elkons Δημ. 25 Φεβρουαρίου Δημ. 25 Φεβρουαρίου 11 minutes ago, hercoulis said: Έχει κάνα μήνα που εμφάνιζε μόνο 35 γίγα και σήμερα εμφανίστηκε αυτό με το powerbank. Εγω πριν ένα μήνα ακριβώς πήρα F2G από το κέντρο καρτοκινητής. Μολις έβαλα πακέτο έστειλαν WOW! TA ΔΩPA ΔEN ΣTAMATOYN, AΦOY ME THN ΠPΩTH ΣOY ANANEΩΣH AΠO 13€ KAI ANΩ KAI THN ENEPΓOΠOIHΣH TOY ΠAKETOY ΣOY ΘA ΛABEIΣ AΠEPIOPIΣTA GB ΓIA 30 HMEPEΣ ΓIA TOYΣ EΠOMENOYΣ 12 MHNEΣ. AΠO THN AΠOKΛEIΣTIKH ΠPOΣΦOPA NEOY ΣYNΔPOMHTH EXEIΣ EΩΣ KAI 38GB, ME KAΘE ANANEΩΣH AΠO 13€ KAI ANΩ KAI ENEPΓOΠOIHΣH TOY ΠAKETOY THΣ EΠIΛOΓHΣ ΣOY, ΓIA NA ΣEPΦAPEIΣ XΩPIΣ NA ΣKEΦTEΣAI! ΓIA EΠIΠΛEON ΠΛHPOΦOPIEΣ MΠEΣ ΣTO https://www.f2g.gr/promo3-qr/ Ε τελικά και τα 2 ενεργοποιήθηκαν, αλλά το αυτοκόλλητο στο φακελάκι αναφέρει απεριόριστα. 5 Παράθεση Hlias.
hercoulis Δημ. 25 Φεβρουαρίου Δημ. 25 Φεβρουαρίου Nai έχετε δίκαιο σίγουρα μπερδεύτηκα με το site ths novα πάνω στο σκρολ 4 Παράθεση
epolala Δημ. 25 Φεβρουαρίου Δημ. 25 Φεβρουαρίου (edited) 8 ώρες πριν, cu2goup said: Ούτε με vowifi ε; Μα και τα internet calls τραβούν από τα credits σου, σα να ήσουν Ελλάδα (αυτή είναι η διαφορά). Αν δεν έχεις credits (υπόλοιπο στην κάρτα) από τί να τραβήξει; Edited 25 Φεβρουαρίου by epolala 2 Παράθεση
opmgls Δημ. 25 Φεβρουαρίου Δημ. 25 Φεβρουαρίου 25 minutes ago, epolala said: Μα και τα internet calls τραβούν από τα credits σου, σα να ήσουν Ελλάδα (αυτή είναι η διαφορά). Αν δεν έχεις credits (υπόλοιπο στην κάρτα) από τί να τραβήξει; Έχει αναφερθεί στο φόρουμ πολλές φορές ότι στην Νova οι εισερχόμενες λειτουργούν σε όλο τον κόσμο με VoWifi. Δεν θυμάμαι αν αυτοί που το ανέφεραν είχαν κάποιο ενεργό πακέτο λεπτών/δεδομένων (όχι απαραίτηα με περιαγωγή) ή έστω και ελάχιστο χρηματικό υπολοιπο. Φυσικά αν κάποιος χρειάζεται εξερχόμενες εννοείται ότι πρέπει να έχει ενεργό πακέτο λεπτών περιαγωγής για την αντίστοιχη γεωγραφική ζώνη. 6 Παράθεση
Konsta_ntina Δημ. 27 Φεβρουαρίου Δημ. 27 Φεβρουαρίου https://sign.nova.gr/k/promo-fb?fbclid=IwZXh0bgNhZW0BMABhZGlkAassaLw3R4RzcnRjBmFwcF9pZA8yNzUyNTQ2OTI1OTgyNzkAAR5jcPlpyV6GfBs2av_T_uPC1ynUOjF7chztprgYxmY3kywMb4JngQoTqTpjsQ_aem_3uF8Nn9bxvdgyFjW9wEBSw&utm_medium=paid&utm_source=fb&utm_id=120238643338020436&utm_content=120238643338000436&utm_term=120238643338030436&utm_campaign=120238643338020436 2 2 Παράθεση
cu2goup Δημ. 27 Φεβρουαρίου Δημ. 27 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Τόσα τους λείπουνε;; 6 Παράθεση
Konsta_ntina Δημ. 27 Φεβρουαρίου Δημ. 27 Φεβρουαρίου (edited) Υπόψιν ότι η προσφορά ισχύει έως τέλος Μαρτίου στο γνωστό τηλέφωνο .....95100 + ένα power bank Edited 27 Φεβρουαρίου by Konsta_ntina 1 3 Παράθεση
VIPdriver Δημ. 27 Φεβρουαρίου Δημ. 27 Φεβρουαρίου 22 minutes ago, Konsta_ntina said: Υπόψιν ότι η προσφορά ισχύει έως τέλος Μαρτίου στο γνωστό τηλέφωνο .....95100 + ένα power bank Δηλαδη και μόνο 1 φορα να παρω το 15αρι θα παρω το powerbank; 3 2 Παράθεση
kmpatra Δημ. 27 Φεβρουαρίου Δημ. 27 Φεβρουαρίου Θα στο δωσουν αν πάρεις το συγκεκριμένο πακέτο με νεο νούμερο ή φορητότητα. Τώρα αν εσύ δεν τα βάλεις τα 15€ και δεν πάρεις τις παροχές αυτές νομίζω είναι άλλο θέμα. 4 Παράθεση
Konsta_ntina Δημ. 27 Φεβρουαρίου Δημ. 27 Φεβρουαρίου (edited) 3 ώρες πριν, VIPdriver said: Δηλαδη και μόνο 1 φορα να παρω το 15αρι θα παρω το powerbank; Υποψιάζομαι ότι δεν θα σου δώσουν το power bank αμέσως. Κάπου θα το παραγγείλουν και θα σου έλθει αργότερα. Άλλωστε 15 € είναι η τιμή στην λιανική. Δεν αξίζει τον κόπο αν δεν σε ενδιαφέρει η σύνδεση. Άλλωστε εγώ που μου είχαν στείλει 2 νούμερα απλώς τα ενεργοποίησα και δεν έβαλα τίποτα. Για 2 μήνες είχαν κάτι λεπτά χρόνο ομιλίας και 100 μβ 2 ώρες πριν, kmpatra said: Θα στο δωσουν αν πάρεις το συγκεκριμένο πακέτο με νεο νούμερο ή φορητότητα. Τώρα αν εσύ δεν τα βάλεις τα 15€ και δεν πάρεις τις παροχές αυτές νομίζω είναι άλλο θέμα. Σου στέλνουν μαζί μία κάρτα ανανέωσης 15€ για την πρώτη ανανέωση, ώστε να γίνει εγγραφή ώστε να παίρνουν τα ποσοστά σε κάθε ανανέωση Edited 27 Φεβρουαρίου by Konsta_ntina 4 Παράθεση
akis8607 Δημ. 1 Μαρτίου Δημ. 1 Μαρτίου (edited) On 27/2/2026 at 3:54 ΜΜ, Konsta_ntina said: Υπόψιν ότι η προσφορά ισχύει έως τέλος Μαρτίου στο γνωστό τηλέφωνο .....95100 + ένα power bank Αυτό έχει και με 13 ευρώ ανανέωση 1000 λεπτά ομιλίας; Το ίντερνετ είναι απεριόριστο όπως στο q vip? Edited 1 Μαρτίου by akis8607 2 Παράθεση
MitsosDaBest13 Δημ. 1 Μαρτίου Δημ. 1 Μαρτίου (edited) Εμείς που είχαμε 1 χρόνο τα Απεριόριστα data με κάρτα 13€ (μαζί 1000' προς όλους και 300 SMS) και τώρα έληξε, τι κάνουμε; Υπάρχει κάποιος που να έβαλε ξανά κάρτα 13 ή 15€; Τι έγινε; Εμένα το τελευταίο πακέτο μου λήγει 7 Μαρτίου και σκέφτομαι να πάω σε CU απεριόριστα με 110€ το χρόνο (αν ισχύει ακόμα η προσφορά). 😅 Γιατί απ' ό,τι βλέπω, το F2G δεν αξίζει χωρίς την προσφορά που είχαμε... Edited 1 Μαρτίου by MitsosDaBest13 2 Παράθεση
elkons Δημ. 1 Μαρτίου Δημ. 1 Μαρτίου 33 minutes ago, akis8607 said: Αυτό έχει και με 13 ευρώ ανανέωση 1000 λεπτά ομιλίας; Το ίντερνετ είναι απεριόριστο όπως στο q vip? Αν βάζεις 13€ έχεις 1000' προς όλους ενώ με 15€ απεριόριστα λεπτά προς όλους. Είναι απεριόριστα, έτσι φαίνεται και στξν εφαρμογή. 12 minutes ago, MitsosDaBest13 said: Εμείς που είχαμε 1 χρόνο τα Απεριόριστα data με κάρτα 13€ (μαζί 1000' προς όλους και 300 SMS) και τώρα έληξε, τι κάνουμε; Πας σε άλλο καρτοκινητό, και ξανά γύρνα FREE2GO με αίτηση φορητότητας στο κέντρο καρτοκινητής. 5 Παράθεση Hlias.
elkons Δημ. 1 Μαρτίου Δημ. 1 Μαρτίου 1 minute ago, evang.t said: Ποιο είναι το κέντρο καρτοκινητής; Ο εξωτερικός συνεργάτης που ξεκίνησε το Q Vip. 4 Παράθεση Hlias.
cu2goup Δημ. 1 Μαρτίου Δημ. 1 Μαρτίου 28 minutes ago, MitsosDaBest13 said: Εμείς που είχαμε 1 χρόνο τα Απεριόριστα data με κάρτα 13€ (μαζί 1000' προς όλους και 300 SMS) και τώρα έληξε, τι κάνουμε; Σου ήρθε μνμ που λέει ότι έληξε; Επειδή στην προσφορά έλεγε "τουλάχιστον" ένα χρόνο. 2 Παράθεση
wayfunbug Δημ. 1 Μαρτίου Δημ. 1 Μαρτίου 2 ώρες πριν, elkons said: Αν βάζεις 13€ έχεις 1000' προς όλους ενώ με 15€ απεριόριστα λεπτά προς όλους. Είστε σίγουροι ότι ισχύει το 13€ και στην καινούρια προσφορά; 2 Παράθεση
cu2goup Δημ. 1 Μαρτίου Δημ. 1 Μαρτίου 33 minutes ago, wayfunbug said: Είστε σίγουροι ότι ισχύει το 13€ και στην καινούρια προσφορά; Όχι.. μένει να το ρωτήσουμε.. 2 Παράθεση
elkons Δημ. 1 Μαρτίου Δημ. 1 Μαρτίου Λογικά δεν αλλάζει κάτι απλά έβαλαν power bank. Και το αυτοκόλλητο 15€ μου λέει, εγώ 13€ ανανέωσα και απλά αντί για απεριόριστη ομιλία έχω 1000'. *με κάθε ενεργοποίηση combo πακέτου. 6 Παράθεση Hlias.
VIPdriver Δημ. 1 Μαρτίου Δημ. 1 Μαρτίου (edited) 1 hour ago, wayfunbug said: Είστε σίγουροι ότι ισχύει το 13€ και στην καινούρια προσφορά; Καλεσε το νουμερο του συνεργατη για να εισαι σίγουρος. Edited 1 Μαρτίου by VIPdriver 3 Παράθεση
MitsosDaBest13 Δημ. 1 Μαρτίου Δημ. 1 Μαρτίου (edited) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται το λινκ, αλλά βρήκα αυτήν την προσφορά σε Q. Στην ουσία δίνει 300GB το μήνα (όλα μαζί 3600) με 10€ (προπληρώνεις όλο το χρόνο όμως). 😅 Το σκέφτομαι, αλλά δεν ξέρω αν θα με αφήσουν να πάω από F2G σε Q. https://www.lagonika.gr/prosfores/ethsio-paketo-q-me-36tb-data-kai-aperiorista-lepta-me-120euro-to-xrono/ 5 ώρες πριν, cu2goup said: Σου ήρθε μνμ που λέει ότι έληξε; Επειδή στην προσφορά έλεγε "τουλάχιστον" ένα χρόνο. Ναι, μου ήρθε 10 Φεβρουαρίου, περίπου 1 χρόνο από την φορητότητα. Απλά 7 Μαρτίου θα λήξει το πακέτο με τα απεριόριστα που έχω τώρα και δεν ξέρω τι θα γίνει αν βάλω ξανά 13€ κάρτα... https://ibb.co/bg19Bs81 Edited 1 Μαρτίου by MitsosDaBest13 2 Παράθεση
elkons Δημ. 1 Μαρτίου Δημ. 1 Μαρτίου 23 minutes ago, MitsosDaBest13 said: Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται το λινκ, αλλά βρήκα αυτήν την προσφορά σε Q. Στην ουσία δίνει 300GB το μήνα (όλα μαζί 3600) με 10€ (προπληρώνεις όλο το χρόνο όμως). 😅 Το σκέφτομαι, αλλά δεν ξέρω αν θα με αφήσουν να πάω από F2G σε Q. https://www.lagonika.gr/prosfores/ethsio-paketo-q-me-36tb-data-kai-aperiorista-lepta-me-120euro-to-xrono/ Το Q Vip είναι, απλά δεν δίνει πλέον απεριόριστα GB. 😉 Δε νομίζω να μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο καθώς είναι το ίδιο δίκτυο. Μια φτηνή λύση να το πας σε καρτοκινητο της Cosmote με 3€ (online) και γυρνάς παλι NOVA Q Vip (πληρώνεις μια φορά) ή 12μηνο FREE2GO (για κάθε ανανέωση). 3 3 Παράθεση Hlias.
opmgls Δημ. 1 Μαρτίου Δημ. 1 Μαρτίου 24 minutes ago, MitsosDaBest13 said: Ναι, μου ήρθε 10 Φεβρουαρίου, περίπου 1 χρόνο από την φορητότητα. Απλά 7 Μαρτίου θα λήξει το πακέτο με τα απεριόριστα που έχω τώρα και δεν ξέρω τι θα γίνει αν βάλω ξανά 13€ κάρτα... https://ibb.co/bg19Bs81 Από το τρόπο που είναι γραμμένο το μήνυμα που σου ήρθε εγώ βγάζω το συμπέρασμα ότι αφού τελείωσε η προσφορα αν ξαναβάλεις 13€ δεν θα πάρεις αυτή την προσφορά που είχες για 1 χρόνο, αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα χρήματα για να αγοράσεις μόνο απο τα διαθέσιμα πακέτα στο app. Βέβαια έχει συμβέί κάποιες φορές να ανακοινώσουν κάτι επίσημα και παρόλα αυτά να μην ισχύσει. 2 Παράθεση
MitsosDaBest13 Δημ. 2 Μαρτίου Δημ. 2 Μαρτίου (edited) 9 ώρες πριν, elkons said: Το Q Vip είναι, απλά δεν δίνει πλέον απεριόριστα GB. 😉 Δε νομίζω να μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο καθώς είναι το ίδιο δίκτυο. Μια φτηνή λύση να το πας σε καρτοκινητο της Cosmote με 3€ (online) και γυρνάς παλι NOVA Q Vip (πληρώνεις μια φορά) ή 12μηνο FREE2GO (για κάθε ανανέωση). Χμμ, δεν νομίζω πως με συμφέρει να γυρίσω F2G. Με 144€ το χρόνο (12/μήνα) υπάρχει και το Frog με Απεριόριστα και σήμα C-OTE... Αλλιώς 120 για το Q ή το CU. 9 ώρες πριν, opmgls said: Από το τρόπο που είναι γραμμένο το μήνυμα που σου ήρθε εγώ βγάζω το συμπέρασμα ότι αφού τελείωσε η προσφορα αν ξαναβάλεις 13€ δεν θα πάρεις αυτή την προσφορά που είχες για 1 χρόνο, αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα χρήματα για να αγοράσεις μόνο απο τα διαθέσιμα πακέτα στο app. Βέβαια έχει συμβέί κάποιες φορές να ανακοινώσουν κάτι επίσημα και παρόλα αυτά να μην ισχύσει. Πιθανότατα να μείνουν τα 13€ στην κάρτα. Αλλά μπορεί να μου ενεργοποιήσει αυτόματα κάνα πακέτο τύπου Combo Small με 1,5GB.. 😅 Edited 2 Μαρτίου by MitsosDaBest13 5 Παράθεση
Recommended Posts