Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά!

6 χρόνια συνδρομητής με συνδεση adsl έως 24, αλλά λόγω απόστασης από το αστικό κέντρο κλειδώνει κάτω από 8...

Αν ζητήσω vdsl θα έχω 50 ή λιγότερα;

Στο site λέει ότι έχει διαθεσιμότητα στην περιοχή που μένω.

Τα φώτα σας οι γνώστες παρακαλώ...

Εκτός εάν δώσεις και την ακριβή σου διεύθυνση (που δεν το προτείνω), κανείς δεν μπορεί να σου απαντήσει με βεβαιότητα. Αυτή η λεπτομέρεια έχει να κάνει με την καλωδιακή απόσταση των δύο μόντεμ (το δικό σου και του παρόχου). Για να σου λένε ότι έχεις VDSL σε τέτοια απόσταση. λογικά υπάρχει ενεργή καμπίνα στην γειτονιά σου και με μεγάλη πιθανότητα θα έχεις τουλάχιστον 50Mbps.

• Απαντήσεις 7,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ως γνωστόν, η Vodafone έχει ξεμείνει από καινούργια VDSL ρούτερ και τώρα παίρνει τηλέφωνο τους παλιούς συνδρομητές της, για να επιστρέψουν αυτά που είχαν!! :lol:

Είναι πάνω από 2,5 χρόνια που έχω φύγει και τώρα με θυμήθηκαν! :p

Εκτός εάν δώσεις και την ακριβή σου διεύθυνση (που δεν το προτείνω), κανείς δεν μπορεί να σου απαντήσει με βεβαιότητα. Αυτή η λεπτομέρεια έχει να κάνει με την καλωδιακή απόσταση των δύο μόντεμ (το δικό σου και του παρόχου). Για να σου λένε ότι έχεις VDSL σε τέτοια απόσταση. λογικά υπάρχει ενεργή καμπίνα στην γειτονιά σου και με μεγάλη πιθανότητα θα έχεις τουλάχιστον 50Mbps.

Αν εννοείς το καφάο, έβαλε ο οτέ καινούργιο πριν από 1,5 χρόνο περίπου. Επίσης είχαν σκάψει και για οπτική ίνα νομίζω...

Επίσης είδα από τον ανταγωνισμό ότι στην περιοχή μου υποστηρίζει και fiber 100. Αυτό δεν χρειάζεται νέα εγκατάσταση μέχρι το σπίτι; Ή είναι άλλη περίπτωση;

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Αν εννοείς το καφάο, έβαλε ο οτέ καινούργιο πριν από 1,5 χρόνο περίπου. Επίσης είχαν σκάψει και για οπτική ίνα νομίζω...

Επίσης είδα από τον ανταγωνισμό ότι στην περιοχή μου υποστηρίζει και fiber 100. Αυτό δεν χρειάζεται νέα εγκατάσταση μέχρι το σπίτι; Ή είναι άλλη περίπτωση;

Δεν χρειάζεται άλλη εγκατάσταση, κανονικό VDSL είναι.

1.5 μηνα και ακομα να με αλλαξουν απο 50αρι vdsl σε 100αρι!Εχε χαρη που εχω κινητο vodafone και εχω καλες εκπτωσεις αλλιως θα την ειχα κανει με ελαφρα

Ως γνωστόν, η Vodafone έχει ξεμείνει από καινούργια VDSL ρούτερ και τώρα παίρνει τηλέφωνο τους παλιούς συνδρομητές της, για να επιστρέψουν αυτά που είχαν!! :lol:

Είναι πάνω από 2,5 χρόνια που έχω φύγει και τώρα με θυμήθηκαν! :p

είχες πριν 2,5 χρόνια vdsl? και είχες και ΖΤΕ μοντεμ που τους λείπουν?

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σταμάτησαν να διαθέτουν vdsl. Ξέρετε κάτι; Τους πήρα και ζήτησα αναβάθμιση σε vdsl και μου είπαν δεν είναι εμπορικά διαθέσιμο

ξαναπάρε και επέμεινε, μάλλον θα σου πουν για έλλειψη μοντεμ - εκτός και αν δεν έχει στην περιοχή σου. Αν σε ενδιαφέρει πραγματικά, ρώτα αν μπορείς να κάνεις αίτηση χωρίς δέσμευση, ώστε οταν έρθουν τα μοντεμ να είσαι σε κάποια σειρά να πάρεις. Φίλος μου πέρασε την περασμένη εβδομάδα από τα ίδια στάδια: δεν είναι εμπορικά διαθέσιμο - είναι αλλά δεν έχουμε μοντεμ - κάντε αίτημα για να μπει σε αναμονή

Το ως γνωστόν, μ'αρέσει...

Sent from my XT1580

Sorry, αλλά δεν το πρόσεξα... Σε άλλο φόρουμ το συζητάμε εδώ κι 1 μήνα. :)

Η τραγική Vodafone έχει ξεμείνει από VDSL modem/router και δεν ενεργοποιεί νέους συνδρομητές. Κάτι ακούγεται ότι θα συμβαίνει το ίδιο για 2-3 μήνες ακόμα...

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

είχες πριν 2,5 χρόνια vdsl? και είχες και ΖΤΕ μοντεμ που τους λείπουν?

Ναι, έχω παρατημένο στην ντουλάπα το ZTE H367N που γράφει HOL επάνω. Η Vodafone έχει βάλει ταχυδρομική εταιρεία, να μαζέψει όλα τα παλιά μόντεμ από παλιούς συνδρομητές...

Edited by MitsosDaBest13

δεν ξέμεινε η vodafone μόνο, δεσμεύτηκαν όλες οι παρτίδες της ΖΤΕ λόγω την Αμερικανικής απαγόρευσης πριν 2-3 μήνες. Το πρόβλημα που έχει η vodafone είναι οτι έχει κάνει preconfig σε ΖΤΕ και δεν παίζουν άλλα μόντεμ out-of-the-box...

Sorry, αλλά δεν το πρόσεξα... Σε άλλο φόρουμ το συζητάμε εδώ κι 1 μήνα. :)

Η τραγική Vodafone έχει ξεμείνει από VDSL modem/router και δεν ενεργοποιεί νέους συνδρομητές. Κάτι ακούγεται ότι θα συμβαίνει το ίδιο για 2-3 μήνες ακόμα...

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι, έχω παρατημένο στην ντουλάπα το ZTE H367N που γράφει HOL επάνω. Η Vodafone έχει βάλει ταχυδρομική εταιρεία, να μαζέψει όλα τα παλιά μόντεμ από παλιούς συνδρομητές...

Από την μία σιγά τα μόντεμ.. Που δίνουν Vodafone και άλλοι .για να ακουμπας το ποτήρι καλα είναι και μόνο για αυτό.

Από την άλλη εάν έβλεπες το συμβόλαιο θα έβλεπες ότι στο είχε δώσει με χρήσιδανειο οπότε έπρεπε να το επιστρέψεις όταν τελείωσες μαζί τους.

Άρα αφού ο όρος είναι έτσι μην κράξεις αυτούς... για δικά σου λάθη

Εννοιολογική διαφορά του χρησιδανείου από το δάνειο

Αντικείμενο του χρησιδανείου είναι η παραχώρηση της χρήσεως ορισμένου πράγματος, ενώ αντικείμενο του δανείου είναι η μεταβίβαση της κυριότητας χρημάτων ή άλλων αντικαταστατών πραγμάτων* Συνεπώς*: ο λήπτης του δανείου γίνεται κύριος του πράγματος που δανείζεται και έχει την υποχρέωση να επιστρέψει ύστερα από ορισμένο ή αόριστο χρόνο άλλα πράγματα της ίδιας ποσότητας και ποιότητας, ενώ ο χρησάμενος δεν γίνεται κύριος του πράγματος που χρησιδανείζεται.

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Από την μία σιγά τα μόντεμ.. Που δίνουν Vodafone και άλλοι .για να ακουμπας το ποτήρι καλα είναι και μόνο για αυτό.

Από την άλλη εάν έβλεπες το συμβόλαιο θα έβλεπες ότι στο είχε δώσει με χρήσιδανειο οπότε έπρεπε να το επιστρέψεις όταν τελείωσες μαζί τους.

Άρα αφού ο όρος είναι έτσι μην κράξεις αυτούς... για δικά σου λάθη

Εννοιολογική διαφορά του χρησιδανείου από το δάνειο

Αντικείμενο του χρησιδανείου είναι η παραχώρηση της χρήσεως ορισμένου πράγματος, ενώ αντικείμενο του δανείου είναι η μεταβίβαση της κυριότητας χρημάτων ή άλλων αντικαταστατών πραγμάτων* Συνεπώς*: ο λήπτης του δανείου γίνεται κύριος του πράγματος που δανείζεται και έχει την υποχρέωση να επιστρέψει ύστερα από ορισμένο ή αόριστο χρόνο άλλα πράγματα της ίδιας ποσότητας και ποιότητας, ενώ ο χρησάμενος δεν γίνεται κύριος του πράγματος που χρησιδανείζεται.

Ξέρω τι είναι χρησιδάνειο και ότι υπήρχε στους όρους του συμβολαίου. Απλά καμία εταιρεία τόσα χρόνια δεν τα ζήταγε πίσω, με μόνη εξαίρεση τον ΟΤΕ... Τώρα που ξέμειναν από μόντεμ, θυμήθηκαν να ζητήσουν τα παλιά που είχαν... :p

Μηπως θα μπορουσε καποιος να μου πει το τηλεφωνο εξυπηρετησης πελατων για βλαβες (vodafone adsl double play) και τι χρεωση εχει αν καλεσω?Ειμαι μολις μια μερα συνδρομητης και στο site τους δεν λεει με σαφηνεια κατ συγκεκριμενο.

Μπορείς και στο 80040013844 ατελής κλήση από κινητό vodafone και σε συνδέει κατευθείαν με το τεχνικό τμήμα της σταθερής

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχω νέο συμβόλαιο με το πρόγραμμα με τα 360 λεπτά προς κινητά και διεθνή σταθερά. Υπάρχει κάποιος τρόπος να ξεχωρίζω ποιοι διεθνείς αριθμοί είναι σταθερά; με ενδιαφέρει κυρίως η Αυστραλία και ο Καναδάς.

Καλησπερα παιδια, Εμεις ειμαστε στην forthnet 3 play με 48 euro τον μηνα, αλλα θελουμε να κανουμε φορητοτητα και πηραμε μια πολυ καλη προσφορα απο VDF με απεριοριστα σταθερα, απεριοριστο ιντερνετ 24αρι) 300' σε κινητα Vodafone tv (παιδικα, ντοκιμαντερ, σειρες οι ταινιες με ενοικιαση συν τα Nova Sports 29,19 τον μηνα και αν βαλεις και το ενα νουμερο κινητου ε ελεγε στα 26,16. ΜΕ δωρο τον εξοπλισμο-ρουτερ και την ενεργοποιηση. Αλλα δεν βρισκω πουθενα αυτη την προσφορα στο σαιτ της VDF. Μηπως την εχει καποιος; Αξιζει να κανω φορητοτητα γιατι στην περιοχη μας εχουμε εως 24αρι, η θα σερνεται η ταχυτητα μας; Να προσθεσω οτι εχει βαλει ξεχωριστους λογαρισμους στα νουμερα των κινητων μας 17, 36 στο δικο μου και στου συζυγου 18,36...Ελεγε και κατι κουφα οτι βλεπει παραπανω χρηση στον αριθμο του ενω περισσοτερη χρηση κανω εγω... Πολυ μπερδεγουει κατασταση δηλαδη...
Despina!

Μια χαρα ειναι η τιμη,αν θελεις και τα αθλητικα ορμα,εγω ανανεωσα πριν καποιο διαστημα στο ιδιο πακετο που λες και εσυ triple play στα 32 και κατι χωρις κινητα.Μην περιμενεις να βρεις αυτο το πακετο στο σαιτ, ειναι προσφορα.Τωρα απο ταχυτητες στο ιντερνετ κτλ δεν γνωριζω για την περιοχη σου.

• 4 weeks later...

Καλησπέρα σε όλη την παρέα.

Θα ήθελα σας παρακαλώ μία διευκρίνιση.

Πριν λίγο καιρό έληξε το συμβόλαιο το οποίο είχα υπογράψει για δύο χρόνια. Η Vodafone μου έκανε τηλεφωνική προσφορά ώστε να παραμείνω συνδρομητής και την οποία αποδέχτηκα. Παρόλα αυτά όμως δεν μου έχει αποστείλει καινούργιο συμβόλαιο για να το υπογράψω . Μπορώ λοιπόν να αποχωρήσω αζημίως από την εταιρία την στιγμή που δεν υπάρχει νέο υπογεγραμμένο συμβόλαιο η θα πρέπει να πληρώσω τέλος αποσυνδεσης;

Πριν λίγο καιρό έληξε το συμβόλαιο το οποίο είχα υπογράψει για δύο χρόνια. Η Vodafone μου έκανε τηλεφωνική προσφορά ώστε να παραμείνω συνδρομητής και την οποία αποδέχτηκα. Παρόλα αυτά όμως δεν μου έχει αποστείλει καινούργιο συμβόλαιο για να το υπογράψω . Μπορώ λοιπόν να αποχωρήσω αζημίως από την εταιρία την στιγμή που δεν υπάρχει νέο υπογεγραμμένο συμβόλαιο η θα πρέπει να πληρώσω τέλος αποσυνδεσης;

Όχι. Έκανες ανανέωση συμβολαίου με ηχογραφημένη συναίνεση. Έχει αλλάξει ο νόμος και η ηχογραφημένη συναίνεση επεχει θέση συμβολαίου.

Από την στιγμή που είναι ανανέωση δεν στέλνουν από όσο γνωρίζω. Μπορεί αν τους το ζητήσεις. Πες μας όμως και τι είχες και τι σου έκαναν για να γνωρίζουμε.

Ηχογραφημένη ανανέωση δεν σημαίνει πως πρέπει να με ενημερώσουν κατά την τηλεφωνική συνομιλία ότι για την κατοχύρωση του συμβολαίου η κλήση ηχογραφείται; γιατί δεν έγινε ούτε αυτό.

Καλα παιδια εχω κανει συνδεση (μαλλον μετατροπη) του ADSL 24 σε VDSL 50. και απο εκπτωση 55% μου το πηγανε σε 50% και ειπαν στην επομενη ανανεωση θα ξαναπαει στα 55% λογο καλης συνεργασιας κτλ κτλ. !5 χρονια σχεδον συνδρομητης. Τελος παντων τους λεω παιδια θελω 100 Fiber εφοσον ειναι διαθεσιμο και μου λενε να το δουμε. Με παιρνουν μετα τηλεφωνο πισω οτι ναι υπαρχει τελικα η δυνατοτητα (λες και δεν το ξεραμε) με τιν σουπερ τιμη των 32,5! εκπτωση 30%!!! Λεω παιδια ας μην παμε στα 55% που οφειλεται να κανετε αλλα τουλαχιστον μην χασω το 50% που εχω! γραμενο στον λογαριασμο μου πανω! Μου πετανε κατι τρελα οτι θα θελετε νεο εξοπλισμο κτλ! Δεν χρειαζεται ημαρτον δηλαδη! το ρουτερ κλειδωνει μαξ 153,600 αρα τα 100 ειναι μια χαρουλα! μετα οτι ειναι αλλο αυτο και αλλο κοστος και ιστοριες για αγριους! Η wind που εχουμε στην πεθερα μου χωρις κινητα κτλ μου κανει αναβαθμιση με 33. το δουλεμα της Vodafone απαραδεκτο! συν οτι χρειαζομαι το Full sima για το κινητο αλλιως δεν μπορω να μιλησω με κανεναν!!! αρα χανω 5-6mbps. :( Απαραδεκτη τελειως)

Και αλλα παιδια το πηραν με 27 εδω μεσα!

Καλα παιδια εχω κανει συνδεση (μαλλον μετατροπη) του ADSL 24 σε VDSL 50. και απο εκπτωση 55% μου το πηγανε σε 50% και ειπαν στην επομενη ανανεωση θα ξαναπαει στα 55% λογο καλης συνεργασιας κτλ κτλ. !5 χρονια σχεδον συνδρομητης. Τελος παντων τους λεω παιδια θελω 100 Fiber εφοσον ειναι διαθεσιμο και μου λενε να το δουμε. Με παιρνουν μετα τηλεφωνο πισω οτι ναι υπαρχει τελικα η δυνατοτητα (λες και δεν το ξεραμε) με τιν σουπερ τιμη των 32,5! εκπτωση 30%!!! Λεω παιδια ας μην παμε στα 55% που οφειλεται να κανετε αλλα τουλαχιστον μην χασω το 50% που εχω! γραμενο στον λογαριασμο μου πανω! Μου πετανε κατι τρελα οτι θα θελετε νεο εξοπλισμο κτλ! Δεν χρειαζεται ημαρτον δηλαδη! το ρουτερ κλειδωνει μαξ 153,600 αρα τα 100 ειναι μια χαρουλα! μετα οτι ειναι αλλο αυτο και αλλο κοστος και ιστοριες για αγριους! Η wind που εχουμε στην πεθερα μου χωρις κινητα κτλ μου κανει αναβαθμιση με 33. το δουλεμα της Vodafone απαραδεκτο! συν οτι χρειαζομαι το Full sima για το κινητο αλλιως δεν μπορω να μιλησω με κανεναν!!! αρα χανω 5-6mbps. :( Απαραδεκτη τελειως)

Και αλλα παιδια το πηραν με 27 εδω μεσα!

Γενικά το έχουν το θεματάκι τους από τότε που έγινε Vodafone. Μόνο αν πάει να φύγει ο πελάτης ξυπνάνε, όπου και εκεί θα κοιτάξουν να σου ανεβάσουν την τιμή(με δικαιολογίες οτι στον νεο πάροχο θα πληρώσεις παραπάνω άρα και πάλι με την αύξηση που σου κάνουν κερδίζεις) και μόνο με τεχνικές κομμάντο κρατάς έστω σταθερή την τιμή σου.