mips Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου 3 minutes ago, evang.t said: Δεν του έριξε το δίκτυο. Εισερχόμενες λαμβάνει κανονικά μέσω 2G. Οταν βάλει κάρτα θα έχει ίντερνετ να καταναλώσει και θα μπαίνει σε 4G/5G κανονικά Σωστος.Αυτό εννοούσα λάθος διατύπωση . 3 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου (edited) 11 ώρες πριν, elkons said: Χτες μου έληξε το πακέτο στη NOVA είχα ξεχάσει ανοιχτά τα δεδομένα μόλις πήγε η ώρα 00.00, και το υπόλοιπο από 0.70€ πήγε 0.01€. Δεν έγινε κάποια ενεργοποίηση, όλα μηδένισαν (έλαβα και SMS για χαμηλό υπόλοιπο). Θα έπρεπε να γίνει αυτό; Επίσης έχουν κόψει 4G/5G, λαμβάνει κλήσεις κανονοικά αλλά φαίνεται GSM 900. Φαντάζομαι μόλις ανανεώσω θα επιστρέψει 4G/5G. Κανονικά πρέπει να στο κόβουν μόνο όταν περάσουν 2 μήνες χωρίς ανανέωση υπόλοιπου Edited 31 Μαρτίου by Dimitris_15 3 Παράθεση Vodafone The only scam company you can trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου 11 ώρες πριν, elkons said: Χτες μου έληξε το πακέτο στη NOVA είχα ξεχάσει ανοιχτά τα δεδομένα μόλις πήγε η ώρα 00.00, και το υπόλοιπο από 0.70€ πήγε 0.01€. Δεν έγινε κάποια ενεργοποίηση, όλα μηδένισαν (έλαβα και SMS για χαμηλό υπόλοιπο). Θα έπρεπε να γίνει αυτό; Επίσης έχουν κόψει 4G/5G, λαμβάνει κλήσεις κανονοικά αλλά φαίνεται GSM 900. Φαντάζομαι μόλις ανανεώσω θα επιστρέψει 4G/5G. εχω υπολοιπο 0.01 και το VoLTE και το VoWiFi δουλευουν μια χαρα 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου Μίλησα με την South Attica και εχουν 2 πακέτα. 15 ευρω τον μήνα για απεριοριστα ολα και 120 για απεριοριστη ομιλια και 3600gb τον χρονο (για οικογενειες, συγγενεις και "φιλους" των ενοπλεων δυναμεων.....) Μου ήρθε η κάρτα και τους έστειλα τα λεφτά εκεί που μου είπαν, αλλά επειδή ήταν 7 η ώρα ήταν κλειστα Αυτοί θα κάνουν την ενεργοποίηση σωστά? Χρειάζεται να πάω εγώ μέσα από το σάιτ της f2g και να κανω απο εκει ενεργοποιηση της sim? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου 54 minutes ago, tasosathan said: Μίλησα με την South Attica και εχουν 2 πακέτα. 15 ευρω τον μήνα για απεριοριστα ολα και 120 για απεριοριστη ομιλια και 3600gb τον χρονο (για οικογενειες, συγγενεις και "φιλους" των ενοπλεων δυναμεων.....) Μου ήρθε η κάρτα και τους έστειλα τα λεφτά εκεί που μου είπαν, αλλά επειδή ήταν 7 η ώρα ήταν κλειστα Αυτοί θα κάνουν την ενεργοποίηση σωστά? Χρειάζεται να πάω εγώ μέσα από το σάιτ της f2g και να κανω απο εκει ενεργοποιηση της sim? Ναι αυτοι θα κάνουν την ενεργοποίηση. 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου Άρα υπάρχει ακόμη το πακέτο με τα απεριόριστα. Το οποίο προφανώς δουλεύει και με 13€ 1000 λεπτα\ απεριόριστα ντάτα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου Δεν τα λες και απεριόριστα αυτά….. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου Από τα γραφόμενα σου το είπα. Αλλά έτσι δεν είναι. Έπρεπε να βάλω ένα ερωτηματικό στην πρώτη φράση, γιατί βγαίνει λάθος η διατύπωση. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου 28 minutes ago, hercoulis said: Από τα γραφόμενα σου το είπα. Αλλά έτσι δεν είναι. Έπρεπε να βάλω ένα ερωτηματικό στην πρώτη φράση, γιατί βγαίνει λάθος η διατύπωση. Και εμένα στο viber απεριοριστα δεδομένα μου είπαν, όχι 200gb Ορίστε και η απόδειξη. Δεν ξέρω αν αξίζει να ασχοληθώ πάντως (να τους κάνω παράπονα εννοώ) 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου 6 ώρες πριν, tasosathan said: Και εμένα στο viber απεριοριστα δεδομένα μου είπαν, όχι 200gb Ορίστε και η απόδειξη. Δεν ξέρω αν αξίζει να ασχοληθώ πάντως (να τους κάνω παράπονα εννοώ) Το μήνυμα λεει για Q. Το σκρινσοτ των υπολοίπων που ανέβασες ειναι απο F2G. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου 1 hour ago, VIPdriver said: Το μήνυμα λεει για Q. Το σκρινσοτ των υπολοίπων που ανέβασες ειναι απο F2G. Νομίζω πως πλέον δεν υπάρχει εντελώς απεριόριστο. Τουλάχιστον το κέντρο καρτοκινητής δεν έχει. Και ειδικά στο f2g μιλάμε για διψήφιο αριθμό GB. Το Q είναι στα 300. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Το μήνυμα λεει για Q. Το σκρινσοτ των υπολοίπων που ανέβασες ειναι απο F2G. Δεν διάλεξα συγκεκριμένα F2G. Τους είπα ότι θέλω αυτή τη προσφορά και αυτοί μου στείλανε από μόνοι τους 1 hour ago, cu2goup said: Νομίζω πως πλέον δεν υπάρχει εντελώς απεριόριστο. Τουλάχιστον το κέντρο καρτοκινητής δεν έχει. Και ειδικά στο f2g μιλάμε για διψήφιο αριθμό GB. Το Q είναι στα 300. Κακώς τότε λένε πως το δίνουν ακόμη 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου (edited) 4 minutes ago, tasosathan said: Δεν διάλεξα συγκεκριμένα F2G. Τους είπα ότι θέλω αυτή τη προσφορά και αυτοί μου στείλανε από μόνοι τους Κακώς τότε λένε πως το δίνουν ακόμη Επιφυλάσσομαι γιατί στην προκειμένη περίπτωση είναι η South Attica και όχι το κέντρο καρτοκινητής. Αλλά συνήθως ο κύριος προμηθευτής που είναι το κέντρο καρτοκινητής ρυθμίζει τις προσφορές και απλώς οι άλλοι μεταπωλούν.. Κακό είναι να ρωτάμε τι ισχύει σε κάθε περίπτωση γιατί αλλάζουν χωρίς προειδοποίηση. Edited 2 Απριλίου by cu2goup 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου 2 ώρες πριν, cu2goup said: Αλλά συνήθως ο κύριος προμηθευτής που είναι το κέντρο καρτοκινητής ρυθμίζει τις προσφορές και απλώς οι άλλοι μεταπωλούν. Ακριβώς το αντίθετο. Η south Attica ήταν αυτή, που πρώτη έδωσε τα φοιτητικά της wind πριν αρκετά χρόνια και μετά ανέλαβαν κι άλλοι και πρώτη αυτή που έχει τρέξει όλες τις προσφορές. Τώρα βέβαια συνεργάτες της ίδιας εταιρείας είναι όλοι και βέβαια εξαρτώνται πολλά από τον επαγγελματισμό καθενός. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου 16 minutes ago, Konsta_ntina said: Ακριβώς το αντίθετο. Η south Attica ήταν αυτή, που πρώτη έδωσε τα φοιτητικά της wind πριν αρκετά χρόνια και μετά ανέλαβαν κι άλλοι και πρώτη αυτή που έχει τρέξει όλες τις προσφορές. Τώρα βέβαια συνεργάτες της ίδιας εταιρείας είναι όλοι και βέβαια εξαρτώνται πολλά από τον επαγγελματισμό καθενός. Εμένα πάντως σε επικοινωνία με έναν από τους συνεργάτες τους γνωστούς, μου είπαν πως το κέντρο καρτοκινητής είναι ο προμηθευτής τους.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου (edited) Καλημέρα! Καλο μήνα εμένα η προσφορά f2g απεριόριστα με 13€(1000 λεπτα ομιλίας )και 15€ ενεργοποιήθηκε σήμερα! Edited 2 Απριλίου by Shinig 2 Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου 2 ώρες πριν, cu2goup said: Εμένα πάντως σε επικοινωνία με έναν από τους συνεργάτες τους γνωστούς, μου είπαν πως το κέντρο καρτοκινητής είναι ο προμηθευτής τους.. Εννοείται ότι πιθανόν να υπάρχει αλυσίδα, αλλά από την εμπειρία των προσφορών από εκεί ξεκίναγαν όλες. Μπορεί να άλλαξε? Ναναι καλά όλοι να δίνουν προσφορές.😄 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redman20 Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου μου ληγει στις 16/4 το δωρεαν απεριοριστο που ειχα απο vf, τι κυκλοφορει αυτη την στιγμη σε απεριοριστο παιδια? 2 Παράθεση "ἡ ἐπίσκεψις εἰς ἕναν οἰκίσκον τῶν Ἀθηνῶν ἀποτελεῖ τὴν καλυτέραν ἐπένδυσιν τῶν 20 € παγκοσμίως." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου (edited) Κοιτα τα παραπάνω ποστ εδω στο νημα, αυτο συζητανε τις τελευταίες ημέρες. Edited 2 Απριλίου by kmpatra 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redman20 Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου 8 ώρες πριν, Shinig said: Καλημέρα! Καλο μήνα εμένα η προσφορά f2g απεριόριστα με 13€(1000 λεπτα ομιλίας )και 15€ ενεργοποιήθηκε σήμερα! Που μπορούμε να την βρούμε? 2 Παράθεση "ἡ ἐπίσκεψις εἰς ἕναν οἰκίσκον τῶν Ἀθηνῶν ἀποτελεῖ τὴν καλυτέραν ἐπένδυσιν τῶν 20 € παγκοσμίως." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου 12 ώρες πριν, redman20 said: Που μπορούμε να την βρούμε? παρε south attica 2109930910 2 Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου Καλημερααααααα σε ΌΛΟΥΣ... Σήμερα έκανα ανανέωση 15 ευρώ σε κατάστημα χωρίς ενεργοποίηση πακέτου από το κατάστημα αλλά με αυτόματη ενεργοποίηση πακέτου από το application F2G... Το παράδοξο είναι ότι μπήκαν τα χρήματα 💰 💰 💰 αλλά ΔΕΝ τα τράβηξε, αλλά μου έδωσε τον χρόνο ομιλίας 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου 1 hour ago, damianos said: Το παράδοξο είναι ότι μπήκαν τα χρήματα 💰 💰 💰 αλλά ΔΕΝ τα τράβηξε, αλλά μου έδωσε τον χρόνο ομιλίας 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ΠΝτα τέτοια,σε όλους μας 😁 1 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου 24 minutes ago, HEO said: ΠΝτα τέτοια,σε όλους μας 😁 Λύθηκε το μυστήριο.....🤣🤣🤣🤣🤣 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου μια ερώτηση σε όσους έχουν το buy and more.οι παροχές 1000'+15GB για τον επόμενο μήνα ποτέ δίνονται;την ημερομηνία λήξης των προηγούμενων;πχ σε μένα γράφει λήξη 02-05.εννοω λήγουν πρώτα του προηγούμενου μήνα και μετά μπαίνουν του επόμενου; γνωρίζω ότι πρέπει να μην έχει λήξει το χρηματικό υπόλοιπο. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts