Jump to content

pepi75

Members
  • Δημοσιεύσεις

    593
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

3 Followers

About pepi75

  • Ημ. Γέννησης 16/02/1975

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

pepi75's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Εμπρός καλή μου τύχη, χαμογέλασε μου.🥰 Ευχαριστούμε πολύ για την ευκαιρία Χρόνια Πολλά και Καλή χρονιά σε όλους με ευτυχία αγάπη και υγεία. ✨🎇🎆
  2. Eγώ το εγκατέστησα στην tv μπήκα με τον κωδικό που ζήτησε, αλλά παγώνει η εικόνα στα live. Στο mi-box δεν κατάφερα ακόμα ίσως γιατί συνδέθηκα απο την tv πρώτα. Στο ταμπλετ που κατάβασα την εφαρμογή παίζει απροβληματιστα μέσω cast. Επειδή μου είπαν μια φορά τον μήνα αλλάζεις συσκευή περιμένω να δοκιμάσω το mi box και θα επανέλθω.
  3. Το έκανα εγκατάσταση στο ταμπλετ μου συνδέθηκα με τον κανονικό λογαριασμό μου, (Nova-go) και βλέπουμε μεσω cast και προς μεγάλη μας έκπληξη δεν κολλάει καθόλου ούτε στα live. Σε σχέση με την tv android που πάγωνε η εικόνα μετά απο δευτερόλεπτα και είχαμε μόνο ήχο. Θέλω να περάσει ο μήνας να καταργήσω την tv, και να δοκιμάσω σαν δεύτερη συσκευή στο mi box. Αλλά θέλει πολύ δουλειά ακόμα το ΕΟΝ γιατί δεν είναι δυνατόν να παίζει σωστά μόνο σε κινητα-Ταμπλετ εφοσον είναι για android. Το nova go τουλάχιστον μπορούσαμε να κατεβάσουμε την εφαρμογή για τάμπλετ σε tv-box, το ΕΟΝ οταν το κατέβασα και το άνοιξα μου έβγαζε δεν το υποστηρίζει. (Εως 24mpbs)
  4. Όντως δεν έχει πλέον. Και εμείς που κάναμε ανανέωση για να κρατήσουμε την ιδια τιμή τα απεριόριστα έγιναν 2 ώρες σε κινητά συν το ΕΟΝ σε smart tv μας είπε.
  5. Συνήθως είναι για 2 χρόνια. Γιατί δεν ρωτάς στην Nova μεσω messenger; Εγώ ότι ερώτηση θέλω εκεί μπαινω και ρωτάω.
  6. https://myaccount.nova.gr/ Εδω μπαινεις. Μήπως δεν έχεις κάνει εγγραφή; Αν δεν εχεις κανει κάνε μία για να βλέπεις αναλυτικά ότι θες. Όνομα χρήστη πρέπει να είναι το email σου.
  7. Δοκίμασε κανείς την εφαρμογή ΕΟΝ να μας πει εντυπώσεις, και αν συνδέθηκε το ιδιο με το Nova go;
  8. Θα μπεις στο my account με τον κωδικο σου και εκεί σου γράφει ποτε.
  9. Καλημέρα, μόνο αν περάσεις port rom της Samsung, και υπάρχουν αρκετές και στο android 9 και στο 10. Αλλά θα πρέπει να το ρουταρεις αν δεν το έχεις.
  10. Εμπρος καλή μου τύχη... Ευχαριστουμε... με γεια το νέο Look πανέμορφο, δεν περίμενα κάτι λιγότερο .
  11. Τουλάχιστον να φύγουμε απο τον τριτοκοσμικό μεσαιωνα. Είμαστε τουλάχιστον 11 χρόνια πελάτες και ακόμα κολλημένοι στα εως 24 mpps, και το μόνο διαμέρισμα στην πολυκατοικία μας που δεν μπορεί να τραβήξει γραμμή, απο το κουτί οπτικών ινών που έβαλε γείτονας με επιδότηση SFBB. Απορω γιατί να μην είναι και η Nova μέσα στις εταιρείες. Άντε να δούμε.
  12. Εμπρος καλή μου τύχη.... Ευχαριστούμε πολύ, καλή επιτυχία σε όλους!!! :happy::w00t::love:
  13. Εμπρός καλή μου τύχη....:love: Σούπερ ευχαριστούμε πολύ.
  14. Mπαινεις στα settings -cloud και λογαριασμοί και πατας Αντιγραφα ασφαλειας και επαναφορα. Οταν πατησεις εκει πρεπει να ειναι on η δημιουργία αντιγραφων ασφαλείας με τον λογαριασμο σου samsung- Google. Αν κανεις αντιγραφα δεν χανεις τιποτα, και κανεις κανονικα την επαναφορα εργοστασιακων. Μπορεις να κανεις και στην sd card σου αντιγραφα γιατι σου βγαζει και την επιλογη σε εξωτερικο χωρο μεσω smart swich
×
×
  • Create New...