Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βλακείες λέει, κυρίως για το οτι το παίρνουν ολοι. Για τη χρέωση (αν θυμάμαι καλά) πρέπει να ανακοινώθηκε αλλά να μην εφαρμόστηκε στην πράξη ακόμα.

28 minutes ago, Lyngas1 said:
Απο Google Search AI

Ερώτηση:
Ισχύει η προσφορά Nova "Buy More";
Απάντηση: Ναι, η προσφορά "Buy More" της Nova, η οποία προσφέρει δωρεάν 1000 λεπτά και 15GB κάθε μήνα σε καρτοκινητό (Free2Go/Q), ισχύει κανονικά για όσους συνδυάζουν σταθερή γραμμή Nova. Η παροχή αποδίδεται αυτόματα με κάθε ανανέωση χρόνου ομιλίας, αρκεί να παραμένει ενεργή η σύνδεση της σταθερής.
Ερώτηση: Ισχύει για παλιά καρτοκινητά ή μόνο για νέες συνδέσεις;
Απάντηση: Η προσφορά ισχύει τόσο για υφιστάμενα (παλιά) καρτοκινητά όσο και για νέες συνδέσεις. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της εταιρείας, αφορά όλους τους συνδρομητές Free2Go και Q που διαθέτουν και συμβόλαιο σταθερής στο ίδιο ΑΦΜ.
Βασικά σημεία που πρέπει να γνωρίζετε:
  1. Ενεργοποίηση: Πρέπει να επισκεφθείτε ένα φυσικό κατάστημα Nova για να γίνει η σύνδεση (ταυτοποίηση) του καρτοκινητού με τη σταθερή σας γραμμή.
  2. Κόστος Υπηρεσίας: Αν και τα λεπτά και τα GB είναι "δώρο", από τις αρχές του 2025 εφαρμόζεται μια κράτηση 3€ (τέλος επέκτασης υπηρεσίας) στην πρώτη ανανέωση κάθε μήνα για να διατηρείται το προνόμιο ενεργό.
  3. Ανανέωση: Απαιτείται μια ελάχιστη μηνιαία ανανέωση (συνήθως 13€) για να "ξεκλειδώνουν" οι παροχές του Buy More.
  4. Δικαιούχοι: Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε την ενεργοποίηση στον παλιό σας αριθμό, αρκεί να ανήκει στο ίδιο ΑΦΜ με τη σταθερή, ακόμα κι αν στα καταστήματα προωθούν μερικές φορές τη δημιουργία νέων αριθμών.

Αυτο εδω λεει οτι πρεπει να βαζω 15 ευρω το μηνα για να εχω το Buy More ...????

---------------------------------------------------------------------------------------

Μηπως λεει βλακειες το AI ..? 

Εμένα με 13 ευρώ ανανέωσή μου δίνει  ΜΟΝΟ τα 1000 λεπτά προς όλους. Βέβαια παλιά σύνδεση και παλιό f2go 

18 minutes ago, kmpatra said:

Βλακείες λέει, κυρίως για το οτι το παίρνουν ολοι. Για τη χρέωση (αν θυμάμαι καλά) πρέπει να ανακοινώθηκε αλλά να μην εφαρμόστηκε 

Συμφωνώ. Ισχύει ότι δεν εφαρμόστηκε ποτε

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

7 minutes ago, mips said:

Εμένα με 13 ευρώ ανανέωσή μου δίνει  ΜΟΝΟ τα 1000 λεπτά προς όλους. Βέβαια παλιά σύνδεση και παλιό f2go 

Συμφωνώ. Ισχύει ότι δεν εφαρμόστηκε ποτε

Εννοείς βέβαια 13€ το δίμηνο. Με αυτα΄μπορείς να αγοράσεις στο τέλος του διμήνου πακέτο που το παρατείνει τη λήξη.
Επειδή έχω f2g τώρα που το σκέφτομαι μπορείς να βάλεις 15€, να περιμένεις τελευταία μέρα του διμήνου και μετά κάθε μήνα απο 4.5€ να παίρνεις το πακέτο των 3GB οπότε με 15€ βγάζεις 5μηνο. Not bad... 

On 2/5/2026 at 4:43 ΜΜ, spoukos said:

Τίποτα δεν είναι σίγουρο

Όχι, είναι σίγουρο κάτι, αν το έχεις επιχειρήσει επιτυχώς και μετά το προτείνεις σε άλλους.

Εσύ ουσιαστικά λες στον άνθρωπο να κάνει μια σειρά από κινήσεις που δεν έχουν δοκιμαστεί, αρα υπάρχει ένα ενδεχόμενου να μπει σε μπελάδες αν κάτι στραβωσει (ειδικά όταν μιλάμε για Νόβα δε θες να μπλέκεις).

Καθότι εδώ ο καθένας γράφει αυτοβούλως, θεωρώ (και το έχω ξαναπεί) ότι όταν γράφουμε μια παρότρυνση ή συμβουλή πρέπει να νιώθουμε και μια ευθύνη έναντι αυτών στους οποίους απευθυνομαστε.

6 ώρες πριν, elkons said:

Πρίν λίγο εξυπηρετήθηκα απ'τον κ. Διονύση, πολύ γρήγορος και εξυπηρετικός. Μη τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι 😅

Για την ιστορία.. φαινόταν ότι δεν εχω ανανεώσει 4 μήνες, και είχα μόνο 2G αλλά δεν είχα εισερχόμενες. Μετα τους 2 μήνες μηδενίζει το υπόλοιπο, απλά μου πρόσθεσε 0,01€ και τωρα εχω εισερχόμενες και όταν ανανεώσω θα επιστρέψει 4G/5G κανονοικα.

Νόμιζα ότι με τη Nova έχω εισερχόμενες 12 μήνες αλλά αν έχεις μηδενικό υπόλοιπο δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Διορθώστε με αν κανω κάπου λάθος.

Είχα F2G ατάιστο, 30/04 έληγε το 12μηνο. Εισερχόμενες κλήσεις και μηνύματα κανονικά με μηδενικό υπόλοιπο. Μέσα Απριλίου το μετέτρεψα σε Q για να πάρω άλλο ένα 12μηνο παράταση. Μάλλον θα το κάνω φορητότητα τους προσεχεις μήνες, αν τύχει και περάσω το 3μηνο θα τσεκαρω μήπως μπαίνει φραγή πλέον.

6 ώρες πριν, VIPdriver said:

Επίσης, ένα email στο κατάστημα Δελφών+Μαρτίου γωνία (Θεσσαλονίκη) δοκίμασε. Όσες (λίγες) φορές πηγα, δεν μου φάνηκαν φραγκοkillers. Εάν χρειαζόμουν παλι κάτι, σε εκείνους θα πηγαινα. 

Εκεί είχα πάει για να κάνω το νούμερο μου F2G πέρυσι το Φεβρουαριο. Μου το έκαναν τακα τακα χωρίς να ζητήσουν λεφτά για ανανέωση. Φέτος πριν μερικές εβδομάδες ξαναπήγα για άλλο νούμερο. Ζήτησαν ταυτότητα. Ζήτησαν ΑΦΜ. Ρώτησαν εάν έχω άλλον αριθμό στην Nova. Και στο τέλος μου είπαν ότι θέλουν 15€ ανανέωση για να γίνει η φορητότητα. "Δεν τους αφήνει το σύστημα" (όταν ακούω κάτι τέτοια τρελαίνομαι).

Με στενοχώρησαν, έφαγαν Χ. Δεν ξαναπαταω. Πλέον πηγαίνω στην Κάτω Τούμπα επί της Μπότσαρη που έχει δύο κοπέλες. 

Q με ληξη υπολοιπου 2/12 δεχεται κλησεις και μηνυματα κανονικά. Απλα το ανοιγω τακτικά,δεν ειναι μονίμως κλειστό στο συρτάρι.

5 ώρες πριν, gpapas640 said:

... Μέσα Απριλίου το μετέτρεψα σε Q για να πάρω άλλο ένα 12μηνο παράταση. Μάλλον θα το κάνω φορητότητα τους προσεχεις μήνες, αν τύχει και περάσω το 3μηνο θα τσεκαρω μήπως μπαίνει φραγή πλέον.

....Εκεί είχα πάει για να κάνω το νούμερο μου F2G πέρυσι το Φεβρουαριο. Μου το έκαναν τακα τακα χωρίς να ζητήσουν λεφτά για ανανέωση. Φέτος πριν μερικές εβδομάδες ξαναπήγα για άλλο νούμερο. Ζήτησαν ταυτότητα. Ζήτησαν ΑΦΜ. Ρώτησαν εάν έχω άλλον αριθμό στην Nova. Και στο τέλος μου είπαν ότι θέλουν 15€ ανανέωση για να γίνει η φορητότητα. "Δεν τους αφήνει το σύστημα" (όταν ακούω κάτι τέτοια τρελαίνομαι).

Με στενοχώρησαν, έφαγαν Χ. Δεν ξαναπαταω. Πλέον πηγαίνω στην Κάτω Τούμπα επί της Μπότσαρη που έχει δύο κοπέλες. 

Οταν το μετετρεψες σε q σου ζητησαν λεφτα;

Αρα χαλασε και το Μαρτιου. Την επόμενη φορά θα παω Μποτσαρη.

Δύο f2g που δοκίμασα τώρα -το ένα τελευταία;νανεωση πριν 11 μηνες- δουλεύουν μια χαρά για εισερχόμενες και μηνύματα 

Τα τζάμπα 1000 λεπτά και 15 gb έχουμε πει δεν θέλουν ανανέωση κάθε μήνα. Βάζεις 15 ευρώ και τους ΜΕΘεπόμενους δύο μήνες βάζεις 2 πακέτα ίντερνετ μήνα με 4.5 ευρώ. Έτσι γεμίζεις 4 μήνες με 15  ευρω περισσεύουν λεφτά και συνεχίζεις. Απλα μαθηματικά.

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Καλημέρα, ξεκίνησα τη διαδικασία.

Συμπλήρωσα τη φόρμα με το κινητό και μου έβγαλε σε popup παράθυρο το σταθερό μου τηλέφωνο που δείχνει ότι πήγε η φόρμα.το έκανα χθές βράδυ.Τωρα περιμένω τηλέφωνο τούς η θα με πάρουν αυτοί.

IMG_20260504_095044.jpg

Δημήτρης

29 minutes ago, Lyngas1 said:

Συμπλήρωσα τη φόρμα με το κινητό και μου έβγαλε σε popup παράθυρο το σταθερό μου τηλέφωνο που δείχνει ότι πήγε η φόρμα.το έκανα χθές βράδυ.Τωρα περιμένω τηλέφωνο τούς η θα με πάρουν αυτοί.

IMG_20260504_095044.jpg

Θα σε καλέσουν αυτοί από το αρμόδιο τμήμα Μεσά στην εβδομάδα....

27 minutes ago, Lyngas1 said:

IMG_20260504_095044.jpg

Το να προχωρήσεις στην αναβάθμιση είναι το πιο εύκολο.Να επιμείνεις πριν προχωρήσεις στην υπογραφή νέου συμβολαίου, για δωρεάν παροχές στο κινητό.Αυτη την στιγμή θα πεις έχω προσφορά από τις δύο άλλους παρόχους και δωρεάν παροχές στο κινητό.Το ξέρουν ήδη αυτό.Μην μπεις στην διαδικασία να παλιός πελάτης να δεν είσαι νέος στο fr2go κλπ .Τα πράγματα έχουν αλλάξει σε σχέση με πριν 2 χρόνια.Βεβαια ότι θέλεις κάνεις,Εγώ δεν θα προχωρουσα χωρίς παροχές στο κινητό.

Καλημέρα φίλε Fns1.Αν σου πω ότι αυτό σκεφτόμουν μόλις τώρα..;  Και έλεγα να απαντήσω αυτό στο Δαμιανό, δηλαδή όταν με πάρουν για το συμβόλαιο να τους πω ότι έχω κάνει έρευνα αγοράς και αν δεν με καλύψουν με το Buy More θα πάρω κινητό και το σταθερό και θα πάω αλλού.

Και τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, δεν είναι άσχημη ιδέα μετά από τόσα χρόνια πελάτης αν δεν με καλύψουν, τι λογο έχω να κάθομαι εκεί ..

Δημήτρης

3 minutes ago, Lyngas1 said:

Καλημέρα φίλε Fns1.Αν σου πω ότι αυτό σκεφτόμουν μόλις τώρα..;  Και έλεγα να απαντήσω αυτό στο Δαμιανό, δηλαδή όταν με πάρουν για το συμβόλαιο να τους πω ότι έχω κάνει έρευνα αγοράς και αν δεν με καλύψουν με το Buy More θα πάρω κινητό και το σταθερό και θα πάω αλλού.

Και τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, δεν είναι άσχημη ιδέα μετά από τόσα χρόνια πελάτης αν δεν με καλύψουν, τι λογο έχω να κάθομαι εκεί ..

Το ΊΔΙΟ έκανα και Εγώ σε ανανεώσει συμβολαίου... ότι f2go είναι  Πίο ΠΡΊΝ απο από 11/04/2024 ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ περίπτωση ενεργοποίησης Buy More 2.0. ΜΕΤΑ Νάι 😜

4 minutes ago, damianos said:

Το ΊΔΙΟ έκανα και Εγώ σε ανανεώσει συμβολαίου... ότι f2go είναι  Πίο ΠΡΊΝ απο από 11/04/2024 ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ περίπτωση ενεργοποίησης Buy More 2.0. ΜΕΤΑ Νάι 😜

Ναι, οπότε να μήν το θίξω καθόλου λές.. αλλά μπορώ να το ρωτήσω όμως τι ισχύει για το Buy More .. λογικά θα ξέρει τη διαδικασία και τις προϋποθέσεις..

Δημήτρης

10 minutes ago, Lyngas1 said:

300αρα Βοντα 20,90 και δωρεάν κινητό.Δεν παρακαλάμε κανένα.Κανε πως φεύγεις και θα σου πω εγώ τι θα γίνει.

6 minutes ago, Fns1 said:

300αρα Βοντα 20,90 και δωρεάν κινητό.Δεν παρακαλάμε κανένα.Κανε πως φεύγεις και θα σου πω εγώ τι θα γίνει.

Τι είναι το δωρεάν κινητό???😜😜😜😜😜

8 minutes ago, Lyngas1 said:

Ναι, οπότε να μήν το θίξω καθόλου λές.. αλλά μπορώ να το ρωτήσω όμως τι ισχύει για το Buy More .. λογικά θα ξέρει τη διαδικασία και τις προϋποθέσεις..

ΔΕΝ είναι απαραίτητο ότι θα γνωρίζει...

Οι περισσότεροι ΔΕΝ το ξέρουν Καν... Ειδικά της σταθερής τηλεφωνίας...

Όσο κουλό κ να σου ακούγεται...

Σαν την αγελάδα το τρένο κοιτάνε 🤣🤣🤣

agelada-treno-india.jpg

17 minutes ago, Fns1 said:

Φίλε έφυγα πρόσφατα από τη ΔΕΗ και πήγα ΖΕΝΙΘ. Τι γίνεται από τηλέφωνα .

; με ζαλισανε  !!😁

11 minutes ago, damianos said:

Τι είναι το δωρεάν κινητό???😜😜😜😜😜

ΔΕΝ είναι απαραίτητο ότι θα γνωρίζει...

Οι περισσότεροι ΔΕΝ το ξέρουν Καν... Ειδικά της σταθερής τηλεφωνίας...

Όσο κουλό κ να σου ακούγεται...

Σαν την αγελάδα το τρένο κοιτάνε 🤣🤣🤣

agelada-treno-india.jpg

Ναι ε ..α καλά .. άντε βγάλε άκρη τότε ..τι να πω .

Φίλε ξέρεις τι έχω καταλάβει..; Γενικά με ολες τις εταιρίες..; Όταν είναι να πάρουν τα έχουν όλα έτοιμα συμβόλαια λεπτομέρειες κλπ κλπ ..

Μόλις είναι να δώσουν ψάχνεις να τους βρεις, δεν ξέρουν καλά, να ρωτήσω,  μου , σού, του, οτιδήποτε γίνεται δηλαδή για να ΜΗΝ σου δώσουν κάτι που ενδεχομένως δικαιουσαι κιόλας..

Τι να πεις  ..

Δημήτρης

33 minutes ago, Lyngas1 said:

Δεν θα ρωτήσεις, θα απαιτήσεις παροχές στο καρτοκινητο f2go  που έχεις ήδη επειδή στα δίνει ο ανταγωνισμός.Και αναλόγως την απάντηση θα κινηθείς.Οπως σου είπα,εγώ χωρίς παροχές θα έφευγα.Γραψε όταν έχεις νέα εγώ παράλληλα πήρα προσφορά από τους άλλους δύο και τους τα έστριψα στην μούρη Αποτέλεσμα; Από 28 ευρώ το πήγανε σε 14,50 χωρίς κάνα να ληγει το συμβολσιο που είχα.Εννοειτε τις παροχές στο κινητό τις είχα ήδη.

24 minutes ago, Fns1 said:

Δεν θα ρωτήσεις, θα απαιτήσεις παροχές στο καρτοκινητο f2go  που έχεις ήδη επειδή στα δίνει ο ανταγωνισμός.Και αναλόγως την απάντηση θα κινηθείς.Οπως σου είπα,εγώ χωρίς παροχές θα έφευγα.Γραψε όταν έχεις νέα εγώ παράλληλα πήρα προσφορά από τους άλλους δύο και τους τα έστριψα στην μούρη Αποτέλεσμα; Από 28 ευρώ το πήγανε σε 14,50 χωρίς κάνα να ληγει το συμβολσιο που είχα.Εννοειτε τις παροχές στο κινητό τις είχα ήδη.

Φίλε και γω έτσι το βλέπω.

20 χρόνια πελάτης τους σε κινητό και σταθερό.χωρις υπερβολές.εχω τα χαρτιά να δείς.

Αν αρχίσουν τις δικαιολογίες που είναι η συνήθης τακτική τους θα "στρίψω" το καράβι ..

Δημήτρης

8 ώρες πριν, gpapas640 said:

Όχι, είναι σίγουρο κάτι, αν το έχεις επιχειρήσει επιτυχώς και μετά το προτείνεις σε άλλους.

Εσύ ουσιαστικά λες στον άνθρωπο να κάνει μια σειρά από κινήσεις που δεν έχουν δοκιμαστεί, αρα υπάρχει ένα ενδεχόμενου να μπει σε μπελάδες αν κάτι στραβωσει (ειδικά όταν μιλάμε για Νόβα δε θες να μπλέκεις).

Καθότι εδώ ο καθένας γράφει αυτοβούλως, θεωρώ (και το έχω ξαναπεί) ότι όταν γράφουμε μια παρότρυνση ή συμβουλή πρέπει να νιώθουμε και μια ευθύνη έναντι αυτών στους οποίους απευθυνομαστε.

Αυτά που λες δεν ισχύουν, γιατί και εγώ έχω δοκιμάσει αυτά τα βήματα για το κινητό του παππού μου όπως πρώτο είπα, σε αυτόν απλώς έκανα φορητότητα το κινητό στην κοσμοτε με 3€, έφερα πίσω το νούμερο και με παλιό πρόγραμμα σταθερής δούλεψε κανονικά το 1000+15gb. Το ότι δεν είναι τίποτα σίγουρο το λέω γιατί με την εξυπηρέτηση της εταιρείας (που είναι άθλια) πολλές φορές δε βγάζεις άκρη και μπορεί στο τέλος να μη γίνει στον @Lyngas1, και ας έγινε σε μένα και σε οποιονδήποτε άλλον. Γι'αυτό δε θέλω να τον πάρω στον λαιμό μου και μετά να πει π.χ. ότι δεν έγινε η δουλειά. Τέλος πάντων όπως κ να έχει ο φίλος αποφασίζει πως θα προχωρήσει 

Ποιο ειναι το φτηνοτερο πρόγραμμα για να μπορεσει να παρει κάποιος τα 1000'+15gb;

ΥΓ: και τι αντιστοιχο υπαρχει στον ανταγωνισμό; Να εχουμε να συγκρίνουμε. 

47 minutes ago, spoukos said:

Αυτά που λες δεν ισχύουν, γιατί και εγώ έχω δοκιμάσει αυτά τα βήματα για το κινητό του παππού μου όπως πρώτο είπα, σε αυτόν απλώς έκανα φορητότητα το κινητό στην κοσμοτε με 3€, έφερα πίσω το νούμερο και με παλιό πρόγραμμα σταθερής δούλεψε κανονικά το 1000+15gb. Το ότι δεν είναι τίποτα σίγουρο το λέω γιατί με την εξυπηρέτηση της εταιρείας (που είναι άθλια) πολλές φορές δε βγάζεις άκρη και μπορεί στο τέλος να μη γίνει στον @Lyngas1, και ας έγινε σε μένα και σε οποιονδήποτε άλλον. Γι'αυτό δε θέλω να τον πάρω στον λαιμό μου και μετά να πει π.χ. ότι δεν έγινε η δουλειά. Τέλος πάντων όπως κ να έχει ο φίλος αποφασίζει πως θα προχωρήσει 

Φιλε @spoukos  εννοειτε δεν χρεωνω κανεναν .. ισα ισα , ευχαριστω και εσενα αλλα και ΟΛΑ τα παιδια που καθονται και γραφουνε και με βοηθανε .. αυτα τα πραγματα δεν θα τα ηξερα αλλιως σε καμια περιπτωση.. οποτε εγω ειμαι υποχρεος σε σας και οχι εσεις σε μενα ..

Edited by Lyngas1

Δημήτρης

7 ώρες πριν, VIPdriver said:

Ποιο ειναι το φτηνοτερο πρόγραμμα για να μπορεσει να παρει κάποιος τα 1000'+15gb;

ΥΓ: και τι αντιστοιχο υπαρχει στον ανταγωνισμό; Να εχουμε να συγκρίνουμε. 

Νομίζω 17,90€ η 100mbps γραμμή;

22 minutes ago, sou_d said:

Νομίζω 17,90€ η 100mbps γραμμή;

Στον καταλογο βλεπω το φθηνοτερο σε προσφορα 20.90 ευρω

https://nova.gr/statheri-tilefonia/programmata/stathero-internet

υπαρχουν βεβαια και οι συνεργατες, οι προσφορες και οι συνδιαστικες προσφορες με χρήση του Gigabit Voucher και συνδυαστικά με προγράμματα ενέργειας της nrg με 17,22€/μήνα ...

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

8 minutes ago, HEO said:

Στον καταλογο βλεπω το φθηνοτερο σε προσφορα 20.90 ευρω

https://nova.gr/statheri-tilefonia/programmata/stathero-internet

υπαρχουν βεβαια και οι συνεργατες, οι προσφορες και οι συνδιαστικες προσφορες με χρήση του Gigabit Voucher και συνδυαστικά με προγράμματα ενέργειας της nrg με 17,22€/μήνα ...

17.90 σε προσφορά για νέους πελάτες. Τηλεφωνικά ή από συνεργάτη