Jump to content

gokuthelegend

Members
  • Δημοσιεύσεις

    319
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gokuthelegend

  1. Διαπίστωσα ότι η ελάχιστη ανανέωση σε What's Up αλλά και σε Frog ανέβηκε στα 13 ευρώ. Πότε έγινε αυτό; Τελευταία ανανέωση έκανα πριν 2 εβδομάδες περίπου στο What's Up και ήταν στα 12 ευρώ, και πριν 1 περίπου μήνα στο Frog το οποίο ήταν στα 10 ευρώ.
  2. Τώρα είμαι στο 3ο συμβόλαιο, δηλαδή στην 2η ανανέωση. Είχα κάνει το αρχικό συμβόλαιο για 2 χρόνια, έκανα την 1η ανανέωση για άλλα 2 χρόνια, και έκανα και 2η ανανέωση για άλλα 2 χρόνια. Δηλαδή κλείνω 6 χρόνια. Στην 1η ανανέωση μου έκαναν την προσφορά. Στην 2η ανανέωση συνέχισε η ίδια προσφορά, δεν άλλαξε κάτι. Και φαντάζομαι ότι θα συνεχίσει η ίδια προσφορά αν ανανεώσω πάλι. Για τις κλήσεις προς εξωτερικό έλεγα μήπως υπήρχε κάποια σελίδα στο ίντερνετ που να αναφέρει αναλυτικά. Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση.
  3. Διαθέτω Vodafone σταθερή με adsl. Τέλη Ιανουαρίου κλείνω 6 χρόνια. Τότε, πριν 6 χρόνια περίπου, είχα πάρει το πρόγραμμα του οποίου έχω ανεβάσει το screenshot. Η μόνη διαφορά αν θυμάμαι καλά είναι ότι τότε ήταν στα 27 ευρώ περίπου και όχι στα 22.40 που είναι τώρα. Είχα κάνει συμβόλαιο για 2 χρόνια. Τώρα είμαι στο 3ο συμβόλαιο (1-2 χρόνια ήταν το 1ο, 3-4 χρόνια ήταν το 2ο και τώρα είμαι στα έτη 5-6 που είναι το 3ο συμβόλαιο). Όταν έκανα ανανέωση στο 2ο συμβόλαιο μου έκαναν μια ελαφρώς καλύτερη προσφορά την οποία και δέχτηκα. Ποιο συγκεκριμένα μου μείωσαν το πάγιο στα 22.70 (πλήρωνα 21.70 λόγω e-bill, αλλά επανήλθε στα 22.70 λόγω ότι τελικώς κατάργησαν την έκπτωση) από τα 27 ευρώ, και επίσης μου έδωσαν 360 λεπτά προς κινητά αντί για 300 που ήταν αρχικώς. Επίσης τα 360 λεπτά αφορούν και κλήσεις προς εξωτερικό. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι το εξής, το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν το βρίσκω στην σελίδα τους (μάλλον ήταν προσφορά για μας για να ανανεώσουμε) και δεν μπορώ να βρω πουθενά ποιες χώρες του εξωτερικού αφορούν τα 360 λεπτά. Έχω το συμβόλαιο σε ηλεκτρονική μορφή (είχα κάνει ανανέωση μέσω ίντερνετ), αναφέρει όλες τις παροχές, συν τα 360 λεπτά προς κινητά και εξωτερικό, αλλά δεν αναφέρει ποιες χώρες αφορούν τα λεπτά προς εξωτερικό. Έχει κανείς υπόψη ποιες χώρες είναι; Βασικά ένας γείτονας έχει το ίδιο πρόγραμμα και του έκαναν ακριβώς την ίδια προσφορά. Η γυναίκα του είναι από την Αλβανία και θέλουμε να δούμε αν συμπεριλαμβάνονται κλήσεις προς Αλβανία. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  4. Δεν ξέρω πόσο καιρό υπάρχει το συγκεκριμένο πακέτο, αλλά διαπίστωσα χθες ότι το What's Up προσφέρει ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ DATA με την εβδομάδα, κόστους 6,5 ευρώ. Διάβασα τις σημειώσεις που έχει από κάτω και δεν αναφέρει κάποιον περιορισμό στο πόσα τέτοια πακέτα μπορούμε να ενεργοποιήσουμε μέσα στον μήνα, αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να το ενεργοποιήσουμε 4 φορές (στην ουσία για 4 εβδομάδες) μέσα στον μήνα; Μπορεί να μου το επιβεβαιώσει κάποιος; Αν ισχύει στην ουσία έχουμε απεριόριστα δεδομένα για 28 μέρες με 28,60 ευρώ (6,50 * 4 εβδομάδες + 10% φόρος κινητής) αν εξαιρέσουμε φυσικά τις κατά περιόδους προσφορές που βγάζει με 10.90 ευρώ απεριόριστα για 1 μήνα. Αν ισχύει, θα μπορούσε κάποιος που έχει γραμμή ADSL/VDSL μόνο για το ίντερνετ να τη καταργήσει εντελώς, ή αν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα DSL εκεί που μένει, και να πάρει ένα κινητό με δυνατότητα hotspot ή ένα 4G/5G router και να μπαίνει από εκεί. Βολεύει κιόλας διότι δεν σε δεσμεύει για όλο τον μήνα, καθώς ενεργοποιείς πακέτο για 1 εβδομάδα, και στο τέλος της εβδομάδας αν δεν το χρειάζεσαι άλλο τότε δεν ενεργοποιείς άλλο πακέτο μέχρι να χρειαστείς πάλι.
  5. Εγώ το πρώτο κινητό που είχα πάρει, βασικά μου το είχαν δώσει, ήταν ένα Nokia 5110. Δεν θυμάμαι ακριβώς έτος, αλλά λογικά ήταν περίπου το 1998-1999, τότε που κυκλοφόρησε. Ήταν όταν άρχισαν να παίρνουν τα πάνω τους οι συνδέσεις κινητής με συμβόλαιο και έδιναν δωρεάν κινητά με συμβόλαια 1 ή 2 ετών. Τη συγκεκριμένη συσκευή την είχε πάρει ο πατέρας μου την οποία λογικά την διάλεξε, ή του την έδωσαν, στην τύχη. Μετά από 1 έτος έκανε ανανέωση συμβολαίου, του έδωσαν άλλη συσκευή (μια Siemens αν θυμάμαι καλά αλλά δεν θυμάμαι ακριβές μοντέλο) και το Nokia το έδωσε σε μένα. Ήμουν 14-15 χρονών τότε.
  6. Χμ, οκ. Αν είναι θα το κάνω κάπως έτσι. Η προσφορά ξεκινάει Δευτέρα και πάει μέχρι Κυριακή. Η επόμενη προσφορά είναι μετά από 1 εβδομάδα ή μετά από 2 εβδομάδες; Δηλαδή πάει 1 εβδομάδα με προσφορά - 1 εβδομάδα χωρίς προσφορά ή 1 εβδομάδα με προσφορά - 2 εβδομάδες χωρίς προσφορά;
  7. Το θέμα είναι ότι για 1 με 1.5 μήνα περίπου δεν θα βρίσκομαι μαζί με τους γονείς μου καθώς θα μετακομίσουν προσωρινώς σε άλλη πόλη για κάποιους λόγους, οπότε ακόμη και αν βάζω υπενθύμιση δεν θα τους έχω δίπλα μου για να μπορώ να ενεργοποιώ πάλι την εφαρμογή. Στο My Cosmote δεν δείχνει την ημερομηνία λήξης της προσφοράς, συνήθως την ενεργοποιώ προς το τέλος για να παίρνουν μεγαλύτερη παράταση τα λεπτά ομιλίας, αλλά αν δεν ξέρω την ακριβή ημερομηνία τότε ενδεχομένως να χάνω την προσφορά. Τέλος πάντων, θα δω πως θα το διαχειριστώ. Αυτό ισχύει εδώ και πολύ καιρό, ίσως και χρόνια, και είναι γενικώς γνωστό για τις προμήθειες των περιπτέρων.
  8. Ευχαριστώ για την απάντηση. Βασικά δεν το ανάφερα ευθέως, αλλά ανάφερα ότι έχω χρησιμοποιήσει και την εφαρμογή Cosmote, στην οποία τεχνικώς συνδέεσαι με Cosmote ID. Το θέμα είναι ότι δεν εμφανίζει τις προσφορές. Για παράδειγμα τώρα τρέχει προσφορά 60 + 60 λεπτά ομιλίας με 3.02 ευρώ που ισχύει μέχρι 21 Μαϊου. Αυτή η προσφορά δεν εμφανίζεται στο My Cosmote και αν δεν το έβλεπα από την εφαρμογή Frog θα την έχανα.
  9. Χαιρετώ την παρέα. Και οι 2 γονείς μου έχουν αριθμούς Frog. Σαν ηλικιωμένοι που είναι έχουν χαζά τηλέφωνα, και τα διαχειρίζομαι εγώ από την εφαρμογή που έχω εγκαταστήσει στο δικό μου κινητό (για ανανέωση χρόνου ομιλίας και αγορά πακέτων). Το θέμα είναι ότι η εφαρμογή Frog τουλάχιστον 1 φορά τον μήνα, ίσως και ποιο συχνά, μου ζητάει να κάνει πάλι ταυτοποίηση εξαρχής με αποστολή κωδικού μιας χρήσης στα κινητά των γονέων μου, και αν δεν γίνει ταυτοποίηση τότε χάνει όλες τις πληροφορίες με αποτέλεσμα να μην έχω πρόσβαση ώστε να μπορώ να κάνω ανανέωση χρόνου ομιλίας ή να ενεργοποιήσω πακέτα. Επίσης, έχω εγκαταστήσει και την εφαρμογή Cosmote και μπαίνω και από εκεί, και φαίνεται να κρατάει ποιο μόνιμα τα στοιχεία (βασικά την έχω τουλάχιστον 1 εξάμηνο και εκτός από την αρχική ταυτοποίηση δεν μου ζήτησε πάλι ταυτοποίηση όλο αυτό το χρονικό διάστημα). Το θέμα όμως με την εφαρμογή της Cosmote δεν εμφανίζει τις διάφορες προσφορές του Frog. Έχει κανείς κάτι υπόψη για ποιο μόνιμη λύση σχετικά με την εφαρμογή Frog;
  10. Και εγώ έτσι κάνω. Λέω ότι ότι είμαι ο πατέρας μου στα τηλέφωνα. Αλλά κάποιες στιγμές λένε ότι χρειάζεται να μας καλέσουν οι ίδιοι, και καλούν στο κινητό του πατέρα μου απευθείας γιατί αυτό είχαμε δηλώσει στα στοιχεία επικοινωνίας, και αν δεν είμαι παρόν την ώρα της κλήσης προφανώς δεν μπορώ να απαντήσω εγώ. Ακόμη και στο σταθερό να καλέσουν, αν δεν είμαι παρόν την ώρα της κλήσης δεν μπορώ να απαντήσω.
  11. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ειδικά η πρόταση του @EllinikoNisi φαίνεται πολύ απλή. Κάποια στιγμή θα το προχωρήσω και θα ενημερώσω για το πως πήγε.
  12. Χαιρετώ την παρέα. Καταρχήν να σας ενημερώσω ότι για το ερώτημα που θα θέσω, σκοπεύω να ρωτήσω και την Vodafone αλλά επειδή δεν βγάζω άκρη από το τηλέφωνο, και μένω σε χωριό (πρέπει να ταξιδέψω σε άλλη πόλη για να βρω κατάστημα), θα ήθελα να είμαι κάπως προετοιμασμένος. Έχουμε σταθερό τηλέφωνο + ίντερνετ στη Vodafone και το πρόβλημά μου είναι το εξής. Διαμένω στο σπίτι με τους γονείς μου και το τηλέφωνο το έχουμε στο όνομα του πατέρα μου. Δυστυχώς ο πατέρας μου πέρασε από μια εγχείρηση και ένα μίνι εγκεφαλικό. Είναι σχετικά καλά τώρα, αλλά η επικοινωνία μαζί του είναι ελαφρώς δύσκολη. Πρόσφατα προέκυψε ένα πρόβλημα στην γραμμή, το οποίο ακόμη με παιδεύει, και δυσκολεύτηκα να συνεννοηθώ με το τηλεφωνικό κέντρο και τους τεχνικούς, καθώς καλούσαν συνεχώς στο κινητό του πατέρα μου ο οποίος όπως είπα δεν μπορούσε να μιλήσει. Και εκτός του ότι τον ενοχλούσαν, τον έπαιρναν και στιγμές που δεν ήμουν στο σπίτι οπότε δεν μπορούσα να προλάβω τις κλήσεις για να απαντήσω εγώ. Και θα ήθελα να ρωτήσω. Υπάρχει τρόπος να γυρίσω τα στοιχεία του λογαριασμού στο όνομά μου; Και αν ναι, με ποιον τρόπο; Θα πρέπει να πάω μαζί με τον πατέρα μου, ή μπορούμε να βγάλουμε μια υπεύθυνη δήλωση και να πάω μόνος μου για να μην τον ταλαιπωρώ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  13. Δηλαδή να κάνει ο πατέρας μου εξουσιοδότηση σε μένα και να πάω σε κάποιο κατάστημα; Δεν νομίζω ότι θα μπορέσουμε να βγάλουμε άκρη σε κατάστημα γιατί βασικά είχαμε πάει παλιότερα και μας είχαν πει ότι δεν γίνεται φορητότητα σε frog και προσπαθούσαν να μας πλασάρουν προγράμματα συμβολαίου. Υποθέτω ότι ενδεχομένως να έχει πέσει εντολή από τα κεντρικά να προωθούν κυρίως συμβόλαια ή από την άλλη να προσπαθούν οι πωλητές να προωθήσουν μόνο συμβόλαια για να κερδίζουν προμήθειες. Προσωπικά θεωρώ χάσιμο χρόνου να πάω σε κατάστημα. θα περιμένουμε 1-2 εβδομάδες, ίσως και λόγω ότι πλησιάζει 15αυγουστος να έχουν πάρει πολλοί υπάλληλοι άδειες και να να καθυστερούν οι αιτήσεις, αλλά αν δεν προχωρήσει τότε μάλλον θα δοκιμάσουμε και αυτό, δηλαδή να κάνουμε αίτηση φορητότητας σε what's up. Και να χάσουμε τα δώρα δεν μας πειράζει και ιδιαίτερα, ο πατέρας μου μιλάει κυριολεκτικά ελάχιστα στο κινητό που δεν πρόκειται να χαλάει ούτε τα κανονικά πακέτα, να σου δώσω να καταλάβεις, είχε αγοράσει ένα πακέτο 2 ωρών ομιλίας πριν 1 μήνα ακριβώς, και αυτή την στιγμή του έχουν περισσέψει 1 ώρα και 40 λεπτά ομιλίας, δηλαδή όλο τον μήνα έχει μιλήσει μόνο 20 λεπτά.
  14. Μένουμε σε χωριό και θέλουμε να κάνουμε φορητότητα στο νούμερο του πατέρα μου ο οποίος είναι ηλικιωμένος και έχει κάνει εγχείρηση, και δεν θέλω να τον κουβαλάω άσκοπα. Επίσης μια άλλη φορά που είχαμε πάει παλιότερα μας είχαν πει ότι δήθεν δεν γίνεται και προσπαθούσαν να μας πλασάρουν συμβόλαιο οι πωλητές, και δεν μπορέσαμε να βγάλουμε άκρη.
  15. Έκανα αίτηση φορητότητας στο παραπάνω λινκ από την Κυριακή που μας πέρασε. Τετάρτη σήμερα και μέχρι αυτή την ώρα που γράφω αυτό το μήνυμα δεν μας έχουν ενημερώσει για κάτι, ξέρει κανείς πόσο χρόνο πρέπει να περιμένω; Επιφυλάσσομαι μήπως μας ειδοποιήσουν μέχρι το βράδυ, αλλά είμαστε ήδη στην 3η μέρα χωρίς καμιά ενημέρωση. Που ακριβώς; Να δω μήπως είναι διαφορετική φόρμα από την προηγούμενη. Τέρμα κάτω στην σελίδα έχει επιλογή που λέει "Έλα στην καρτοκινητή Frog", όταν το πατάω ανοίγει μια νέα σελίδα με πληροφορίες αλλά δεν έχει πουθενά κάποια φόρμα, ούτε για φορητότητα ούτε για νέο αριθμό.
  16. Τέλεια. Με γλυτώνει και από τον κόπο να κουβαλάω τον πατέρα μου διότι είναι μεγάλος σε ηλικία, έχει κάνει εγχείρηση και μένουμε και σε χωριό και δεν θέλω να τον κουβαλάω.
  17. Βασικά έχω ένα νούμερο το οποίο ήταν What's Up και το μετέτρεψα σε Frog. Ήταν η πρώτη μετατροπή, δεν είχε ξανα-μετατραπεί από κάτι άλλο, και πλήρωσα κανονικά. Δεν θυμάμαι το ποσό αλλά νομίζω ήταν αρκετά παραπάνω από 3 ευρώ. Κατά τα άλλα είναι πλήρως ικανοποιημένος από τις απαντήσεις. Άρχισα να το σκέφτομαι ήδη σοβαρά για μετατροπή.
  18. Ευχαριστώ για την απάντηση. Το υπέθεσα ότι δεν θα μπορεί να γίνει απευθείας μετάβαση σε Frog, αλλά είπα να ρωτήσω για να σιγουρευτώ. Φαντάζομαι όμως ότι θα υπάρξει και χρέωση για την μετατροπή από Whatsup / Cosmoκάρτα σε Frog; Αν και δεν μας πειράζει και ιδιαίτερα, πιστεύω ότι μακροπρόθεσμα θα έχουμε κέρδος εκτός αν η Cosmote σκοπεύει να καταργήσει ή να αλλάξει προς το χειρότερο το πακέτο των 3.02 ευρώ. Αυτό με το 60+60 πολύ ενδιαφέρον και είναι και ακόμη ένας λόγος παραπάνω για να μεταβούμε σε Frog. Μια άλλη ερώτηση όμως, αν ενεργοποιήσω ένα πακέτο των 3.02 ευρώ που προσφέρει 60 λεπτά προς όλους και ενεργοποιήσω και 2ο πακέτο πριν λήξει το πρώτο, τα λεπτά ομιλίας του 1ου μεταφέρονται στο 2ο; Δηλαδή τα λεπτά του 1ου πακέτου θα λήξουν στην αρχική ημερομηνία ή θα λήξουν στην μετεγενέστερη ημερομηνία του 2ου πακέτου;
  19. Δεν ξέρω αν έπρεπε να ρωτήσω εδώ ή στο νήμα της Q Card, αλλά νομίζω ότι εδώ θα λάβω ποιο σχετικές απαντήσεις. Ο πατέρας μου διαθέτει έναν αριθμό Q Card εδώ και κάποια χρόνια, αλλά με την πάροδο του χρόνου άρχισαν να ανεβαίνουν οι τιμές σε σημείο που νομίζουμε ότι πλέον μας συμφέρει καλύτερα η Frog. Να σκεφτείτε ο πατέρας μου έχει ένα χαζό τηλέφωνο και δεν ξέρει ούτε καν να στέλνει sms, πόσο μάλλον να μπαίνει στο ίντερνετ ή να κάνει οτιδήποτε άλλο. Το τηλέφωνο το χρησιμοποιεί αποκλειστικά και μόνο για κλήσεις, και νομίζουμε ότι μας συμφέρει το πακέτο με τα 60 λεπτά προς όλους, χωρίς ελάχιστη διάρκεια κλήσης, με 3.02 ευρώ. Ειδικά τώρα με την μείωση του φόρου από 12 σε 10%, πλέον με μια κάρτα των 10 ευρώ μπορούμε να βάζουμε 3 τέτοια πακέτα, δηλαδή 3 ώρες ομιλίας. Και με 3 ώρες ομιλίας ο πατέρας μου περνάει άνετα 2 μήνες οπότε βάζοντας κάρτα τον ένα μήνα δεν θα χρειάζεται να βάζω κάρτα και τον 2ο μήνα και είναι και μέσα στο χρονικό περιθώριο ώστε να μην μας τρώνε το υπόλοιπο που δεν έχουμε χρησιμοποιήσει μετά τους 2 μήνες. Και αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής, υπάρχει εύκολος τρόπος να μεταβούμε από Q Card σε Frog; Μπορώ δηλαδή να πάω στην Cosmote και να ζητήσω φορητότητα αριθμού σε Frog; Μας ενδιαφέρει να κρατήσουμε το ίδιο νούμερο.
  20. Σε αριθμό Q Card υπάρχει τρόπος να ζητήσω να μου στείλουν αναλυτική κατάσταση κλήσεων; Αν ναι θα ήθελα να ρωτήσω επιπλέον: 1) Υπάρχει κόστος; 2) Στην αναλυτική κατάσταση υπάρχουν μόνο οι κλήσεις και τα sms ή δείχνει όλες τις χρεώσεις; Πχ τα 30 σεντ που χρεώνει όταν βάζεις κάρτα, ή το 1.70 κάθε τρίμηνο για τα δώρα συμπεριλαμβάνονται στην αναλυτική κατάσταση; 3) Μέχρι πόσο πίσω πάει; πχ μέχρι 1 μήνα, 3 μήνες, 6 μήνες, 1 έτος; 4) Μπορούν να μου τη στείλουν σε ηλεκτρονικό αρχείο (πχ Excel ή έστω csv) σε κάποιο email που θα δηλώσω ή θα το στείλουν σε έντυπη μορφή; Ρωτάω διότι θέλω να κάνω μια ανάλυση ώστε να δω πόσα χαλάω συγκεκριμένα, και να δω αν με συμφέρει ή όχι με τις αλλαγές που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό στα διάφορα πακέτα. Παλιά κρατούσα αρχείο, αλλά σε κάποια φάση το άφησα στην μοίρα του και σταμάτησα να το ενημερώνω.
  21. Δεν διαφωνώ, αλλά μπορεί να υπάρχουν ηλικιωμένοι με προβλήματα υγείας και να φοβούνται να κάνουν το εμβόλιο, άλλο να είσαι νέος και άλλο να είσαι 70-80 χρονών. Εμένα φυσικά ο πατέρας μου το έχει κάνει το εμβόλιο, απλώς δεν έχει προλάβει να κάνει ακόμη την 3η δόση, μιας και την προηγούμενη την έκανε σχετικά πρόσφατα.
  22. Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά τελικά από ότι κατάλαβα αν τελικά εφαρμοστεί το πρόστιμο για τους άνω των 60 ετών, θα αφορά μόνο αυτούς που δεν έχουν κάνει κανένα εμβόλιο, αν κάποιος έχει κάνει έστω και 1 δόση τότε είναι καλυμμένος. Αν κάποιος ξέρει καλύτερα ας το επιβεβαιώσει. Ο πατέρας μου έχει κάνει, απλώς δεν έχει κάνει την 3η δόση.
  23. Ο πατέρας μου είναι άνω των 60 ετών και έκανε το Jonhson (το οποίο μετράει για 2 δοσεις) στις 1 Σεπτεμβρίου, δηλαδή έχει κλείσει 3 μήνες σήμερα που γράφω το μήνυμα. Πριν λίγο καιρό του έστειλαν sms να κάνει και την αναμνηστική δόση (την 3η δηλαδή) την οποία ΔΕΝ την έχει κάνει ακόμη. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής, ξέρουμε τι παίζει για τους άνω των 60 ετών για ένα πρόστιμο που έλεγαν; Ισχύει; Κάτι λέγανε ότι όποιος δεν έχει κάνει το εμβόλιο από 16 Ιανουαρίου και μετά θα τρώει πρόστιμο κάθε μήνα το οποίο θα πηγαίνει στην εφορία. Οποιαδήποτε λεπτομέρεια ξέρει κάποιος ας αναφέρει, σίγουρα θα ενδιαφέρει κι άλλους που έχουν μεγάλους γονείς.
  24. Όχι ρε. Τι γκαντέμης που είμαι. Και το θέμα είναι ότι δεν πρόλαβα και το countdown offer.
  25. Ο πατέρας μου έχει έναν αριθμό Q. Συνήθως του βάζω το πακέτο με τα 6,90 που έδινε κάποια λεπτά ομιλίας, εκτός αν πετύχω στο countdown offer κάποια καλύτερη προσφορά. Μπαίνω σήμερα για να του ενεργοποιήσω νέο πακέτο και βλέπω ότι δεν υπάρχει αυτό με τα 6,90. Τι παίζει, το καταργήσανε; Το πρόβλημα είναι ότι δεν σκέφτηκα να το ελέγξω διότι θεώρησα ότι θα υπήρχε de facto, με αποτέλεσμα να βάλω 10 ευρώ κάρτα από την οποία μου έμειναν 7.30 καθαρά (είχα και κάτι ψιλά μέσα από προηγούμενο υπόλοιπο) και τώρα το φθηνότερο πακέτο που μου βγάζει είναι ένα στα 8.50 ευρώ, που σημαίνει ότι θα πρέπει να βάλω και 2η 10ευρη κάρτα.
×
×
  • Create New...