epolala Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου 1 ώρα πριν, kmpatra said: Για μονιμη θεση τα 4g ρουτερ ρεύματος πλεον ειναι σε σχετικα καλη τιμη (σχεδον ιδια με usb/mifi) και καλύτερη παραμετροποιηση έχουν πιστεύω. Ενα mercusys που ειχα πετύχει σε προσφορα ειχε δυνατότητα να επιλεξεις σε ποιες απο τις υποστηριζομενες μπαντες θα παιξει π.χ. γιαυτο ρωτησα σχετικα παραπάνω. Να κάτι που δεν είχα σκεφτεί, μάλλον λόγω πολυετούς συνήθειας! Ποιό είναι το συγκεκριμένο που λες, με τις διαμορφούμενες μπάντες; Θα το πάρω. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου το συγκεκριμενο το ειχα παρει απο e-shop, τωρα τα εχουν αλλαξει λιγο τα μοντελα. Για να μην υπαρχει παρεξηγηση ομως, αυτο απο default εχει ενεργες ολες τις μπαντες που υποστηριζει, και μεσα απο το μενου μπορουσες να απενεργοποιησεις καποιες μηπως τυχον ειχε καλυτερη αποδοση. Πραγμα που δεν το πετυχα περισυ στο εξοχικο οπου η κοσμοτε γονατιζε λόγω του κοσμου στην παραλια. Και τωρα που το σκεφτομαι μαλλον δεν ειχε καλυτερη αποδοση πετωντας μπαντες, γιατι το αναγκαζα να συνδεθει σε πιο μακρινη κεραια. Δεν ηταν με 4g+ πχ ωστε να δουλευουν 2 μπαντες μαζι αλλά απλο 4g. Με νοβα ομως δεν το εχω δοκιμασει καθολου. Τωρα διαθεσιμα εχει αυτα απο την μαρκα αυτη το e-shop, το πρωτο ειναι αναλογο με αυτο που πηρα https://www.e-shop.gr/mercusys-mb110-4g-300-mbps-wireless-n-4g-lte-router-p-PER.242800 https://www.e-shop.gr/mercusys-mb130-4g-ac1200-wireless-dual-band-4g-lte-router-p-PER.242799 εδω 4g+ https://www.e-shop.gr/mercusys-mb230-4g-4g-cat6-ac1200-wireless-dual-band-gigabit-router-p-PER.242798 και αμα θες να τερματισεις και να ησυχασεις https://www.e-shop.gr/mercusys-mb520-5g-5g-ax3000-wireless-dual-band-router-p-PER.276010 εχουν γενικα καλες αξιολογησεις και στο σκρουτζ λιγο που ειδα, εγω το δικο μου για λιγες μερες το ειχα χρησιμοποιησει. 1 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epolala Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου 10 minutes ago, kmpatra said: το συγκεκριμενο το ειχα παρει απο e-shop, τωρα τα εχουν αλλαξει λιγο τα μοντελα. Για να μην υπαρχει παρεξηγηση ομως, αυτο απο default εχει ενεργες ολες τις μπαντες που υποστηριζει, και μεσα απο το μενου μπορουσες να απενεργοποιησεις καποιες μηπως τυχον ειχε καλυτερη αποδοση. Πραγμα που δεν το πετυχα περισυ στο εξοχικο οπου η κοσμοτε γονατιζε λόγω του κοσμου στην παραλια. Και τωρα που το σκεφτομαι μαλλον δεν ειχε καλυτερη αποδοση πετωντας μπαντες, γιατι το αναγκαζα να συνδεθει σε πιο μακρινη κεραια. Δεν ηταν με 4g+ πχ ωστε να δουλευουν 2 μπαντες μαζι αλλά απλο 4g. Με νοβα ομως δεν το εχω δοκιμασει καθολου. Τωρα διαθεσιμα εχει αυτα απο την μαρκα αυτη το e-shop, το πρωτο ειναι αναλογο με αυτο που πηρα https://www.e-shop.gr/mercusys-mb110-4g-300-mbps-wireless-n-4g-lte-router-p-PER.242800 https://www.e-shop.gr/mercusys-mb130-4g-ac1200-wireless-dual-band-4g-lte-router-p-PER.242799 εδω 4g+ https://www.e-shop.gr/mercusys-mb230-4g-4g-cat6-ac1200-wireless-dual-band-gigabit-router-p-PER.242798 και αμα θες να τερματισεις και να ησυχασεις https://www.e-shop.gr/mercusys-mb520-5g-5g-ax3000-wireless-dual-band-router-p-PER.276010 εχουν γενικα καλες αξιολογησεις και στο σκρουτζ λιγο που ειδα, εγω το δικο μου για λιγες μερες το ειχα χρησιμοποιησει. Χίλια ευχαριστώ για τον κόπο σου και την καλοσύνη να μοιραστείς την εμπειρία και τις συμβουλές σου! Υπόχρεος! 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. 11 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Απριλίου γνωρίζει κανείς εαν υπάρχει καμια προσφορά σε f2go παραπλήσια του QVIP 99€ απεριόριστα data / ομιλία; Υποψιάζομαι πως στην Q η ταχύτητα 4G είναι επίτηδες υποδεέστερη από F2Go. 2 Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 11 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Απριλίου 11 minutes ago, filippos said: γνωρίζει κανείς εαν υπάρχει καμια προσφορά σε f2go παραπλήσια του QVIP 99€ απεριόριστα data / ομιλία; Υποψιάζομαι πως στην Q η ταχύτητα 4G είναι επίτηδες υποδεέστερη από F2Go. 1. Που και που βγάζουν παρόμοια ετήσια προσφορά και για f2g. 2. Eίχα Q και τώρα f2g. Δεν έχω δει καμιά διαφορα΄στην ταχύτητα. Δεν έχω δίαπιστώσει κάτι τέτοιο ποτέ. 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 11 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Απριλίου 13 minutes ago, filippos said: γνωρίζει κανείς εαν υπάρχει καμια προσφορά σε f2go παραπλήσια του QVIP 99€ απεριόριστα data / ομιλία; Υποψιάζομαι πως στην Q η ταχύτητα 4G είναι επίτηδες υποδεέστερη από F2Go. Δεν υπάρχει όχι.. Μην υποψιάζεσαι.. είναι 5g το δίκτυο και είναι ακριβώς το ίδιο με του f2g. 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 11 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Απριλίου (edited) 26 minutes ago, filippos said: γνωρίζει κανείς εαν υπάρχει καμια προσφορά σε f2go παραπλήσια του QVIP 99€ απεριόριστα data / ομιλία; Υποψιάζομαι πως στην Q η ταχύτητα 4G είναι επίτηδες υποδεέστερη από F2Go. Οχι όχι δεν υφίσταται κάτι τέτοιο. Πρακτικα είναι ακριβώς το ίδιο η Q και το Free2Go, δεν υπάρχει καμία απολύτως διαφορά πλέον στην εμπειρία, τις ταχύτητες, το δίκτυο ή τις υπηρεσίες 5G και VoLTE-VoWiFi Το μόνο που αλλάζει είναι το ονομα του δικτύου που φαίνεται στο κινητό σου. Q Telecom αντί για NOVA, κλαιν δηλαδή Edited 11 Απριλίου by evang.t 2 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. 17 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Απριλίου On 8/4/2026 at 4:06 ΜΜ, epolala said: Να κάτι που δεν είχα σκεφτεί, μάλλον λόγω πολυετούς συνήθειας! Ποιό είναι το συγκεκριμένο που λες, με τις διαμορφούμενες μπάντες; Θα το πάρω. Το ρουτεράκι που έχεις είναι τέλειο. Χρησιμοποιώ πολλά τέτοια εδώ και πολλά χρόνια και είναι πάντα άψογα και μάλιστα σε δύσκολες περιοχές, οπότε μάλλον δεν ευθύνεται αυτό αλλά η NOVA. Αν θελήσεις να αλλάξεις πήγαινε μόνο σε 5G. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epolala Δημ. 17 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Απριλίου 16 ώρες πριν, nininikos said: Το ρουτεράκι που έχεις είναι τέλειο. Χρησιμοποιώ πολλά τέτοια εδώ και πολλά χρόνια και είναι πάντα άψογα και μάλιστα σε δύσκολες περιοχές, οπότε μάλλον δεν ευθύνεται αυτό αλλά η NOVA. Αν θελήσεις να αλλάξεις πήγαινε μόνο σε 5G. Συμφωνώ για το ρουτεράκι τής Huawei, είναι πράγματι θαυματουργό. Εδώ και χρόνια μ'είχε βγάλει ασπροπρόσωπο. Και με σιμ τής Κοσμοτέ εξακολουθεί και παίζει άψογα. Όπως σωστά λες, με τη Νόβα κάτι παίζει, και δε βλέπει πια το 4G της. Τελικά αγόρασα το TP-Link TL-MR6400 απ'τον Κωτσόβολο, χωρίς μεγάλο ψάξιμο, λόγω του κουπονιού τής ΔΕΗ (-30 €) - από 70 το πήρα 40 €. Σήμερα που ήρθα Τζια κι έκανα επιτόπιο έλεγχο, ευτυχώς πετάει. Οπότε με τη βούλα, αυτό που χωλαίνει πια είναι ο συνδυασμός ρούτερ Huawei και Νόβα. Κι όχι μόνο στη Τζια, και στην Αθήνα τα ίδια αποτελέσματα είχα. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου 16 ώρες πριν, epolala said: Συμφωνώ για το ρουτεράκι τής Huawei, είναι πράγματι θαυματουργό. Εδώ και χρόνια μ'είχε βγάλει ασπροπρόσωπο. Και με σιμ τής Κοσμοτέ εξακολουθεί και παίζει άψογα. Όπως σωστά λες, με τη Νόβα κάτι παίζει, και δε βλέπει πια το 4G της. Τελικά αγόρασα το TP-Link TL-MR6400 απ'τον Κωτσόβολο, χωρίς μεγάλο ψάξιμο, λόγω του κουπονιού τής ΔΕΗ (-30 €) - από 70 το πήρα 40 €. Σήμερα που ήρθα Τζια κι έκανα επιτόπιο έλεγχο, ευτυχώς πετάει. Οπότε με τη βούλα, αυτό που χωλαίνει πια είναι ο συνδυασμός ρούτερ Huawei και Νόβα. Κι όχι μόνο στη Τζια, και στην Αθήνα τα ίδια αποτελέσματα είχα. Υπάρχει και πιθανότητα να κάηκε μερικώς, θυμήθηκα τώρα πως μου έχει συμβεί πριν χρόνια με USB modem που χρησιμοποιούσα μόνο καλοκαίρια και ξαφνικά μια μέρα έπιανε μόνο cosmote σε 4g, τίποτα σε 3g (υπήρχε ακόμα) και όλα τα δίκτυα σε 2g. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epolala Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου 5 minutes ago, spiliot said: Υπάρχει και πιθανότητα να κάηκε μερικώς, θυμήθηκα τώρα πως μου έχει συμβεί πριν χρόνια με USB modem που χρησιμοποιούσα μόνο καλοκαίρια και ξαφνικά μια μέρα έπιανε μόνο cosmote σε 4g, τίποτα σε 3g (υπήρχε ακόμα) και όλα τα δίκτυα σε 2g. Τίποτα δεν αποκλείεται. Απ'την άλλη όμως τα πιάνει όλα (2G και 4G) πλην του Nova 4G. Να κάηκε ΤΟΣΟ μερικώς; Όπως και να'χει καλή κι αυτή εμπειρία, τίποτα δεν πάει χαμένο. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου Έχουν φίλτρα για κάθε συχνότητα που βλέπει το modem και αυτό που χρησιμοποιείς περισσότερο είναι λογικό να καεί πρώτο (αν δεν πάει όλο μαζί). Αλλά τώρα αν έγινε έτσι ποιος μπορεί να ξέρει... 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. 19 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Απριλίου On 18/4/2026 at 1:25 ΠΜ, epolala said: Συμφωνώ για το ρουτεράκι τής Huawei, είναι πράγματι θαυματουργό. Εδώ και χρόνια μ'είχε βγάλει ασπροπρόσωπο. Και με σιμ τής Κοσμοτέ εξακολουθεί και παίζει άψογα. Όπως σωστά λες, με τη Νόβα κάτι παίζει, και δε βλέπει πια το 4G της. Τελικά αγόρασα το TP-Link TL-MR6400 απ'τον Κωτσόβολο, χωρίς μεγάλο ψάξιμο, λόγω του κουπονιού τής ΔΕΗ (-30 €) - από 70 το πήρα 40 €. Σήμερα που ήρθα Τζια κι έκανα επιτόπιο έλεγχο, ευτυχώς πετάει. Οπότε με τη βούλα, αυτό που χωλαίνει πια είναι ο συνδυασμός ρούτερ Huawei και Νόβα. Κι όχι μόνο στη Τζια, και στην Αθήνα τα ίδια αποτελέσματα είχα. Κι αυτό είναι εξαιρετικό ρουτεράκι. Βάλτο κοντά σε παράθυρο, χωρίς να το χτυπάει ο ήλιος όμως και θα είναι μια χαρά. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου την τριευρη ανανεωση (με το πακετο) την βλεπει κανεις η ψοφησε και αυτη;; 😞 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου 1 ώρα πριν, HEO said: την τριευρη ανανεωση (με το πακετο) την βλεπει κανεις η ψοφησε και αυτη;; 😞 Νομίζω έχει 1-1,5 μήνα που εξαφανιστηκε 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 25 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Απριλίου Έχει άλλος το δωράκι για της 60 ημέρες ή θα το ψάχνουμε με το δίκανο???🤣🤣🤣 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 25 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Απριλίου Ερχεται και σε q , μην καμαρώνεις δεν είσαι μόνος 🤭 Ειναι παλιοτερο αυτο, εχει 1-2 μήνες να έρθει 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 25 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Απριλίου Έχω πάνω από ένα χρόνο f2 go και δώρο δεν έχει έρθει ούτε 1. Επειδή βάζω κάθε μήνα κάρτα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 25 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Απριλίου 13 minutes ago, hercoulis said: Έχω πάνω από ένα χρόνο f2 go και δώρο δεν έχει έρθει ούτε 1. Επειδή βάζω κάθε μήνα κάρτα. Το ίδιο ακριβώ κι εγώ. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 25 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Απριλίου Εγώ θέλω την ανανέωση με τα 3 ευρώ [Ο καθένας με τόν πόνο του 🙂 ] 2 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου Κάποιος που να εκανε φορητοτητα προς f2g μεσω του σαιτ; Εχω απορίες. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου 6 minutes ago, VIPdriver said: Κάποιος που να εκανε φορητοτητα προς f2g μεσω του σαιτ; Εχω απορίες. Θα πας στο free2go ή απλώς να' χαμε να λέγαμε; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου 1) τα 15€ που ζητάει γίνονται αντικαταβολή; 2) ο κούριερ παιρνει μαζί του αντίγραφο ταυτότητας; 3) μετα την παραλαβη της σιμ, χρειάζεται κάποια διαδικασία ονλαιν; Υπενθυμίζω ότι μιλάω για φορητότητα. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου (edited) 1)ναι εχει επιλογή για αντικαταβολη (σόρρυ για λάθος στο screenshot, επιλέγεται κανονικά παντως) 3) γινεται εδω https://www.f2g.gr/gr/sim-activation/f2g/ 2) Εκει ζητάει να ανεβάσεις αντιγραφο ταυτότητας οπότε υποθέτω ότι δεν χρειάζεται. Εγώ είχα πάρει νούμερο από περίπτερο δεν χρειάστηκε να δώσω πουθενά παρα μόνο online. Edited 26 Απριλίου by kmpatra 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου Αν παραγγείλουμε esim πρέπει πάλι να περιμένουμε courier ή την στέλνουν με email; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts