pmakridis Δημ. October 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2018 Εχω κι εγώ το nova full pack (αθλητικά+cinema) με vdsl στα 53 ευρώ τελική τιμή αλλά το σκέφτομαι για το vodafone tv, οπότε δεν ξέρω να σου απαντήσω στις ερωτήσεις σου. Ομως: α) με 49 ταχύτητα στη nova όπως καταλαβαίνεις το έχεις τερματίσει και το πιο πιθανό με voda είναι να είναι ή χαμηλότερη ή στην καλύτερη η ίδια και β) το cinema της voda δεν είναι το ίδιο με το cinema της nova. Οι καλές ταινίες απότι έχω καταλάβει είναι επί πληρωμή. Οπότε αν σε ενδιαφέρουν πρωτίστως οι ταινίες και μετά τα αθλητικά, τότε μάλλον δεν σε συμφέρει Σε ευχαριστώ για την απάντηση... αλλά... τι εννοείς επί πληρωμή ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. October 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2018 Σε ευχαριστώ για την απάντηση... αλλά... τι εννοείς επί πληρωμή ; Εννοώ ότι τις νοικιάζεις, δεν ξέρω ακριβώς πόσο. 3-4 ευρώ φαντάζομαι Οι δωρεάν ταινίες είναι παλιές Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s25 plus 12/256 & poco f5 12/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkontogia Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 Long story short. Έχω 2 ίδιες γραμμες η μία στα 23, άλλη στα 17 Ευρώ. Η 23άρα είναι αορίστου (αφού μετά από οχλήσεις επανειλλημένες για δέσμευση μου το πάνε μονο 25) και παρουσίασε βλάβη η οποία από τον ΟΤΕ θεωρείται μη επιλύσιμη. Η Voda θέλει να μου κάνει έκτπωση λόγω του προβλήματος και να μου το κάνει στα 17 (δηλαδή κάτι που ήδη θα μπορούσα να το κάνω μόνος μου αν υπήρχε θέση για φορητότητα) αλλά θέλει να μου κάνει ταυτόχρονη δέσμευση (χωρίς τα έξτρα 3 πάγια που είχα πάρει στην αναννέωση της δεύτερης γραμμής). Είμαι υποχρεωμένος να δεσμευτώ; Υπάρχει κάποια προτροπή/ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 Όσοι έχουν κάνει πρόσφατα ανανέωση για VDSL 30 με απεριόριστα σταθερά και 360' κινητά, τί τιμές έχετε πάρει? Για διάρκεια επιμένουν 24 μήνες, ή το κατεβάζουν και σε 12? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 Σήμερα πέτυχα στη Θεσσαλονίκη έναν της vodafone αλλά αυτή τη φορά για τη σταθερή τηλεφωνία και με κάνει εντύπωση να προσφέρει συμβόλαιο στο δρόμο... Περίεργο ε; Συνήθως τόσα χρόνια μοίραζαν νούμερα κινητής με προσφορές αλλά για σταθερή πρώτη φορά το είδα στα μάτια μου του μίλησα και έλεγε για φοιτητική προσφορά γιατί πηγαίνει προς το παρόν μόνο σε φοιτητές... Λίγο πριν την Αγγελάκη... Έχει συμβεί ξανά κάτι τέτοιο;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 Παλιότερα (ως hol) έπαιρναν σβάρνα τα σπίτια, έλεγαν πως είναι από τον ΟΤΕ (έναν έλεγχο στην γραμμή να κάνουμε) και σου πάσαραν υπηρεσίες της hol. Πολλοί θα σου πούνε παρόμοιες εμπειρίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liana Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 Καλησπερα στο φορουμ Ειχα κάνειι αίτημα online απο γραμμη adsl triple play να αποκτησω το vodafone tv anywhere . Αυτο σημαινει πως αιτουμαι να γινει η γραμμη μου vdsl? Σας ρωταω γιατι μου αναβαθμισαν τη γραμμη χωρις τη συναινεση μου σε 50αρα με δυο χρονια δεσμευση και μαλιστα σε τιμη μεγαλυτερη του τιμοκαταλογου 52,5 ευρω. Είχα επικοινωνήσει μαζι τους μεσω chat τουλαχιστον τρεις φορες και μου ειπαν πως θα ερθει σε επικοινωνια το τμημα εξυπηρετησης πελατων για το θεμα μου κατι που δεν εγινε ποτε. Στην ερωτηση μου ποσα θα πληρωσω για αποδεσμευση μου ειπαν 205 ευρω. Τελικα προκληθηκε αυτο το θεμα απο το αιτημα μου και μονο ή με δουλευουν; Αν ισχυει το δευτερο τι πρεπει να κανω; Σας ευχαριστω ΥΓ. Επισης να αναφερω πως μου ειχαν στειλει ρουτερ αλλα οχι το καινουργιο box της vodafone. το vodafone tv δε λειτουργει πια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis66 Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Καλησπερα.. Εχουμε κανενα νεο για προσφορες για το πακετο τηλεφωνια και τηλεοραση μαζι και τα αθλητικα μαζι nova για παλιο χρηστη... Μιλαμε 24 mb....Που τελειωνει σε λιγο το συμβολαιο του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Καλησπέρα. Τον άλλο μήνα τελειώνει το συμβόλαιο στη nova και σκέφτομαι να πάω σε Vodafone tv. Έκανε κάποιος πρόσφατα αυτή την μετάβαση, να μου πει την εμπειρία του; Η υπηρεσία τρέχει απροβληματιστα; Σχετικά με την nova πώς είναι η ταχύτητα του Internet; Γενικά πως είναι η εμπειρία από την υπηρεσία; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakridis Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Καλησπέρα. Τον άλλο μήνα τελειώνει το συμβόλαιο στη nova και σκέφτομαι να πάω σε Vodafone tv. Έκανε κάποιος πρόσφατα αυτή την μετάβαση, να μου πει την εμπειρία του; Η υπηρεσία τρέχει απροβληματιστα; Σχετικά με την nova πώς είναι η ταχύτητα του Internet; Γενικά πως είναι η εμπειρία από την υπηρεσία; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είμαι χρόνια στη nova και χωρίς κανένα πρόβλημα. Μου έκαναν μια πολύ δελεαστική προσφορά από την vodafone με 45 ευρώ 3play τηλεόραση όλα τα κανάλια και αθλητικά novasports 300 λεπτά σε κινητά και εξωτερικό Από κολλητό που είχε, αλλά και από εδώ, έμαθα πως τις νέες ταινίες τις πληρώνεις έξτρα. Επίσης ο φίλος μου είχε προβλήματα και με την γραμμή, αλλά και με λογαριασμούς που έρχονταν λάθος και δεν μπορούσε να βγάλει άκρη.... Αυτό το κατάλαβα κι εγώ όταν μου έστειλαν λάθος συμβόλαιο και 4 μέρες προσπαθούσα να βρω κάποιον υπεύθυνο...! Τελικώς το ακύρωσα όσο είχα καιρό.... (δίνουν 14 μέρες περιθώριο να ακυρώσεις...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis66 Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Καλημερα... Εγω πηρα την vodafone να ρωτησω για το πακετο αυτο τηλεφωνια ιντερνετ 24, τηλεοραση και μαζι την nova και μου ειπαν για το ποσο των 36,50 ευρω...Δεν μου ανεφεραν για 26,50!!! Υπαρχει καποια προσφορα;; Παράθεση Επεξεργασία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepi75 Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 (edited) Καλημερα... Εγω πηρα την vodafone να ρωτησω για το πακετο αυτο τηλεφωνια ιντερνετ 24, τηλεοραση και μαζι την nova και μου ειπαν για το ποσο των 36,50 ευρω...Δεν μου ανεφεραν για 26,50!!! Υπαρχει καποια προσφορα;; Εμας αυτη την προσφορά μας την ειχαν κανει σε κατάστημα του Πειραιά. Κρατησαμε εντέλει τον πάροχο που είχαμε γιατί μας εκαναν καλύτερη προσφορα απο 48 και κατι στα 43 Edited October 19, 2018 by Vasileios Παράθεση Despina! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Σταθερό τηλ επικοινωνίας υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis66 Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Ναι υπαρχει σταθερο τηλ... Γιατι;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Ναι υπαρχει σταθερο τηλ... Γιατι;;; Τι εννοεις γιατι φιλε ? θελω ενα σταθερο τηλεφωνο για να καλω σε περιπτωση τεχνικης υποστηριξης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis66 Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Καλημερα...Ναι υπαρχει σταθερο τηλεφωνο... Φυσικα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Μάλιστα. Θα μπορούσες να μου το δώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis66 Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Καλησπερα... Εχω ειπα αν υπαρχει καποια καλη προσφορα για ανανεωση τουσυμβολαιου.. Για νεο προγραμμα μαζι με τηλεοραση και nova... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Ωραία. Συννενοηθηκαμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Γνωρίζουμε αν δίνει η Voda vdsl από το Α/Κ? Δεν υπάρχουν καμπίνες στην περιοχή μου ακομη.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Πρέπει να απευθυνθείς στην ETECSA. Αυτή εχει στην περιοχή σου. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zannakis Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Καλησπέρα παιδιά με πηρε η voda εξωτερικός συνεργάτης για προσφορά.. σταθερα υπεραστικα 6 ωρες κινητά όπου μοιράζονται με σταθερα εξωτερικού και 30αρι vdsl +δωρο τελη ενεργοποίησης +το νεο ρουτερ τελική με φόρους 28€ σε 5 μηνες λήγει το συμβόλαιο και θα ξεκινούσα να δω τι παιζει τωρα εχω 23.88 5 ωρες κινητα και το 24αρι. αξίζει η θα παρω κατι καλύτερο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Γνωρίζουμε αν δίνει η Voda vdsl από το Α/Κ? Δεν υπάρχουν καμπίνες στην περιοχή μου ακομη.! Δίνει, τσέκαρε στη σελίδα τους εάν έχει διαθεσιμότητα στη διεύθυνσή σου. Καλησπέρα παιδιά με πηρε η voda εξωτερικός συνεργάτης για προσφορά.. σταθερα υπεραστικα 6 ωρες κινητά όπου μοιράζονται με σταθερα εξωτερικού και 30αρι vdsl +δωρο τελη ενεργοποίησης +το νεο ρουτερ τελική με φόρους 28€ σε 5 μηνες λήγει το συμβόλαιο και θα ξεκινούσα να δω τι παιζει τωρα εχω 23.88 5 ωρες κινητα και το 24αρι. αξίζει η θα παρω κατι καλύτερο;; Κι εμένα πριν λίγες μέρες την ίδια προσοφορά έκαναν (27-28€, δεν θυμάμαι ακριβώς). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanThan Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Καλησπέρα. Τον άλλο μήνα τελειώνει το συμβόλαιο στη nova και σκέφτομαι να πάω σε Vodafone tv. Έκανε κάποιος πρόσφατα αυτή την μετάβαση, να μου πει την εμπειρία του; Η υπηρεσία τρέχει απροβληματιστα; Σχετικά με την nova πώς είναι η ταχύτητα του Internet; Γενικά πως είναι η εμπειρία από την υπηρεσία; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -) Αρχικά να σου πω ότι με ταλαιπώρησαν πολύ για έναν μήνα μέχρι να μπορέσουν να λύσουν το πρόβλημα να μου προσφέρουν τηλεόραση (να βλέπω δηλαδή vodafone tv!!!!!). Αυτό έγινε αφού τελικά μου έστειλαν άλλον αποκωδικοποιητή (το είχα προτείνει ως λύση πολύ νωρίς, αλλά δεν... μου έλεγαν διάφορες λαλακίες). Τώρα λειτουργεί επιτέλους. Τρώει όμως κωλύματα και κάποιες φορές μετά από stand by δεν ξεκινάει η tv και θέλει ο αποκωδικοποιητής επανεκκίνηση. -) Παλιότερα είχα cosmote tv δορυφορικό. Η εικόνα δεν έχει καμία σχέση τώρα. Με ταχύτητα 10-11 mbps είναι απλά οριακή και κατώτερη των απαιτήσεων της εποχής. Εντάξει βλέπεις, αλλά ... -) Το ίντερνετ είναι μια χαρά χωρίς διακοπές. Αποδίδει πολύ καλά. -) Η εξυπηρέτηση πελατών είναι σχετικά κακή με πολλές καθυστερήσεις στην ανταπόκριση και κυρίως στην επίλυση των προβλημάτων, και η συνολική εκτέλεση της πλατφόρμας μέτρια και με προχειρότητες (για να μην πω κάτι χειρότερο) δεδομένου του μεγέθους της Vodafone ως πολυεθνική εταιρεία. Φαίνεται δηλαδή η βιασύνη να μπουν στην αγορά χωρίς να είναι έτοιμοι 100%. Παράθεση The roof is on fire :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 (edited) Για Βόλο, είναι να τελειώσουν καμιά 15αριά καμπίνες ακόμη στο κέντρο και κυρίως δυτικά και έπειτα θα δοθεί VDSL. Αρχικά, 50 και 100 mbps και στη συνέχεια 200. Update: ξεκίνησε ήδη η παροχή 50 και 100 mbps Edited November 2, 2018 by kotsianis7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts