιχνίδια παίζεις.
  9. Γύρνα το router ανάποδα και δες την διεύθυνσή του (θα είναι του στιλ 192.168.1.x) και το Username/Password. Για να μπεις στις ρυθμίσεις χρειάζεσαι να έχεις συνδεθεί είτε με wifi είτε με καλώδιο ethernet.
  10. Στις ρυθμίσεις wi-fi του router θα βάλεις αριθμό καναλιού (channel) κάποιον από 1-11. Τώρα πρέπει να έχει αυτόματη επιλογή - βγάλτο αυτό.
  11. Τι εννοείς να ενεργοποιηθούν; Αν τα έχεις αγοράσει, φυσικά.
  12. Υπάρχουν ένα σωρό προγράμματα που σβήνουν τα διπλά αρχεία. Έχω δουλέψει παλιότερα το Auslogics Duplicate File Finder. Πάντως θα πρέπει να αφιερώσεις κι εσύ χρόνο για να οργανώσεις το σκληρό σου. Καλύτερα να χρησιμοποιήσεις και κάποιο πρόγραμμα που ταξινομεί φωτογραφίες, εφόσον έχεις πολλές.
  13. Αυτά τα ανταπτοράκια σπανίως δουλεύουν σωστά, και επίσης τα παλιά drive χαλάνε. Πάρε ένα καινούριο drive, με 15 ευρώ περίπου θα είσαι κομπλέ.
  14. Εγώ πάλι, θα επιβεβαιώσω τη θεωρία των ζυγών αριθμών :ninja: Κάποιος κάπου έκανε τρελή λαλακία :lol:
  15. Αν αναφέρεσαι σε εμένα με την λέξη προκατειλλημένος, χρησιμοποίησες λάθος λέξη. Προκατειλλημένος είναι κάποιος που διατυπώνει μια γνώμη χωρίς να βασίζεται σε λογική επιχειρηματολογία, απλώς και μόνο γιατί δεν του αρέσει η αντίθετη γνώμη. Ξαναλέω ότι είμαι συνδρομητής Telestet, TIM και Wind από το 1998. Δεν είμαι πολέμιός της, ούτε όμως και χειροκροτητής ή υπάλληλος. Στο θέμα της κάλυψης πάντα έπασχε και παρόλο που συνεχώς βελτιώνεται, ο ρυθμός βελτίωσης δεν είναι μεγαλύτερος των άλλων δύο και βρίσκεται ακόμα πίσω τους, ειδικά στην επαρχία.
  16. Εγώ πάλι την θεωρώ τρίτη και καταϊδρωμένη, εδώ και χρόνια. Έχω δίκαρτο τηλέφωνο με Cosmote τα τελυταία 10 χρόνια και όπου έχω πάει ανά την Ελλάδα δεν υπάρχει μέτρο σύκρισης. Αν ήμουν σχεδιαστής δικτύου μπορεί να έκανα δίκτυο μόνο στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη που ζουν οι μισοί Έλληνες και να έγραφα στα παλαιότερα των υποδημάτων μου τους υπόλοιπους. Δεν είμαι όμως, είμαι καταναλωτής και έχω απαίτηση να έχω σήμα για να μιλάω σε όλη την επικράτεια πριν αποκτήσω 4G+++ για να κατεβάζω με 1 Gbps ξοδεύοντας το πακέτο data μου σε 45 δευτερόλεπτα. Υ.Γ.: Οι "τρυπούλες" που λες είναι ολόκληρα σπήλαια.
  17. Φίλε μου χαίρω πολύ. Το τηλέφωνο όμως είναι πρωτίστως συσκευή ομιλίας και δευτερευόντως συσκευή δεδομένων. Να καλύψει πρώτα τις τρύπες του 2G και του 3G και μετά να κοιτάει το 4G. Βρακί δεν έχει... (ξέρετε τη συνέχεια).
  18. 'Ηδη έχουμε φτάσουμε στο σημείο να υπάρχουν σημεία με κάλυψη data μέσω 4G 800 MHz αλλά με πολύ κακό voice (2G).
  19. Βγάλε εντελώς την κάρτα από το κινητό. Κατέβασε σε ένα υπολογιστή με card reader το Recuva, βάλε την κάρτα εκεί και με το πρόγραμμα αυτό κάνε scan για σβησμένα αρχεία. Αν δεν έχεις γράψει κάτι από πάνω του, θα το ξαναβρείς.
  20. eLeKtriK EyE

    Nova 4G

    Ελλάδα όμως δεν είναι μόνο το λεκανοπέδιο... Δυστυχώς σε θέματα κάλυψης το δίκτυο είναι πάντα τελευταίο σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Και ως συνδρομητής από το 1998 με πολλές μετακινήσεις ανά την Ελλάδα, επιτρέψτε μου να έχω σφαιρική άποψη.
  21. Διεγράφησαν επιθετικά posts. Έχουν σφίξει οι ζέστες μου φαίνεται. Να ηρεμήσετε σας παρακαλώ, ταινίες συζητάτε, όχι το Μεσανατολικό.
  22. Αν έχουν χάσει την ηχογραφημένη συνομιλία τότε δεν έχουν και συμβόλαιο. Μην τους ξαναπληρώσεις τίποτα και θα δούμε αν πράγματι το χάσανε ή όχι :lol:
  23. Τίποτα. Αν της τελειώσει η κάρτα μπορεί να κάνει ανανέωση μέσω internet και πιστωτικής κάρτας. Διαφορετικά ας φορτώσει από εδώ όσα χρήματα νομίζει ότι θα της φτάσουν. Χρεώσεις μπορείς να δεις στο site.
  24. Είναι το σατανικό κόλπο της Wind για να γίνεται συζήτηση στην πιάτσα :lol: Τέλος όμως η ονοματολογία σας παρακαλώ :!:
×
×
  • Create New...