Jump to content

thanos1989

Members
 • Δημοσιεύσεις

  1.416
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

About thanos1989

 • Ημ. Γέννησης 01/10/1989

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Cosmote - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

10.659 profile views

thanos1989's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • Conversation Starter Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare

Recent Badges

14

Φήμη

 1. Πήρες και σου είπαν όχι; Γιατί μέχρι τώρα δεν έχει συμβεί σε κανέναν μας. Άμα θες συμβόλαιο με 20€ δεν θα γίνει αλλά με 24 σίγουρα θα το πάρεις, βάλε και -1€ του ηλεκτρικού λογαριασμου και είσαι οκ
 2. Βασικά εκεί παίρνεις και λες επί λέξη... Γεια σας μου τελειώνει το συμβόλαιο άμεσα και δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος με την τιμή που μου έχουν προτείνει από την εξυπηρέτηση πελατών... δώστε μου εσείς το καλύτερο που μπορείτε για το πακέτο που έχω ήδη αλλιώς έχω σκοποτ να φύγω σε άλλη εταιρία. Πιστεύω θα έχει λυθεί το θέμα πολύ γρήγορα χωρίς πολλά πολλά.
 3. Είναι τα κεντρικά της Vodafone ... λογικά κάνουν τα πάντα ... άμα πας για συνδιαστικο θα σου δώσουν και παραπάνω.
 4. Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί δεν παίρνει το τμήμα διακοπών να του δώσουν την ίδια τιμή και να τελειώσει το θέμα. Όποιος είναι ήδη στην Vodafone και θέλει απλά ανανέωση είναι μονόδρομος και τελειώνει δουλειά σε 2 λεπτά.
 5. Μάλλον γενικό το κακό γιατί και φίλος με EUR λογισμικό έχει τις ίδιες θερμοκρασίες με εμένα. Το θέμα είναι ότι δεν μπορούμε να πάμε τώρα ποια σε προγενέστερη έκδοση γιατί άλλαξε το γράμμα εκδοσης η Samsung από E που ήταν τόσο καιρό για το Android 12 σε F.
 6. Οσο έψαξα για να βαλω την πρώτη έκδοση του android 12 κατάλαβα οτι δεν γίνεται πλέον μετά την τελευταία αναβάθμιση που πήρε το κινητο(1 Μαΐου). Ήθελα να σας ρωτήσω εσείς τι firmware έχετε και αν σας ζεσταίνετε υπερβολικά το καλοκαίρι... τώρα έβαλα μια την BTU μήπως και δω καμία διαφορά.
 7. Παιδιά έχεις κάποιος το link που κατεβάζουμε τις rom; (εκτός από sammobile γιατί αργεί πολυ στο download). Θα ξανά βάλω τη πρώτη-δευτερη έκδοση του android 12 που είχε εξαιρετική διαχείριση στην θερμοκρασία. Τώρα με τις ζεστές το κινητό ζεματαει για πλάκα και δεν παλεύεται.
 8. Τα άσχημα με τα ηλεκτρικα ... και ιδικά με τα ρολόγια ... είναι πολύ μικρες πλακέτες με όλους τους σενσορες στριμωγμένους. Το πρώτο πράγμα που χαλάει αυτό είναι. Έμενα μου την έχουν αλλάξει 2 φορές. Μια φορά γιατί δεν δούλευε το βαρόμετρο και μια δεύτερη όταν δεν έπιανε καλά το power button. (ναι άμα χαλάσει κάποιο κουμπί χρειάζεται αλλαγή η πλακέτα) Άμα σαρεσει το 4 πάρτο μια χαρά ρολόι. Πάρε το 46αρη με την στεφάνη όμως total black ... κατά την γνώμη μου είναι το πιο ωραίο.
 9. Καθόλου απίθανο να έχετε τα ίδια θέματα άμα έχει κλαταρει η πλακέτα.
 10. Κάθε τρις μήνες θα παίρνουμε αναβάθμιση από εδώ και μπρος μέχρι το τέλος της χρονιας... άρα μέσα στον επόμενο μήνα θα έρθει.
 11. Για αυτό κάνανε αναβάθμιση να τα βγάλουν όλα ώστε να μην βλέπεις το υπόλοιπο και να ξεπερνάς το όριο ... τι τους πέρασες; Ήταν μόνη εταιρία που το παρείχε αυτό και το πήραν χαμπάρι με αποτέλεσμα να το ακυρώσουν
 12. Αναβάθμιση UI 4.1 και ασφαλείας Μαρτίου με 1Gb αρχείο ... Καλή απόλαυση.
×
×
 • Create New...