Jump to content

GPOWER

Members
  • Δημοσιεύσεις

    163
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by GPOWER

  1. Αν απο f2go το κανω whatsup σε καταστημα για πιο γρήγορα(αν δεν εχουν σιμ φρογκ)και στη συνέχεια με alpak το κανω frog,ξερετε ποσο θα κοστίσει? Υπάρχει κάποιος που το εκανε πρόσφατα?
  2. Τρεχει μια προσφορα,που αν μεταφερεις σταθερη γραμμη σε κοσμοτε,δινουν δωρο 10ευρω+1000 λεπτα ή 3γβ σε 2 καρτοκινητα....Τα 1000 λεπτα ειναι προς ολους ή μονο προς κοσμοτε? Επισης,υπάρχει κάποιος που να μετέφερε 2 σταθερες γραμμες στο ιδιο αφμ και να του έδωσαν την προσφορα(1000'+10€) σε 2+2=4 καρτοκινητα? Στην εξυπηρετηαη που ρώτησα δεν ηταν σιγουροι αν στο ιδιο αφμ θα δοθεί η προσφορά και στα 4 καρτοκινητα.
  3. Ειχα ακριβώς το ιδιο θέμα σε motorola το οποιο ομως ενω ειχε snapdragon,δεν ειχε πυξιδα.Ηταν αδύνατο να το χρησιμοποιησω εντός πολης για περπάτημα. Νομιζω πως κατι παιζει με τους χάρτες google που δεν βλεπουν την πυξιδα της συσκευής σωστα.Θα προτεινα να κάνεις εκκαθάριση cache σε χαρτες,πυξιδα και να δοκιμαζες περπάτημα με αλλο πρόγραμμα πλοήγησης. Ετσι θα καταλάβουμε αν ειναι προβλημα software η' hardware
  4. Ναι το ιδιο και σε μένα τις τελευταίες 4 μερες.
  5. Απο τις πιο ακριβεις εφαρμογες καιρου ειναι η "καιρος και ρανταρ".Εχει το καλυτερο ρανταρ για τον καιρο και πεφτει μεσα στις προβλεψεις Weather & Radar - Εφαρμογές στο Google Play.
  6. Να μην τηρησει και η Νοβα το εθιμο?...Πρωταπριλια και μας την εκανε νωριτερα αποτι περιμεναμε!
  7. Τα πιο πολλα τα εχει πει ο φιλος S_Nova,απλα πρόσθεσα 2-3 πραγματακια που εκανα.Το στησιμο του τηλ ειναι προσωπικο μιας και δεν χρησιμοποιουμε ολοι τις ιδιες εφαρμογές. Το βασικο ειναι να απεγκαθιστας οσες εφαρμογές δεν χρειαζεσαι και να απενεργοποιείς οσες απενεργοποιούνται. Σε αυτες που δεν απενεργοποιουνται,κλεινεις τις ειδοποιησεις,αφαιρεις ολα τα δικαιωματα αδειων,απεγκαθιστας τις ενημερώσεις τους και περιοριζεις στην μπαταρια τις ενεργειες παρασκηνιου απο μενου_εφαρμογες_χχχ Να ενημερώνεις απο playstore χειροκινητα μονο οσες εφαρμογες δουλευεις. Να μην βαζεις Χιαομι λογαριασμο για καλύτερη ιδιωτικοτητα και μπαταρία μιας και συνεχως μεταφέρει τα δεδομένα σου στο παρασκηνιο Χρησιμοποιησε private dns που κοβει τις διαφημισεις στο μενου_περισσ.συνδεσεις Μη χρησιμοποιείς bloatware native εφαρμογες οπως mi video,mi brower,mi ευρεση συσκευης,mi συλλογη και χρησιμοποιησε αντιστοιχες τις google Στο μενου προστασια απορρητου_ειδικες αδειες ρυθμισε τις άδειες των εφαρμογών που ανοιγοκλεινουν κρυφα το wifi η' εχουν πρόσβαση στη χρήση του τηλ. Στο μενου_σχετικα με το τηλ,απενεργοποιησε τις αυτοματες ενημερωσεις και την αυτοματη δημιουργια τοπικων αντιγραφων ασφαλείας. Στο μενου ρυθμίσεις_τοποθεσια απενεργοποιησε την σαρωση wifi,bt Στο μενου ρυθμίσεις_Google απενεργοποιησε υπηρεσία διαφημίσεων google, διαγνωστικά δεδομένα και σαρωσεις παρασκηνιου.Εγω προσωπικά εχω απενεργοποιησει τελειως την εφαρμογή Google και χρησιμοποιω για αναζητήσεις το duckduckgo απο τους browsers. Οτι αλλο θυμηθω θα το προσθεσω.
  8. Επισης αφαιρεσα ολες τις άδειες απο τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιω και δεν απενεργοποιουνται π.χ xiaomi cloud,συλλογη,mi browser, google app,tv,meet,one,mi video,xiaomi ευρεση συσκευης.Ειδικα η τελευταία τσεκαρε συνέχεια τοποθεσια μου χωρις καν να εχω Xiaomi account). Τελος εκλεισα ειδοποιησεις,περιορισα τις εφαρμογές αυτες στην μπαταρία(ενεργειες παρασκηνιου),απεγκατεστησα ολες τις ενημερώσεις για καθε μια απο αυτες με αποτελεσμα να εξοικονομησω 1,5gb χωρο,πλεον αυτου που κερδισα απεγκαθιστωντας το αρχικό bloatware.Ετσι βρισκω το πρωι με 100% μπαταρία οπως το αφησα το βράδυ. Το μονο που προσεχω ειναι να κανω χειροκινητα τα updates μεσω playstore μονο αυτων που χρησιμοποιω.
  9. Υπάρχουν κάποιες εφαρμογές που δεν τις χρησιμοποιω και δεν απενεργοποιούνται οπως mi browser,google tv, YouTube music,google meet κ.α. Τους εχω κλεισει τις ειδοποιήσεις οπως προτεινε ο φιλος S_Nova και τις εχω ρυθμισει στην μπαταρία να εχουν περιορισμό ενεργειων παρασκηνιου. Χρειάζεται να τις επιτρεπω καθε φορα να κάνουν update μεσω google play store(για να γίνονται πιο ασφαλεις υποτιθεται) η' να τις αφησω στην αρχικη εκδοση που ειχε το τηλέφωνο οταν το αγορασα?...Μηπως να τις μπλοκαρω μεσω χρησης δεδομένων να μην συνδέονται σε wifi,data? Ειναι κριμα να γίνονται αναβαθμίσεις εφαρμογων που μου ειναι αχρηστες,πιανοντας άσκοπα χώρο.
  10. Nova ειναι αυτη,εχει πολυ δρομο ακομη για να φτασει στην ποιοτητα υπηρεσιων την κοσμοτε που ειχα πριν.Τουλαχιστον προσπαθει και αυτο ειναι παρηγορο. Λογικα στο επομενο διαστημα θα τα υποστηριξει και σε αλλες συσκευες.Εγω για χαρη της αλλαξα συσκευη (απο μοτορολα) που δεν τα υποστηριζε και ειχα αθλια ποιοτητα κλησης χωρις volte.
  11. Εχω x6 pro 8/256 με στοκ hyper os και ανδροιντ 14 και δουλεύουν αψογα σε f2go τα volte,vowifi.
  12. Μια ερωτηση για οποιον ξερει μιας κι εχω 7+ χρονια να δουλεψω Χιαομι.Μου βγαζει μονιμα διπλα στην μπταρια ενα πρασινο ενοχλητικο σημα επειδη εχω δωσει στους χαρτες την αδεια για συνεχη κοινοποιηση.Μπορει να αφαιρεθει με καποιο τροπο? Επισης υπαρχει τροπος στην γραμμη αυτη να βλεπω τα σηματα ολων των ειδοποιησεων και οχι μονο το πιο προσφατο?
  13. Ευτυχης νεος κατοχος κι εγω χαρις στον s_wind που τον παρακολουθω απο το Α52 και τον εμπιστευτηκα για την συγκεκριμένη αγορα. Αυτο που ηθελα να ρωτήσω ειναι αν γινεται απεγκατασταση των εφαρμογών:google meet,google tv,google one, you tube music που ειχα κανει στα Α52,ΜΟΤΟ G.
  14. Μπηκα να ενεργοποιήσω tap n get στην εφαρμογή,κι ενω μου βγαζει 2 εικονίδια silver που λενε tap n get,δεν αναφερουν ποιο ειναι για 7 η' 30 μερες...Να σημειώσω οτι ειναι η 1η ανανεωση που εκανα σε f2go και δεν ξερω αν παντα ηταν ετσι. EDIT:Το βρηκα... έπρεπε να τα αποκαλυψω πρωτα και τα 2 και μετα να επιλεξω ποιο θελω.
  15. Οσοι εχετε Motorola συσκευες,εχετε volte,vowifi στο F2go?....Ειμαι σε διαδικασια αγορας νεας συσκευης και σκεφτομαι για το edge 40.
  16. GPOWER

    payzy by COSMOTE

    Συνέβη και σε μένα,χτες στο ιδιο κατάστημα.Καποιο bug σοβαρο πρέπει να ειναι...
  17. Για τσεκαρε στο ηχοι και δονηση/ήχοι ενεργοποίησης
  18. Οταν εχει έρθει προσφορά για απεριόριστα με 5 ευρώ για 1 μηνα και λεει οτι αυτή ληγει στις 31 Ιανουαρίου, σημαίνει οτι πρέπει να την ενεργοποιησω μέχρι τις 30 Ιανουαρίου η' μπορω και 31?
  19. Να ρωτήσω κατι όσον αναφορά τις κλήσεις χωρις υπόλοιπο.Αν την 59 ημερα ενεργοποιήσω το πακετο ομιλιας large10,9€ και δεν κανω ανανεωση υπολοιπου την 60ημερα (μηδενίζοντας μου το υπολοιπο σε €),θα μπορω να κανω κλήσεις απο το αγορασμενο πακετο large(10,9€) με μηδενικό υπόλοιπο τον 3ο μηνα?
  20. Ερώτηση....Αν ανανεώσεις με 13€ και τον 1ο και 2ο μηνα χρησιμοποιήσεις το buy n more 1000' ολοι και λιγο πριν λήξει το υπόλοιπο(59η ημέρα) ενεργοποιήσεις το πακετο ομιλιας small 400 ολοι,θα ισχυει τον 3ο μηνα με μηδενικό υπόλοιπο?
  21. GPOWER

    Nova VoLTE/VoWiFi

    Δεν ξέρω αν φταίει η τελευταία αναβάθμιση που εκαναν αλλα πλεον δεν εχω volte σε εισερχόμενη κληση απο cosmote...Σε εξερχόμενη δουλεύει κανονικά.
  22. Σίγουρα δεν έχει always on display?...μου κάνει εντύπωση που παλιότερα τηλεφωνα μοτορολα με ips οθονες εχουν. Εχετε κοταξει στην εφαρμογή "Μοτο" στην κατηγορία "οθονη συνοψης"? Αν δεν υπάρχει τοτε ειναι περίεργο και λυπηρό που το κατήργησαν...
  23. GPOWER

    Nova VoLTE/VoWiFi

    Ναι ειναι ενεργος ο διακόπτης "κλήσεις 4g*...Αυτη την έκδοση λεει το G60: s20210-310483900.310483900
  24. GPOWER

    Nova VoLTE/VoWiFi

    Εμενα το moto g60 με έκδοση λειτουργικού android 12 (S2RIS32.32-20-9-9-2-3) δεν δουλεύει volte,vowifi οτι και αν εκανα.Μετα απο αλλεπάλληλες επικοινωνίες με νοβα, η μονη πιθανή λυση που μου προτειναν,ειναι να βαλω τη σιμ σε αλλο τηλεφωνο πρωτα που τα υποστηρίζει. Δεν το εχω δοκιμάσει ακομη μιας και θα την κρατησω για 2η συσκευή.
×
×
  • Create New...