Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 hour ago, Lyngas1 said:

Αυτό είναι πολύ σημαντικό φίλε @hercoulis .. λες να φύγω για 1-2 μήνες πχ, και μετά να τους πάρω να τους ζητήσω αυτό το πρόγραμμα..; Με τι ίντερνετ κουμπώνει αυτό.. γιατί είναι κ αυτό σημαντικό..

- Κάνεις φορητότητα προς Βόνταφον ή Κοσμοτέ (καρτοκινητό).
- Κάθεσαι 2-3 μήνες (λέω εγώ, άλλοι ίσως ξέρουν ότι χρειάζεται λιγότερο).
- Επιστρέφεις με φορητότητα σε F2G (όχι Q, δε δίνει GB).
- Αν σταθερό και κινητό είναι πράγματι στ'όνομά σου (είναι απαραίτητη προϋπόθεση να είναι στον ίδιο ΑΦΜ), ζητάς την υπηρεσία Buy More (έτσι λέγεται) μέσω τσατ για το "καινούργιο" σου καρτοκινητό. Διευκρινίζεις ότι ζητάς την έκδοση 1.000' και 15GB το μήνα (κι όχι μόνο τα 1.000' που παίρνεις τώρα). Αν σου κάνουν τους δύσκολους, τους ξεκαθαρίζεις ότι είναι ο μόνος λόγος που έφερες το νούμερο στη Νόβα.

Κάν'τα αυτά και για το θέμα τής παράτασης του 2μήνου, τα ξαναλέμε αργότερα.

1 ώρα πριν, hercoulis said:

Αν είναι στο δικό σου ΑΦΜ το νούμερο f2go καθώς και το σταθερό,  κάνε μια φορητότητα στη βοντα ή κοσμοτε και επέστρεψε στη νόβα.  Ζητά να σου δώσουν τα 1000´ και τα 15 γίγα. 
 Όσο αφορά για τη μεταφορά του χρηματικού υπολοίπου, αυτό μεταφέρεται ανάλογα, με τη διάρκεια του κάθε πακέτου που αγοράζεις. 

Για τα λίγα Gb που έγραψες, πριν κάνεις κάποια κίνηση, δες αν δε καλύπτει κάποιο από τα πακέτα. Πχ, κάθε φορά που ανανεώνεις με το data jumb, flash offer, tap and get it & log and win θα έχεις κάποια γίγα. Δες αν σε καλύπτουν μέσα από την εφαρμογή. 

Τα 1000' είναι ακριβώς επειδή ειναι στο dp (old). Δεν ξέρω αν ξαναμπαινει στο 1000+15 αν φύγει το κινητό. Ο συνδυασμός είναι εμπορικά μη διαθεσιμος για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σταθερής απ'οτι ξερω, οσοι προλαβαν το πηραν. Μάλλον θα του προτείνουν να αλλάξει σε εμπορικά διαθέσιμο πρόγραμμα. Ισως ο @damianosπου το έχει ψάξει απ' ότι θυμάμαι, να μας διαφωτίσει.

Edited by kmpatra

5 minutes ago, kmpatra said:

Τα 1000' είναι ακριβώς επειδή ειναι στο dp (old). Δεν ξέρω αν ξαναμπαινει στο 1000+15 αν φύγει το κινητό. Ο συνδυασμός είναι εμπορικά μη διαθεσιμος για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σταθερής απ'οτι ξερω, οσοι προλαβαν το πηραν. Μάλλον θα του προτείνουν να αλλάξει σε εμπορικά διαθέσιμο πρόγραμμα. Ισως ο @damianosπου το έχει ψάξει απ' ότι θυμάμαι, να μας διαφωτίσει.

Δεν ήξερα ότι εξαιρούνται προγράμματα σταθερής απ'το Buy more. Πάντως ακόμα και στο 4G Home Internet που έκανα στη μάνα μου (19 ευρώ το μήνα), το'δωσαν.
Ακόμα κι έτσι να'ναι, πιστεύω ότι στο double play θα δίνει περισσότερα απ'ό,τι στα τρέχοντα προγράμματα. Πόσο πληρώνεις το μήνα Λύγκα;

Συνέχεια απο το προηγούμενο 

Αυτή τη στιγμή νομίζω οτι τον συμφέρει να ενεργοποιει πακέτο ίντερνετ απο το υπολοιπο και το τελος του διμήνου να παίρνει παράταση.

Π.χ. έχεις υπόλοιπο 7€ που λήγει 30 του μηνα. Ενεργοποιείς το πακέτο 3 γιγα με 4,5€ την ιδια μέρα. Το πακέτο θα λήγει 29 του επόμενου συμπαρασύροντας και τη λήξη υπολοίπου (τα 2,5 που μένουν) στις 29 του επομένου. 

@Lyngas1 τι εννοείς με τι ίντερνετ κουμπώνει?

6 minutes ago, epolala said:

Δεν ήξερα ότι εξαιρούνται προγράμματα σταθερής απ'το Buy more. Πάντως ακόμα και στο 4G Home Internet που έκανα στη μάνα μου (19 ευρώ το μήνα), το'δωσαν.
Ακόμα κι έτσι να'ναι, πιστεύω ότι στο double play θα δίνει περισσότερα απ'ό,τι στα τρέχοντα προγράμματα. Πόσο πληρώνεις το μήνα Λύγκα;

Σε καποια παλια αν φύγεις παίζεται αν το δωσουν. Ειχε συνδυασμο η μητέρα μου στο κινητο της από την εποχή της wind που ήταν λίγο λάσκα για το αν θα είναι στο ίδιο αφμ. Τώρα που θέλουμε να μεταβιβάσουμε και το σταθερό στο όνομά της, αναγκαστικά θα γίνει νέο συμβόλαιο. Και σε αυτό που δίναν διαθέσιμο έλεγαν ότι δεν μπορεί να πάρει συνδυασμό. Αν και ήταν λίγο περίεργο , ήταν adsl με 180' προς κινητά,οχι 300' (το παλιό τωρινό) ή με τα απεριόριστα κινητά.

Edited by kmpatra

7 minutes ago, kmpatra said:

Συνέχεια απο το προηγούμενο 

Αυτή τη στιγμή νομίζω οτι τον συμφέρει να ενεργοποιει πακέτο ίντερνετ απο το υπολοιπο και το τελος του διμήνου να παίρνει παράταση.

Π.χ. έχεις υπόλοιπο 7€ που λήγει 30 του μηνα. Ενεργοποιείς το πακέτο 3 γιγα με 4,5€ την ιδια μέρα. Το πακέτο θα λήγει 29 του επόμενου συμπαρασύροντας και τη λήξη υπολοίπου (τα 2,5 που μένουν) στις 29 του επομένου. 

@Lyngas1 τι εννοείς με τι ίντερνετ κουμπώνει?

Σε καποια παλια αν φύγεις παίζεται αν το δωσουν. Ειχε συνδυασμο η μητέρα μου στο κινητο της από την εποχή της wind που ήταν λίγο λάσκα για το αν θα είναι στο ίδιο αφμ. Τώρα που θέλουμε να μεταβιβάσουμε και το σταθερό στο όνομά της, αναγκαστικά θα γίνει νέο συμβόλαιο. Και σε αυτό που δίναν διαθέσιμο έλεγαν ότι δεν μπορεί να πάρει συνδυασμό. Αν και ήταν λίγο περίεργο , ήταν adsl με 180' προς κινητά,οχι 300' (το παλιό τωρινό) ή με τα απεριόριστα κινητά.

Χωρίς προφανώς να μπορώ να το αποδείξω, πιστεύω ότι το μόνο που κοιτάζουν στο τσατ είναι να έχεις συμβόλαιο και καρτοκινητό στον ίδιο ΑΦΜ και όχι τον τύπο και το πρόγραμμα του σταθερού. Έχω κάνει αρκετά Buy more στην ευρύτερη οικογένεια, αλλά και εκ μέρους φίλων και ποτέ δεν είδα κάποια εξαίρεση λόγω προγράμματος.