Vasileios Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Δεν υπάρχουν κωδικοί what's up Μόνο κωδικοί Cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Δεν υπάρχουν κωδικοί what's up Μόνο κωδικοί Cosmote Όταν λέτε κωδικοί τι εννοείτε; Εγώ έχω cosmocarta και ανανεώνω μέσω της εφαρμογής με τη χρήση κάρτας, είτε πιστωτικής είτε χρεωστικής. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_bscs Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Μπορώ να κάνω ερώτηση για καρτοσυμβόλαιο εδώ η όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Μπορώ να κάνω ερώτηση για καρτοσυμβόλαιο εδώ η όχι; Για πες κ αν ξέρουμε θα σου πουμε... Κ εγώ καρτοσυνδεση έχω. Μην επεκταθεις πολύ όμως γιατί ήμαστε στο νήμα των καρτοκινητων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_bscs Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Σκέφτομαι να κάνω το καρτοσυμβόλαιο της κοσμοτε για φοιτητές αλλα δεν ξερω αν μπαινει στη φορολογικη δηλωση μετα και πρεπει και καλα να δουλευω για να το εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Σκέφτομαι να κάνω το καρτοσυμβόλαιο της κοσμοτε για φοιτητές αλλα δεν ξερω αν μπαινει στη φορολογικη δηλωση μετα και πρεπει και καλα να δουλευω για να το εχω Πρωτη φορα διαβαζω κατι τετοιο. Το ακουσες καπου? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Σκέφτομαι να κάνω το καρτοσυμβόλαιο της κοσμοτε για φοιτητές αλλα δεν ξερω αν μπαινει στη φορολογικη δηλωση μετα και πρεπει και καλα να δουλευω για να το εχω Καλημερα! γιατι δηλωνουμε στην φορολογικη δηλωση τι κινητο εχουμε? καρτα, συνδεση κτλ???? εγω κανω μονος μου την δικια μου και των γονιων μου και δεν εχω δει ποτε κατι τετοιο να αναφερεται πουθενα.... αν ξερεις κατι συγκεκριμενο δωσε περισσοτερες λεπτομερειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Εδώ οι αποδείξεις πληρωμών λογαριασμών τηλεπικοινωνιών δεν πιάνονται καν στις αποδείξεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Κ εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό!! Η μάλλον.... Το διαβάζω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 H εφαρμογή whats up στα smartphone λειτουργεί κ για νούμερα κοσμοκαρτας; Ή μόνο για what's up; Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 H εφαρμογή whats up στα smartphone λειτουργεί κ για νούμερα κοσμοκαρτας; Ή μόνο για what's up; Μονι για whats up. Για κοσμοκαρτα εχει αλλη εφαρμογη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_bscs Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Πρωτη φορα διαβαζω κατι τετοιο. Το ακουσες καπου? Ο πατέρας μου όταν του είπα για το καρτοσυμβολαιο μου το είπε και ότι θα ρωτήσει λογιστή ... Υπέθεσε οτι το κράτος μπορει να σου πει που τα βρίσκεις και τα πληρώνεις... Γιαυτο αλλα θα ρωτησει λογιστή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 (edited) Ο πατέρας μου όταν του είπα για το καρτοσυμβολαιο μου το είπε και ότι θα ρωτήσει λογιστή ... Υπέθεσε οτι το κράτος μπορει να σου πει που τα βρίσκεις και τα πληρώνεις... Γιαυτο αλλα θα ρωτησει λογιστή Ας ρωτήσει έτσι για την απορία μόνο και μόνο. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Θα σε ρωτήσει το κράτος που τα βρίσκεις τα 20€-25€-30€ (ανάλογα το τι θα περιέχει το καρτοσυμβολαιο σου) που θα δώσεις το μηνα;;;;; Εγώ δίνω 18€ Γιατί έχω και σταθερό οτε και πήρα το πρόγραμμα που ηθελα φθηνότερα. Αν μου ζητήσουν δήλωση για 18€........ Τι να πω :lol: Μη σε αγχώνει !!!!! Edited October 24, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Ο πατέρας μου όταν του είπα για το καρτοσυμβολαιο μου το είπε και ότι θα ρωτήσει λογιστή ... Υπέθεσε οτι το κράτος μπορει να σου πει που τα βρίσκεις και τα πληρώνεις... Γιαυτο αλλα θα ρωτησει λογιστή με αυτα που ακουμε καθε μερα στις ειδησεις μας εχει δημιουργηθει πανικος. ας ρωτησει, αλλα δεν θα εχεις κανενα προβλημα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 με αυτα που ακουμε καθε μερα στις ειδησεις μας εχει δημιουργηθει πανικος. ας ρωτησει, αλλα δεν θα εχεις κανενα προβλημα Κ αυτό σωστό..... Δεν το έχουν σκεφτεί ακόμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 ας ρωτησει, αλλα δεν θα εχεις κανενα προβλημα are you sure.... ??? εδω κοντευουν να μας γραψουν στο βιβλιο γκινες που μας πηγαν 3 φορες σε εκλογες.... λετε να μην κανουν και κατι τετοιο..?? :rolleyes: Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gokuthelegend Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Παιδιά, έχει καταφέρει κανείς να γραφτεί εδώ (http://www.whatsup.gr --> Online ανανέωση χρόνου στο μαύρο πλαίσιο) και να κάνει ανανέωση; Εγώ έχω κάνει πολλές προσπάθειες αλλά δεν έχω καταφέρει καν να γραφτώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 are you sure.... ??? εδω κοντευουν να μας γραψουν στο βιβλιο γκινες που μας πηγαν 3 φορες σε εκλογες.... λετε να μην κανουν και κατι τετοιο..?? :rolleyes: οσο σιγουρος μπορει να ειναι καποιος με την κατασταση που επικρατει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Παιδιά, έχει καταφέρει κανείς να γραφτεί εδώ (http://www.whatsup.gr --> Online ανανέωση χρόνου στο μαύρο πλαίσιο) και να κάνει ανανέωση; Εγώ έχω κάνει πολλές προσπάθειες αλλά δεν έχω καταφέρει καν να γραφτώ. Δεν είναι απαραίτητο να γραφτείς για να κάνεις ανανέωση. Είχα κάνει πριν τα Capital Control ανανέωση από την εφαρμογή (What's Up). Δοκίμασα πριν από ένα μήνα περίπου πάλι ανεπιτυχώς. Δοκίμασα και σήμερα, από τις εφαρμογές (What's Up, COSMOTE) και από το http://www.whatsup.gr χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Έχω πιστωτική VISA της Eurobank (αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο). Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi 11T, OnePlus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Σκέφτομαι να κάνω το καρτοσυμβόλαιο της κοσμοτε για φοιτητές αλλα δεν ξερω αν μπαινει στη φορολογικη δηλωση μετα και πρεπει και καλα να δουλευω για να το εχω Στη φορολογική δήλωση δεν δηλώνονται πουθενά τα κινητά, δεν αποτελούν τεκμήριο, και επίσης (όπως ειπώθηκε ήδη) δεν συμπεριλαμβάνονται καν στις αποδείξεις αγορών/εξόδων. Εάν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, μπορείς να δηλώσεις λογαριασμούς ως επαγγελματικό έξοδο, αλλά μπαίνουμε σε άλλα χωράφια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimavagianos_ Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Η κλασσική συνταγή με το τυράκι στη φάκα για να τσιμπήσουν τα ποντίκια - συνδρομητές! Παράθεση Ζωντανά με την εκπομπή "Γυρίζοντας με 78 στροφές" κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 10-12 μ.μ. (ώρες Ελλάδος) από το www.radio-nostalgia.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 (edited) Μόνο που όλα αυτά είναι στην φαντασία ορισμένων . Το φορολογικό σύστημα αυτήν την στιγμή δεν θεωρεί τον λογαριασμό κινητού ως τεκμήριο . Επιπλέον μιλάμε για ένα φοιτητή που θα κάνει καρτοσυμβόλαιο , έστω το ακριβώτερο των 35 ευρώ 35 ευρώ χ 12 μήνες = 420 ευρώ τεκμήριο . Σιγά μην σε καλέσουν στην εφορία για 420 ευρώ. Εδώ Υποθέσεις εκατομυρίων παραγράφοντα σε δύο μήνες και δεν προλαβένουν να τις ελέγξουν . Να προσθέσω επιπλέον ότι χιλιάδες φοιτητές επιδοτούνται με 1000 Ευρώ τον χρόνο παρουσιάζοντας αποδείξεις ενοικίου οι οποιες ποτέ δεν θεωρήθηκαν τεκμήριο και οι οποίες υπερβαίνουν τα 1000 ευρώ . Άρα μου φαίνεται και λίγο τραβηγμένο να φοβάται κανείς μην θεωρήσουν τεκμήριο τα... 420 ευρώ Edited October 25, 2015 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Μόνο που όλα αυτά είναι στην φαντασία ορισμένων . Το φορολογικό σύστημα αυτήν την στιγμή δεν θεωρεί τον λογαριασμό κινητού ως τεκμήριο . Επιπλέον μιλάμε για ένα φοιτητή που θα κάνει καρτοσυμβόλαιο , έστω το ακριβώτερο των 35 ευρώ 35 ευρώ χ 12 μήνες = 420 ευρώ τεκμήριο . Σιγά μην σε καλέσουν στην εφορία για 420 ευρώ. Εδώ Υποθέσεις εκατομυρίων παραγράφοντα σε δύο μήνες και δεν προλαβένουν να τις ελέγξουν . Να προσθέσω επιπλέον ότι χιλιάδες φοιτητές επιδοτούνται με 1000 Ευρώ τον χρόνο παρουσιάζοντας αποδείξεις ενοικίου οι οποιες ποτέ δεν θεωρήθηκαν τεκμήριο και οι οποίες υπερβαίνουν τα 1000 ευρώ . Άρα μου φαίνεται και λίγο τραβηγμένο να φοβάται κανείς μην θεωρήσουν τεκμήριο τα... 420 ευρώ Πες τα!! !!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Αυτή η κοσμοτε είναι απίστευτη.Πόσο τραγικοί είναι οι άνθρωποι ρε γμτ! βγάζουν επιτέλους μια αναβάθμιση για την ρημαδοεφαρμογη my cosmote και κρασαρει όταν πας να κάνεις το πιο απλό πράγμα την ανανέωση χρόνου ομιλίας! πας να τους στείλεις μήνυμα πατώντας το φακελάκι μέσα στην εφαρμογή και πάλι κρασαρει! απαράδεκτοι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtkar Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Αυτή η κοσμοτε είναι απίστευτη.Πόσο τραγικοί είναι οι άνθρωποι ρε γμτ! βγάζουν επιτέλους μια αναβάθμιση για την ρημαδοεφαρμογη my cosmote και κρασαρει όταν πας να κάνεις το πιο απλό πράγμα την ανανέωση χρόνου ομιλίας! πας να τους στείλεις μήνυμα πατώντας το φακελάκι μέσα στην εφαρμογή και πάλι κρασαρει! απαράδεκτοι! Και πριν οποτε ηθελε δουλευε .Τωρα απλα δεν δουλευει καθολου Παντως απο διαφημισεις στην τηλεορασην πανε καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts