VIPdriver Δημ. 3 Μαΐου Δημ. 3 Μαΐου 29 minutes ago, Lyngas1 said: Ωραίος. Προτείνεις να παω σε κατάστημα καλυτέρα οταν γυριστώ στη Nova ..? Δυστυχώς στην πλειοψηφια τους τα καταστήματα νοβα είναι μη συνεργάσιμα με οτιδήποτε εκτός από τους στόχους τους. Εάν ξέρεις κάποιο εγγυημενο στην περιοχη σου, είσαι τυχερός. 4 Παράθεση
Lyngas1 Δημ. 3 Μαΐου Δημ. 3 Μαΐου 29 minutes ago, VIPdriver said: Δυστυχώς στην πλειοψηφια τους τα καταστήματα νοβα είναι μη συνεργάσιμα με οτιδήποτε εκτός από τους στόχους τους. Εάν ξέρεις κάποιο εγγυημενο στην περιοχη σου, είσαι τυχερός. Δεν εχω φιλε VIPdriver γιατι εδω και πολλα χρονια πληρωνω μεσω ιντερνετ συνδομες, καρτες κλπ .. οποτε δεν ξερω κανεναν προσωπικα .. 2 Παράθεση Δημήτρης
damianos Δημ. 3 Μαΐου Δημ. 3 Μαΐου 2 minutes ago, Lyngas1 said: Δεν εχω φιλε VIPdriver γιατι εδω και πολλα χρονια πληρωνω μεσω ιντερνετ συνδομες, καρτες κλπ .. οποτε δεν ξερω κανεναν προσωπικα .. Το πιο πιθανό να σου πούνε ΔΕΝ έχουν SIM, αλλά εάν γίνει το θαύμα, δώσε το άφμ που είναι το σταθερό και προχωρά στην αίτηση φορητότητας καρτοκινητού σε f2g. 3 Παράθεση
Lyngas1 Δημ. 3 Μαΐου Δημ. 3 Μαΐου 1 minute ago, damianos said: Το πιο πιθανό να σου πούνε ΔΕΝ έχουν SIM, αλλά εάν γίνει το θαύμα, δώσε το άφμ που είναι το σταθερό και προχωρά στην αίτηση φορητότητας καρτοκινητού σε f2g. Δηλαδη ..? τι SIM χρειαζεται ..? 3 Παράθεση Δημήτρης
Fns1 Δημ. 3 Μαΐου Δημ. 3 Μαΐου (edited) 3 ώρες πριν, Lyngas1 said: Αρα λες να κανω αναβαθμιση πρωτα στο σταθερο, και μετα να τους πω για το buy more 1000+ 15 gb ..? Τα παιδια απο κατω λενε οτι φυγανε απο το καρτοκινητο με φορητοτητα , γυρίσανε και μετα απαιτήσανε το buy more (1000+ 15 gb) Λοιπον να πω και τι εχω συγκεντρωμένα: Πελατης στη Forhtnet σταθερο+ ιντερνετ απο το 2007 και απο το 2017 στη NOVA. Πελατης στη NOVA καρτοκινητή (TIM, Wind κλπ) απο το 2008 που εμφανίζονται στοιχεία (και με καρτα απο telestet απο το 2002 αν θυμαμαι ) Τωρα ειμαι στο σταθερο στο προγραμμα Double Play (old) που δινει 50MB VDSL + 1000 λεπτα στο κινητο F2G Στο κινητο ειμαι στο F2G Στο κτηριο υπαρχει υποδομη για οπτικη ινα (Fiber) Τωρα πληρωνω 27,09 για 50MB VDSL + 1000 λεπτα στο κινητο F2G Και μεσα στο προφιλ μου εχω προσφορα για 500MB Fiber με 27,12 € /μήνα Οποτε με αυτα τα δεδομενα ποιες ειναι οι κινησεις ωστε να παρω αυτα που επιδιώκω χωρις να κατσει καποια "στραβη ".. Οπως το εχω καταλαβει , 1, Ανανεωση συμβολαιου σταθερης στα 500MB με 27,12 € /μήνα 2. Μεταφορα προσωρινα το F2G με φορητοτητα στην cosmote για 1 μερα, η εως 1 βδομαδα 3. επιστροφη στη Nova, και τους ζηταω να ενεργοποιησουν το πληρες buy more 1000+ 15 gb .. γιατι ειμαι νεος πελατης στο F2G και το συνδυαζω με νεο συμβολαιο σταθερης στην ιδια εταιρια ..? Το εχω καταλαβει σωστα ..? αυτα ειναι τα βηματα ..? Εγώ θα προσπαθούσα να τα κανω ταυτόχρονα.Δηλαδη θα ζητήσεις για να κάνεις την αναβάθμιση και να παραμείνεις πελάτης σταθερού κλπ να σου περάσουν και το buy more 1000+ 15 σαν μοχλό πίεσης δηλαδή. Αν τώρα οι απαντήσεις είναι ότι δεν γίνεται αυτό διότι είσαι παλιός πελάτης κλπ αλλά μόνο αν έρθεις ξανά σαν νέος στο f2go τότε θα έκανα την φορητότητα του κινητού.Επισης θα το προσπαθούσα αυτό και από κατάστημα και από το chat αλλά και από το 13800.Αν έβρισκα τοίχο και αν έπαιρνα απάντηση Μόνο αν ξανάρθεις σαν νέος πελάτης στο f2go τότε θα έκανα την φορητοτητα.Θα το εξαντλούσα όμως πριν. Επισης να πάρεις γραπτώς σε email η screenshot από το chat η ονοματεπώνυμο πωλητή όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω γιατί ως γνωστόν στα τηλέφωνα λένε ένα κάρο παπατζες. Edited 3 Μαΐου by Fns1 3 3 Παράθεση
damianos Δημ. 3 Μαΐου Δημ. 3 Μαΐου (edited) 15 minutes ago, Fns1 said: Εγώ θα προσπαθούσα να τα κανω ταυτόχρονα.Δηλαδη θα ζητήσεις για να κάνεις την αναβάθμιση και να παραμείνεις πελάτης σταθερού κλπ να σου περάσουν και το buy more 1000+ 15 σαν μοχλό πίεσης δηλαδή. Αν τώρα οι απαντήσεις είναι ότι δεν γίνεται αυτό διότι είσαι παλιός πελάτης κλπ αλλά μόνο αν έρθεις ξανά σαν νέος στο f2go τότε θα έκανα την φορητότητα του κινητού.Επισης θα το προσπαθούσα αυτό και από κατάστημα και από το chat αλλά και από το 13800.Αν έβρισκα τοίχο και αν έπαιρνα απάντηση Μόνο αν ξανάρθεις σαν νέος πελάτης στο f2go τότε θα έκανα την φορητοτητα.Θα το εξαντλούσα όμως πριν. Επισης να πάρεις γραπτώς σε email η screenshot από το chat η ονοματεπώνυμο πωλητή όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω γιατί ως γνωστόν στα τηλέφωνα λένε ένα κάρο παπατζες. Μόνο ΜΕΤΑ από 11/04/2024 ενεργοποίησης παίρνουν το Buy More 2.0, Θα σου απαντήσουν όσες φορές απειλείς ότι θα φύγεις θα πάρεις την ίδια απάντηση... Περίμενα εβδομάδες το Πάσχα του 2024 για να περιμένω απαντήσεις από το αρμόδιο τμήμα κ ΜΕΤΑ φόρμα επικοινωνίας Νόβα, πάλι τα ίδια, ΜΕΤΑ το chat, ΜΕΤΑ 13800, ολοιιιιιιιι το ΊΔΙΟ αποτέλεσμα μέχρι που έκανα και της 5 φορητότητες κ ΤΈΛΟΣ 😉 Edited 3 Μαΐου by damianos 2 3 Παράθεση
VIPdriver Δημ. 3 Μαΐου Δημ. 3 Μαΐου (edited) 24 minutes ago, damianos said: Μόνο ΜΕΤΑ από 11/04/2024 ενεργοποίησης παίρνουν το Buy More 2.0, Θα σου απαντήσουν όσες φορές απειλείς ότι θα φύγεις θα πάρεις την ίδια απάντηση... Περίμενα εβδομάδες το Πάσχα του 2024 για να περιμένω απαντήσεις από το αρμόδιο τμήμα κ ΜΕΤΑ φόρμα επικοινωνίας Νόβα, πάλι τα ίδια, ΜΕΤΑ το chat, ΜΕΤΑ 13800, ολοιιιιιιιι το ΊΔΙΟ αποτέλεσμα μέχρι που έκανα και της 5 φορητότητες κ ΤΈΛΟΣ 😉 Η Νοβα πρέπει να έχει χάσει πολλούς πελατες λόγω της ελλιπής εξυπηρέτησης πελατών της. Edited 3 Μαΐου by VIPdriver 5 Παράθεση
Lyngas1 Δημ. 3 Μαΐου Δημ. 3 Μαΐου (edited) 59 minutes ago, damianos said: Μόνο ΜΕΤΑ από 11/04/2024 ενεργοποίησης παίρνουν το Buy More 2.0, Θα σου απαντήσουν όσες φορές απειλείς ότι θα φύγεις θα πάρεις την ίδια απάντηση Αρα μονο μετα απο μεταφορα σε cosmote και μετα παλι σε F2G Edited 3 Μαΐου by Lyngas1 4 Παράθεση Δημήτρης
elkons Δημ. 3 Μαΐου Δημ. 3 Μαΐου 3 minutes ago, VIPdriver said: Η Νοβα πρέπει να έχει χάσει πολλούς πελατες λόγω της ελλιπής εξυπηρέτησης πελατών της. Πρίν λίγο εξυπηρετήθηκα απ'τον κ. Διονύση, πολύ γρήγορος και εξυπηρετικός. Μη τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι 😅 Για την ιστορία.. φαινόταν ότι δεν εχω ανανεώσει 4 μήνες, και είχα μόνο 2G αλλά δεν είχα εισερχόμενες. Μετα τους 2 μήνες μηδενίζει το υπόλοιπο, απλά μου πρόσθεσε 0,01€ και τωρα εχω εισερχόμενες και όταν ανανεώσω θα επιστρέψει 4G/5G κανονοικα. Νόμιζα ότι με τη Nova έχω εισερχόμενες 12 μήνες αλλά αν έχεις μηδενικό υπόλοιπο δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Διορθώστε με αν κανω κάπου λάθος. 3 Παράθεση Hlias.
VIPdriver Δημ. 3 Μαΐου Δημ. 3 Μαΐου Ένα ειλικρινές email στην εταιρία λέγοντας ότι σκοπεύεις να κάνεις αναβάθμιση ώστε να παρεις το 2.0 στείλε, δεν έχεις να χάσεις κάτι Επίσης, ένα email στο κατάστημα Δελφών+Μαρτίου γωνία (Θεσσαλονίκη) δοκίμασε. Όσες (λίγες) φορές πηγα, δεν μου φάνηκαν φραγκοkillers. Εάν χρειαζόμουν παλι κάτι, σε εκείνους θα πηγαινα. 1 4 Παράθεση
cu2goup Δημ. 3 Μαΐου Δημ. 3 Μαΐου 5 minutes ago, elkons said: Νόμιζα ότι με τη Nova έχω εισερχόμενες 12 μήνες αλλά αν έχεις μηδενικό υπόλοιπο δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Διορθώστε με αν κανω κάπου λάθος. Μήπως τελικά εφάρμοσε το 3μηνο στη φραγή και η Nova;; Τον αδερφό μου σε χώρα της ΕΕ του βάλανε φραγή και ζητιανέψαμε 0,01€ για να την άρουμε ως που να κάνει ανανέωση. 5 Παράθεση
VIPdriver Δημ. 3 Μαΐου Δημ. 3 Μαΐου 8 minutes ago, elkons said: Πρίν λίγο εξυπηρετήθηκα απ'τον κ. Διονύση, πολύ γρήγορος και εξυπηρετικός. Μη τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι 😅 Για την ιστορία.. φαινόταν ότι δεν εχω ανανεώσει 4 μήνες, και είχα μόνο 2G αλλά δεν είχα εισερχόμενες. Μετα τους 2 μήνες μηδενίζει το υπόλοιπο, απλά μου πρόσθεσε 0,01€ και τωρα εχω εισερχόμενες και όταν ανανεώσω θα επιστρέψει 4G/5G κανονοικα. Νόμιζα ότι με τη Nova έχω εισερχόμενες 12 μήνες αλλά αν έχεις μηδενικό υπόλοιπο δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Διορθώστε με αν κανω κάπου λάθος. Δεν τους βάζω όλους, αλλά οι περισσοτεροι δεν είναι εξυπηρετικοι δυστυχώς. 2 minutes ago, cu2goup said: Μήπως τελικά εφάρμοσε το 3μηνο στη φραγή και η Nova;; Τον αδερφό μου σε χώρα της ΕΕ του βάλανε φραγή και ζητιανέψαμε 0,01€ για να την άρουμε ως που να κάνει ανανέωση. Σε 2 εβδομάδες θα ξέρω. Βλέπω ότι τώρα έχω 2G. Εάν κάποιος έχει f2g που έχει να βάλει κάρτα 4+ μήνες, ας μας πει 5 Παράθεση
Lyngas1 Δημ. 3 Μαΐου Δημ. 3 Μαΐου 5 minutes ago, VIPdriver said: Ένα ειλικρινές email στην εταιρία λέγοντας ότι σκοπεύεις να κάνεις αναβάθμιση ώστε να παρεις το 2.0 στείλε, δεν έχεις να χάσεις κάτι Επίσης, ένα email στο κατάστημα Δελφών+Μαρτίου γωνία (Θεσσαλονίκη) δοκίμασε. Όσες (λίγες) φορές πηγα, δεν μου φάνηκαν φραγκοkillers. Εάν χρειαζόμουν παλι κάτι, σε εκείνους θα πηγαινα. Ναι σωστο κ αυτο .. αλλα μ αυτα που ακουω εδω δεν ξερεις και πως θα το παρουν .. μπορει να αρχισουν τα α μου σου του .. ειδικα οταν δεν εχουν να κερδισουν κατι προσωπικα η μεταχειριση ειναι αστα .. Παρολα αυτα ειναι κ αυτο μια επιλογη. 2 Παράθεση Δημήτρης
VIPdriver Δημ. 3 Μαΐου Δημ. 3 Μαΐου 5 minutes ago, Lyngas1 said: Ναι σωστο κ αυτο .. αλλα μ αυτα που ακουω εδω δεν ξερεις και πως θα το παρουν .. μπορει να αρχισουν τα α μου σου του .. ειδικα οταν δεν εχουν να κερδισουν κατι προσωπικα η μεταχειριση ειναι αστα .. Παρολα αυτα ειναι κ αυτο μια επιλογη. Εάν δεν έχουν κέρδος στην αναβάθμιση, τότε ναι δεν θα ασχοληθουν. Οπότε ίσως η 2πλη φορητότητα καρτοκινητο κάνει δουλειά. Εάν επαιρνες νέο νουμερο θα είναι 100% υποχρεωμένοι να σου δώσουν το 2.0 Για το υπάρχον νουμερο έχω κάποιες φοβίες μήπως προσπαθησουν να το αποφυγουν, αν και κανονικά δεν θα έπρεπε. 3 Παράθεση
elkons Δημ. 3 Μαΐου Δημ. 3 Μαΐου (edited) 26 minutes ago, cu2goup said: Μήπως τελικά εφάρμοσε το 3μηνο στη φραγή και η Nova;; Τον αδερφό μου σε χώρα της ΕΕ του βάλανε φραγή και ζητιανέψαμε 0,01€ για να την άρουμε ως που να κάνει ανανέωση. Μπορεί.. , καλούσα το Nova αλλά δεν χτύπαγε, γιαυτό τους ρώτησα στην εξυπηρέτηση και μου είπαν επειδή έχει να γίνει ανανέωση 4 μήνες και έχει μηδενίσει το υπόλοιπο (έληξε τον 2ο μήνα). Μολις έβαλε 0,01€ δούλεψαν οι εισερχόμενες, μέχρι να κανω όμως ανανέωση παραμένω με 2G. Μήπως το εφαρμόζουν με νέες συνδέσεις; Καινούργιο είναι το νούμερο. 10 minutes ago, elkons said: Μπορεί.. , καλούσα το Nova αλλά δεν χτύπαγε, γιαυτό τους ρώτησα στην εξυπηρέτηση και μου είπαν επειδή έχει να γίνει ανανέωση 4 μήνες και έχει μηδενίσει το υπόλοιπο (έληξε τον 2ο μήνα). Ούτε τα SMS δούλευαν, όσο το είχα κλειστή 2η SIM, ειχα καλέσει 3,4 φορές συν άλλες από γνωστούς και δεν ήρθε τίποτα. Τωρα που έβαλε 0,01€ έρχονται κανονοικά. Εντομεταξυ στο App λεει λήξη υπολοίπου 29/3/2026 😂 *Οι κλήσεις προς 4ψηφια για έλεγχο υπολοίπου και οποιαδήποτε σχετίζεται με τη NOVA, δουλεύει, επίσης τα SMS για την είσοδο στην εφαρμογή. Ελπίζω απλα να έτυχε ή απλά εφαρμόζεται στις νέες συνδέσεις.. εμένα μ πε ο Διονύσης ότι εφαρμόζεται κανονικά. Edited 3 Μαΐου by elkons 4 Παράθεση Hlias.
mips Δημ. 3 Μαΐου Δημ. 3 Μαΐου 41 minutes ago, VIPdriver said: Η Νοβα πρέπει να έχει χάσει πολλούς πελατες λόγω της ελλιπής εξυπηρέτησης πελατών της. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Το θέμα είναι ότι δεν κάνει τίποτα για να μην χάσει και άλλους. 3 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ
cu2goup Δημ. 3 Μαΐου Δημ. 3 Μαΐου 13 minutes ago, elkons said: Ούτε τα SMS δούλευαν, όσο το είχα κλειστή 2η SIM, ειχα καλέσει 3,4 φορές συν άλλες από γνωστούς και δεν ήρθε τίποτα. Στον αδερφό μου sms πηγαίνανε αλλά μόνο sms. 5 Παράθεση
elkons Δημ. 3 Μαΐου Δημ. 3 Μαΐου (edited) Πάντως με τη Q που είχα 10 μήνες να ανανεώσω και με υπόλοιπο 0,00€ είχα κανονοικά εισερχόμενες κλήσεις (2G). Με το FREE2GO μετα απο 4 μήνες δεν είχα εισερχόμενες κλήσεις και SMS αλλά με τη προσθήκη 0.01€ από την εξυπηρέτηση έχω εισερχόμενες (2G) και SMS. Άγνωστο πότε θα λήξει το μονόλεπτο 😅 Edited 3 Μαΐου by elkons 5 Παράθεση Hlias.
mips Δημ. 3 Μαΐου Δημ. 3 Μαΐου 16 minutes ago, VIPdriver said: Εάν δεν έχουν κέρδος στην αναβάθμιση, τότε ναι δεν θα ασχοληθουν. Οπότε ίσως η 2πλη φορητότητα καρτοκινητο κάνει δουλειά. Εάν επαιρνες νέο νουμερο θα είναι 100% υποχρεωμένοι να σου δώσουν το 2.0 Για το υπάρχον νουμερο έχω κάποιες φοβίες μήπως προσπαθησουν να το αποφυγουν, αν και κανονικά δεν θα έπρεπε. Σίγουρα θα το αποφύγουν την πάτησα και εγώ. Με παλιό f2go δεν μου έδωσαν τα 1500λεπτά και τα 15gb 2 2 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Lyngas1 Δημ. 3 Μαΐου Δημ. 3 Μαΐου 26 minutes ago, mips said: Σίγουρα θα το αποφύγουν την πάτησα και εγώ. Με παλιό f2go δεν μου έδωσαν τα 1500λεπτά και τα 15gb Εφυγες και ξαναγυρισες ..? η τους ρωτησες απευθειας ..? πως το εκανες .. 3 Παράθεση Δημήτρης
damianos Δημ. 3 Μαΐου Δημ. 3 Μαΐου 24 minutes ago, mips said: Σίγουρα θα το αποφύγουν την πάτησα και εγώ. Με παλιό f2go δεν μου έδωσαν τα 1500λεπτά και τα 15gb Παιδιά ή φορητότητα είναι μονόδρομος. 2 χρόνια ΜΕΤΑ το Buy More 2.0 ΔΕΝ το πήρε κάνεις μας αλλιώς.... ΟΥΤΕ ένας... Μια απόφαση είναι, λίγη ταλαιπωρία αλλα ΜΕΤΑ απολαύστε ότι κ να γίνει δωρεάν δεδομένα... ΑΦΟΥ πληρώνεις που πληρώνεις το σταθερό τηλέφωνο Νόβα anyways, τουλάχιστον γιατί να ΜΗΝ παίρνεις κάτι πίσω, έστω τα βασική ομιλία 1000 λεπτά κ 15 γίγας να ΜΗΝ χρεωνεσαι ποτέ το daily internet 2€.... 2 4 Παράθεση
Lyngas1 Δημ. 3 Μαΐου Δημ. 3 Μαΐου 5 minutes ago, damianos said: Παιδιά ή φορητότητα είναι μονόδρομος. 2 χρόνια ΜΕΤΑ το Buy More 2.0 ΔΕΝ το πήρε κάνεις μας αλλιώς.... ΟΥΤΕ ένας... Μια απόφαση είναι, λίγη ταλαιπωρία αλλα ΜΕΤΑ απολαύστε ότι κ να γίνει δωρεάν δεδομένα... ΑΦΟΥ πληρώνεις που πληρώνεις το σταθερό τηλέφωνο Νόβα anyways, τουλάχιστον γιατί να ΜΗΝ παίρνεις κάτι πίσω, έστω τα βασική ομιλία 1000 λεπτά κ 15 γίγας να ΜΗΝ χρεωνεσαι ποτέ το daily internet 2€.... Δαμιανέ, μηπως ειναι καλυτερα να το ζητησω πριν το παω εκει ..? δηλαδη πριν φυγω απο την cosmote .. τι λες ..? Δηλαδη: εχω συμβολαιο στο σταθερο σε εσας (Nova) και θελω να φερω τον αριθμο του κινητου μου στη NOVA. θα μου δωσετε το Buy More ..? 3 Παράθεση Δημήτρης
opmgls Δημ. 3 Μαΐου Δημ. 3 Μαΐου (edited) 44 minutes ago, damianos said: Παιδιά ή φορητότητα είναι μονόδρομος. 2 χρόνια ΜΕΤΑ το Buy More 2.0 ΔΕΝ το πήρε κάνεις μας αλλιώς.... ΟΥΤΕ ένας... Μια απόφαση είναι, λίγη ταλαιπωρία αλλα ΜΕΤΑ απολαύστε ότι κ να γίνει δωρεάν δεδομένα... ΑΦΟΥ πληρώνεις που πληρώνεις το σταθερό τηλέφωνο Νόβα anyways, τουλάχιστον γιατί να ΜΗΝ παίρνεις κάτι πίσω, έστω τα βασική ομιλία 1000 λεπτά κ 15 γίγας να ΜΗΝ χρεωνεσαι ποτέ το daily internet 2€.... Για να παίρνεις τις παροχές του Buy More 2.0 φαντάζομαι χρειάζεται να βάζει 14€ κάρτα κάθε δίμηνο.. ε; Επίσης όπως αναφέρθηκε παραπάνω σε Q δεν δίνουν δώρο τα GB μόνο τα 1000'. 36 minutes ago, Lyngas1 said: Δαμιανέ, μηπως ειναι καλυτερα να το ζητησω πριν το παω εκει ..? δηλαδη πριν φυγω απο την cosmote .. τι λες ..? Δηλαδη: εχω συμβολαιο στο σταθερο σε εσας (Nova) και θελω να φερω τον αριθμο του κινητου μου στη NOVA. θα μου δωσετε το Buy More ..? Δεν χρειάζεται να το ζητιανεύεις ενώ το δικαιούσαι. Ειναι εύκολη η φορητότητα σε Cosmote Whatsup όπως έχει περιγραφεί παραπάνω με 3€. Κάτσε 48 ώρες και ξαναγύρνα f2g. Edited 3 Μαΐου by opmgls 3 Παράθεση
mips Δημ. 3 Μαΐου Δημ. 3 Μαΐου 42 minutes ago, Lyngas1 said: Εφυγες και ξαναγυρισες ..? η τους ρωτησες απευθειας ..? πως το εκανες .. Πήρα την γραμμή των γονιών μου στο όνομα μου και τους ζήτησα να αποδοθεί η προσφορά με τα 1500λεπτά και τα 15gb σε ένα παλιό f2go πού είχα. Μίλησα αρκετές φορές με το 13800 13700 και το chat. Οι περισσότεροι δεν ήξεραν. Οι λίγοι πού ήξεραν μου είπαν ότι επειδή είναι παλιό το νούμερο δικαιούται μόνο τα 1000 λεπτά και τίποτα άλλο. Με κούρασαν πάρα πολύ και το παρατήρησα. 8 minutes ago, opmgls said: Για να παίρνεις τις παροχές του Buy More 2.0 φαντάζομαι χρειάζεται να βάζει 14€ κάρτα κάθε δίμηνο.. ε; Σωστά. Η να παίζεις με τις προσφορές που δίνουν παράταση υπόλοιπου. 51 minutes ago, damianos said: Παιδιά ή φορητότητα είναι μονόδρομος. 2 χρόνια ΜΕΤΑ το Buy More 2.0 ΔΕΝ το πήρε κάνεις μας αλλιώς.... ΟΥΤΕ ένας... Μια απόφαση είναι, λίγη ταλαιπωρία αλλα ΜΕΤΑ απολαύστε ότι κ να γίνει δωρεάν δεδομένα... ΑΦΟΥ πληρώνεις που πληρώνεις το σταθερό τηλέφωνο Νόβα anyways, τουλάχιστον γιατί να ΜΗΝ παίρνεις κάτι πίσω, έστω τα βασική ομιλία 1000 λεπτά κ 15 γίγας να ΜΗΝ χρεωνεσαι ποτέ το daily internet 2€.... Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου φίλε μου. Η ταλαιπωρία είναι μονόδρομος δυστυχώς. 4 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Lyngas1 Δημ. 3 Μαΐου Δημ. 3 Μαΐου Απο Google Search AI Ερώτηση: Ισχύει η προσφορά Nova "Buy More"; Απάντηση: Ναι, η προσφορά "Buy More" της Nova, η οποία προσφέρει δωρεάν 1000 λεπτά και 15GB κάθε μήνα σε καρτοκινητό (Free2Go/Q), ισχύει κανονικά για όσους συνδυάζουν σταθερή γραμμή Nova. Η παροχή αποδίδεται αυτόματα με κάθε ανανέωση χρόνου ομιλίας, αρκεί να παραμένει ενεργή η σύνδεση της σταθερής. Ερώτηση: Ισχύει για παλιά καρτοκινητά ή μόνο για νέες συνδέσεις; Απάντηση: Η προσφορά ισχύει τόσο για υφιστάμενα (παλιά) καρτοκινητά όσο και για νέες συνδέσεις. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της εταιρείας, αφορά όλους τους συνδρομητές Free2Go και Q που διαθέτουν και συμβόλαιο σταθερής στο ίδιο ΑΦΜ. Βασικά σημεία που πρέπει να γνωρίζετε: Ενεργοποίηση: Πρέπει να επισκεφθείτε ένα φυσικό κατάστημα Nova για να γίνει η σύνδεση (ταυτοποίηση) του καρτοκινητού με τη σταθερή σας γραμμή. Κόστος Υπηρεσίας: Αν και τα λεπτά και τα GB είναι "δώρο", από τις αρχές του 2025 εφαρμόζεται μια κράτηση 3€ (τέλος επέκτασης υπηρεσίας) στην πρώτη ανανέωση κάθε μήνα για να διατηρείται το προνόμιο ενεργό. Ανανέωση: Απαιτείται μια ελάχιστη μηνιαία ανανέωση (συνήθως 13€) για να "ξεκλειδώνουν" οι παροχές του Buy More. Δικαιούχοι: Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε την ενεργοποίηση στον παλιό σας αριθμό, αρκεί να ανήκει στο ίδιο ΑΦΜ με τη σταθερή, ακόμα κι αν στα καταστήματα προωθούν μερικές φορές τη δημιουργία νέων αριθμών. Αυτο εδω λεει οτι πρεπει να βαζω 15 ευρω το μηνα για να εχω το Buy More ...???? --------------------------------------------------------------------------------------- Μηπως λεει βλακειες το AI ..? 3 Παράθεση Δημήτρης
Recommended Posts