GRIGORIOS Δημ. 3 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 3 Αυγούστου Έκανα συμβόλαιο στην Νόβα μέσω συνεργάτη 21€ την 300αρα. Κάνει η vodafone αντιπροσφορα και πόσο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. 5 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 5 Αυγούστου Παίδες έχει κανείς Vodafone TV με hbo max.? Θέλω να ρωτήσω 1)πιάνει μέχρι fullhd η έχει και 4κ? 2)το κουτί μπορώ να το βάλω σε άλλο σπίτι με τους κωδικούς μου και να παίζει η θέλει μόνο στο σπίτι μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRIGORIOS Δημ. 11 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 11 Αυγούστου Με πήραν τηλέφωνο από vodafone για αντιπροσφορα στα 18€ αλλά όταν τούς είπα ότι οι 14 ημέρες έχουν περάσει ΔΕΝ επέμειναν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. 16 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 16 Αυγούστου είχα παλιά vodafone σταθερή-ιντερνετ και vodafone tv, δε μου έλειψε ποτέ γιατί χρησιμοποιεί τα συστήματα της hol στη σταθερή,συνδεση με καλώδια χαλκού,τώρα για οπτικές ίνες δε ξερω τι παιζει αλλά τα συστήματα της hol δεν συγχρόνιζαν σωστα με κάποια ρούτερ που έδιναν,δε νομίζω οτί μπορεί στο μέλλον να ξαναβάλω,μάλλον για nova μεριά με βλέπω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts