Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

11 ώρες πριν, glofiish said:

Αν παραγγείλουμε esim πρέπει πάλι να περιμένουμε courier ή την στέλνουν με email;

Εγώ την πήρα από κατάστημα Nova την esim. Είναι ένα καρτελάκι μικρό που μοιάζει με αυτό της κανονικής sim. Εχει επάνω qr code που σκανάρεις για να κάνεις την ενεργοποίηση. Οπότε υποθέτω ότι αυτό το καρτελάκι θα σου το στείλουν με courier.

1 hour ago, VIPdriver said:

Το f2g δέχεται σμσ και μετά το 4μηνο χωρίς ανανέωση;

Ναι και το ίδιο ισχύει και σε Q

Vodafone The only scam company you can trust 

4 ώρες πριν, opmgls said:

Εγώ την πήρα από κατάστημα Nova την esim. Είναι ένα καρτελάκι μικρό που μοιάζει με αυτό της κανονικής sim. Εχει επάνω qr code που σκανάρεις για να κάνεις την ενεργοποίηση. Οπότε υποθέτω ότι αυτό το καρτελάκι θα σου το στείλουν με courier.

Δηλαδή απλά πηγές το αγόρασες και μετά έκανες τα πάντα ηλεκτρονικά ή εκεί σου ζήτησαν να κάνεις ταυτοποιήσεις κτλ;Με ενδιαφέρει αν κάνω φορητότητα να μην μπλέξω με κούριερ 

2 ώρες πριν, VIPdriver said:

μεχρι τον 12+1 μηνα απο την τελευταια ανανεωση, δεχεται κλησεις και εισερχομενα μηνυματα

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

12 minutes ago, glofiish said:

Δηλαδή απλά πηγές το αγόρασες και μετά έκανες τα πάντα ηλεκτρονικά ή εκεί σου ζήτησαν να κάνεις ταυτοποιήσεις κτλ;Με ενδιαφέρει αν κάνω φορητότητα να μην μπλέξω με κούριερ 

Το μεγαλύτερο μέρος της διαδικασία έγινε στο κατάστημα. Χρειάζεται ταυτότητα και μάλιστα η ανόητη εκεί ήθελε την πλαστική ταυτότητα. Δεν της έφτανε αυτή απο το gov wallet γιατί λέει έπρεπε να την βγάλει φωτοτυπία να την στείλει στα κεντρικά. Μου έκανε ιστορία για αυτό που μου φάνηκε μούφα γιατί απλά άλλαζα sim card και κρατούσα το νούμερο μου που ήδη ήταν f2g.
Άνοιξαν κάποιου είδους καρτέλα στο σύστημά τους για εμένα, εβγαλαν την φυσική sim από την συσκευή και την σκάναραν και μετά σκαναραν την esim. Μετά από 2 μέρες περίπου, απλά σταματησε να λειτουργεί η φυσική σιμ και τότε σκάναρησα εγώ το καρτελάκι esim με το κινητό και μπήκε μεσα το προφίλ της esim. Αυτό το τελευταίο ήταν απλό. Τότε, πριν 6 μήνες μου είχαν πει απο την online εξυπηρετηση του f2g ότι είναι υποχρεωτικό να πάω σε κατάστημα για να γίνει η ενεργοποίησητ. Δεν την κάνουν αυτοί από απόσταση. Επίσης η συσκεύη δεν ήταν στη λίστα από τις επίσημα υποστηριζόμενες συσκεύες αλλά ήξερα είναι σύγχρονη συσκευή με τελευταία version Android τότε (15). Δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο θέμα αλλά ήθελε καμια ώρα για να στρώσει και 2-3 restart . 

On 27/4/2026 at 2:56 ΜΜ, VIPdriver said:

Και δέχεται για πάνω απο 12+1 μηνες χωρις ανανεωση κλήσεις και sms

Edited by Dimitris_15

On 27/4/2026 at 5:30 ΜΜ, HEO said:

μεχρι τον 12+1 μηνα απο την τελευταια ανανεωση, δεχεται κλησεις και εισερχομενα μηνυματα

1 hour ago, Dimitris_15 said:

Το πρώτο ήξερα οτι ισχυε και μετα το νούμερο τελος αν δεν το ξαναπαιρνες πισω ως 6 μηνες μετα

Το 2ο απο που προκύπτει?

Edited by kmpatra

Εννοώ οτι για 12 μήνες ο αριθμός δέχεται κλήσεις και sms 

καλησπέρα εχει μια flash offer με 0,9 100gb για2 ημέρες.

εάν την αγοράζω θα γίνει επέκταση του χρόνου λήξης του χρηματικού υπολοίπου?

24 minutes ago, DEERHUNTER said:

καλησπέρα εχει μια flash offer με 0,9 100gb για2 ημέρες.

εάν την αγοράζω θα γίνει επέκταση του χρόνου λήξης του χρηματικού υπολοίπου?

Για 2 μερες

Just now, DEERHUNTER said:

δεν γίνεται για 2 μηνες?  με ποια πακέτα γινεται για 2 μηνες?

Το υπολοιπο μεταφερεται μεχρι την ληξη του πακετου. Εαν αγορασεις πακετο 2 μηνων, το υπολοιπο θα εχει ημερομηνία ληξης σε 2 μηνες.

οχι ρωταω για το υπολοιπώμενο χρηματικο υπολοιπο., πχ εχω 12 ευρω υπολοιπο χρηματικό που ληγει   1/5  . εαν ενεργοποιησω την flash offer αυριο στις 30/4  το υπολοιπο των 12 ευρω θα λήξει κανονικα στις 1/5 ή θα πάρει παράταση για τις  29/6 ?

ευχαριστω

Edited by DEERHUNTER

20 ώρες πριν, kmpatra said:

Το πρώτο ήξερα οτι ισχυε και μετα το νούμερο τελος αν δεν το ξαναπαιρνες πισω ως 6 μηνες μετα

Το 2ο απο που προκύπτει?

σορρυ δεν το επιασα καλα,

ποιο ειναι το δευτερο;;;

το δευτερο που εγραψα εγω ή το δευτερο σχολιο (που ειναι ιδιο με το δικο μου);;;

παντως υπαρχει ενα ακομα κολπο για τους τολμηρους -> αν στους 13 μηνες διαγραφει το νουμερο στο καπακι τους κανεις τηλεφωνο λεγοντας μια δικαιολογια και στο ξανανεργοποιουν

και μετα στους 13 μηνες αλλο ενα τηλεφωνο....εως εκει που ή θα βαρεθεις ή θα σε κραξουν 🙂

2 ώρες πριν, DEERHUNTER said:

οχι ρωταω για το υπολοιπώμενο χρηματικο υπολοιπο., πχ εχω 12 ευρω υπολοιπο χρηματικό που ληγει   1/5  . εαν ενεργοποιησω την flash offer αυριο στις 30/4  το υπολοιπο των 12 ευρω θα λήξει κανονικα στις 1/5 ή θα πάρει παράταση για τις  29/6 ?

ευχαριστω

Για το χρηματικό υπολοιπο λεω κ γω.

1 hour ago, HEO said:

σορρυ δεν το επιασα καλα,

ποιο ειναι το δευτερο;;;

το δευτερο που εγραψα εγω ή το δευτερο σχολιο (που ειναι ιδιο με το δικο μου);;;

παντως υπαρχει ενα ακομα κολπο για τους τολμηρους -> αν στους 13 μηνες διαγραφει το νουμερο στο καπακι τους κανεις τηλεφωνο λεγοντας μια δικαιολογια και στο ξανανεργοποιουν

και μετα στους 13 μηνες αλλο ενα τηλεφωνο....εως εκει που ή θα βαρεθεις ή θα σε κραξουν 🙂

Το 2ο σχόλιο. Ιδιο με το δικο σου ηταν? Εσύ σωστα γραφεις 12+1. 0 αλλος γραφει

22 ώρες πριν, Dimitris_15 said:

Edited 21 ώρες πριν by Dimitris_15

Δηλαδή πανω απο 12-13 μηνες (14-15;) χωρις ανανέωση. Τι καταλαβαίνω λαθος;

Edit το διορθωσε μετα ομως.

Για το κολπακι που λες,σωστα, υπάρχει όριο βέβαια στους 6 μήνες μετά την απενεργοποίηση, μετά χάνεται δια παντός

Edited by kmpatra

12 minutes ago, kmpatra said:

Για το κολπακι που λες,σωστα, υπάρχει όριο βέβαια στους 6 μήνες μετά την απενεργοποίηση, μετά χάνεται δια παντός

βασικα ειναι 12+1 μηνας αλλα μπορει να παει και λιγο παραπανω (ερχεται μηνυμα)

αν το νουμερο το εχεις και το ελεγχεις τακτικα μποεις να φτασεις το οριο στο τερμα του

οσο για την αποσυνδεση, οπως παραπανω αν το παρατηρεις και δεις οτι κοπηκε κανεις αμεσως το τηλεφενο και το συνδεουν για να μην χασεις κλησεις 🙂

4 ώρες πριν, HEO said:

βασικα ειναι 12+1 μηνας αλλα μπορει να παει και λιγο παραπανω (ερχεται μηνυμα)

αν το νουμερο το εχεις και το ελεγχεις τακτικα μποεις να φτασεις το οριο στο τερμα του

οσο για την αποσυνδεση, οπως παραπανω αν το παρατηρεις και δεις οτι κοπηκε κανεις αμεσως το τηλεφενο και το συνδεουν για να μην χασεις κλησεις 🙂

Εγώ πρινς 3 μήνες κατα λάθος άφησα να περάσουν 13μηνες + 1μερα σε whatsup, (εκτός θέματος αλλά μια που το συζητάμε αυτό) τους πήρε περίπου 20 μέρες να μου το ξανασυνδέσουν και έπρεπε να γίνει όλη η διαδικασία ταυτοποίησης από την αρχή λες και είχα κάνει φορητότητα.

Edited by opmgls

3 minutes ago, opmgls said:

Εγώ πρινς 3 μήνες κατα λάθος άφησα να περάσουν 13μηνες + 1μερα σε whatsup, (εκτός θέματος αλλά μια που το συζητάμε αυτό) τους πήρε περίπου 20 μέρες να μου το ξανσυνδέσουν και έπρεπε να γίνει όλη η διακικασία ταυτοποίησης από την αρχή λες και είχα κάνει φορητότητα.

τρομαξα, μετα ειδα οτι εγραψες whatsup 🙂

τα παραπανω που γραφω ισχουν σε nova και voda, το κανω καιρο αυτο 

4 ώρες πριν, DEERHUNTER said:

ευχαριστω

Όταν αγοράσεις ένα πακέτο flash offer δύο μηνών πχ αυτό με τα 8 Σαββατοκύριακα τότε θα πάρεις παράταση δύο μηνών.Το συγκεριμενο ισχύει για δύο μέρες μόνο οπότε δεν κερδίζεις κάτι.Η για να είμαστε πιο ακριβης κερδίζεις μια μέρα δλδ το υπόλοιπο θα λήξει στις 2/5 .Αλλά μην το ρισκάρεις  για μια μέρα. Δηλαδη για όσο ισχύει το πακέτο τόσο και η παράταση.

Edited by Fns1

Παιδια καλησπερα, 
Ειμαι στη NOVA χρονια στο σταθερο Double Play (old), και εχω και F2G στο κινητο.
Μου δινουν 1000 λεπτα το μηνα στο κινητο (F2G) λογο του συμβολαιου στο σταθερο.
Οποτε βαζω νεα καρτα ανα 2 μηνες που πρεπει αναγκαστικα να κανω ανανεωση.
Μου ειπε ο φιλος ο @kmpatra αυτο:
"*Κατι εκτός θέματος για την nova: Αν είναι καρτοκινητο f2g ή q αυτο που εχεις στο συνδυασμό με το σταθερό δεν χρειάζεται απαραίτητα καθε 2 μηνες να "στοκαρεις" υπολοιπο. Στο τελος του διμηνου ενεργοποιεις καποιο πακετο (π.χ. 3gb με 4,5€ στο f2g) και το χρηματικό υπόλοιπο παίρνει αναλογη παράταση δηλ.την ημερομηνία λήξης του πακέτου που θα ενεργοποιήσεις. Περισσότερα στο αναλογο νημα."

Πως γινεται αυτο ας πει οποιος θελει, και αν κατι αλλο .. ο φιλος @HEO λεει οτι σαν συνδρομητης στο σταθερο NOVA δικαιουμε μαζι με τα 1000 λεπτα και  15 GB καθε μηνα δωρεαν στο f2G  μου ..? παιζει οντως αυτο ..?

επισης σκεφτομαι να βρω καποιο τροπο να εχω 5-10GB δεδομενα το μηνα με μαξ 5 ευρω περιπου .. ειναι εφικτο αυτο ..?

🙂

Edited by Lyngas1

Δημήτρης

30 minutes ago, Lyngas1 said:

Παιδια καλησπερα, 
Ειμαι στη NOVA χρονια στο σταθερο Double Play (old), και εχω και F2G στο κινητο.
Μου δινουν 1000 λεπτα το μηνα στο κινητο (F2G) λογο του συμβολαιου στο σταθερο.
Οποτε βαζω νεα καρτα ανα 2 μηνες που πρεπει αναγκαστικα να κανω ανανεωση.
Μου ειπε ο φιλος ο @kmpatra αυτο:
"*Κατι εκτός θέματος για την nova: Αν είναι καρτοκινητο f2g ή q αυτο που εχεις στο συνδυασμό με το σταθερό δεν χρειάζεται απαραίτητα καθε 2 μηνες να "στοκαρεις" υπολοιπο. Στο τελος του διμηνου ενεργοποιεις καποιο πακετο (π.χ. 3gb με 4,5€ στο f2g) και το χρηματικό υπόλοιπο παίρνει αναλογη παράταση δηλ.την ημερομηνία λήξης του πακέτου που θα ενεργοποιήσεις. Περισσότερα στο αναλογο νημα."

Πως γινεται αυτο ας πει οποιος θελει, και αν κατι αλλο .. ο φιλος @HEO λεει οτι σαν συνδρομητης στο σταθερο NOVA δικαιουμε μαζι με τα 1000 λεπτα και  15 GB καθε μηνα δωρεαν στο f2G  μου ..? παιζει οντως αυτο ..?

επισης σκεφτομαι να βρω καποιο τροπο να εχω 5-10GB δεδομενα το μηνα με μαξ 5 ευρω περιπου .. ειναι εφικτο αυτο ..?

🙂

Αν είναι στο δικό σου ΑΦΜ το νούμερο f2go καθώς και το σταθερό,  κάνε μια φορητότητα στη βοντα ή κοσμοτε και επέστρεψε στη νόβα.  Ζητά να σου δώσουν τα 1000´ και τα 15 γίγα. 
 Όσο αφορά για τη μεταφορά του χρηματικού υπολοίπου, αυτό μεταφέρεται ανάλογα, με τη διάρκεια του κάθε πακέτου που αγοράζεις. 

Για τα λίγα Gb που έγραψες, πριν κάνεις κάποια κίνηση, δες αν δε καλύπτει κάποιο από τα πακέτα. Πχ, κάθε φορά που ανανεώνεις με το data jumb, flash offer, tap and get it & log and win θα έχεις κάποια γίγα. Δες αν σε καλύπτουν μέσα από την εφαρμογή. 

Edited by hercoulis

15 minutes ago, hercoulis said:

Αν είναι στο δικό σου ΑΦΜ το νούμερο f2go καθώς και το σταθερό,  κάνε μια φορητότητα στη βοντα ή κοσμοτε και επέστρεψε στη νόβα.  Ζητά να σου δώσουν τα 1000´ και τα 15 γίγα. 
 Όσο αφορά για τη μεταφορά του χρηματικού υπολοίπου, αυτό μεταφέρεται ανάλογα, με τη διάρκεια του κάθε πακέτου που αγοράζεις. 

Για τα λίγα Gb που έγραψες, πριν κάνεις κάποια κίνηση, δες αν δε καλύπτει κάποιο από τα πακέτα. Πχ, κάθε φορά που ανανεώνεις με το data jumb, flash offer, tap and get it & log and win θα έχεις κάποια γίγα. Δες αν σε καλύπτουν μέσα από την εφαρμογή. 

Αυτό είναι πολύ σημαντικό φίλε @hercoulis .. λες να φύγω για 1-2 μήνες πχ, και μετά να τους πάρω να τους ζητήσω αυτό το πρόγραμμα..; Με τι ίντερνετ κουμπώνει αυτό.. γιατί είναι κ αυτό σημαντικό..

Δημήτρης