Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εξαρτάται πότε το είδες? Στειλτους στο βιπερ να σου στείλουν κάρτα. 

4 ώρες πριν, elkons said:

AΠOΛAYΣE TA BONUS ΣXHMATA TAP & GET KAI LOG N WIN, MEΣΩ TOY FREE2GO APP EΩΣ 31/05/2026! MAΘE ΠEPIΣΣOTEPA ΓIA TIΣ TPOΠOΠOIHΣEIΣ ΣTON TIMOKATAΛOΓO KAI TOYΣ OPOYΣ TΩN YΠHPEΣIΩN ΣOY EΔΩ https://nvgr.gr/ANK160326

Τα διάβασα, δεν τα κόβουν. Ελπίζω να κόψουν το δίφραγκο της κλεψιάς λόγω MBs

3 ώρες πριν, SanAndreas said:

Γνωρίζει κανείς αν αυτή η προσφορά ισχύει ακόμη ;

img_1_1774022309000.jpg

Πάρε τηλέφωνο και ρώτησε τους.Νομιζω ισχύει ακόμα.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

On 21/3/2026 at 3:20 ΜΜ, spiliot said:

Ισχύει κανονικά

Εγω δεν πηρα, αλλα ενας γνωστος που του ειπα για την προσφορα, και πηρε χθές τηλεφωνο, λέει ότι του απάντησαν ότι δεν υπαρχει πια αυτη η προσφορά με τα 15€.

Ναι την έκανα εγω αλλά θα τεθεί σε ισχύ απο 1 Απριλίου! Σου κάνουν ενα πρόγραμμα 250 giga και απεριόριστη ομιλία και 1 Απριλίου μπαίνεις κανονικά εκεί.Βεβαια λένε οτι κρατάει ενα χρόνο η προσφορά αλλα εχω πολλούς φίλους που έχουν προσφορές χρόνο και παραπάνω.

Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

On 20/3/2026 at 6:17 ΜΜ, SanAndreas said:

Γνωρίζει κανείς αν αυτή η προσφορά ισχύει ακόμη ;

img_1_1774022309000.jpg

Δεν ισχύει που μίλησα εχθές 

Πρέπει να έχουν λιγοστέψει τα γίγα. 50 στον καρτούλη και άλλους συνεργάτες,  και 30 στην νόβα. 

Edited by hercoulis

5 ώρες πριν, tasosathan said:

Δεν ισχύει που μίλησα εχθές 

Μίλησα το Σάββατο πρωί πριν γράψω και μου είπαν ότι ισχύει κανονικά, στείλτε email να σας στείλουμε τα χαρτιά που χρειάζονται, αν πληρώσετε μέσα στο ΣΚ την Δευτέρα θα στείλουμε τη κάρτα και θα την έχετε Τετάρτη. Τετάρτη είναι αργία του λέω, ναι συγγνώμη Πέμπτη απαντάει.

Στο ενδιάμεσο έκανα ένα speed test με το κινητό φίλου. Σε 5g έβγαζε 1.5-7Gbps download και 10-15Gbps upload (!) ανάλογα τη θέση που δοκίμαζα οπότε το ξέγραψα. Τώρα συνειδητοποίησα ότι δεν έστειλαν ποτέ τα χαρτιά, προφανώς γιατί ο τρόμπας κατάλαβε ότι δεν ισχύει και δεν είχε καν το θάρρος να ενημερώσει...

Edited by spiliot

51 minutes ago, cu2goup said:

Δεν ισχύει το powerbank ή γενικώς σαν προσφορά;

Λογικά συνολικά η προσφορά δεν ισχύει.
Στην εφαρμογή βγάζει μόνιμα πακέτο 30ημερών για 250Gb με13.30€, δηλαδή 15€ με το φόρο. Δεν έχει λεπτά ομιλίας όμως.

1 ώρα πριν, spiliot said:

Στο ενδιάμεσο έκανα ένα speed test με το κινητό φίλου. Σε 5g έβγαζε 1.5-7Gbps download και 10-15 Gbps upload (!) ανάλογα τη θέση που δοκίμαζα οπότε το ξέγραψα.

Σε ποια γεωγραφική θέση στην Ελλάδα, βγάζει εταιρεία κινητής 10-15 Gpbs upload; Πες μας να μετακομίσουμε εκεί! :classic_laugh:
(ντάξει, προφανώς typo)

30 minutes ago, opmgls said:

Σε ποια γεωγραφική θέση στην Ελλάδα, βγάζει εταιρεία κινητής 10-15 Gpbs upload; Πες μας να μετακομίσουμε εκεί! :classic_laugh:
(ντάξει, προφανώς typo)

Haters gonna hate....

ankqq0.thumb.jpg.df111b0536c6c1b7ab36477d958f033b.jpg

3 minutes ago, Fns1 said:

Εγώ πάντως στο σαλόνι έχω 14 up και ένα μέτρο πιο έξω στον μπαλκόνι 260up 😁

Εκεί μας έχουν καταντήσει... να πρέπει να ζούμε σε αντίσκηνο για να έχουμε αξιοπρεπή (τριψήφια) ταχύτητα δικτύου δεδομένων... :classic_biggrin:

15 minutes ago, opmgls said:

Εκεί μας έχουν καταντήσει... να πρέπει να ζούμε σε αντίσκηνο για να έχουμε αξιοπρεπή (τριψήφια) ταχύτητα δικτύου δεδομένων... :classic_biggrin:

Η λύση είναι στη μία θέση σιμ κοσμοτε και στην άλλη θέση σιμ νοβα ή βοντα.

4 ώρες πριν, spiliot said:

Μίλησα το Σάββατο πρωί πριν γράψω και μου είπαν ότι ισχύει κανονικά, στείλτε email να σας στείλουμε τα χαρτιά που χρειάζονται, αν πληρώσετε μέσα στο ΣΚ την Δευτέρα θα στείλουμε τη κάρτα και θα την έχετε Τετάρτη. Τετάρτη είναι αργία του λέω, ναι συγγνώμη Πέμπτη απαντάει.

Στο ενδιάμεσο έκανα ένα speed test με το κινητό φίλου. Σε 5g έβγαζε 1.5-7Gbps download και 10-15Gbps upload (!) ανάλογα τη θέση που δοκίμαζα οπότε το ξέγραψα. Τώρα συνειδητοποίησα ότι δεν έστειλαν ποτέ τα χαρτιά, προφανώς γιατί ο τρόμπας κατάλαβε ότι δεν ισχύει και δεν είχε καν το θάρρος να ενημερώσει...

3 ώρες πριν, cu2goup said:

Δεν ισχύει το powerbank ή γενικώς σαν προσφορά;

Γενικά δεν ισχύει. Το μήνυμα είναι σημερινό (μου κάνει εντύπωση που απάντησαν)

Και είναι κρίμα γιατί θα ήθελα να το δοκιμάσω το δίκτυο τους, ερχόμενος από Vodafone

IMG_0027.thumb.jpeg.b04baf4e67ed3cee37b377e6cebf8de1.jpeg

Edited by tasosathan

2 ώρες πριν, opmgls said:

Λογικά συνολικά η προσφορά δεν ισχύει.
Στην εφαρμογή βγάζει μόνιμα πακέτο 30ημερών για 250Gb με13.30€, δηλαδή 15€ με το φόρο. Δεν έχει λεπτά ομιλίας όμως.

(ντάξει, προφανώς typo)

Αν όντως δεν ισχύει απ' αυτά που μου ειπαν θα πεσει καταγγελία! south Attica ειναι η εταιρεία που μίλησα 

Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

15 ώρες πριν, opmgls said:

(ντάξει, προφανώς typo)

Τι παιδιά εσείς με Μbps παίζετε ακόμα; 

(ε ναι, προφανώς λάθος ήταν, όταν αναφερόμαστε στη nova πρέπει να ξεκαθαρίζουμε αν είναι kbps ή mbps όχι gbps 😸)

Μπορεί να έχει ξανα-αναφερθεί αλλά πήρα στο 2109995100 και εκει μου ειπαν τα ιδια. Μηνιαίο πακετο γιοκ και το ετησιο ειναι 120ευρω - απεριοριστα λεπτα - καποια σμσ - 50gb τον μήνα και εξτρα δωρο 3000gb (αν θυμαμαι καλα τον αριθμο) data για εναν χρονο

Αρα για να δοκιμάσω το δικτυο της nova, δεν υπάρχει κανένα καλό πακετο....

7 minutes ago, tasosathan said:

Μπορεί να έχει ξανα-αναφερθεί αλλά πήρα στο 2109995100 και εκει μου ειπαν τα ιδια. Μηνιαίο πακετο γιοκ και το ετησιο ειναι 120ευρω - απεριοριστα λεπτα - καποια σμσ - 50gb τον μήνα και εξτρα δωρο 3000gb (αν θυμαμαι καλα τον αριθμο) data για εναν χρονο

Αρα για να δοκιμάσω το δικτυο της nova, δεν υπάρχει κανένα καλό πακετο....

Άργησες να το θυμηθείς πως θέλεις να το δοκιμάσεις! 🙂

Δυστυχώς όποιος πρόλαβε, πρόλαβε!!

1 minute ago, cu2goup said:

Άργησες να το θυμηθείς πως θέλεις να το δοκιμάσεις! 🙂

Δυστυχώς όποιος πρόλαβε, πρόλαβε!!

σε 3-4 εβδομάδες λήγει το τζαμπέ της cu απο το περσινο march madness, για αυτο το αφησα τοσο
κακως βεβαια 😅

3 minutes ago, tasosathan said:

σε 3-4 εβδομάδες λήγει το τζαμπέ της cu απο το περσινο march madness, για αυτο το αφησα τοσο
κακως βεβαια 😅

Άμα είχες τζάμπα ένα χρόνο, πλήρωσε και κάτι φέτος μην είσαι αχάριστος..

1 minute ago, cu2goup said:

Άμα είχες τζάμπα ένα χρόνο, πλήρωσε και κάτι φέτος μην είσαι αχάριστος..

το πακετο που εχει τωρα στο σαιτ η νοβα για 13 ευρω και 20κατι γιγα (και απεριοριστα τα αλλα) θα ειναι νομιζω αρκετα για δοκιμη
και αμα τελειωσουν τα δεδομενα, εχει πακετο 3gb 4,5 ευρω (ενω στην q δεν βρηκα κατι αντιστοιχο)

46 minutes ago, tasosathan said:

το πακετο που εχει τωρα στο σαιτ η νοβα για 13 ευρω και 20κατι γιγα (και απεριοριστα τα αλλα) θα ειναι νομιζω αρκετα για δοκιμη
και αμα τελειωσουν τα δεδομενα, εχει πακετο 3gb 4,5 ευρω (ενω στην q δεν βρηκα κατι αντιστοιχο)

Εσύ θες ουσιαστικά να το δοκιμάσεις για να προχωρήσεις σε qvip;;

22 minutes ago, cu2goup said:

Εσύ θες ουσιαστικά να το δοκιμάσεις για να προχωρήσεις σε qvip;;

σωστά (ή για να ξέρω αν βγάλουν ξανα στα 99 ευρώ το ετήσιο, να προχωρησω αφοβα)