ilka71 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Πρέπει να έχεις χρήματα μέσα για να κάνει ανανέωση το widget? όταν είχα χρήματα παταγα το κυκλακι και έκανε ανανέωση.Τώρα που έχω μηδέν υπόλοιπο βάζει μήνυμα ξανά προσπαθήστε αργότερα.εάν μπω μέσα κάνει την ανανέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Πρέπει να έχεις χρήματα μέσα για να κάνει ανανέωση το widget? όταν είχα χρήματα παταγα το κυκλακι και έκανε ανανέωση.Τώρα που έχω μηδέν υπόλοιπο βάζει μήνυμα ξανά προσπαθήστε αργότερα.εάν μπω μέσα κάνει την ανανέωση. Μήπως έχεις την sim στη slot 2 ; , Αν ναι, τότε γι αυτό δεν παίζει. Μόνο slot 1 τρέχει η εφαρμογή. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Μήπως έχεις την sim στη slot 2 ; , Αν ναι, τότε γι αυτό δεν παίζει. Μόνο slot 1 τρέχει η εφαρμογή. στην 1η είναι! τώρα δοκίμασα με wifi όλα καλά! μόνο με δεδομένα wind το κάνει.άρα θέλει κοσμοτε δεδομένα η wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 (edited) Μπραβο σου για την επισήμανση! Ετσι ειναι ακριβως! Κι εγω, αν και η βασικη μου κινητη ειναι ολα τα χρονια cosmokarta, για καρτοκινητο internet (με modem mi-fi) ειναι vodafone καρτοκινητη, γιατι συμφερει περισσοτερο! ακριβως θα συμφωνησω οτι συμφερει αλλα αφορα ολα τα καρτοκινητα της vodafone και οχι μονο το cu αλλα αμα καποιος θελει να κατεβασει κατι πανω απο 500mb ιντερνετ δεν μπορει να το κανει διοτι εχει ημερησιο οριο ορθης πολιτικης χρησης τα 500mb μετα πεφτει η ταχυτητα , κατι που δεν εχουνε τα αλλα δικτυα κινητης τηλεφωνιας. Επισης η vodafone και η cosmote μπορεις να μεταφερεις τυχον mb στον επομενο μηνα με ανανεωση του ιδιου πακετου ιντερνετ πριν την ληξη του προηγουμενου , ενω στην wind δεν γινεται κατι τετοιο το καθε πακετο εχει την δικη του ημερομηνια ληξης. Edited December 8, 2015 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/W01/section/WhatsUp Εδώ είσαι........... Αυτό ομως κάνει για νουμερα cosmoκάρτα; Γράφει WhatsUp μονο. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis66 Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Υπάρχει περίπτωση να κάνω ανανέωση με 10€ στο watsup και να μην πάρω δώρο 200 λεπτά προς όλα τα δίκτυα; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Αυτό ομως κάνει για νουμερα cosmoκάρτα; Γράφει WhatsUp μονο. Θα σε γελάσω Γιατί δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Είμαι με καρτοσυμβολαιο. Λογικά ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Σε ποιο νούμερο πρέπει να καλέσω ώστε να μάθω Πότε τελειώνει η χρονική περίοδος (6μηνο;) ενός αριθμού σε κοσμοκαρτα; Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Στειλε Υ στο 1330 (τσαμπα). Θα σου τα πει ολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Στειλε Υ στο 1330 (τσαμπα). Θα σου τα πει ολα. το θέμα είναι ότι δεν έχω υπόλοιπο στην καρτα και δεν φεύγει μηνυμα, για αυτόρωτάω αν υπάρχει 4ψηφιο που μπορώ να καλέσω Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Καλέσε 1314 και πάτα 2 ( όχι 1 γιατί δεν θα σου πει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 το θέμα είναι ότι δεν έχω υπόλοιπο στην καρτα και δεν φεύγει μηνυμα, για αυτόρωτάω αν υπάρχει 4ψηφιο που μπορώ να καλέσω Πώς; Δεν "φευγει" sms {Y στο 1330} από Cosmokarta? Εγώ, με 17-18 μήνες από την τελευταία "κάρτα" (τελευταία ανανέωση όταν τον 6/2014 ίσχυε ακόμα 12μηνο υπολοίπου) που μπορώ από τον 6/2015 μόνο εισερχόμενες να δέχομαι, και σε λίγες μέρες "κόβεται" και αυτό, στέλνω και παίρνω κανονικά sms από 1330. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλέσε 1314 και πάτα 2 ( όχι 1 γιατί δεν θα σου πει) Μόνο στο 1314 "λέει" πότε λήγει ο αριθμός, με περιθώριο 1 μήνα ακόμα, αν έχει περάσει το 3μηνο/6μηνο/12μηνο διάρκειας υπολοίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Τι να πω; σε εμένα τι sms δεν φεύγει. Στο 1314 μου είπε την ημ.λήξης η οποία είναι 15/6/16. Έξι μήνες δεν πήγε το όριο; Γιατί σε εμένα αναφέρει 1 χρόνο; Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Η λήξη του αριθμού δεν άλλαξε. Είναι 12(+1) μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_PSYCHO Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Υπάρχει περίπτωση να κάνω ανανέωση με 10€ στο watsup και να μην πάρω δώρο 200 λεπτά προς όλα τα δίκτυα; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Πρέπει να το ενεργοποιήσεις κάπως αυτό? Εγώ βάζω 10€ κάρτα και δεν το έχω πάρει ποτέ αυτό. Παράθεση Opel Astra OPC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 παιδιά σήμερα είδα το εξής! ο θείος μου που έχει CU μεσώ της εφαρμογής whatsapp μιλάει με το κέντρο εξυπηρετησεις πελατών της vodafon.....χωρίς χρέωση δλδ χωρίς τπτ παίζει τπτ τέτοιο και για whatup?????/ ευχαριστώ! με facebook απ οσο γνωριζω,whats up λεγεται η σελιδα τους. Οριστε το λινκ https://www.facebook.com/WhatsUpCosmote/?fref=ts Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Τίποτα φέτος για δωράκι από την κοσμοτέ παίζει; Πέρυσι και πρόπερσι είχε αυτό με τους τρεις φίλους που τους έκανες δώρο. Φέτος; Ξέρουμε τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 αυτο εδω λες εσυ: https://xmas.cosmote.gr/login δεν βλεπω να λειτουργει (ακομα; ), εδω κοβουν τα δωρα με την ανανεωση απ την frog, μηπως κοψουν κι αυτα; υπομονη θα δουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan05 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Καλημέρα, μπορεί παρακαλώ κάποιος να μου πει τι ισχύει για την ανανέωση μέσω καταστήματος (COSMOTE - Γερμανός) σχετικά με το φόρο καρτοκινητής; Μπαίνουν στην κάρτα όσα πληρώσεις στο ταμείο ή παρακρατείται και σε αυτή την περίπτωση ο φόρος; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Γιατί να μην παρακρατείται; Με 10€ θα μπουν 8,93 περίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Η Wind (F2G) κρατάει 0,30€ και δίνει 1GB και 120' προς σταθερά για ανανέωση μέσω καταστήματος.Για Vodafone δεν εχω ιδέα ενώ για Κοσμοτε εχω πολυυυ καιρό να κάνω ανανέωση απο κατάστημα και την τελευταία φορά δεν κράτησε κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Η Wind (F2G) κρατάει 0,30€ και δίνει 1GB και 120' προς σταθερά για ανανέωση μέσω καταστήματος.Για Vodafone δεν εχω ιδέα ενώ για Κοσμοτε εχω πολυυυ καιρό να κάνω ανανέωση απο κατάστημα και την τελευταία φορά δεν κράτησε κατι. Στα καταστήματα wind στην ανανέωση δεν σου παίρνουν τίποτα. Αν θες να πάρεις τα 120 λεπτά προς σταθερά ή κάποια λεπτά ομιλίας προς wind μόνο τότε σε χρεώνουν 0,30, αν πεις δεν τα θέλω, θα πάρεις 1gb δώρο αν έχεις κάνει ανανέωση 10 ευρώ και πάνω και θα φύγεις ;) χωρίς να πληρώσεις κάτι παραπάνω. Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Έχω την εντύπωση πως τα 30 λεπτά στα πέρνουν θες δε θες... https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=372 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos21r Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 αυτο εδω λες εσυ: https://xmas.cosmote.gr/login δεν βλεπω να λειτουργει (ακομα; ), εδω κοβουν τα δωρα με την ανανεωση απ την frog, μηπως κοψουν κι αυτα; υπομονη θα δουμε Aνοιξε για λιγο η σελιδα και παλι κατεβηκε γιατι προφανως δεν ηταν ετοιμοι να λειτουργησουν την υπηρεσια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 (edited) Στα καταστήματα Γερμανός ή Cosmote κρατείται κανονικά ο φόρος καρτοκινητής Για ανανέωση απο 30 ευρω και πάνω δωρο 10% Για ανανέωση πάνω από 60 ευρώ δώρο 15% Το δώρο αποδίδεται χωρις φόρο (μόνο το δώρο ) Δηλαδη με 30 ευρω δώρο 3 ευρώ Με 60 ευρώ δώρο 9 ευρώ. Σε αυτήν την περίπτωση πέρνεις κατι παραπάνω απο οτι δίνεις δηλαδη πληρώνεις 60 και πέρνεις 62,57. Edited December 11, 2015 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts