Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν θα αργησει, απο τη στιγμή που καταχωρείται η αίτηση το πολύ σε 2-3 εργάσιμες λογικά θα είναι οκ.

Για το υ.γ., το ίδιο έπαθα και εγώ με συμβόλαιο καρτοπρογράμματος, μου είπαν μετά ότι υπερισχύει το ηχογραφημένο. Μένει βεβαίως να αποδειχτεί.

• Απαντήσεις 7,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Έχω απορία πάντως πόσα μπορεί να δώσει η cosmote για να με πείσει να ακυρώσω τη vodafone στα 13 ευρώ. Τώρα μου λένε για ανανέωση στα 28 ευρώ από 25 που είναι τώρα. Τα 20 ευρώ που έχει στο site δεν τα έδιναν με τίποτα. 

On 7/7/2026 at 4:01 ΜΜ, kmpatra said:

Δεν θα αργησει, απο τη στιγμή που καταχωρείται η αίτηση το πολύ σε 2-3 εργάσιμες λογικά θα είναι οκ.

Για το υ.γ., το ίδιο έπαθα και εγώ με συμβόλαιο καρτοπρογράμματος, μου είπαν μετά ότι υπερισχύει το ηχογραφημένο. Μένει βεβαίως να αποδειχτεί.

Καλή τύχη εύχομαι αν χρειαστείτε ηγογραφημένη συνομιλία. Παλιότερα με τη Nova είχα απειλήσει ακόμη και με δικηγόρο (μπλόφα) αλλά δεν μου έδωσαν ποτέ πρόσβαση στη συγκεκριμένη συνομιλία. Ελπίζω να είναι αλλιώς τα πράγματα πλέον / σε άλλους παρόχους.

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus -> Motorola moto g54 5G

Ενεργοποιήθηκε σήμερα το πρωί η γραμμή, όλα καλά. Ξαναπήρε η cosmote στο σταθερό αυτή τη φορά αλλά έλειπα. Τώρα έτσι κι αλλιώς αν δεν κάνουν κάποια πολύ καλή προσφορά μαζί με πίστωση του τέλους διακοπής της vodafone δεν φεύγω.

image.thumb.png.f416844d025788fb5a547848445dc47d.png

Στην cosmote που έχει 9db snr ήμουν στα 15000/1000. Αν βάλω και ένα tplink που έχω για να ρίξω το snr στα 4db θα φτάσω άνετα 18-19mbps που είναι πάρα πολύ καλά για αυτήν την απόσταση από το ΑΚ. Πριν ξεκινήσουν τα FWA έπιανε 12000/900.

Edited by dasnowy

On 9/7/2026 at 2:36 ΜΜ, dasnowy said:

Ενεργοποιήθηκε σήμερα το πρωί η γραμμή, όλα καλά. Ξαναπήρε η cosmote στο σταθερό αυτή τη φορά αλλά έλειπα. Τώρα έτσι κι αλλιώς αν δεν κάνουν κάποια πολύ καλή προσφορά μαζί με πίστωση του τέλους διακοπής της vodafone δεν φεύγω.

image.thumb.png.f416844d025788fb5a547848445dc47d.png

Στην cosmote που έχει 9db snr ήμουν στα 15000/1000. Αν βάλω και ένα tplink που έχω για να ρίξω το snr στα 4db θα φτάσω άνετα 18-19mbps που είναι πάρα πολύ καλά για αυτήν την απόσταση από το ΑΚ. Πριν ξεκινήσουν τα FWA έπιανε 12000/900.

τι προσφορά έπαιζει πριν απο 3 (εβδομαδες αν ειδα καλα ειπες στην vodafone) και τι πακέτο σου έδωσαν τώρα; (το max 1,5 ευρώ, έγινε max 3 και η ΕΕΤΤ σου λεει πως ειναι μεσα στους όρους του συμβολαιου και εχεις συμφωνησει. Μα αν δεν κανω συμβολαιο και δεν συμφωνησω θα πληρωνω 40 ευρώ για ADSL με τις ψευτικες αρχικες τιμες που εχουν).

Λήγει το συμβόλαιο του σταθερού.

Έχω 24 και θέλω να πάω πχ σε 300.

Τι τιμή παίζει?

Είναι προτιμότερο να φύγω για Νόβα ώστε να γίνει αντιπροσφορα?

1 ώρα πριν, GRIGORIOS said:

Λήγει το συμβόλαιο του σταθερού.

Έχω 24 και θέλω να πάω πχ σε 300.

Τι τιμή παίζει?

Είναι προτιμότερο να φύγω για Νόβα ώστε να γίνει αντιπροσφορα?

Σε φορητότητα το δίνουν κάνα εικοσάρικο. Σε εσένα μάλλον θα το δίνουν περισσότερα. Η nova το δίνει 20,90 https://www.unlimitedall.gr/fiber-300/ Αν δεν σε κρατάει κάτι στη vodafone δεν χρειάζεται να γυρίσεις πίσω. 

1 hour ago, dasnowy said:

Σε φορητότητα το δίνουν κάνα εικοσάρικο. Σε εσένα μάλλον θα το δίνουν περισσότερα. Η nova το δίνει 20,90 https://www.unlimitedall.gr/fiber-300/ Αν δεν σε κρατάει κάτι στη vodafone δεν χρειάζεται να γυρίσεις πίσω. 

Καλή προσφορά!

Απλά το συμβόλαιο μου λήγει 30 Αυγούστου 

29 minutes ago, minast said:

Και η Vodafone το ίδιο το δίνει σε νέους πελάτες, δεν ξέρω τι είναι διατεθειμένοι να σου δώσουν για ανανέωση.

E, άμα δουν φορητότητα γίνοναι ψιχούλες και γλυκούληδες μωρεεεέ.... 😁

4 ώρες πριν, GRIGORIOS said:

Καλή προσφορά!

Απλά το συμβόλαιο μου λήγει 30 Αυγούστου 

Σε κάθε περίπτωση πάρε ένα τηλέφωνο και ρώτα προσφορά για 300αρα. Το τέλος διακοπής θα είναι μικρό για 1 μήνα. Μπορείς να το ρωτήσεις και στο τηλέφωνο αν δεν σε ικανοποιεί η προσφορά τους, μπορεί έτσι να πάρεις και κάτι καλύτερο. Αν δεν έχεις οπτική υποδομή ήδη στην οικοδομή θα πάρει κάνα δίμηνο οπότε ξεκινά από τώρα. Αν έχεις στην οικοδομή αλλά όχι μέσα στο σπίτι πάλι θέλει λίγο καιρό αλλά όχι 2 μήνες. 

Στη nova δικαιούσαι και 1500'+15GB/μήνα σε ένα f2g. Έδινε και η vodafone σε ένα καρτοκινητό 10 ευρώ+5GB+1000 λεπτά/μήνα για 2 χρόνια αλλά μόνο για νέες συνδέσεις. Ρώτα και cosmote. Θα είναι λίγο πιο ακριβή αλλά δίνει 1000'+10 ευρώ/μήνα σε 2 καρτοκινητά για 2 χρόνια. 

Πήρα τηλέφωνο το τμήμα ανανεώσεων 2106703033 και μου έδωσαν τιμή για 300 στα 24,62€.

Είναι ικανοποιητική?

On 17/7/2026 at 8:16 ΜΜ, dasnowy said:

Σε κάθε περίπτωση πάρε ένα τηλέφωνο και ρώτα προσφορά για 300αρα. Το τέλος διακοπής θα είναι μικρό για 1 μήνα. Μπορείς να το ρωτήσεις και στο τηλέφωνο αν δεν σε ικανοποιεί η προσφορά τους, μπορεί έτσι να πάρεις και κάτι καλύτερο. Αν δεν έχεις οπτική υποδομή ήδη στην οικοδομή θα πάρει κάνα δίμηνο οπότε ξεκινά από τώρα. Αν έχεις στην οικοδομή αλλά όχι μέσα στο σπίτι πάλι θέλει λίγο καιρό αλλά όχι 2 μήνες. 

Στη nova δικαιούσαι και 1500'+15GB/μήνα σε ένα f2g. Έδινε και η vodafone σε ένα καρτοκινητό 10 ευρώ+5GB+1000 λεπτά/μήνα για 2 χρόνια αλλά μόνο για νέες συνδέσεις. Ρώτα και cosmote. Θα είναι λίγο πιο ακριβή αλλά δίνει 1000'+10 ευρώ/μήνα σε 2 καρτοκινητά για 2 χρόνια. 

Τα δώρα αυτά στο κινητό απαιτούν ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΘΕ δίμηνο?

45 minutes ago, GRIGORIOS said:

Πήρα τηλέφωνο το τμήμα ανανεώσεων 2106703033 και μου έδωσαν τιμή για 300 στα 24,62€.

Είναι ικανοποιητική?

1.  H τιμή για 300αρα αυτή είναι πάνω κάτω. Εχουν σποραδικά υπάρξει αναφορές και για 3 ευρώ πιο κάτω αλλά είναι άμα σου κάτσει.
2.  Για Nova και Cosmote που ξέρω, ναι θέλει ανανέωση κάθε δίμηνο. Στο f2g αν στο τέλος του διμήνου με χρήνατα από το υπόλοιπο αγοράσεις το φτηνό πακέτο δεδομένων με 4.5€ σου παρατείνει την διάρκεια μέχρι τη λήξη του πακετου. Αυτό μπορείς να το κάνεις διαδοχικά οπότε ας πουμε με 15€ βγάζεις 4-5 μήνες. 

2 ώρες πριν, GRIGORIOS said:

Είναι ικανοποιητική?

Αν δεν θες να μπαίνεις στον κόπο για αλλαγή, καλά είναι. Πάντα υπάρχει το 20,90 της nova. 

Τα δώρα της cosmote δεν χρειάζονται κάθε δίμηνο ανανέωση σε εμένα. Έχω να βάλω κάρτα σε αυτά τα κινητά 4 χρόνια. 

Edited by dasnowy

20 minutes ago, dasnowy said:

Αν δεν θες να μπαίνεις στον κόπο για αλλαγή, καλά είναι. Πάντα υπάρχει το 20,90 της nova. 

Τα δώρα της cosmote δεν χρειάζονται κάθε δίμηνο ανανέωση σε εμένα. Έχω να βάλω κάρτα σε αυτά τα κινητά 4 χρόνια. 

Έτσι σχετικά με την τιμή της Nova αλλά αυτή την τιμή την δίνει μόνο σε φορητότητα από άλλο δίκτυο. Σε τέτοια περίπτωση και η Vodafone παρόμοια τιμή δίνει.
Για την υποχρεωτική ανανέωση υπολοίπου ώστε να πάρεις τα δώρα της Cosmote, αλλιώς τα θυμόμουν αλλά μπορεί και να κάνω λάθος. Πάει καιρός από τότε.

Λήγει το σταθερό τηλέφωνο στην vodafone.

Αν κάνω αίτηση στην Νόβα για 300αρα στα 23€, κάνει αντιπροσφορα η vodafone η όχι?

Έχει τύχει σε κανένα?

1 ώρα πριν, GRIGORIOS said:

Αν κάνω αίτηση στην Νόβα για 300αρα στα 23€, κάνει αντιπροσφορα η vodafone η όχι?

Έχει τύχει σε κανένα?

Συνήθως κάνει. Δεν μπορεί να σου το εγγυηθεί κάποιος σίγουρα.

19 ώρες πριν, GRIGORIOS said:

Έχει τύχει σε κανένα?

Θα σου πω τι έκανα εγώ και πήρα προσφορά την 100αρα  με απεριόριστα σταθερά και 360’ προς κινητά στα 10,5€ το μήνα από 22 που πλήρωνα. Έκανα αίτημα για διακοπή γραμμής. Με πήραν τηλέφωνο από το αρμόδιο τμήμα και δίχως πολλά πολλά μου έκαναν αυτήν την προσφορά. 
Στην χειρότερη περίπτωση δεν θα προχωρούσα το αίτημα δίκοπης. 

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

20 minutes ago, panoszavra said:

Θα σου πω τι έκανα εγώ και πήρα προσφορά την 100αρα  με απεριόριστα σταθερά και 360’ προς κινητά στα 10,5€ το μήνα από 22 που πλήρωνα. Έκανα αίτημα για διακοπή γραμμής. Με πήραν τηλέφωνο από το αρμόδιο τμήμα και δίχως πολλά πολλά μου έκαναν αυτήν την προσφορά. 
Στην χειρότερη περίπτωση δεν θα προχωρούσα το αίτημα δίκοπης. 

Σίγουρα στην διακοπή δίνουν περισσότερα από φορητότητα.

Το θέμα είναι την διακοπή μπορείς να την πάρεις 'πίσω' ?

Σε ποιο στάδιο γίνεται η αντιπρόταση?

On 25/7/2026 at 11:09 ΠΜ, GRIGORIOS said:

Σίγουρα στην διακοπή δίνουν περισσότερα από φορητότητα.

Το θέμα είναι την διακοπή μπορείς να την πάρεις 'πίσω' ?

Σε ποιο στάδιο γίνεται η αντιπρόταση?

Είχα πάρει τηλέφωνο και μίλησα με αντιπρόσωπο. Ζήτησα διακοπή γραμμής και μετέφεραν την πρόθεση μου στο αρμόδιο τμήμα από όπου και με πήραν τηλέφωνο. Εξέφρασα τον λόγω της διακοπής. (Φθηνότερα σε άλλες εταιρείας πχ. ΔΕΗ ) και από ότι κατάλαβα είχαν έτοιμη την  πρόταση που σας είπα. Το αίτημα θα προχωρούσε εάν μετά την τηλεφωνική συνομιλία επέμενα σε αυτό. 

Edited by panoszavra
Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

Καλημέρα! 

Σε σπίτι που έχει εγκατεστημένη οπτική ίνα από τη Voda, δηλαδή υπάρχει μέσα κανονικά το κουτάκι της Vodafone, μπορώ να βάλω άλλο πάροχο ή είμαι “δεσμευμένος” στη Voda? 

θεωρείτε ότι μπορεί να προκληθεί μπλέξιμο αν βάλω πρόγραμμα άλλης εταιρίας σε περίπτωση κάποιας βλάβης ή οτιδήποτε άλλο;

Edited by panos.k2

54 minutes ago, panos.k2 said:

Καλημέρα! 

Σε σπίτι που έχει εγκατεστημένη οπτική ίνα από τη Voda, δηλαδή υπάρχει μέσα κανονικά το κουτάκι της Vodafone, μπορώ να βάλω άλλο πάροχο ή είμαι “δεσμευμένος” στη Voda? 

θεωρείτε ότι μπορεί να προκληθεί μπλέξιμο αν βάλω πρόγραμμα άλλης εταιρίας σε περίπτωση κάποιας βλάβης ή οτιδήποτε άλλο;

Κουτάκι της Vodafone εννοείς στην είσοδο και τους ορόφους, φαντάζομαι; Αυτή είναι η κάθετη καλωδίωση και οι τρεις παραδοσιακοί πάροχοι συνεργάζονται για να δίνουν δίκτυο (λιανική) από υποδομή και των άλλων (χονδρική).

Εάν θέλεις ΔΕΗ ή Inalan, δεν επαναχρησιμοποιούν την υπάρχουσα κάθετη καλωδίωση.

Η οριζόντια καλωδίωση (δηλαδή από το floorbox έως το οπτικό πριζάκι στο εσωτερικό του σπιτιού) είναι ευθύνη του παρόχου δικτύου, και απλά επαναχρησιμοποιείται από επόμενους παρόχους, δεν παίζει κανένα ρόλο.

1 ώρα πριν, minast said:

Κουτάκι της Vodafone εννοείς στην είσοδο και τους ορόφους, φαντάζομαι; Αυτή είναι η κάθετη καλωδίωση και οι τρεις παραδοσιακοί πάροχοι συνεργάζονται για να δίνουν δίκτυο (λιανική) από υποδομή και των άλλων (χονδρική).

Εάν θέλεις ΔΕΗ ή Inalan, δεν επαναχρησιμοποιούν την υπάρχουσα κάθετη καλωδίωση.

Η οριζόντια καλωδίωση (δηλαδή από το floorbox έως το οπτικό πριζάκι στο εσωτερικό του σπιτιού) είναι ευθύνη του παρόχου δικτύου, και απλά επαναχρησιμοποιείται από επόμενους παρόχους, δεν παίζει κανένα ρόλο.

Κουτάκι υπάρχει στην είσοδο της πολυκατοικίας Fiber2all. 

Μέσα στο σπίτι υπάρχει επίσης τετραγωνο κουτάκι Vodafone, λίγο παραδίπλα ένα μαύρο κουτάκι ακόμα, και ακριβως δεξιά (κολλητά) του μαύρου κουτιού, ένα πριζακι. 

Οπως το βλέπω μου φαίνεται έτοιμη η εγκατάσταση δηλαδή. 

Θεωρείς ότι είναι σειφ να πάω σε nova οπτική, ή να πάω σε Voda για σιγουριά; 

Edited by panos.k2

5 minutes ago, panos.k2 said:

Κουτάκι υπάρχει στην είσοδο της πολυκατοικίας Fiber2all. 

Μέσα στο σπίτι στο πριζακι της οπτικής υπάρχει επίσης τετραγωνο κουτάκι Vodafone. Οπως το βλέπω μου φαίνεται έτοιμη η εγκατάσταση δηλαδή. 

Θεωρείς ότι είναι σειφ να πάω σε nova οπτική, ή να πάω σε Voda για σιγουριά; 

Γενικά είναι πολύ ασφαλές, σπάνια είναι χρήσιμο να έχεις πρόσβαση απευθείας στον πάροχο της υποδομής.
Στις λίγες περιπτώσεις προβλήματος, είναι λίγο προτιμότερο ο πάροχος της υποδομής να είναι και ο πάροχος δικτύου σου, αλλά εν γένει οι ίνες δεν έχουν προβλήματα, και όταν έχουν αποκαθίστανται γρήγορα και για όλους.