Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Παίδες έχει κανείς Vodafone TV με hbo max.? Θέλω να ρωτήσω 1)πιάνει μέχρι fullhd η έχει και 4κ? 2)το κουτί μπορώ να το βάλω σε άλλο σπίτι με τους κωδικούς μου και να παίζει η θέλει μόνο στο σπίτι μου 

Με πήραν τηλέφωνο από vodafone για αντιπροσφορα στα 18€ αλλά όταν τούς είπα ότι οι 14 ημέρες έχουν περάσει ΔΕΝ επέμειναν.

είχα παλιά vodafone σταθερή-ιντερνετ και vodafone tv, δε μου έλειψε ποτέ γιατί χρησιμοποιεί τα συστήματα της hol στη σταθερή,συνδεση με καλώδια χαλκού,τώρα για οπτικές ίνες δε ξερω τι παιζει αλλά τα συστήματα της hol δεν συγχρόνιζαν σωστα με κάποια ρούτερ που έδιναν,δε νομίζω οτί μπορεί στο μέλλον να ξαναβάλω,μάλλον για nova μεριά με βλέπω...

• 4 weeks later...

λήγει το συμβόλαιο τον Νοέμβριο. έχω triple play 300 με Disney στα 28.90 με το κουπόνι. πριν 7 μέρες στην εφαρμογή έβγαλε προσφορά στα 23.7 χωρίς το Disney. ύστερα απο επικοινωνία με τή βόντα με το Disney είναι +7 ευρώ και το άφησα. Σήμερα στην εφαρμογή από τα 23.7 το πήγαν στα 21,2 πάλι φυσικά χωρίς Disney. δεν μου φαίνεται κακή τιμή αλλά λέω να περιμένω μέχρι τον Νοέμβριο μήπως στην τιμή αυτή βάλουν και το Disney. τι λέτε;

10 ώρες πριν, Dimeos said:

λήγει το συμβόλαιο τον Νοέμβριο. έχω triple play 300 με Disney στα 28.90 με το κουπόνι. πριν 7 μέρες στην εφαρμογή έβγαλε προσφορά στα 23.7 χωρίς το Disney. ύστερα απο επικοινωνία με τή βόντα με το Disney είναι +7 ευρώ και το άφησα. Σήμερα στην εφαρμογή από τα 23.7 το πήγαν στα 21,2 πάλι φυσικά χωρίς Disney. δεν μου φαίνεται κακή τιμή αλλά λέω να περιμένω μέχρι τον Νοέμβριο μήπως στην τιμή αυτή βάλουν και το Disney. τι λέτε;

Με λίγη πίεση στις διακοπές θα σου δώσουν και το disney με 2-3€ παραπάνω. Ανανέωσα εγώ σε αυτό το πακέτο στα 27€ με disney 

Είχα ftth 100Mbps down / 10Mbps up, με 26€ τον μήνα. Στην δεύτερη χρονιά πήγε στα 27€ τον μήνα.

Τώρα που τελείωσε το συμβόλαιο των 2 ετών με κάλεσαν από την κοσμοτέ και μου πρότειναν συμβόλαιο για 2 χρόνια στα 100Mbps down / 50Mbps up, με 18.95€ τον μήνα, 2 πάγια δώρο, 30€ πίστωση.

Συν 2 καρτοκινητά με 1000 λεπτά προς όλους και 10 GB τον μήνα δωρεάν για δύο χρόνια, συν 60€ πίστωση στο ένα από αυτά.

Συν ένα τρίτο που θα έχει 1000 λεπτά τον μήνα για ενδοεπικοινωνια μόνο αλλά θα πρέπει μάλλον να βάζει κάρτα ανά 2μηνο.

Την δέχτηκα λοιπόν την προσφορά και την επόμενη μέρα με κάλεσαν από την Vodafone για αντιπροσφορα.

300Mbps με 14 € τον μήνα συν 2 καρτοκινητά με 1000 λεπτά και 5GB τον μήνα. Επειδή όμως τα πήρα στο κρανίο με τις εξυπνάδες τους, δεν έκανα αποδοχή, αφού τους είχα ήδη καλέσει πριν λήξει το συμβόλαιο και δεν έδιναν καλύτερη προσφορά.

Δεν μετράνε ότι ο ανταγωνισμός δίνει με:

12€ 1Gbps στην INALAN και

17,90€ τα 500Mbps up/250Mbps down της ΔΕΗ.

Τα δωρεάν λεπτά για το σταθερό δεν τα χρειάζομαι. Έχω να πάρω τηλέφωνο από σταθερό κάτι χρόνια.

15 minutes ago, nininikos said:

Επειδή όμως τα πήρα στο κρανίο με τις εξυπνάδες τους, δεν έκανα αποδοχή, αφού τους είχα ήδη καλέσει πριν λήξει το συμβόλαιο και δεν έδιναν καλύτερη προσφορά.

Την καλύτερη δουλειά έκανες. Κι εγώ όταν έφυγα από τη Voda (κινητό) και Nova (σταθερό) δεν ασχολήθηκα καν με τις αντιπροσφορές τους - too little, too late.

Θα πρέπει να γίνεται συστηματικά, να τους γίνει μάθημα και να εκτιμούν περισσότερο τους υπάρχοντες πελάτες - όχι να ξεβρακώνονται μόνο για νέους πελάτες.

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus -> Motorola moto g54 5G

5 ώρες πριν, geoponer said:

Την καλύτερη δουλειά έκανες. Κι εγώ όταν έφυγα από τη Voda (κινητό) και Nova (σταθερό) δεν ασχολήθηκα καν με τις αντιπροσφορές τους - too little, too late.

Θα πρέπει να γίνεται συστηματικά, να τους γίνει μάθημα και να εκτιμούν περισσότερο τους υπάρχοντες πελάτες - όχι να ξεβρακώνονται μόνο για νέους πελάτες.

Έτσι είναι.

Όταν βάζουμε την υπογραφή μας, ξέρουμε και να την τιμούμε.