Jump to content

MIXALHS_PSYCHO

Members
  • Δημοσιεύσεις

    260
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by MIXALHS_PSYCHO

  1. Ρε παίδες πως μεταφέρονται τα GB σας δεν καταλαβαίνω??? Λέτε πρέπει να κάνεις αναν'εωση με το ίδιο πακέτο ΠΡΙΝ λήξει το προηγούμενο. Δεν βάζετε το 1500 λεπτά και 1500GB όλοι σας? Εμένα δε μεταφέρονται... Βάζετε άλλο πακέτο extra για τα GB ???
  2. Δεν έχει κανείς αυτό το πρόβλημα? Εμένα και στο 11άρι που πήρα πρόσφατα το ίδιο πρόβλημα έχω... Μπορεί να μου πει κάποιος τι ρυθμίσεις έχει μέσα στην εφαρμογή και τι ρυθμίσεις έχει στις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων του κινητού? Ευχαριστώ.
  3. Φορτίζει κανονικά το τηλέφωνο.
  4. Νομίζω απλά δεν το αναγνωρίζει... Για αυτό λέω πιστεύω δεν έχει χαλάσει. Δε γνωρίζω τη συνδεσμολογία μέσα στη συσκευή αλλά λέω μπακαλίστικα ίσως κάτι παθαίνει το καλώδιο που συνδέει μικρόφωνο με μητρική (αν υπάρχει κάτι τέτοιο).
  5. Καλημέρα, καλή εβδομάδα και καλό μήνα. Εμένα δε μου μπήκε καλά αφού έχει 3-4 μέρες που το 7 plus σταμάτησε να έχει μικρόφωνο. Υποθέτω δε χάλασε, απλά για κάποιο λόγο δεν το αναγνωρίζει η συσκευή. Λέω δε χάλασε γιατί τα συμπτώματα είναι τα εξής: Κάνεις κλήση και δεν σου έχει την επιλογή ηχείο... (είναι θολή). Δεν σε αφήνει να ηχογραφήσεις ούτε στο μαγνητόφωνο ούτε στο messenger ούτε στο viber. Πατάς δλδ το κουμπί και σταματάει αμέσως. Κλήση κάνεις αλλά δεν σε ακούνε ούτε ακούς. Facetime σου γράφει η κλήση απέτυχε. Έχουν δοκιμαστεί όλα τα βασικά και φυσικά τα ακουστικά. Το έχει αντιμετωπίσει άλλος? Αν ναι πως λύνεται? Με ένα σύντομο search ανακάλυψα ότι είναι γνωστή σαν νόσος του μικροφώνου στα 7 και 7 plus.
  6. Καλησπέρα παίδες, Έχει εδώ και καιρό (νομίζω από την τελευταία αναβάθμιση της εφαρμογής) που δε μου βγάζει το κόκκινο νουμεράκι έξω στο εικονίδιο της εφαρμογής όταν έχω μηνύματα... Και απορώ πως δεν το έχει αναφέρει κανείς. Πριν προτρέξετε στο γνωστοποίησες έχω ενεργοποιημένο το κουμπάκι "Ταμπέλες" που αφορά το συγκεκριμένο.
  7. Καλή χρονιά φίλε. Μην ακούς τον κάθε πονηρίδη και μας τρελάνεις κι εσύ. Ελεύθερη αγορά έχουμε. Το έγραψα και παλιότερα. Αν αγοράσω ένα αυτοκίνητο σε τιμή ευκαιρίας 1000€ και μετά βρεθεί κάποιος να το αγοράσει με 1300€ θα του πω όχι? :down: :down: :down:
  8. Καλά δε χρειάζεται να εξάπτεσαι... Επίσης να πω ότι έκανα λάθος τόπικ και έχω 7 Plus. Απλά είχα διαβάσει και αρκετά αρνητικά για αυτό ζητάω τη γνώμη σας γιατί συνήθως καλύπτομαι απόλυτα από τις απαντήσεις σε αυτό το site. Καλό ξημέρωμα και σε εσένα πάντως.
  9. Παίδες επειδή έχω διαβάσει όλες τις απόψεις, αξίζει να βάλω iOS 11? Ναι το έχω ακόμα με 10 και δεν έχω κανένα παράπονο...
  10. Οκ φίλε έχεις δίκιο. Αγοράζω πχ ένα αμάξι με 1000€, μου τυχαίνει μια καλύτερη ευκαιρία, βάζω αγγελία το παλιό 1200€ πουλιέται και είμαι μαυραγορίτης... οοοοοοοοοκ :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
  11. Ρε παίδες ελεύθερη αγορά έχουμε. Δηλαδή αν εγώ αγοράσω κάτι με 20€ και βρω και το μεταπουλήσω 40€ είμαι μαυραγορίτης? Το γεγονός ότι όλα τα μέρη είναι ικανοποιημένα δε σας λέει κάτι? Μην είμαστε και υπερβολικοί.
  12. Καλημέρα παίδες. Ξέρει κανείς ποιά διαφορά έχουν το Xiaomi Mi Power Bank 2 10000mAh με το Xiaomi Mi Power Bank 2i 10000mAh ? Η μόνη που βλέπω είναι ότι το 2 έχει μία θύρα usb και το 2i έχει 2 θύρες? Είναι και κάτι άλλο?
  13. Η ομιλία σου θα ισχύει ΚΑΝΟΝΙΚΑ αλλά τα ΜΒ ΟΧΙ.
  14. Θα μιλάς από το προνομιακό και θα σερφάρεις από το φοιτητικό. Δεν έχω 15 μέρες που το έκανα.
  15. Επειδή πήγα πριν μία εβδομάδα στη Δανία ισχύει το εξής: Τα λεπτά του προνομιακού ισχύουν κανονικά αλλά τα ΜΒ όχι. Τα ΜΒ του φοιτητικού ισχύουν κανονικά αλλά τα λεπτά όχι. Έτσι πήρα 2 κινητά μαζί και ησύχασα. Το ένα για τηλέφωνα και το άλλο για ίντερνετ.
  16. Καλημέρα. Έχουμε κάτι νεότερο για εδώ? Με ενδιαφέρει βασικά η ομιλία και τα ΜΒ. Ευχαριστώ.
  17. Γειά σας παίδες. Να κάνω μία ερώτηση? Σε λιγότερο από ένα μήνα θα πάω στη Δανία και έχω ένα προνομιακό και ένα φοιτητικό. Ξέρετε αν πρέπει να ακολουθήσω κάποια διαδικασία ή αν ισχύουν τα δωρεάν λεπτά και ΜΒ μου στο εξωτερικό? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  18. Τι είναι η αυτονομία? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
  19. Καλησπέρα. Ερώτηση. Το κινητό έχει 8GB μνήμη και μία φίλη μου έχει βάλει κάρτα 16. Το πρόβλημα είναι ότι δε βρίσκω πως διάολο μπορώ να αδειάσω τη μνήμη του κινητού (7,2 γεμάτα) και να μεταφέρω πράγματα στην κάρτα...
  20. Δε νομίζω γιατί το κάνει στη δουλειά (έχω κάνει μπόλικα τεστ) όπου έχουμε τρομερό σήμα γενικά.
  21. Καλή εβδομάδα σε όλους. Παρατηρώ κάτι στο 7 plus που πήρα πρόσφατα και με έχει αγχώσει λίγο. Συχνά πυκνά με το 3-4G δεν έχω ίντερνετ (δείχνει κανονικά ότι έχω) και ή επανέρχεται μετά από λίγη ώρα ή αν βιάζομαι ανοιγοκλείνω τα δεδομένα και φτιάχνει. Υπέθεσα μήπως είναι πρόβλημα της SIM (επειδή είναι και παλιά-γράφει 3G πάνω σκεφτείτε-cosmote) αλλά επειδή έχω και 2ο νούμερο το κάνει και με τις 2... Καμία ιδέα? Να είναι θέμα κινητού ή σατανική σύμπτωση και να φταίνε και οι 2 κάρτες? Κοσμοτέ και οι 2.
  22. Εμένα πάντως όταν είχα πάει στο istorm στο μεγάλο εμπορικό στην Αθηνών-Λαμίας δεν είχαν την παραμικρή ιδέα για δεύτερο χρόνο κτλ κτλ κτλ.
  23. Καλημέρα παίδες. Έχω ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο πρόβλημα και έχω ξεκλικάρει αυτό που είπε ο φίλος. Δεν άλλαξε τπτ. Επίσης στο ένα τηλέφωνο έβαλα άλλο APPLE ID και πάλι δεν άλλαξε τπτ. Καμία ιδέα?
  24. Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις. Ελπίζω να είναι όπως τα λες, δλδ κάποιο απλό ξεκούμπωμα. Το έχω κουμπώσει κανά μισάωρο στο φορτιστή και πάλι τπτ...
  25. Ναι έκανα reset και δεν επανήλθε. Αυτό με το πλαινό το δοκίμασα, δεν κάνει δόνηση, άρα προφανώς είναι κλειστό. Και κλήση δοκίμασα και πάλι κλειστό είναι. Άρα δεν έχει σπάσει η οθόνη. ΥΓ Το τηλέφωνο έπεσε μα την "πλάτη". Και έκανα τέλεια επαφή με το πάτωμα, ούτε γκελ ούτε τπτ. Σα να βεντούζαρε στο πάτωμα. :p:p:p
×
×
  • Create New...