Jump to content

tolis72

Members
  • Δημοσιεύσεις

    111
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tolis72

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

tolis72's Achievements

  1. Ειναι πολυ ωραια προταση απλως χωρις Playstore & google services χωλσινει!!
  2. Καλησπερα πως το εκανες? φανταζομαι να μην εχει να κανεις root την συσκευη. :):!:
  3. Ευχαριστουμε για το κινητο και καλη χρονια σε ολους με υγεια!!!
  4. Μακαρι αλλιως βλεπω την γυναικα μου να με κρεμαει!! το καλο της υποθεσης ειναι οτι οταν δεν εχω internet δεν λειτουργει το full sima με αποτελεσμα αν μην εχω καν κινητο!! εκτος και ενα αφηνωτο κινητο στο μπαλκονι! Αρα δυο συνδεσεις RED 1 στα σκουπιδια και αυτα!! Υπομονη μαλλον λογο των ημερων αν και ειναι τραγικοι η κατασταση το λιγοτερο!
  5. Παιδιά αισίως κλείνω εβδομάδα χωρις τιποτα! Ούτε internet ούτε σταθερό λόγο voip! Βάλε και τέσσερις εβδομάδες με αποσυνδέσεις κάθε 15 με 1 ώρα και ταχύτητες απο 49,999 έπεφτε με κάθε αποδυνεση στα 35 κόλλαγε και ξανά απο την αρχή! Δεύτερος μήνας που πληρώνω χωρις υπηρεσίες και βεβαια δεύτερος μήνας χαμένος στο Netflix!!! Ήρθε ο ΟΤΕ λόγο δίκης του βλάβης και τα αποτελείωσε όλα! :lol: Ελλάς το μεγαλείο σου! Και έκανε ανάμεσα σε αυτό ανανέωση και αλλαγή απο 50αρι σε 100αρι! :!:
  6. Δεν κυκλοφορει Ελλαδα σιγουρα! Υπαρχουν 3 εκδοσεις 4/64 με τον 636 4/128 παλι με τον 636 και τελικως 6/64 με τον 660 το πιο δυνατο μοντελο απο τα 3 :)
  7. Παιδια βοηθεια! Πηρα το global version απο ελληνικο καταστημα κλειδωμενο bootloader εκδοση stable 9.6.7.0 και εχω το εξης κουλο! Πολλες φορες οπαν παταω το back button να χρειαζεται να το πατησω δυο τρεις φορες για να πιασει και αλλες παιζει αψογα! Το γυρισα στο πλαει landscape και η οθονη λειτουργει! Λες να ειναι software? Εκανα hard reset 3 φορες! Στο setup λειτουργει κανονικα
  8. ΝΑι φιλε μου διοτι η wind σε γραμμη χωρις κινητα χωρις τπτ μονο με αναβαθμιση μου δινει ην ιδια τιμη! και εχω την γραμμη 2-3 χρονια οχι 15 σαν τους αλλους!!! Ημαρτον. Συν οτι ειχαν υποσχεθει να ξανα ανεβασουν την εκπτωση στο 55% στην επομενη ανανεωση! τελος παντων αλλα λογια να αγαπιομαστε!
  9. Απλως ειναι τραγικοι!!! δεν υπαρχουν λογια!
  10. Καλα παιδια εχω κανει συνδεση (μαλλον μετατροπη) του ADSL 24 σε VDSL 50. και απο εκπτωση 55% μου το πηγανε σε 50% και ειπαν στην επομενη ανανεωση θα ξαναπαει στα 55% λογο καλης συνεργασιας κτλ κτλ. !5 χρονια σχεδον συνδρομητης. Τελος παντων τους λεω παιδια θελω 100 Fiber εφοσον ειναι διαθεσιμο και μου λενε να το δουμε. Με παιρνουν μετα τηλεφωνο πισω οτι ναι υπαρχει τελικα η δυνατοτητα (λες και δεν το ξεραμε) με τιν σουπερ τιμη των 32,5! εκπτωση 30%!!! Λεω παιδια ας μην παμε στα 55% που οφειλεται να κανετε αλλα τουλαχιστον μην χασω το 50% που εχω! γραμενο στον λογαριασμο μου πανω! Μου πετανε κατι τρελα οτι θα θελετε νεο εξοπλισμο κτλ! Δεν χρειαζεται ημαρτον δηλαδη! το ρουτερ κλειδωνει μαξ 153,600 αρα τα 100 ειναι μια χαρουλα! μετα οτι ειναι αλλο αυτο και αλλο κοστος και ιστοριες για αγριους! Η wind που εχουμε στην πεθερα μου χωρις κινητα κτλ μου κανει αναβαθμιση με 33. το δουλεμα της Vodafone απαραδεκτο! συν οτι χρειαζομαι το Full sima για το κινητο αλλιως δεν μπορω να μιλησω με κανεναν!!! αρα χανω 5-6mbps. :( Απαραδεκτη τελειως) Και αλλα παιδια το πηραν με 27 εδω μεσα!
×
×
  • Create New...