Jump to content

Lyngas1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    69
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Lyngas1

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

Lyngas1's Achievements

  1. Καλησπέρα, μέχρι τώρα είχα έναν Canon mx455 ο οποίος χάλασε όποτε πάμε για νεο εκτυπωτή... Η χρήση του: Περιστασιακή με γύρο στα 0-5 εως 10 φύλα το μήνα. Θέλω να μπορει να σκανάρει απροβληματιστα και αν γίνεται να απομονώνει και να εκτυπώνει μόνο το μαύρο και όχι γκρι. Μιλαμε για Πολυμηχάνημα μεχρι 70-80€.
  2. Καλησπέρα, μέχρι τώρα είχα έναν Canon mx455 ο οποίος χάλασε όποτε πάμε για νεο εκτυπωτή... Η χρήση του: Περιστασιακή με γύρο στα 0-5 εως 10 φύλα το μήνα. Θέλω να μπορει να σκανάρει απροβληματιστα και αν γίνεται να απομονώνει και να εκτυπώνει μόνο το μαύρο και όχι γκρι.
  3. Έχετε απόλυτο δίκιο και στις 2 περιπτώσεις παιδιά ! πολύ σωστές απαντήσεις και μάλλον ακυρώνεται η σκέψη .. !! σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας !!
  4. Καλησπέρα, θέλω αντί για κάθε μηνά να πληρώνω 30+ ευρω τη σταθερή, να πληρώνω μόνο τη κινητή και να δίνω απο κει με hotspot internet στον υπολογιστή. Τι λετε. Γίνεται? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μηπως παει σε διαφορετικη κατηγορια το θρεντ,? δεν ξερω αν παει μεταφερε τε το. :)
  5. Ψαχνω και δεν το βρισκω.. πως λεγεται φιλε ..?
  6. Η μνήμη παντα ειναι χρησιμη ειδικα σε αυτα που εχουν την 3GB/32GB.. Δεν εχω δει πουθενα οτι η μνημη δεν παίζει ρόλο. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απο browser τι κάνουμε τωρα που τον μαμα τον κάνανε χάλια..
  7. Κανε κατι. πηγαινε στο built-in browser και δες αν εχει τα λινκ στην αρχικη σελιδα του με yahoo youtube facebook κλπ. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παντως εκτος τη μ@λκια με την αρχικη του browser εχει βελτιωθει στο θεμα καταναλωσης μνημης. πρεπει να εχει κερδισει γυρω στα 100-200mb .. εγω μετα απο καθαρισμα μνημης πρωτη φορα ειδα 1.6GB ελευθερη μνημη στο κινητο απο τοτε που το πηρα.
  8. Καλημέρα.. τι έκδοση εχετε..; εγω εχω κολλήσει στην 9.2.2 κανα μηνα και παραπάνω τωρα..
  9. Την εβαλα και θα δω αποδοσεις.. Thanks !
  10. Ναι στο παχος λεω. δε βολευει για ανετο κρατημα. Βεβαια μενει να το δουμε στην πραξη γιατι 0,6μμ δεν ειναι μεγαλη διαφορα..
  11. λοιπον εβαλα αυτη Arnova's v6: https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/#apk144 παιζουν ολα καλα, εκτος απο το οτι κρασαρει οταν παταω πανω στο λινκ "αργη κινηση".
  12. Ok, Thanks φιλε noobas.. ----- προσθήκη μηνύματος 96 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν εχει recorder to κινητο..? εμενα εχει.
  13. Ερωτηση: εκανα unlock τη συσκευη αλλα δεν τη rootara. Εχασα την εγγυηση..? δευτερο: ποια η διαφορα του unlock απο το root..?
  14. οκ, αδερφε.. ελπιζω να τα παιρνω..
×
×
  • Create New...