Cris4524 Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου 1 hour ago, smetcfu said: Πήρα μόλις τώρα !!! Δεν έχουν καμία ενημέρωση για παράταση της προσφοράς μου είπαν..... Δυστυχώς θα μείνει ένα απλό ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟ μου είπαν ...πάντως χώρις να θέλω να υπερασπιστώ καμία εταιρεία του καρτέλ ... στην coamote ένα promo που έχω ισχύει εδώ και 9 περίπου χρόνια ...Ισχύει αυτό που ειπώθηκε...έκαναν και έκανα τη δουλειά μου για ένα χρόνο...τώρα χαιρετίσματα ...! Πάνε στο ΝΕΟ για ένα μήνα δωρεάν και μετά ξανα φορητότητα στο F2G για άλλον ένα χρόνο! 😉 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου (edited) 59 minutes ago, smetcfu said: Φαντάζομαι στο είχαν αναφέρει και εσένα για πάντα η για μεγάλο χρονικό διάστημα ε??? Δεν μπορεί να είναι μόνο εγώ τρελός όπως προσπάθησε να πει τώρα που πήρα τηλέφωνο....ότι ποτέ δεν είχαν αναφέρει κατι τέτοιο???? Πάντως δεν είναι και λίγο ο ένας χρόνος ώστε να αξίζει να πληρώνεις το ΝΕΟ μόνο και μόνο για τη "σταθερότητα". Στην τελική, θα βγάλει μία ωραία μέρα ανακοίνωση τιμολογιακής αλλαγής και θα βρίζεις πάλι. Edited 22 Ιανουαρίου by cu2goup 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου (edited) 1 ώρα πριν, Nickchris36 said: Πηγαινε κιουβιπ🙃 1 hour ago, cu2goup said: Πως ακριβώς θα παει q με την προσφορά ενω είναι f2g? Θεωρώ προφανές ότι ο συγκεκριμένος εξωτερικός συνεργάτης δεν μπορεί να αλλάξει απευθείας από f2g σε q και να δώσει την προσφορά. Πρέπει να πάει πρώτα αλλού και μετά να γυρίσει σε q vip οπως λεει ο cu2goup Edited 22 Ιανουαρίου by kmpatra 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, smetcfu said: Φαντάζομαι στο είχαν αναφέρει και εσένα για πάντα η για μεγάλο χρονικό διάστημα ε??? Δεν μπορεί να είναι μόνο εγώ τρελός όπως προσπάθησε να πει τώρα που πήρα τηλέφωνο....ότι ποτέ δεν είχαν αναφέρει κατι τέτοιο???? Το έλεγαν σε συνφορουμήτες όταν πρώτο ξεκίνησε. Κάνε φορητότητα σε αλλη εταιρεία και ξανά πήγαινε FREE2GO, εγώ πήρα καινούριο FREE2GO μέσω του εξωτερικού συνεργάτη και έχω τη προσφορά σε κάθε ανανέωση για 12 μήνες. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου @kmpatra συμφωνω 3 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wayfunbug Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου Το F2G με 13€/15€ το μήνα για απεριόριστα, τι ΠΟΧ έχει; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου Από περιέργεια και μόνο, δοκίμασα να εγκαταστήσω παλιά έκδοση του myF2G (v.3.0.6) και λειτουργεί κανονοικά, φαίνονται και τα πακέτα. Άραγε θα δουλέψει η πληρωμή μέσω PayPal; Υπάρχει στη μέθοδο πληρωμής επιλογή (ξεκινάει από 13€) αλλά δεν έχω δοκιμάσει. Επίσης φαίνονται κανονοικά τα πακέτα που υπάρχουν σήμερα. Σαφώς πιο όμορφα τα χρώματα σε σύγκριση με το τσίρκο σήμερα. Απλά δεν αφήνει screenshot οπότε αυτοσχεδίασα με ενα παλιο redmi.. 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου Δεν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να βγάζει σκρινσοτ τα παντα; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου 1 minute ago, VIPdriver said: Δεν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να βγάζει σκρινσοτ τα παντα; Υπάρχει, το έχω κάνει αλλά θέλει root και lsposed. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου Σιγά μη κανω γω root για το FREE2GO 😅 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου 3 minutes ago, dasnowy said: Υπάρχει, το έχω κάνει αλλά θέλει root και lsposed. Τόσο υψηλό επίπεδο ασφαλείας η νόβα στις εφαρμογες της; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου Just now, VIPdriver said: Τόσο υψηλό επίπεδο ασφαλείας η νόβα στις εφαρμογες της; Αμε Γιαυτό άλλωστε μόνο σε αυτή μπορείς να δουλέψεις κανονοικά και τις εκδόσεις πριν 4 χρόνια κανονοικά 🤑 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου Δεν θα παιξει το paypal, δεν είναι θεμα εφαρμογής, αν το έχει καταργήσει η εταιρεία ως μέσο πληρωμής. Δεν θα έκανα πειράματα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου Στην Q υπάρχει "προσωπική" προσφορά 250GB με 8.90€ για 30 μέρες. Λαμβάνει κάποιος την ίδια προσφορά σε f2g; Εγώ λαμβάνω μία για 250GB με 13.30€ για 30 μέρες. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου (edited) 14 minutes ago, opmgls said: Στην Q υπάρχει "προσωπική" προσφορά 250GB με 8.90€ για 30 μέρες. Λαμβάνει κάποιος την ίδια προσφορά σε f2g; Εγώ λαμβάνω μία για 250GB με 13.30€ για 30 μέρες. Στο F2G το 8.90€ στις προσφορες (κουτακι δωρου) και το 13.30 στις ειδοποιησεις (καμπανάκι). Στο Q στο κουτακι 250γβ/απερ.ομιλια/300σμσ με 16.10€ για 60 μερες. Στις ειδοποιησεις 250γβ/11.60€ Edited 24 Ιανουαρίου by VIPdriver 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου (edited) Σε λίγες μέρες κλείνω και εγώ 1 χρόνο με το f2go. Προσωπικά πήγα για την προσφορά του lidl με τα έξτρα 24gb, με κάθε ανανέωση άνω των 13€, για 2 χρόνια. Ωστόσο, στάθηκα τυχερός και μου έδωσαν από μόνοι τους την προσφορά με τα απεριόριστα για 12 μήνες. Θα ενημερώσω αν έρθει και σε εμένα αντίστοιχο μήνυμα λήξης Επίσης χτες ήρθε μία extra sim, από πακέτο απεριόριστων που παρήγγειλα ως δώρο, με αυτές τις παροχές. Τίμιο Edited 24 Ιανουαρίου by sou_d 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου 1 hour ago, VIPdriver said: Στο F2G το 8.90€ στις προσφορες (κουτακι δωρου) και το 13.30 στις ειδοποιησεις (καμπανάκι). Στο Q στο κουτακι 250γβ/απερ.ομιλια/300σμσ με 16.10€ για 60 μερες. Στις ειδοποιησεις 250γβ/11.60€ OK, ευχαριστώ για την διευκρίνηση. Είμαι στο f2g με το κύριο νούμερο μου εδώ και 10 μήνες αλλα΄δεν μου έχει βγάλει πότε τίποτα σε κουτάκι δώρου. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου Αν και τώρα έχει περάσει καιρός και δεν ξέρω αν θα κάνεις και άλλο υπομονή, στις ρυθμίσεις επικοινωνίας εχεις βάλει να δέχεσαι έστω από nova προσφορές? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου 1 hour ago, sou_d said: Σε λίγες μέρες κλείνω και εγώ 1 χρόνο με το f2go. Προσωπικά πήγα για την προσφορά του lidl με τα έξτρα 24gb, με κάθε ανανέωση άνω των 13€, για 2 χρόνια. Ωστόσο, στάθηκα τυχερός και μου έδωσαν από μόνοι τους την προσφορά με τα απεριόριστα για 12 μήνες. Θα ενημερώσω αν έρθει και σε εμένα αντίστοιχο μηνυμα Επίσης χτες ήρθε μία extra sim, από πακέτο απεριόριστων που παρήγγειλα ως δώρο, με αυτές τις παροχές. Τίμιο Μήπως θες να πεις πέρυσι , γτ είχαν στείλει κ σε εμένα μια αλλά δεν τη χρειάστηκα. Το είχα κάνει 14/2, οπότε πρέπει να είμαι στον 12 μήνα με τα απεριόριστα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου (edited) 3 ώρες πριν, hercoulis said: Μήπως θες να πεις πέρυσι , γτ είχαν στείλει κ σε εμένα μια αλλά δεν τη χρειάστηκα. Το είχα κάνει 14/2, οπότε πρέπει να είμαι στον 12 μήνα με τα απεριόριστα. Όχι χτες. Έκανα μια φορητότητα για συγγενικό πρόσωπο 😃 Edited 24 Ιανουαρίου by sou_d 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου 18 minutes ago, kmpatra said: Αν και τώρα έχει περάσει καιρός και δεν ξέρω αν θα κάνεις και άλλο υπομονή, στις ρυθμίσεις επικοινωνίας εχεις βάλει να δέχεσαι έστω από nova προσφορές? Και τις δύο επιλογές που δίνει στις ρυθμίσεις επικοινωνίας ανοιχτές τις έχω εδώ και καιρό για αυτό τον λόγο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου 1 minute ago, opmgls said: Και τις δύο επιλογές που δίνει στις ρυθμίσεις επικοινωνίας ανοιχτές τις έχω εδώ και καιρό για αυτό τον λόγο. Άστο καμία βδομάδα κλειστό τελείως μήπως και… Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Σε ένα παρόμοιο νούμερο δεν μου έδωσε ποτέ. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, hercoulis said: Άστο καμία βδομάδα κλειστό τελείως μήπως και… Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Σε ένα παρόμοιο νούμερο δεν μου έδωσε ποτέ. Δοκίμασες να κάνεις μερικές αναπάντητες κλήσεις στο κινητό και μετά να το κλείνεις??. Αυτό έκανα σε μερικούς αριθμούς σε ένα απλό δικαρτο και άνοιγε αυτόματα 2 ώρες το πρωί και 2 ώρες το απόγευμα. Και σε 1-2-3 μήνες έρχονταν οι προσφορές. 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gokuthelegend Δημ. 25 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιανουαρίου Θέλω να πάρω ένα νούμερο και να το έχω μόνο για εισερχόμενες κλήσεις. Δεν με ενδιαφέρουν οι εξερχόμενες κλήσεις, ούτε τα sms, ούτε τα Data. Αν δεν ανανεώνω θα μπορώ να έχω εισερχόμενες κλήσεις μετά το 3μηνο; και ποια είναι η μικρότερη αξία ανανέωσης; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 25 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιανουαρίου 1 minute ago, gokuthelegend said: Θέλω να πάρω ένα νούμερο και να το έχω μόνο για εισερχόμενες κλήσεις. Δεν με ενδιαφέρουν οι εξερχόμενες κλήσεις, ούτε τα sms, ούτε τα Data. Αν δεν ανανεώνω θα μπορώ να έχω εισερχόμενες κλήσεις μετά το 3μηνο; και ποια είναι η μικρότερη αξία ανανέωσης; Το Q δινει δικαίωμα ανανέωσης 8€ οταν εχει καουνταουν Το F2G δινει δικαιωμα ανανεωσης 3€ σε οσους εχουν πολλους μηνες να βαλουν καρτα Εγω το 2ο F2G που εχω το πηρα δωρεαν απο περιπτερο, δεν του εβαλα ποτέ κάρτα και δεχεται κλησεις εδω και 11μισους μήνες. 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts