Jump to content

Guest27

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.104
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

Guest27's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Κι αν βγάλεις άκρη πες μου και μένα......
  2. Κάνε ένα τηλέφωνο στην τράπεζα τότε. Αν και να ξέρεις, το ιδανικό είναι να κοιτάς τις κινήσεις που είναι συνδεδεμένη η χρεωστική κάρτα, εκεί φαίνονται όλα κατευθείαν. Αν τώρα χρησιμοποιείς πιστωτική, είτε τηλέφωνο είτε περιμένεις.
  3. εν τω μεταξύ, σε αυτή της βιβλιοθήκης ξεκινά με την ατάκα: βάλε κάτι στο στομάχι σου. Η κοινή λογική λέει πως η σωστή φράση είναι: βάλε κάτι στο στόμα σου. Σε αυτή την περίπτωση, δεν θέλω να φανταστώ τι θα σκαρφίζοταν ο κάθε ένας από εμάς! :)
  4. Έλεγξε τις κινήσεις της κάρτας σου.
  5. Θα συμφωνήσω με τον φίλο για το sygic. Μπορεί να έχω γράψει την εμπειρία στο παρελθόν, το θεωρώ κακό πρόγραμμα, έχει μείνει μόνο το όνομα και τα πολύ καλά γραφικά. Να πω βέβαια και την αλήθεια, σε email παραπόνων που έστειλα και ζητώντας refund έπειτα από 20 μέρες αγοράς, μου επέστρεψαν τα χρήματα άμεσα, αν και δεν ήταν υποχρεωμένοι. Δεν είδα διαφορά σε σχέση με δωρεάν προγράμματα, τις ίδιες παθογένειες σε διαδρομές, οπότε δεν βρίσκω λόγο για την αγορά του
  6. Καλημέρα και χρόνια πολλά! Η αυτόματη ανανέωση πακέτου ενεργοποιείται 24 ώρες, ακριβώς, πριν τη λήξη του πακέτου, εφόσον υπάρχουν χρήματα μέσα. Αν δεν υπάρχουν, έρχεται μήνυμα σαν κι αυτό "TO YΠOΛOIΠO ΣOY ΔEN EΠAPKEI ΓIA THN AYTOMATH ENEPΓOΠOIHΣH TOY COMBO CALL THEM ALL-i AΞIAΣ 7,5€. ANANEΩΣE KAI TO ΠAKETO ΘA ENEPΓOΠOIHΘEI AYTOMATA"
  7. Ρε άσε ήσυχη την Ασημίνα! :) Άσε να έχουμε και εμείς, που καταναγκαστικά το βλέπουμε, ένα λόγο περισσότερο.
  8. "Αίμα" θέλει ο τηλεθεατής, αυτό προσφέρουν. Το μεγαλύτερο κακό είναι η ανάδειξη χαρακτήρων που προάγουν ένα αρνητικό πρότυπο.
  9. Έχω πρόβλημα με το nba app στο mi box s. Συγκεκριμένα σε live streaming κολλάει, ψιλοασυγχρόνιστος ο ηχος με την εικόνα, λογικά χάνει frames. Δουλεύει απροβλημάτιστα : 1) Μέσω browser στο pc, 2) στο smartphone (android), 3) Mε cast από το κινητό στο mi box. Σε διάφορα video δείχνει μια χαρά. Κατέβασα επίσης από το apkpure την εφαρμογή για android tv, την οποία το playstore δεν την εμφανίζει, μα δε δουλεύει (πετάει μήνυμα για θέαση μόνο στο espn λόγω γεωργραφικής θέσης). Κάθε βοήθεια δεκτή. ----------------------------------------------- Update: Φαίνεται πως το πρόβλημα λύνεται αν αλλάξω την ανάλυση της οθόνης από τις ρυθμίσεις του box σε 1080@60 Hz.
  10. @billy1986 Δεν χρειάζεται ποντίκι, μην δώσεις χρήματα χωρίς λόγο. Ακόμα και το cosmote TV Go δουλεύει με το κοντρόλ του, αλλά να ετοιμαστείς για προβλήματα λόγω της κακής εφαρμογής με την περιήγηση είτε έχεις το κοντρόλ του είτε air mouse. Από κει και πέρα, θα μπεις από τον υπολογιστή σου στο apkpure και θα κατεβάσεις την εφαρμογή, έπειτα θα ανοίξεις το mi box και θα βάλεις τον Google λογαριασμό σου, θα κατεβάσεις τον es file explorer και αφού την εγκαταστήσεις θα συνδέσεις ένα usb stick ή HDD drive με το box και μέσω του es file explorer θα εγκαταστήσεις την εφαρμογή του ote, θα περάσεις τα στοιχεία της σύνδεσης και είσαι έτοιμος. Έχουμε βγεί εκτός θέματος, υπάρχει ξεχωριστό θέμα για το go, καλύτερα τις οποιεσδήποτε απορίες σου να τις εκφράσεις εκεί.
  11. Θα παίξει απροβληματιστα Netflix και cosmote TV Go. Για την ίδια δουλειά το πήρα εγώ και είμαι 100% ευχαριστημένος.
  12. Αναβαθμίστηκε πριν λίγες μέρες ο microsoft launcher, φτιάχνντας επιτέλους, το μέχρι πρότινος, widget καιρού. Αισθητική αλλαγή στα εικονίδια και πρόσθεσαν επιλογή για επικοινωνία (αναφορά προβλήματος, σχόλια κλπ.) με την εταιρία, κάτι το οποίο, ως πρώην κάτοχο windows phone, μου θυμίζει το κέντρο σχολίων που διέθετε το os. Κι ένα γενικό σχόλιο: Οι τελευταίες αναβαθμίσεις του μου θυμίζουν (αισθητικά) όλο και περισσότερο τα windows 10.
  13. Κρατάω μια μικρή επιφύλαξη με την φριτέζα. Κλασική σειρά Μορφονιού - Μπέζου, αλλά έχει μείνει στάσιμο το σενάριο και μου φαίνεται σα να ανακυκλώνονται συνέχεια στα ίδια και τα ίδια.
  14. Στο, νεοαποκτηθέν, mi box s, το es file explorer διάβασε NTFS σκληρό δίσκο και έπαιξε ταινία.
×
×
  • Create New...