Jump to content

riki

Members
  • Δημοσιεύσεις

    422
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by riki

  1. Θα μπορούσες να κάνεις point το αντίστοιχο σχόλιο αντί για υποδείξεις τέτοιου τύπου. Ακριβώς. Σε ευχαριστώ για την υποστήριξη 😉 Ευχαριστώ. Θα πάω λογικά στη γνήσια της Samsung.
  2. Καλημέρα Νέος κάτοχος εδώ. Μεταβαίνω από το Note 10 plus. Για screen protector που να εφαρμόζει επαρκώς και να λειτουργεί το αποτύπωμα τι προτείνετε;
  3. Ποιος νοήμων άνθρωπος θα έδινε πάνω από 300 ευρώ για κινητό 2+ χρόνων; Βλέπω κάτι πλασματικές τιμές σε διπλανό φόρουμ και τα κινητά είναι απούλητα καιρό τώρα. Πάνω από 250 ευρώ δεν πιστεύω ότι αξίζει, όσο καλή και να είναι η κατάσταση του.
  4. Εύστοχο το ερώτημα σου, αλλά τι να σου απαντήσει κάποιος; Είναι μεγάλο θέμα η εγγύηση, αλλά εφόσον δεν βγάλει πρόβλημα στο πρώτο εξάμηνο, τότε οι πιθανότητες είναι πολύ μικρές. Άραγε πόσο να πιάνει το κινητό μας στην αγορά αυτήν τη στιγμή;
  5. Στα υπόψη ότι άλλαξα μπαταρία στην Smartec με 24 ευρώ και το κινητό ήταν έτοιμο σε δύο ώρες. Εάν έχει περάσει η διετία το κόστος είναι 45 ευρώ, όπως κάποιος έχει προαναφέρει. Πλέον και μετά το hard reset που έγινε στο Service φτάνω στο 10% με περίπου 5 ώρες οθόνη και τα πάντα ανοιχτά, πάντοτε (Wifi, 4g, Bluetooth, NFC, GPS). Not bad. Μακάρι να πάρει και την επόμενη έκδοση android 😄
  6. Χρησιμοποιήσες την υπηρεσία Same Day Service; Αν ναι, το πήγες από εκεί ή το παρέλαβαν από το σπίτι σου;
  7. Με δυόμιση ώρες οθόνη, δύσκολα είσαι. Το δικό μου βγάζει σκάρτες 4 πλέον και με πρόσφατο hard reset. Σκέφτομαι να το πάω για αλλαγή μπαταρίας στην επίσημη αντιπροσωπεία. 1. Αν είναι ακόμη στην εγγύηση, έχουμε κάποια έκπτωση σε σχέση με τις επίσημες τιμές; 2. Θα φάει ξανά hard reset να φανταστώ, απο το service;
  8. Από ισχύς σήματος, πως τα πάτε; Είναι ιδέα μου, ή το κινητάκι γενικώς δεν τα πάει και τόσο καλά;
  9. Δεν δίνει η Nova υπηρεσίες μέσω οπτικής ίνας. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αλλάξεις πάροχο.
  10. Έχω δύο δεματάκια στα ΕΛΤΑ κούριερ. Το πρώτο και σημαντικό, αφού αποτελεί δωράκι, έχει φύγει από 01/12 το υποκατάστημα και έχει παράδοση στο νομό Αττικής. Το δεύτερο δεματάκι έφυγε στις 02/12. Δε με αφορά ούτε με βιάζει το περιεχόμενο του. Τα ΕΛΤΑ κούριερ θα μπορούσαν να κλείσουν τις παραλαβές νέων δεμάτων για κάποιες μέρες, αλλά επέλεξαν να μην το κάνουν, μετακυλίοντας την ευθύνη σε εμάς. Υπάρχει κάποιος αριθμός εκτός του πενταψήφιου, όπου θα μπορούσα να καλέσω; Σιγά μην πληρώσω τις άθλιες υπηρεσίες τους, με έξτρα χρέωση.
  11. Σε wireless charger τι προτείνουμε; Στα υπόψη θέλουμε ταχεία φόρτιση..:rolleyes:
  12. Σε ευχαριστώ. Αν και κρίμα δεν το πρόλαβα. Δεν παίζει να κάνω hard reset τώρα :(
  13. Από θήκες τι προτείνετε; Πήρα για τα πρώτα βήματα μια Ringke Fusion διαφανή; Υπάρχει κάτι καλύτερο/βέλτιστο;:rolleyes:
  14. Βέβαια για του λόγου το αληθές στο Note έχουμε 4g+ σήμερα σε αντίθεση με το σκέτο 4g του Realme. Είναι κάτι το οποίο θα συνηθίσουμε. Έχουμε κάποιον οδηγό για να επεκτείνουμε τον χρόνο ζωής της μπαταρίας; Υπάρχουν δοκιμασμένες ρυθμίσεις; Οριακά το βλέπω να βγάζει 4:50 λεπτά με standby οθόνη. Στα υπόψη παίζουν μέρα νύχτα είτε WIFI είτε δεδομένα. Δεν γίνεται να κλείσουν.
  15. Έχουν παρατηρηθεί προβλήματα που σχετίζονται με την ισχύς του σήματος; Με το Realme 5 pro έπιανα καμπάνα 4g μέσα στο σπίτι. Εδώ ζορίζεται λίγο. Στα υπόψη δοκίμασα να τεστάρω τις ταχύτητες κατεβάσματος μέσω του 4g και έχω μεγάλες διακυμάνσεις από σημείο σε σημείο. Δε χάνεται το σήμα προφανώς, αλλά από τα 6 MB/s πάω στο 1 MB/s και μόλις το σηκώσω λίγο(ούτε πελεκάνος να ήμουν) επανέρχεται. Έχετε κάτι υπόψη;
  16. Λογικά σήμερα θα λάβεις μήνυμα για να το παραλάβεις. Μην ανησυχείς..
  17. Προσωπικά έλαβα μήνυμα ότι το προιόν θα παραμείνει δεσμευμένο για 5 μέρες στο κατάστημα. Αν έχεις λάβει κάτι αντίστοιχο, τότε δε θα υπάρξει πρόβλημα.
  18. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα πάω να το δω από κοντά. Η παραλαβή είναι σε μεγάλο υποκατάστημα. Ελπίζω να το έχουν..
  19. Καλησπέρα στην ομάδα. Θα ήθελα τη γνώμη σας. Έχω παραγγείλει το κινητό με την προφορά του public. Μου βγαίνει ακόμη πιο χαμηλά, λόγω τιμολογίου. Τα προηγούμενα 3 χρόνια ήμουν με μια συσκευή 1+5 και το τελευταίο οκτάμηνο με ενα Realme 5 pro. Το μόνο που με προβληματίζει αυτή τη στιγμή είναι το μέγεθος του κινητού. Θα χωράει σε μία τσέπη παντελονιού; Επίσης πόσο επίφοβη είναι η οθόνη σε ότι αφορά ενδεχόμενη θραύση;
  20. riki

    Realme 5 Pro

    Το έχει ρουταρει κανείς;
  21. Έχω μια πιστωτική University Visa στην Πειραιώς από το 2014 με όριο τα 800 ευρώ. Επειδή πλέον έχει ετήσια συνδρομή, κατάσταση η οποία δεν με ψήνει ιδιαίτερα, θέλω να αιτηθώ για νέο κάρτα. Το δύστυχες στην όλη υπόθεση είναι ότι ήμουν φοιτητής μέχρι τον Μάρτιου του 2020 και πλέον έχω δικά μου ικανοποιητικά εισοδήματα ως μπλοκάκιας(ελεύθερος επαγγελματίας με φορολόγηση μισθωτού, αφού παίρνω σταθερό ποσό κάθε μήνα) Το ποσό είναι πάνω από 1000 ευρώ, οπότε δεν τίθεται κάποιο θέμα αναξιοπιστίας. Προσπάθησα να κάνω αίτηση μέσω του αυτοματοποιημένου συστήματος της Πειραιώς, αλλά απορρίπτεται. Δοκίμασα μέχρι και πιστωτικό όριο 100 ευρώ, δίχως επιτυχία. Προφανώς το σύστημα ελέγχει τις φορολογικές δηλώσεις των προηγούμενων δύο ετών, οι οποίες έχουν μόνο το τεκμαρτό εισόδημα. Υπάρχει περίπτωση αν κάνω αίτηση στο κατάστημα, να αξιολογηθεί διαφορετικά; Θα προσκομίσω και τα τιμολόγια παροχής υπηρεσιών, έχω ήδη και επαγγελματικό λογαριασμό στην τράπεζα. Η εξυπηρέτηση πελατών δεν απάντησε επαρκώς στο παραπάνω ερώτημα. Απλά δε θέλω να χάσω ένα πρωινό στην τράπεζα και να κάνω μια τρύπα στο νερό.
  22. Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο για να πάρουμε προσφορά για μεταφορά από vodafone σε cosmote? Στο 13888 ήταν κάθετοι, ούτε το κόστος μετάβασης δεν καλύπτουν. Χρειάζομαι VDSL και ο ΟΤΕ είναι ο μόνος που δίνει από το Α/Κ. Επειδή οι ταχύτητες θα είναι ανάμεσα σε 30-40 στην καλύτερη, ψάχνω μήπως τσιμπήσω λεπτά ομιλίας σε κινητό what's up και δωρέαν τέλος μετάβσης.
×
×
  • Create New...