Jump to content

Lyngas1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    70
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Lyngas1

  1. Γιατι δεν αξιζει ..? μπορει να την αποφυγει την αναβαθμιση αν δεν τη θελει ..?
  2. Καλησπέρα, μέχρι τώρα είχα έναν Canon mx455 ο οποίος χάλασε όποτε πάμε για νεο εκτυπωτή... Η χρήση του: Περιστασιακή με γύρο στα 0-5 εως 10 φύλα το μήνα. Θέλω να μπορει να σκανάρει απροβληματιστα και αν γίνεται να απομονώνει και να εκτυπώνει μόνο το μαύρο και όχι γκρι. Μιλαμε για Πολυμηχάνημα μεχρι 70-80€.
  3. Καλησπέρα, μέχρι τώρα είχα έναν Canon mx455 ο οποίος χάλασε όποτε πάμε για νεο εκτυπωτή... Η χρήση του: Περιστασιακή με γύρο στα 0-5 εως 10 φύλα το μήνα. Θέλω να μπορει να σκανάρει απροβληματιστα και αν γίνεται να απομονώνει και να εκτυπώνει μόνο το μαύρο και όχι γκρι.
  4. Έχετε απόλυτο δίκιο και στις 2 περιπτώσεις παιδιά ! πολύ σωστές απαντήσεις και μάλλον ακυρώνεται η σκέψη .. !! σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας !!
  5. Καλησπέρα, θέλω αντί για κάθε μηνά να πληρώνω 30+ ευρω τη σταθερή, να πληρώνω μόνο τη κινητή και να δίνω απο κει με hotspot internet στον υπολογιστή. Τι λετε. Γίνεται? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μηπως παει σε διαφορετικη κατηγορια το θρεντ,? δεν ξερω αν παει μεταφερε τε το. :)
  6. Ψαχνω και δεν το βρισκω.. πως λεγεται φιλε ..?
  7. Η μνήμη παντα ειναι χρησιμη ειδικα σε αυτα που εχουν την 3GB/32GB.. Δεν εχω δει πουθενα οτι η μνημη δεν παίζει ρόλο. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απο browser τι κάνουμε τωρα που τον μαμα τον κάνανε χάλια..
  8. Κανε κατι. πηγαινε στο built-in browser και δες αν εχει τα λινκ στην αρχικη σελιδα του με yahoo youtube facebook κλπ. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παντως εκτος τη μ@λκια με την αρχικη του browser εχει βελτιωθει στο θεμα καταναλωσης μνημης. πρεπει να εχει κερδισει γυρω στα 100-200mb .. εγω μετα απο καθαρισμα μνημης πρωτη φορα ειδα 1.6GB ελευθερη μνημη στο κινητο απο τοτε που το πηρα.
  9. Καλημέρα.. τι έκδοση εχετε..; εγω εχω κολλήσει στην 9.2.2 κανα μηνα και παραπάνω τωρα..
  10. Την εβαλα και θα δω αποδοσεις.. Thanks !
  11. Ναι στο παχος λεω. δε βολευει για ανετο κρατημα. Βεβαια μενει να το δουμε στην πραξη γιατι 0,6μμ δεν ειναι μεγαλη διαφορα..
  12. λοιπον εβαλα αυτη Arnova's v6: https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/#apk144 παιζουν ολα καλα, εκτος απο το οτι κρασαρει οταν παταω πανω στο λινκ "αργη κινηση".
  13. Ok, Thanks φιλε noobas.. ----- προσθήκη μηνύματος 96 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν εχει recorder to κινητο..? εμενα εχει.
  14. Ερωτηση: εκανα unlock τη συσκευη αλλα δεν τη rootara. Εχασα την εγγυηση..? δευτερο: ποια η διαφορα του unlock απο το root..?
  15. οκ, αδερφε.. ελπιζω να τα παιρνω..
  16. Για το twrp λεω.. το backup tο μεταφερω στο pc οπως ειναι γιατι ειναι πολυς χωρος 7 GB για το τηλεφωνο με 18 GB ελευθερο χωρο.. τα updates θα τα παιρνω κανονικα τωρα..?
  17. Οκ, εκανα τη διαδικασια. Αλλα δεν εχω περασει την εφαρμογη για την καμερα.. τωρα θα περνω κανονικα updates..? Το backup που πηρα μεσα απο το twrp ειναι κοντα 7GB ! δεν μπορω να το μετακινησω καπου αλλου πχ στο pc για να μη μου κραταει ολο το χωρο..? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- οχι δεν θελω να το εγκαταστησω μονιμα.. αρκετα φρικαρα ..! :lol:
  18. Οκ, το recovery.img χρειαζεται..?
  19. Πως γινεται αυτο φιλε noobas ..?
  20. Λοιπον, εκανα τη διαδικασια https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/27530-Root-Unroot-custom-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-stock-Recovery/?postID=479069#post479069 1. Ξεκλείδωσε τη συσκευή σου [ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ] 2. Βάλε drivers στο PC σου από εδώ => Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86 3. Κατέβασε το twrp για mido από εδώ => twrp_mido_3.1.0-0_miui-hellas και τοποθέτησέ το χύμα μέσα στο φάκελο C:\adb 4. Βάλε το κινητό σου σε fastboot mode και άνοιξε ένα παράθυρο εντολών ως διαχειριστής μέσα στο φάκελο C:\adb 5. Δώσε την εντολή fastboot boot twrp_mido_3.1.0-0_miui-hellas.img για να μπεις μέσα στο twrp 6. Μέσα στο twrp πήγαινε στο μενού mount και επίλεξε το /system partition 7. Στο παράθυρο εντολών στο PC δώσε την εντολή adb pull /system/build.prop C:\adb 8. Κάνε τις απαραίτητες αλλαγές στο αρχείο 9. Πέρασέ το πάλι πίσω στο κινητό με την εντολή adb push C:\adb\build.prop /system/build.prop 10. Δώσε τα απαραίτητα δικαιώματα στο αρχείο => adb shell enter και κατόπιν chmod 644 /system/build.prop Δεν εκανα το 11. Κάνε flash το mod της κάμερας μέσα από το twrp γιατι δεν ξερω να το κανω. αυτο που εκανα ηταν να παρω ενα backup μεσα απο το twrp αφοτου ειχα κανει τις παραπανω διαδικασιες. οταν πατησα reboot μεσα απο το twrp το τηλεφωνο κολλαει στο mi logo και κατω κατω μου γραφει unlocked και μενει εκει. Τι κανουμε παρακατω γιατι εχω φρικαρει. Αντι να βαλω καλυτερη καμερα θα χαλασω το κινητο..?? :blink::confused:
  21. Οπα.. καθε φορα που θα βγαινει update χανεται η google camera..? αν ειναι ετσι..
  22. Btw, εχει πολυ περιμενε αυτη η διαδικασια..? δεν μου ηρθε κατι ακομη.. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οταν με το καλο το ξεκλειδωσω υπαρχει καποια προτίμηση σε συγκεκριμένο camera mod (apk) για το redmi note 4 prime (global B20)?
  23. Φαινεται πολυ καλη επιλογη για να στειλω το redmi note 4 που ειναι γουμουτσα..
  24. Ok, thanks φιλε Λευτέρη. Εχω κανει αιτηση για unlock και περιμενω απαντηση..
×
×
  • Create New...