Jump to content

alkontogia

Members
  • Δημοσιεύσεις

    475
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by alkontogia

  1. Για την αύξηση εως και 1,5 ευρω λόγω πληθωρισμού τι έκανες; Θα την πληρώνεις ή όχι; Και όταν λες έτοιμα διακοπής (για τότε μιλάμε), εννοείς διακοπής της γραμμής και του βρόγχου; Έστειλες δηλαδή φωτοτυπία της ταυτότητας; Ρωτάω γιατί είμαι αορίστου αλλά έχουν κάνει αυξήσεις και δεν με επαναφέρουν στην αρχική τιμή. Και θελω να δω πως να το διαχειριστω. Τους είπα πως θέλω να κάνω διακοπή των δύο γραμμών (χωρίς να καταθέσω χαρτιά) αλλά αυτό το 20.77 δεν μου το δίνουν γιατί μόνο Fiber to the home παίζει μάλλον στην γραμμή και πάμε στα 28 χοντρικά.
  2. alkontogia

    Realme 7

    Off topic σε σχέση με αυτό που ρωτάς(γιατί δεν έχω κάνει καμία αναβάθμιση). Έχεις βρει καμιά καλή θήκη που να προτείνεις;
  3. Φοβαμαι πως απο την στιγμή που ενεργοποιήθηκες στην Wind υπάρχει περίπτωση να πληρώσεις τέλος πρόωρης. Δες το καλύτερα. Υ.Γ: Τι τιμή σου έδωσαν από Vodafone και για ποιό πρόγραμμα;
  4. Καλησπέρα στην ομάδα. Έχει το P40 Lite ραδιόφωνο (χωρίς την χρήση 4G); Αλλού λένε πως έχει αλλού πως δεν έχει; Υπάρχει λένε εφαρμογή αλλά το κινητό δεν την έχει μέσα. Έχουμε κάποια ιδέα/λύση. Ευχαριστώ.
  5. Πάντως για όποιον ενδιαφέρεται το Amazon Γερμανίας έχει τα Buds+ ( θα μου πεις δύο χρόνων μοντέλο ) στα 55 ευρώ + μεταφορικά. Αρκετά καλή τιμή για να δοκιμάσει κάποιος.
  6. Προβληματων συνέχεια και θέλω την άποψή σας.... Η γραμμή έπιανε 5,5 Mbps και μετά από διάφορα προβλήματα κλειδώνει στα 4Μbps, λόγω μη επιλύσιμης βλάβης. Η προσφορα που έκαναν για VDSL ήταν απαράδεκτη και δεν αναβάθμισα. Και έρχεται η χτεσινή ημέρα όπου για άγνωστο λόγο κλειδώνω στα 2.5Mbps. Τηλέφωνο στην τεχνική υποστήριξη και η απάντηση είναι πως επειδή είστε μέσα στο όριο που δίνει Vodafone για την περιοχη (0,7-5,5) δεν μπορούμε να δώσουμε βλάβη ούτε να έρθει τεχνικός ούτε τίποτα. Μα μεχρι χτες ειχα 4 και τώρα 2,5, δεν θέλω να πάει 18 αλλά τουλάχιστον να επανέλθει τους είπα. Φθορά του χαλκού και είστε μέσα στα όρια. Έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος τέτοια περίπτωση;
  7. Καλησπέρα. Έχουμε καμιά πρόταση για ενσύρματα ακουστικά(με πλήκτρα αυξομείωσης έντασης και απάντησης) στα 15-20 Ευρώ; Χρησιμοποιούσα μέχρι τώρα τα Xiaomi HD Pro αλλά άρχισε να κόβεται το καλώδιο και είναι άσχημα τα μπαλώματα που του έχω κάνει. Ευχαριστώ πολύ. Υ.Γ: Έχω δει τα Realme Buds 2 σε συμπαθέστατη τιμή. Έχουμε κάποια άποψη;
  8. Τείνει να γίνει Wind στηνθέση της Wind η Voda. Με γραμμή που κλειδώνει στα 5 Mbps έχει βγάλει ήδη 2 φορές μη επιλύσιμο πρόβλημα(λάθη που μαζεύει και πέφτει η συνδεση κάθε λίγα λεπτά όταν το πιάνει) το μόνο που ξέρουν να λένε στο τεχνικό είναι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα(ούτε καν Ρεζέρβα για εκείνη την περίπτωση που είναι ανυποφορη η κατάσταση) και σε στέλνουν στο εμπορικό κομμάτι για <<ειδική>> προσφορά λόγω του μη επιλύσιμου όπου σου δίνουν τιμη αναβάθμισης σε VDSL ίδια με νέου πελάτη και αυτή έχουμε, με ύφος αν σας αρέσει.
  9. Καλησπέρα. Επειδή έχω και εγώ πρόβλημα με πολλά λάθη FEC/HEC/CRC που κάνουν Reset την γραμμή ορισμένες μέρες κάθε 10 λεπτά(4Mbps ταχύτητα), μπορείς να μου πείς πως κατάφερες και πληρώνεις 12 Ευρώ; Δίνω 17 Ευρώ για Αστικά/υπεραστικά, διεθνή και 5 ώρες προς κινητό και δεν κάνουν κάτι άλλο λόγω της βλάβης που εμφανίζεται συχνά πυκνά. Αν θες στείλε και inbox.
  10. Ο λόγος που ο φίλος σου δεν έχει σήμα στο ισόγειο είναι γιατί το <<σχήμα>> της ακτινοβολίας, μοιάζει με φτερά πεταλούδας, οπότε κάτω από την κεραία υπάρχει πρόβλημα Τα ΗΜ κύματα λόγω μήκους κύματος και ενέργειας, είναι μη ιοντίζουσα ακτινοβολία και αν τηρούνται τα όρια(που στην Ελλάδα είναι από τα πιο αυστηρά) δεν υπάρχει πρόβλημα και επιπλέον δεν είναι αθροιστική η επίδρασή τους(όπως είναι πχ με την ιοντίζουσα ακτινοβολία).
  11. Κοίτα, αν είναι προσφορά χωρίς να έχεις κάποια βλάβη πιστεύω αξίζει. Προσωπικά μου κάνουν λόγω βλάβης 21,30Ε και με ηλεκτρονικό λογαριασμό στα 20,30Ε. Αλήθεια τι ποσοστό έκπτωσης σου δίνουν στο πρόγραμμα που είσαι τώρα και πόσο πληρώνεις; Πραγματική ταχύτητα δεν ξέρω αν είναι εξαρτάται από πολλους παράγοντες.
  12. Συγγνώμη για την αναστάτωση αλλά μπερδεύτηκα (δεν έχω Wind, έχω Vodafone). Εντούτοις πληρώνω 17 Ευρώ για 24Mbps, απεριόριστα υπεραστικά/αστικά/διεθνή και εξι ώρες προς κινητά. Υπάρχει πρόβλημα με την γραμμή(4 Mbps και καποιες μέρες μπουκωνει απο τα λάθη. Βασικά και πριν το πρόβλημα παρομοιες ταχύτητες είχα και έτσι κατάφερα τουλαχιστον να διατηρήσω την τιμή σταθερή, δεν ξέρω αν τους πιέσω για παρακάτω τι θα πάρω) και μου έκαναν προσφορά στα 21,30 (αν ενεργοποιήσω ebill κτλ μείον ένα ευρώ) για 50Mbps απεριόριστα σταθερα και 6 ωρες προς κινητά/διεθνή. Επιδιώκω να πάρω στα 17 το πρόγραμμα αλλά μέχρις ώρας τα 21,30 ειναι το χαμηλότερο. Βεβαια στα 17 ευρώ η έκπτωση ειναι 65% η αρχική, ενώ δεν μου κάνουν την ίδια έκπτωση στην τιμή των 50Mbps όπου εκεί μάλλον θα το έδινα το διευρώ.
  13. Καλησπέρα. Μπορείς να μου πεις πόσα πληρώνεις για την 50άρα γιατί μου έχουν κάνει προσφορά στα 21,5 και το σκέφτομαι. Ευχαριστώ πολύ. :)
  14. Αξίζουν; Σε σχέση με τα JBL tune 220 που τα έχει ο Γερμανός στα 59.9; Θα μου πεις 50% επάνω.....
  15. Προσωπικά και το δικό μου πρόγραμμα δεν εμπορικά διαθέσιμο αλλά μια χαρά το ανανεώνουν κάθε φορά (με αρκετή φασαρία βέβαια ως προς την τιμή). Από την στιγμή που και η Nova έχει αντίστοιχο πρόγραμμα ενημέρωσέ τους πως δεν σε συμφέρει να μείνεις σε αυτούς και όπως πράξουν.
  16. Να σε ρωτήσω και κάτι ακόμα. Η χρήση που τα θέλω είναι κυρίως για μουσική όταν βγαίνω έξω και για το ποδήλατο. Θα βολέψουν τα freebuds; Αν έχεις και καμιά άλλη πρόταση περίπου 50-100 Ευρώ μπορείς να μου πεις. Μέχρι τώρα χρησιμοποιώ ενσύρματα Xiaomi τα οποία ένώ έχουν καλό ήχο χαλάει το καλώδιο και τα Xiaomi Mi Sport.
  17. Τα προτείνεις τα Buds+; Σκέφτομαι να τα πάρω τώρα που έχουν πέσει στα 100 Ευρώ. Προτιμώ να πάρω κάτι καλό και με εγγύηση που θα κρατήσει. Ευχαριστώ πολύ.
  18. Καλά μιλάμε μπροστά στα μάτια μου και ούτε καν το πρόσεξα....Σε ευχαριστώ πολύ για την παρατήρηση, δεν θα παραλάβω τελικά. :)
  19. https://www.vodafone.gr/eshop/syskeues-axesouar/axesouar-gadgets/bluetooth/samsung-bundlesamsung-buds-blackstick/p-126524/?isStandalone=true&skuId=000001123100006458 Τα πέτυχα στην Vodafone σε αρκετά καλή τιμή πιστεύω. Έριξα προσωπικα μια παραγγελία :)
  20. Αναλόγως τις ορέξεις τους. Μπορεί να σου βάλουν την αρχική τιμή, μπορεί να βάλουν αυθαίρετα μία άλλη έκπτωση (ως ενδειξη καλής θελήσεως, χωρίς να ξέρεις πότε θα αλλάξουν στο κανονικό) ή μπορεί να συνεχίσουν με την έκπτωση που έχεις. Δεν μπορεί να σου εγγυηθεί κανεις στα σίγουρα.
  21. Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. Θα ήθελα την γνώμη σας πάνω στο Nvidia Shield TV Pro. Έχει πέσει χοντρικά στα 200 Ευρώ από Αμαζον. Θα ήθελα ένα καλό media player (που να μου κρατησει) και ταυτόχρονα να μπορώ να παίξω σε αυτό και κανέναν emulator(δεν θα με χάλαγε). Πιστεύετε πως αξίζει; Ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Create New...